سلام
ورژن جدید اومده
Version PKG4.410GAA
از دوستان اگه کسی اپدیت کرد و تغییراتی دید لطفا بگه
Printable View
سلام
ورژن جدید اومده
Version PKG4.410GAA
از دوستان اگه کسی اپدیت کرد و تغییراتی دید لطفا بگه
من هم هارد 500 وصل میکنم فرمتامو میشناسه ولی vob رو پخش نمیکنهنقل قول:
پس مشکل من از چی می تونه باشه؟؟
دوستان برای مشاهده تلویزیون های جدید سونی به تاپیک ساختم مراجعه کنید و از دستگاههای جدید سونی لذت ببرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل w800B که شما میفرمایید از w800A یا همون W804A امکاناتش و هرتزش پایین تر هست تقریبا هم قیمتشون یکیه پس در مقابل w804A ارزش خرید نداره تازه همین W804A هم کیفیت ساختش پایینه کافیه یه نگاه به جنس پلاستیک پشت تلویزیون بندازید متوجه میشید که چه جنس بی کیفیتی داره. از همون عکس هم تا حدودی معلومه. من خودم تا چند وقت پیش طرفدار این تی وی بودم اما خوب که تحقیق کردم دیدم برندها و مدلهای بهتر دیگه ای هم پیدا میشه. یه دوست تعمیرکار tv دارم که میگفت همه تی وی ها رو داره چین میزنه و اگه هم میخوای چیزی بگیری یا پاناسونیک بگیر یا توشیبا. جدیدا یه مدل تی وی پاناسونیک دیدم که شاهکاره البته تو بازار کمه باید همه سفارش بدن تا فروشنده ها بیارن. مدلی که عرض میکنم LED پاناسونیک مدل TX-L42FT60E هست که کیفیتش فوق العاده و نگفتنیه. این مدل که با TX شروع میشه قطعاتش و پنلش ژاپنی هست و در کشور چک مونتاژ میشه اما مدلی که با TH شروع میشه یا در ایران یا تایلند و یا سنگاپور مونتاژ میشه. من کیفیت تصویر هر دو مدل TX و TH رو کنار هم دیدم و واقعا با هم یه تفاوت فاحش دارن. در مدلی که با TX شروع میشه کیفیت نگفتنیست و هیچ جایی برای ایراد باقی نمیذاره این مدل 1600 هرتز هست و من هیچ لرزش و کشیدگی در تصویر ندیدم وقتی فلش بهش وصل کردم و یه فوتبال رو تو اون دیدم واقعا شگفت زده شدم چون همون فوتبال رو توی مدل w804 سونی و خیلی تی وی های دیگه بازار دیده بودم و هیچ کدام به این کیفیت و روانی تصویر نبود. این تی وی خیلی باریک و زیبا هست که باز هم از این نظر بی رقیبه و پشت تلویزیون رو که دیدم خیلی با کیفیت و از جنس فلز بود برعکس تی وی های دیگه که از جنس پلاستیک کهنه هستن، سه پورت HِDMI و سه پورت USB داشت که یکی از USBهاش USB3 بود. این مدل TX خوشبختانه در کشور چک مونتاژ میشه و از دست چینی ها دور مونده. خلاصه که از لحاظ کیفیت تصویر فکر نکنم هیچ کدام از تی وی های LED تو رنج قیمتی خودش و یا حتی تا بالاتر هم قابل رقابت با این مدل باشن. دو تا فروشگاه که با هم فامیل بودن یکیشون قیمت رو 4700 میگفت و اون یکی اول 4400 گفت بعد از کلی چونه و پیدا کردن یه آشنا تا 4 تومن هم بدون گارانتی راضی شد. ولی قیمت اون TH رو 3400 میگفت که البته نباید اینهمه اختلاف قیمت توی یه مدل باشه ولی چون فقط همون دو تا فروشنده این مدل رو دارن، هر قیمتی که دلشون میخواد میگن حالا دوستان ببینن تو شهر خودشون این مدل رو پیدا میکنن که قیمتش پایین تر باشه . اگه بود یه خبری هم به من بدن. قیمت واقعی این مدل که 42 اینچ هم هست با وجود کیفیت واقعا بالاش باید 3300 تا 3500 باشه. شاید بگید با این کیفیت قیمت 4 تومن هم خوبه ولی یه فروشنده میگفت اینا دارن حداقل یک و دویست، سیصد روش میخورن. چند تا عکس از این تی وی میذارم تا زیباییش رو ببینید. حتی پورتهایی هم که پشت تلویزیون بود با کیفیت تر از تی وی های دیگه بود نمیشه اینو دقیقا توضیح داد باید خودتون ببینید و مقایسه کنید. چندتا از فروشنده ها با وجودی که این مدل رو نداشتن میگفتن دست گذاشتی رو اصل تلویزیون ولی سخت گیرت میاد. من به خیلی جاها سفارش دادم بیارن.
دوست من w800b اصلا قابل مقایسه با w804a نیست
ندونسته لطفا نظر ندید
w800b یک انتخاب عالیه
میشه بگید تفاوتشون چیهنقل قول:
w800a همون w804a هست. برای مناطق مختلف اسامی مختلفی زده شده. شما اگر به سایت سونی یه سری بزنید متوجه میشید که هیچ اختلافی ندارن فقط یک اسم برای خاورمیانه و اسمی دیگه برای آسیای شرقی و با یه اسم دیگه برای اروپا ساخته میشه. در ضمن انتخاب عالی که شما میفرمائید شاید در مقابل بعضی مدلها باشه اما در مقابل اون مدلی که گفتم به هیچ وجه. شما هم تا هر دو مدل رو ندیدید لطفا ندانسته نظر ندهید
دوست من پست رو اصلاح کردم منظورم w800b بود.
منوی محتویات اینترنت رو چطوری میشه تازه سازی کرد. اصلا امکانش هست یانه؟
Tv با وایرلس وصل میکنم اما ارور ۲۱۲۳ رو میده.
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
نقل قول:
من بهورژنجدید آپدیت کردم.
مزخرف است. تصویر به هم می ریزه.
کسی میدونه چه جوری به حالت قبل آپ برگشت...؟
man version jadid zadam ali bood mano ham ghablan gir mikard alan ravoon shode
خواهشایکی درباره 3 بعدی این مدل یه توضیحی بده ایا 2 بعدی رو به 3بعدی تبدیل میکنه چطور میشه این کار رو کرد چطور عمق تصویر 3بعدی رو میشه کم و زیاد کرد مرسی که جواب دادین
سلام من w804 دارم وقتی از product support می خوام software update کنم این پیغام را می ده:
there is no software update data available . the tv could not check for updates over the network. please check network connection and settings
در ضمن من reset factory هم کردم ولی باز هم مشکل وجود دارد. اینترنت هم هیچ مشکلی ندارد و سرعت ۱ mb است هم با کابل چک کردم هم وایرلس. کسی به این مشکل برخورده؟
با سلام و سپاسنقل قول:
چرا با usb آپدیت نمیکنید ؟ خیلی راحتر و مطمئن تره فایلشو از سایت سونی مالزی بگیرید راحت آپدیت میشه
سلام من w804a دارم خواستم ببینم بهترین تنظیماتش چی هست که بشه بهترین کیفیت رو ازش گرفت.
ممنون
با usb آپدیت کرده بودم و فکر می کردم این مشکل حل می شه ولی نشد به هر حال ممنون
اقا یکی نیست جواب مارا بده کسی نیست کمک کنه راهنمایی کنه ممنون میشم ازش این مدل از روی فلاش دیسک 3 بعدی پخش میکنه همیتطور هارد اکسترنال تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی داره مرسی اگه یه خییر پیداشه جواب مارا بده ممنون میشم:n29:
بله ۲ بعدی به ۳ بعدی تبدیل می کنه
در مورد سوال دیگه اگر منظورتون پخش فیلمهای سه بعدی از روی فلش است، بله پخش می کنه
سلام.آقا یه سوال دارم من بعضی وقتا که با وای فای وصل میشم به تی وی یهو هنگ میکنه رسیت میشه.علت چیه؟آخرین آپدیت هم زدم بازم بعضی وقتا میشه.کسی میدونه؟؟؟؟؟
سلام من یه تصویر 3 بعدی ساید بای ساید ریختم تو فلاش زدم به w800 تصویر اتومات یکی میشه میزه 3 بعدی پیدا شد ولی برجسته گی نداره اصلا نمیدونم چرا باید بلوری پلیر باشه چه جوریه من که نفهمیدم
با درود به همه دوستان
میخواستم بدونم منوی مخفی تلوزیون سونی w800a را چطوری میشه فعال کرد ممنون میشم سریعتر پاسخ بدید
در ضمن تلوزیون سونی 50 اینچ w800b چطوریه ؟ یعنی به 800 a میرسه یا نه
آهایییییییییییییییییییییی ییییییی سلام کسی نیست جواب منو بده/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام دوست خوبم
منوی مخفی با این کلیدها میاد ولی من جای شما باشم واردش نمیشم
info+5+vol+power
تلویزیون ۵۰ w800b خیلی خیلی از w800a , w804a بهتره
سلام دوستان جواب نمیدن خواهشا w800 تصویر از فلش 3 بعدی پخش میکنه درست ولی چرا تصویر 3 بعدیش برجسته نمیشه چراااااااااااااااااا مشکل چیه تصویر 3 بعدی اصلا برجسته گی نداره اون وقت چطور تبلیغ الکی میکنن 2 بعدی رو به 3 بعدی تبدیل میکنه خیلی اشتباه بزرگی کردم ال جی نخریدم گول کمپانی فریب کار سونی رو خوردم خواهشا یکی جواب منو هم بده ممنونتون میشم:n03:
با سلام و سپاسنقل قول:
دو بعدی رو به سه بعدی تبدیل میکنه البته الجی هم همینه چیز ویژه و خاصی نیست درواقع یه عمق مجازی به تصویر میده خیلی براتون مهم نباشه مطمئن باش دیدن با عینک در کل زیاد راحت نیست و فقط فیلمهایی رو میبینی که ارزشش رو داشته باشه این قابلیتی که شما دنبالشی چندان بدردبخور نیست
دکمه 3d رو روی tv بزنید و 3d رو از حالت خاموش به روشن تغییر بدید تصویر به یک حالت دوتایی تبدیل میشه که با عینک سه بعدی دیده میشه همین
با درود به همه
کسی قیمت الان این تلوزیون سونی w800b البته فکر کنم 50 اینچش باشه رو نداره؟؟؟
:question::sq_13:
نقل قول:
سلام دوست خوبم
اینجا موجود داره
فقط یه چیزی این قیمتاش بانه ایه یا با گارانتیه
مرسی قربون نه هنو قیمتش بالاست .....
قیمتاشون بدون گارانتی ولی میتونی گارانتی براش بخرینقل قول:
عکسهایی از w600B سونی توضیحات در پست های بعدی خدمتتان ارایه میشود
تلویزیون ال ای دی w600B سونی
تولید شده در کشور مالزی و ژاپن البته مونتاژ ایرانش هم هست
تولید شده در سایز های 32 . 40 . 48 . 60 اینچ
داری گیرنده دیجیتال نسخه ۲
دارای ۴ پورت HDMI و ۲ پورت USB
خروجی optical audio
ورودی شبکه LAN
شبکه بی سیم
و......
کسب اطلاعات بیشتر به لینک های زیر مراجعه نمایید.
با درود به شما میگم اگه بنا به 5250 تومن باشه پس برم همون 46 w900 رو بخرم بهتره نه؟؟:n13:نقل قول:
:45:
یا اینکه تلوزیون la9600 ال جی ؟؟:n13:
نقل قول:
تلویزیون w900 انصافا خوبه ولی مگه جایی سراغ داری که موجود داشته باشه؟
تلویزیون la9600 هم تلویزیون خوب و با امکانات فراوانیه ولی سونی یه چیز دیگه است
مشخصات w800b سایز ۵۰
ساخت کشور مالزی، ژاپن و مونتاژ ایران
دارای ۴ پورت HDMI و ۲ عدد USB
خروجی اپتیکال
شبکه کابلی و بی سیم
گیرنده دیجیتال نسخه ۲
سه بعدی اکتیو بهمراه ۲ عدد عینک
400 هرتز
پایه ۲ منظوره
و ....
اطلاعات بیشتر در آدرس
با سپاس از شمانقل قول:
این تلوزیون سه بعدیش اکتیوه یا پسیو فک کنم پسیو باشه و یه سوال دیگه تکنولوژی ساخت پنلش چیه؟؟
در ضمن یه چیز دیگه این موشن فلاو که زده فیلیپین 480 منظورش چیه؟
Motionflow™ Motionflow XR 400 Hz (for Philippine Motionflow XR 480 Hz)
و این
Dimming Type Frame Dimming
یعنی چی؟
نقل قول:
دوست خوب این سایز از تلویزیون w800b دارای سه بعدی اکتیو می باشد
و این مدل تلویزیون زمانی که برای کشور فیلیپین تولید می شود. با موشن فلو 480 Hz ساخته می شود
در مورد Frame Dimming لطفا این فیلم رو ببین سوالت حل میشه
در مورد پنلش زیاد مطمین نیستم که اطلاعاتم درست باشه ولی فکر کنم از تکنولوژی IPS استفاده میکنه
از پنل ips استفاده میکنه اونوقت به چه شکل 3d شاتر فعال هست؟:n02:نقل قول:
دوست عزیز که سوال کردی پنل این مدل بر خلاف نمونه w800a که ips بود در w800b از پنل va استفاده شده ساخت AU Optronics
[QUOTE=magiteq1;8215258]از پنل ips استفاده میکنه اونوقت به چه شکل 3d شاتر فعال هست؟:n02:
دوست عزیز که سوال کردی پنل این مدل بر خلاف نمونه w800a که ips بود در w800b از پنل va استفاده شده ساخت AU Optronics[/QUO
با درود به شما
حالا بعد از این حرفا کدوم مدل و پنل بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[QUOTE=compi;8218999]قطعا w800b از خیلی جهات نسبت به w800a برتر هستنقل قول: