راستی رضاجون یه عکس از گوشیت بزار ببینیم........چطوری شده
Printable View
راستی رضاجون یه عکس از گوشیت بزار ببینیم........چطوری شده
چشم محسن جان یه دوربین پیدا کنم حتما می ذارم:20:نقل قول:
سلام.دوستان نظرتون در مورد محافظ ال سي دي چيه؟
من مدت هاست که محافظ ال سي دي گذاشتم ولي الان خيلي کثيف شده.دوست دارم با ال سي دي خود گوشي کار کنم....
ميخاستم بدونم که بدون محافظ ال سي دي امکان خش افتادن رو ال سي دي زياده؟ اخه شنيدم که به دليل يه لايه پلاستيکيه نازک که روي گوشي هست باعث ميشه که روي ال سي دي خش نيفته.....راسته؟
من از روز اول از محافظ استفاده نکردم
چند ماهی هم میشه که دارم
مشکلی هم نداره ال سی دی گوشی
البته 1 سری خش های خیلی خیلی کوچیک روی ال سی دی هست که اصلا" معلوم نیست
اکثر اوقات هم توی جیبمه
حالا من چه کار کنم؟
دیگه بستگی به خودت داره
ولی به نظرم اگه زیاد سخت نگیری خودت هم راحت تری هم بهتر از داشتن گوشیت لذت میبری
تایید میشه.بستگی به خودت داره.اگر از کیف استفاده کنی و مراقبش باشی چیزی روش فشار نیاره مشکلی براش پیش نمیاره.
سلام به همگي
دوستان من يه برنامه لازم دارم براي قفل گذاشتن روي inbox يعني اينكه قبل از باز شدن بخش مسيج ها پسورد بخواد
advance device lock رو هم دارم اما انگار مشكل داره اصلا نصب نميشه اگه ميتونين كمك كنين ممنون ميشم
دوست عزیز شما تاریخ گوشیت را یکی دو سال ببر عقب بعد برنامه را نصب کن وقتی نصب شد میتونی تاریخ را درست کنی.برای اطمینان تاریخ را دو سال ببر عقب.نقل قول:
نقل قول:در تكميل عرائض بالا ، شما هك ساين رو انجام بده كه چون اين برنامه به ساين هم نياز داره كلا مشكل حل بشهنقل قول:
دوست عزیز شما تاریخ گوشیت را یکی دو سال ببر عقب بعد برنامه را نصب کن وقتی نصب شد میتونی تاریخ را درست کنی.برای اطمینان تاریخ را دو سال ببر عقب
موفق باشيد
ممنونم دوستان از توجه شما . دوستاي خوبي هستين
من از يه جاي ديگه داونلود كردم مشكل حل شد و الان برنامه رو دارم .
میشه لینک برنامه ای که باهاش p1 رو اپدیت می کنند بدین و اگه کار باهاش سخته اموزش هم لطف کنید.
بفرما عزيز . تو اينجا همه چيز توضيح داده شدهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=271890
دوستان کسی میدونه قاب اصلیه p1 گیر میاد یا نه کسی دیده ؟ (اصل البته) اگه قیمتشم برام در بیارید با آدرسش ممنون میشم:43: (می خوام برای گوشیم عیدی لباس جدید بخرم ):34:
بودنش که هست
البته برای شهرستان آدرس دارم
ولی تهران رو نمیدونم
هرچند که به احتمال زیاد باید توی علا الدین باشه....
کدوم شهرستان ؟ قیمتم دارین ازش؟
والا قیمت دقیق ندارم
اما میپرسم میگم خدمتتون....
ولی تا جایی که میدونم باید دور و بر 40 تومن باشه
من p1ام رو update کردم اما هر چی می یام روش نصب کنم به علت security نمیزاره نصب کنم حتی xplore
حالا چیکارش کنم؟
خوب اگر میتونی هک ساین کن.اگر نه باید برنامه ها رو ساین کنی.
p1 خيلي خوبه من خودم دارم ولي وقتي با هاش به اينترنت وصل ميشم خيلي برام پول ميندازه نميدونم چرا؟؟؟ كسي ميدونه
هر چقدر موبایل کامل تر باشه(پیشرفته) هزینه ی اینترنتش هم بیشتره.چون صفحه ها رو کامل تر لود میکنه.نقل قول:
ببخشید ولی بعید میدونم.شما اپرا مینی رو بریز رو هر گوشی.یه شکل باز میکنه.فکر نمیکنم ربطی داشته باشه.همراه اول به شدت کنتور میندازه.شاید واسه اونه.نقل قول:
هر چقدر موبایل کامل تر باشه(پیشرفته) هزینه ی اینترنتش هم بیشتره.چون صفحه ها رو کامل تر لود میکنه.
سلام
برای بازی ها کدوم فرمت فایل رو باید بریزیم تو گوشی؟
sis و jar.
یادش بخیر چه گوشی بود!!!
از اون موقع که فروختمشون همه گوشی هام یه جوری خراب میشدن مثلا n95 8gb افتاد تو اب !:دئ
این نتیجه فروختن se به نوکیاست.دی..
دقیقا:27:نقل قول:
ولی خداییش خوب گوشی بود اگه مشکل باتری پیدا نمیکرد نگهش میداشتم:46:
البته باتری مشکل دار p1 باز هم بهتر از 95 هست دی: دی:
مقایسهشون اشتب داداش دوربین 5 و ...نقل قول:
البته باتری مشکل دار p1 باز هم بهتر از 95 هست دی: دی:
اون ترف تاچ فینگرو ...
حق با شماست
بیشتر قصد مزاح و فن بوی بازی در آروردن داشتم دی:
راستی من هرجا گشتم قاب تمام مشکی واسش پیدا نکرده بودم!!!شما چه طور؟
مثلا شما k750 رو مقایسه کن با یه گوشی صفحه بزرگ.نقل قول:
مگه به اندازه هست؟فکر نکنم اینجور باشه.نقل قول:
مثلا شما k750 رو مقایسه کن با یه گوشی صفحه بزرگ.
دوستان اصلا هزینه ی اینترنت موبایل ربطی به نوع گوشی البته (زیاد ) نداره به نظر من، چون نرخ از طرف شرکت ها تعیین میشه و معمولا Web گوشیه k750 و مثلا p1 هردو به صورت نیمه کامل و بدون جاوا و فلش صفحات باز میکنن مثلا سایت گوگل با وب این دو گوشی باز کنید به صورت خودکار صفحه موبایل گوگل براتون باز میکنه اما با اپرا کامل باز میکنه و میتونید هیدر سایت هم ببینید . در صورتی کامل میتونید باز کنید که به قول حامد mini opera بریزید من هم همراه اول دارم هم ایرانسل خدارو شکر از اینترنت ایرانسل راضیم خوب شاید پهنای باند همراه اول کم تره و قیمتش گرون تر و دلایل زیادی هست که می تونه تاثیر گذار باشه ....
سلام بچه ها .
قاب p1 گیر میاد ؟
اصلا کسی عوض میکنه ؟
نمیزنن گوشی رو نابود کنن ؟
عوض کردنش که کاری نداره مهم پیدا کردن قاب اصلیشه و یکی از دوستان همین جا نوشتن مثلی که گیر میاد :46:نقل قول:
قابش که گیر میاد
ولی اینکه بزنن داقون کنن یا نه به احتمال بسیار زیاد به اون کسی که میدین براتون عوض کنه ربط داره
تا اونجا که میدونم نباید به سایز صفحه ربط داشته باشهنقل قول:
مثلا شما k750 رو مقایسه کن با یه گوشی صفحه بزرگ
مثل اینکه بگیتوی کامپیوتر اگه صفحه نمایشت 13 اینچ باشه کمتر اینترنت مصرف میشه نسبت به صفحه نمایش 17 اینچ !!
آقا میشه بگی کجا گیر میاد ؟نقل قول:
مرسی :11:
همین رو بگو..نقل قول:
مثل اینکه بگیتوی کامپیوتر اگه صفحه نمایشت 13 اینچ باشه کمتر اینترنت مصرف میشه نسبت به صفحه نمایش 17 اینچ !!
صفحه ی قبل هم گفتم من شهرستان هستم وقاب p1 دارننقل قول:
آقا میشه بگی کجا گیر میاد ؟
پس تهران هم باید باشه حتما"
فکر کنم باید به علا الدین سر بزنی اگه تهران هستی