سلام
من روي گوشيم نرم افزار اضافه نصب نكرده ام.
وقتي كليپهاي كوچك را روي آن ميريزم و ميخواهم ببينم؛ تصوير در همان فرم اول ميماند و جلو نمي رود ولي صدا تا آخر بطور كامل و صحيح پخش مي گردد
به نظر شما مشكل از چيست؟
Printable View
سلام
وقتي كليپهاي كوچك را روي آن ميريزم و ميخواهم ببينم؛ تصوير در همان فرم اول ميماند و جلو نمي رود ولي صدا تا آخر بطور كامل و صحيح پخش مي گردد
به نظر شما مشكل از چيست؟
کلیپ هاتون مشکل نداره ؟
فرمت ؟
حجم ؟
از Core player استفاده کن !
نقل قول:منظورم رابطه ی مستقیم با سایز صفحه نیست.مثلا detail های مختلفی که در گوشیهای p1 و k750 لود میشن با هم فرق داره خوب.همونطور که تو پست قبلیم گفتم "" کامل تر لود شدن صفحه"" .نقل قول:
برای من هم یکی دو باز این اتفاق افتاده(قبلا")نقل قول:
سلام
به نظر شما مشكل از چيست؟
اما چون زیاد اتفاق نیافتاد دنبالش نگرفتم
البته یادم اون کلیپ ها رو توی گوشی های دیگه هم که تست میکردم همونجوری بود
و البته فرمتش هم 3gp نبود
سلام.فکر کنم یا فرمت غیر متعارف میگذارید یا بیتریت بالا.نقل قول:
سلام
به نظر شما مشكل از چيست؟
من فرمت mp4 رو پیشنهاد میدم.بیتریت تصویر 512 و بیتریت صدا 128.هرچی بالاتر بگذارید کیفیت بالاتری میده.ولی خوب حد داره.
برنامه ای که کانورت میکنید چی هست؟
فکر میکنم سوالات دوستانی که جواب سوال این بنده خدارو دادن از سوال خودش طولانی تر شد:27:
دوستان،نمیدونم این مشکل برای شما هم پیش اومده یا نه...اگه میتونید منو راهنمایی کنین...:46:
وقتی که میریم شهر دیگه ایی آنتن میره و دیگه شبکه نداره .البته سیم کارت ایرانسل اعتباری روش هست ولی با دائمی همراه اول مشکل نداره.این اتفاق تو شیراز برام افتاد و تمام مدت بدون شبکه بودم.سیم کارت مشکلی نداره و روی بقیه گوشی های معمولی آنتن میدادولی با ایرانسل نه.ناگفته نماند که حتی با همراه اول هم اولش آنتن میداد ولی این علامت گوشیی که روش خط قرمز کشیده شده بود،کنار نوار آنتن میومد که با حذف اطلاعات gprs درست شد و با همراه اول دائمی با بدبختی آنتن میداد.اما جا به جا داشت و با تغییر مکان تو بعضی از مناطق آنتن اون هم میرفت.:13:
این داستان برام تو کیش هم اتفاق افتاد،با این تفاوت که اونجا نه ایرانسل و نه همراه اول آنتن داشتند ولی رو گوشی های دیگه به خوبی کار میکردند.
دیگه مطمئن شدم که مشکل از گوشیه.اول خودم فکر کردم که ممکنه به خاطر اعمال قوانین از دسترس خارج کردن گوشی های قاچاق باشه که imei اون هم مشکلی نداره.حالا به نظر شما از دست این گوشی من چیکار کنم.ردش کنم بره یا میشه درستش کرد.:41:
فکر کنم آپدیت کنید مشکلتون رفع بشه
دوست خوبم.میشه بیشتر توضیح بدی!؟
یعنی با خود برنامه (پی سی سویت) از طریق اینترنت منظورته؟چقدر طول میکشه..
cda گوشی :cda 162022/9 R6F38
حتما آپدیت میخواد.با اینترنت پر سرعت حدود 1 ساعت و نیم.
برای اطلاعات بیشتر برو این تاپیک:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=271890
نقل قول:
این مشکل مربوط به تمام کلیپ های بی کیفیت هست.. حتی بعضی ها پخش میشن اما زمانی که میخوای چند ثانیه عقب جلو کنی هنگ میکنه و چند لحظه بعد کار میاد و بعضی وقت ها هم که نمیاد.. کلا بستگی به کیفیت کلیپ داره.. مربوط به گوشی خاصی هم نمیشه و تقریبا همه گوشی ها این مشکلات رو با کلیپ های بی کیفیت دارن :13:
سلام دوستان
وقت بخیر
پیشاپیش فرارسیدن فصل بهار و عید نوروز را به همه تبریک میگم
من یه مشکل در دریافت sms دارم و اون هم اینه که وقتی برام sms میاد اسم طرف که در دفترچه تلفن گوشیم هم ثبت شده، نشون داده نمیشه و فقط شماره تلفنش معلومه و وقتی هم میخوام وارد اون مسیج بشم گوشی اجازه دسترسی نمیده و عبارت «پیام ناقص است» نشون داده میشه
ممنونم میشم راهنماییم کنید
از contact ها یه بک آپ بگیر.بعد contact روی گوشی رو همه رو پاک کن.دوباره اون بک آپ رو بریز.ببین اینجوری درست میشه.
سلام
مدتی هست با اینکه گزینه درخواست گزارش تحویل برای پیامها فعال هست ولی دلیوری ها برام نمی رسه ولی پیامها به طرف مقابل میرسه. مشکل چیه؟
شاید اشکال از sms center هست که باهاش sms میفرستی.اون رو یه تغییری بده.
برای منم یه چند روزی همین مشکل رو داشت و خود به خود درست شد برای رفیقم هم همین مشکل رو داشت گوشی رفیقم k550 بود فکر کنم از شبکه باشه حالا نمیدونم چه ربطی دارهنقل قول:
سلام دوستان
وقت بخیر
پیشاپیش فرارسیدن فصل بهار و عید نوروز را به همه تبریک میگم
من یه مشکل در دریافت sms دارم و اون هم اینه که وقتی برام sms میاد اسم طرف که در دفترچه تلفن گوشیم هم ثبت شده، نشون داده نمیشه و فقط شماره تلفنش معلومه و وقتی هم میخوام وارد اون مسیج بشم گوشی اجازه دسترسی نمیده و عبارت «پیام ناقص است» نشون داده میشه
ممنونم میشم راهنماییم کنید
برای من هم پیش میاد این موضوعنقل قول:
سلام
مدتی هست با اینکه گزینه درخواست گزارش تحویل برای پیامها فعال هست ولی دلیوری ها برام نمی رسه ولی پیامها به طرف مقابل میرسه. مشکل چیه؟
مخصوصا" وقتی از همراه اول به ایرانسل میفرستم
فکر کنم مشکلا از خط ها و خود اپراتور باشه
این روزا خط ها خیلی شلوغه... برای همین قاطی کرده..! :(
سلام،
من sms دادن خیلی واسم مهمه،خواستم بدونم که میشه با صفحه کلید مجازیش واسه sms دادن از انگشت استفاده کرد ؟(یعنی به اندازه کافی بزرگ هست که احتیاج به قلم نداشته باشه؟)
میگن که صفحه کلید خود گوشی واسه تایپ کردن دردسر سازه و کار باهاش سخته،آیا این حرف صحت داره؟
اتفاقا" صفحه کلیدش خوراک اس ام اس دادن و تایپ کردن
بزار اینجوری بگم:
یه جورایی از اینکه باهاش تایپ کنی لذت میبری
اما اگه بخوای با صفحه کلید مجازیش تایپ کنی با قلم راحت تر
با انگشت که نمیشه روی کیبوردش کار کرد (البته با ناخون میشه)نقل قول:
ولی اگه با قلم استفاده کنین، هم sms فارسی و هم انگلیسی رو خیلی سریع میتونین تایپ کنین.
(هیچکس نمیتونه باهاتون توی تایپ کردن کل بندازه :46:) :31:
چند سوال دیگه هم داشتم،منون میشم اگه جواب بدین
1-صفحه نمایشش زیر نور آفتاب خواناست؟
2-آیا واقعا با برنامه های جاوا مشکل داره؟
3-من بین خرید P1 و LG ke990 موندم،در کل به نظر شما کدوم بهتره؟
1- اگه تم با رنگ های روشن بزارین، بله خواناست.نقل قول:
2- نه من که مشکلی نمیبینم..!
3- از نظر من P1i :46: چون تمام نیازهاتون رو برطرف میکنه...
نقل قول:
به نظر من هم p1 واقعا" گوشی سر تری هستنقل قول:
از نظر من P1i [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون تمام نیازهاتون رو برطرف میکنه...
ولی ویوتی هم تا حسن نسبت به p1 داره
صفحه نمایش بزرگتر
دوربین بهتر
P1 سرتره ولی اگه چیزی بین این دوتا میخواهی 6220Classic رو هم نگاه کن بد نیستنقل قول:
چند سوال دیگه هم داشتم،منون میشم اگه جواب بدین
1-صفحه نمایشش زیر نور آفتاب خواناست؟
2-آیا واقعا با برنامه های جاوا مشکل داره؟
عوض کردم ولی نشدنقل قول:
شاید اشکال از sms center هست که باهاش sms میفرستی.اون رو یه تغییری بده.
فکر کنم اگه از خط و خود اپراتور باشه باید واسه همه بشه مگه نه؟نقل قول:
برای من هم پیش میاد این موضوع
مخصوصا" وقتی از همراه اول به ایرانسل میفرستم
فکر کنم مشکلا از خط ها و خود اپراتور باشه __________________
واسه این میگم ممکنه که ایراد از خط ها باشه نه خود گوشی که این مشکل رو من با همه گوشی هایی که داشتم تجربه کردم....نقل قول:
فکر کنم اگه از خط و خود اپراتور باشه باید واسه همه بشه مگه نه؟
سلام
باتري پي1 چند ميلي آمپره؟
ممنون
1120ma هستش
روي خود باتري نوشته 1120؟
آخه يكي خيلي وقت پيش گرفته باتريش 950 بود
بله دقیقاً نوشته: 1120mAh
از من میشنوی lg نخر.مزخرف ترین گوشی تو مصرف باطریه..صبح شارژ کنی ظهر شارزش تموم میشه.نقل قول:
P1 از نظر مصرف باطری حرف نداره جوری که اصلا خالی نمیشه
دی...نقل قول:
P1 از نظر مصرف باطری حرف نداره جوری که اصلا خالی نمیشه
شارژ فری هست.
نه جدا خیلی خوب کار میده.من 4 روز یکبار شارژ میکنم.البته زیاد زنگ خور ندارم.sms هم به میزان لازم.
جدی 4 روز؟
من بااینکه نور گوشی رو روی 20 درصد گزاشتم
ماکزیمم دو -سه روز کار میکنه
ماله منم 3-4 روزی کار میکنه...نقل قول:
نور هم 100% هست.
( فقط گوشیم همیشه Silent ئه :31: )
من هم روشنایی رو گذاشتم روی 65 که دیفالت هست.خوب جواب میده.من اگر آهنگ هم گوش بدم و زنگ و sms هم داشته باشم میشه 3 روز.نقل قول:
جدی 4 روز؟
من بااینکه نور گوشی رو روی 20 درصد گزاشتم
ماکزیمم دو -سه روز کار میکنه
خودم رو بکشم هم 2 روزه نمیشه.
خوش به حال شما ...
ميشه باطري p1 رو براي p990 هم استفاده كرد ؟
** عیدتون مبارک**
یه سئوال فنی:
من میخوام یه فایل تو قسمت اس ام اس ها بسازم که یه سری از اس ام اس هارو ذخیره داشته باشم
از کجا میتونم این کارو انجام بدم قسمت Messaging و More چیزی که بشه باهاش فولدر جدید ساخت
پیدا نکردم، ازکجا باید برم ؟
منتظرم
درست یادم نیست ولی فکر کنم وقتی یه sms رو باز میکنی و از تو option اون گزینه ی move و سپس new folder باید باشه.نقل قول: