بی خیال . واسه بعضی ها بازی با cpu عین اب خوردنه . ما که شده توی لجندری 5-0 بردیم و از یه طرف توی پروفشنال 3-0 باختیم . اصلا منطق نداره .نقل قول:
Printable View
بی خیال . واسه بعضی ها بازی با cpu عین اب خوردنه . ما که شده توی لجندری 5-0 بردیم و از یه طرف توی پروفشنال 3-0 باختیم . اصلا منطق نداره .نقل قول:
ببین من از خودم تعریف نمی کنم ولی اونقد کاپو جام گرفتم با چلسی که دیگه چشم بسته با تیما بازی می کنم. امارو ببین:نقل قول:
تیم : چلسی
تعداد فصل مربی گری در تیم: 9 فصل
قهرمانی در لیگ 6 دوره پیاپی
قهرمانی در چمپیونز لیگ: 6دوره پیاپی
F.A Cup: هفت دوره پیاپی
جام اتحادیه : 10 دوره پیاپی
و تعدادی جام های متفرقه ی دیگه
امار چطوره؟
من اولین فصلم با یووه بود تازه اونم تو ورلد کلاس دوم شدم تو لیگ تو جام حذفی هم تو کوپا ایتالیا نیمه نهایی باختم به اودینزه...این اودینزه واقعا تیم شاخیه...یه بار مقابلش بازی کنین خیلی قویه....حالا فصل دوم میخام بترکونم...راستی این leaderboard بازی چیه که وقتی درجه رو میاریم پایین اخطار میده که اگه این کارو کنین ما تو لیدر برد نمیذاریم....
راستی واسه اینکه وسط کریر یا هر تورنمنتی بازی ها دچار قاطی شدن نشن و تیم حریف 6 نفره نشه و وسط بازی هنگ نکنه هر چند دفعه یه بار باید پروفایل رو پاک کنم؟ترکیب ها و ستینگ ها رو از بین ببرم تا اونجوری نشه؟چون اینجوری ادم همیشه ترس داره که شاید یهویی بشه..
دیگه درجه سختی رو میخوای از Semi-Pro هم پایین تر بیاری که این ارور رو بگیری ؟ :دینقل قول:
تو لیدربرد رکورد های مختلف شما ثبت میشه و با دوستان شما تو Xbox Live مقایسه میشه ! مثلا سریع ترین گل ، دور ترین گل ، رکورد هایی که تو کریر مود جا گذاشتی و ...
درکل واسه لایو هست !
ویرایش : لیدربرد یه چیز دیگست .اونجا امتیاز ها ثبت میشه .
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
آقا او کریر مود نمیشه کاری کرد نقل و انتقالات قبل شروع فصل انقدر تخیلی نشه ؟! نصف بازیکنا جابجا میشن خیلی رو مخه !
اقا من یوونتوسم تو سال دوم....70 میلیون بول دارم....میخام هافبک هجومی و هافبک چب بگیرم کیا رو بیشنهاد میکنین...
به سه تا برزیلی جوون و معروف این روزها یعنی نیمار و لوکاس و گانسو هر کدوم 65 میلیون بیشنهاد کردم رد کردن...:((
سلامتوجــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــه:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :دوستان این همه نظر میدین یه با معرفت یه بامرام جواب ما رو نمیده ! - دوستان تو این بازی درجه سختی ها به ترتیب چه چیز هایی هستند ؟ (بهترین حالت متوسط که نه زیاد سخت باشه نه زیاد اسون یعنی متعادل باشه کدومه )- اگه بخوای دریبل کنی باید کدوم دکمه رو روی کیبورد بزنی ؟ (کیبورد کامپیوتر )- اگه بخوای توپ رو بزنی باید چی کار کنی ؟- و هنگامی که حریف میخواد پنالتی بزنه با چه دکمه ای از روی کیبورد کامپیوتر توپ رو بگیری ؟؟؟؟؟؟
من یه چیزی در مورد درجه سختی بازی کشف کردم
اونم اینه که هرچی سریعتر بازی کنی با کامپیوتر بیشتر بهت فشار میاره
بهترین حالت بازی کردن با صبر زیاد هست فقط پاس پاس پاس
وقتی حریفم بایرن مونیخ هست رو درجه سختی world class درصد پاسهای صحیحش 87 هست
و رو درجه سختی legendary درصدش 92 هست
حالا تو هر بازی من تونستم درصد پاسهای صحیحم رو بالای 90 ببرم بردم
یه نکته دیگه اینکه تو درجه سختی legendary اخرای بازی وقتی جلو باشی کامپیوتر وحشتناک حمله میکنه
ولی بردن بازی تو اخرین درجه سختی اخرته هیجانه :46:
کسی نیست مرا یاری کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :37: :42:نقل قول:
چرا تو کریرمود در صورتی که نتایج بدی بگیری خطر اخراج تهدید نمیکنه مربی رو ؟....یا من اشتباه میکنم؟
بستگی به شرط و انتظار اول فصل مدیران باشگاه داره...مثلا اگه مادرید رو ورداری و اخر فصل 12 بشی فک کنم اخراج بشی...اما اگه خیخون رو ورداری این واست یه دستاورد خوبه...من که یووه رو ورداشتم نایب قهرمان ایتالیا کردم به من گفتن از کارت راضی نیستیم....اما کلا نباید کریرمود این بازی رو با امثال فوتبال منجیر و یا فیفا منجیر مقایسه کرد.اونجا شبیه ساز تر هستش...
راستی بالاخره نیمار رو خریدم....67 میلیون
من یه مشکل حاد دارم تو فیفا اونم اینه که درصد پاسهای صحیحم زور بزنم بیشتر از 80 نمیشه . نه اینکه حریف توپ رو بگیره . یعنی پاس که میدم اشتباهی میرسه به یک یار دیگه ام که اون هم نمیتونه بگیره و توپ میرسه به حریف . موندم مشکل از کجاست . طرف دسته معمولی داره پاسهاش همه دقیق . ولی واسه من پاس ها رو میزنه تو بیابون . نمیدونم از قدرت پاسه یا جهتش . واقعا این سیستم Assist اش گند زده . توی فیفا قبلی که با کیبرد بازی میکردم پاس کاریم دقیقتر بود اما اینجا برعکسه . این مشکلم هم توی مود انلاینه هم با cpu . واقعا موندم .نقل قول:
تو تنظیمات بازی یه قسمتی هست که شما درصد ریسک رسیدن پاس هات رو کم و زیاد میکنی ممکنه اونو اشتباهی تغییر داده باشی
پاس صحیح تو این بازی فوق العاده مهمه شما همه هدفت رو بزار روی اینکه پشت محوطه حریف 20 تا پاس صحیح رد و بدل کنی و اصلا به گل زدن فکر نکن اصلا تو حین همین پاسکاریا یه موقعیتای گلی پیش میاد که کف میکنی
باز به نظر من بهتره روی assisted بزاری و بازی کنی. بعد گیم پدت رو با شبیه ساز بشناسون شاید بهتر شد.نقل قول:
نه بابا یعنی چی با شبیه ساز بشناسون . داره مثل چی کار میکنه بعد بیام شبیه ساز بزارم ؟نقل قول:
مشکل من اینه که به یار کناریم میخوام پاس بدم بعضی مواقع پاس میده به نا کجا اباد واسه کسی که اصلا تو جهت پاسم نیست . مثلا فکر کن با ابیدال یه پاس محکم میدم به بالا که برسه به پویول . یهو دنی الوز میدووه سمت توپ که توپ رو بگیره در حالی که توپ به پویول نزدیکتره دنی الوز از پویول هم رد میشه و توپ رو میگیره .
من میگم اگه مشکل از قدرت پاسه که زیاده پس چرا توپ همینجوریش حتی به پویول هم نمیرسه چه برسه به دنی الوز پس منتفیه . اگر هم از جهته که پویول و دنی هر دوتاشون توی یک خطن نسبت به ابیدال . حالا این سیستم assisted از چه الگوریتم تشخصی میده که من به دنی پاس دادم نه به پویول ؟
جالب اینجاست که حتی اگه حریف هم با دنی الوز به توپ برسن پویول کوچکترین دخالتی نمیکنه . چون عملا توپ دست منه و نمیشه سوییچ کرد روی پویول .
توی این تاپیک خیلی ها با من بازی کردن و اگه یادشون باشه میدونن راجع به پاس دادنم چی میگم . چون عمرا درصد پاسم بیشتر از 80 بشه . شده 2-0 جلو بودم ولی با دوتا پاس شروع دروازه بان گند زدم و گل خوردم و باختم .
منم این مشکلو دارم.100 درصد تایید می کنمنقل قول:
یادم نمیاد سال های قبل توی فیفا به چنین مشکلی برخورد کرده باشم
نمی دونم چه بلایی سر این بازی اومده !
این مشکلو منم داشتم . ولی الان حلش کردم . به نظرم شما یکم تو گل زدن و حمله کردن یکم عجله میکنی ! من یکم عجلم رو کم کردم درصد پاس های درستم تو بازی ها آنلاین زسید به 91 و نزدیک به 6 بازی پشت سر هم رو بردم . الان Division 1 هستم !
اگه تو فوتبال واقعی از هر 100 تا بازی 1 بار توپ بخوره به داور تو FIFA 12 تو هر بازی 100 بار توپ میخوره به این داور اضافی ! داوریش رو نمیگم واقعا چرته !
دوستان
نظرتون درباره این ویدیوهای Marious Hjerpseth توی یوتیوب چیه ؟:12:
اره چون لگ دارم مجبورم سریع و عجله ای کار کنم . البته من خودم توی پاسکاری خوبم و سریع میبینم کجا پاس بدم اما این لگ باعث میشه عجله ای پاس بدم فکر کنم از همین باشه و گرنه توی بازی بدون لگ خوب بازی میکنم . تازگی ها فکر میکنم حریف داره بازی منو زودتر از خودم میبینه . خیلی اعصابم داغونه . بازیم اینقدر افتضاح شده که از بعد از این همه مدت توی دسته یک مستقیما رفتم دسته 2 . ولی فکر میکنم همه این مشکلات از لگ باشه .نقل قول:
من یه مطلبی راجبه گرفتن پای بازیکنها توو دقایقه پایانی بگم. اونم اینکه اخه ادمه حسابی پات نمی گیره نمی گیره همینچین میرسه به 8 قدم یدفه ای می گیره؟ بعدشم یجور پات میگیره انگار الان رفت تا 2 3 ماه مصدوم شی. درست بعدش پا می شه بازی می کنه. کاملانم سالم. سوم اینکه اخه بی دین, مگه میشه توو یه بازی 8 نفر پاشون بگیره توو 120 دقیقه؟ اقا اصلا من نمی خوام پای بازیکنم بگیره کیو باس ببینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیوانه شدم دیگه :22:
آقا خدا کنه این مشکلات داوری تو FIFA 13 حل بشه . وگرنه خیلی فاجعه هست ! تکل میزنم مثل هلو توپ رو میگرم حالا داور تک از پشت حساب میکنه و قرمز میده !
سلام
این دفاع تاکتیکال دیوونم کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا شاهده کشتم خودمو اما نمیتونم کاری بکنم.
همه بازی ها رو 7-6 ، 5-4 ، حتی 8-7 میبازم :(
طرف با دفاعش میاد تک به تک میشه و یکبار (باور کن جدی میگم) با دروازه بانش تا نزدیک محوطه جریمه من اومد.
این تنظیمات دسته باید طور خاصی باشه؟ واسه من همه روی همون خالت اوتوماتیک که خودش بوده ، هست.
خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه که یادبگیرم یا چیکار کنم ، حتما بگه.
وقتی رسیدی به سبز شوتت رو باید تا میتونی پر کنی هر چی بیشتر پر باشه بهتر البته رو سبزنقل قول:
حالا دیگه باید اندازگیری کنی
منظورم طول و عرضه یعنی همون تیر افقی و عمودیه
وقتی میخوای به گوشه ی گوشه یعنی کنج بزنی توپ مسافت بیشتریو باید در حالت افقی طی کنه مثلا اگه میخوای به کنج راست بزنی باید فلش راست رو بیشتر از بالا نگه داری اگر مساوی جفتش رو نگه داری امکان به کنج نرفتن هست
حالا اگر نخوای به کنج بزنی راحت میتونی فلش چپ یا راست رو بگیری و رو درجه سبز شوت رو پر کنی به راحتی از بغل دیرک رد میشه و گل میشه
اولا یادگیری فقط با تجربه به دست میاد اما اینکه بعضی ها فقط میان با تغییر جهت از لای مدافعین دور میشن یکی از مشکلات ناجور فیفاست که گفتن توی 13 دیگه نمیشه از این قابلیت استفاده کرد .نقل قول:
مشکل الان اینجوریه که کلا با دکمه تکل یا همون X تکلش رو میزنه و کار نداره که توپ رو گرفت یا نه . بازیکن تا دکمه X زده میشه حرکت تکل را تا انتها انجام میده و اگه توپ رو گرفت که هیچی اما اگه بازیکن ازش رد شد باید اون تاخیر پیش بیاد و تکلش رو بزنه که خیلی بده واسه همین گفتن قراره چنین چیزی رو بردارن توی نسخه بعدی .
تازه من موقع دفاع با اینکه خیلی از contain استفاده نمیکنم بعضی مواقع میشه که بازیکنم که عقب میمونه واسه اینکه تغییر جهت بده یه 180 درجه دوربرگردون رو دور میزنه بعد میره دنبال توپ .
راستی چرا من همون اولا که فیفا اومده بود چندباری پام گرفت اما الان دیگه نمیگیره . کسایی که مثل من بازیشون اپدیت هست هم همین جوریه ؟ چون الان یه 8 ماهی میشه هیچ بازیکنی توی فیفای من پاش نمیگیره .نقل قول:
حتما همون واسه اینکه تو اپدیت کردی درستش کردن. اخه واسه من اپدیت نیست. بازیکنا بعد اپدیت چجورین؟ چلسیش چجوریه؟ تورسش خوب هست؟نقل قول:
سلام ببخشید دریبل ساده تو این بازی چجوریه؟ کدوم دکمه هاست؟
شوت کردن تو یورو 2012 سخت تر شده آره یا نسخه ای که من دارم اینجوریه؟ (دکمه رو باید بیشتر نگه داری، تو فیفا 2012 دست میزدی میرفت هوا!!)
بهترین راه توپ گیری همون سرعت +پاس هستش؟
وقتی توپ رو هواست بازیکنان من نمی رن دنبالش، چی کار کنم؟
ممنون از همه دوستان.
بالاخره تونستم نیمار رو بخرم...واقعا فوق االعاده است.
چلسی اره بهتر شده . کلا همه بازیکنهاش از جمله تورس بهتر شدن .نقل قول:
البته نسخه کرکی هم میتونه squad رو از روش دیگه اپدیت کنه ها . چرا اپدیت نمیکنی .
نسخه ی کرکیش فکر نکنما! من چند بار این کارو کردم می نیویسه نمی تونه به سرور کانکت شه.نقل قول:
نسخه ی کرکیش فکر نکنما! من چند بار این کارو کردم می نیویسه نمی تونه به سرور کانکت شه.نقل قول:
نقل قول:
آخرین آپدیت بازی مربوط به Squad مربوط به کی هست؟ من یدونه آپدیت Squad واسه زمستون دارم خوبه ، منچستر سیتی قویتر شده :31:
ایشالله من سی تی رو توو 13 اینجور تخیلی درست نکنن.عوضش چلسیو تخیلی درست کنن:31: داش, ببین , این فصلو به زور قهرمان شدین فصل بعد باس جامو بیارین استمفورد.:31:نقل قول:
تو FIFA 11 چلسی خیلی قوی بود ! منم همیشه چلسی رو میگرفتم ولی الان رئال رو میگیرم !نقل قول:
چلسی که با رفتن دروگبا پرید دیگه ، احتمالا ضعیفترم بشه! من سیتی رو بچسب که دو برابر میشه قدرتش حالا ببین :دینقل قول:
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
راسته که میگن تنها اسپانسر EA باشگاه چلسیه؟
پس واسه همینه که خیلی تخلیه :31: واقعا نمیدونم چرا همیشه جلو این تیم به مشکل میخورم :9:نقل قول:
کی گفته ؟ منبع ؟نقل قول: