با سلام به دوستان عزیز چرا وسط بازی همش ارور dont send میده و میپرم بیرون؟ کرک skidrow هست.
Printable View
با سلام به دوستان عزیز چرا وسط بازی همش ارور dont send میده و میپرم بیرون؟ کرک skidrow هست.
من دوباره این مرحله رو بازی کردم راحت رفتم شاید ماشینو خیلی به در دیوار میرنی یا یواش میری یا درجه سخت گذاشتی از این سه حالت خارج نیست اگه مورد سومه بزار رو راحت این مرحله رو رد کننقل قول:
برای دومین بار بازی رو تموم کردم :n01:
گیم پلی 7.5/10 :
گیم پلی بازی واقعا حرفی واسه گفتن نداره :n02:
کاملا کلیشه ای و تکراری ... دیگه از خلاقیت های فوق العاده ی سازنده های COD خبری نیس و انگار ایده هاشون ته کشیده.
اتمسفر بازی به هیچ وجه آدمو داخل بازی نمیکشونه ...
حتی شلیک اسلحه ها هم زیاد دلچسب نیست به غیر از بعضیاشون تو مراحل آخر.
حتی گیم پلی های جدیدی که تو بازی وجود داشت مثل شلیک با رباط ها یا رانندگی با ماشین واقعا ضعیف بود !
من فک میکنم برنامه نویسای COD کوچیکترین زحمتی برای تغییر گیم پلی ندادن.
گرافیک 8/10 :
گرافیک بازی به عنوان یه COD راضی کننده نیس ...
یادش بخیر زمانی که MW اولی اومده بود همه کف کرده بودیم که چه گرافیک خفنی داره !
اما دیگه سازنده ها بی خیال بالا بردن گرافیک این بازی شدن.
صداگذاری 7/10 :
برخلاف نسخه های قبلی، از صداگذاری این نسخه زیاد راضی نبودم.
صدای شلیک اسلحه ها واقعا مصنوعیه و اصلا واقعی نیس.
در کل صداگذاری بازی زیاد چنگی به دل نمیزنه.
موسیقی هم به جز دو سه تا مرحله به نظرم اصلا حس بازی رو منتقل نمیکنه !
داستان 9.5/10 :
تنها عاملی که باعث شد دوباره بازی کنم داستان بود.
میتونم بگم تنها نقطه ی مثبت بازی به نظرم همین داستان بود !
شخصیت پردازی عالی بود ... من از menendez خیلی خوشم اومد و برام تبدیل به یه شخصیت فراموش نشدنی شد.
پایان عالی بازی و اون صحنه ی آخر که جنبه ی کمدی داشت باعث شد اگر چه بازی برام جالب نبود، اما به یه بازی فراموش نشدنی تبدیل بشه :n18:
امتیاز کلی : 8.0 :
در کل این نسخه نسبت به نسخه های قبلی به نظرم افت محسوب میشه.
البته اگه از داستان صرف نظر کنیم.
مطمئنن طرفدارای این بازی توقعشون خیلی بیشتر از این بود :n16:
آقا شما که بازی رو دوبار تموم کردی تورو خدا بگو از چه کرکی استفاده کردی؟ والا برای ما که همش میپره بیرون.نقل قول:
قل خان..! سوالت رو اینجا مطرح کن..صفحات قبلی تاپیک زیر هم بخون شاید کسی مثل مشکل شما رو داشته باشه و حل کرده باشه..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم کرکم اینه :نقل قول:
آقا شما که بازی رو دوبار تموم کردی تورو خدا بگو از چه کرکی استفاده کردی؟ والا برای ما که همش میپره بیرون.
Call of Duty Black Ops II Single Player-Proper Crack ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آهان ببخشید علی آقا.نمیدونستم این بازی یه تاپیک جدا برای مشکلاتش داره.نقل قول:
بازی تموم شد :n22:
اصلا فکر نمیکردم به این الکیی تموم بشه !
راستی جا های که میپرسه Spase یا F یعنی چی ؟
الکی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
واقعا به نظرت پایان بازی الکی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n04:
اونجاها بهت حق انتخاب میده که تو روند بازی تاثیر میزاره :n04:
مثل خودته دیگه:n02: داستان رو نمیفهمه الکی میاد میگه مزخرف بود فلان بود بیسار بود بعد که دوباره بازی میکنه داستان رو میفهمه مثل خودت میاد میگه عاشقشم:n02:نقل قول:
راستش منم از داستانش زیاد متوجه نشدم چون زیاد انگلیسی نمیفهمم فقط فکر کنم اون پیرمرده که پوستش داغون بود به اشتباهی میسون رو میکشه تو جنگ و داره برای پسر میسون تعریف میکنه اره؟
اگه کسی خلاصه ای از داستان بگه یا لینکی بده ممنون میشم
کلا با سری مدرن وار فار بیشتر حالا کردم مخصوصا 2
یادمه تو محل ما کال نمیدونستن چیه ، یه سری از بچها هم بودن بازی میکردن ولی اونقدر تعریف نمیشد ازش ، منم سیستمم نفتی بودنقل قول:
مدرن ۲ که اومد با گیم پلی +گرافیک + آهنگ هاش + داستانش + دموهای سینما ایش (اون قسمت که گوست رو با خودتو آتیش میزدن)مس بمب تو محل ما ترکید
در کل میخوام بگم کال از مدرن ۲ شد کال ، سر زبونها نشست.
به غیر از فونتهای بهم ریخته فارسی تو این جور سبک بازی ها یه چیز ضایع دیگه هم داره ... مثلا اگه توی ایران بازی اتفاق بیوفته کلمات عربی روی در و دیوار میبینیم ... انگار نه انگار اینجا ایران نه عراق .. طرف حال نداره ببیننه تو ایران چه ماشینهایی پیدا میشه همون ماشین های خوشگل موشکل خارج رو کپی میکنی وسط ایران ..:n08:
بابا من کی اینطوریم دیگه بی انصافی نکن !نقل قول:
من اصا داستانو قاطی گیم پلی نمیکنم ... این بازیم فقط داستانش بهم چسبید نه چیز دیگه ش !
حالا هی بیا تیکه بنداز به ما :n02:
یکی مختصر و مفید قضیه و داستان بازی رو تعریف بکنه البته تو اسپلوتر...
آخه دو جور پایان داره ... من سری اول یه جوری تموم کردم و سری دومم یه جور دیگه !نقل قول:
چه جوری تعریف کنیم برات ؟
سری اول پایانش خیلی حال داد ولی سری دوم نه :n12::n02:
داستان بازی بصورت محدود
اول بازی شما با هادسون میرید ویتنام که وود رو نجات بدید بعدش به رییس شورشی ها یعنی مندز برمیخوردید که منسون بهش شلیک میکنه ولی چشش تیر میخوره ( مثه بیگ باس :) ) ( البته مندز تو بچگی تو جنگ خانواده شو از دست میده و فقط خواهرش که تمام بدنش سوتته بود براش میمونه ) و از اونجا مندز کینه امریکا رو به دل میگیره و میخواد یه روز حمله کنه به اونجا و توی زمان وود در اخرین ماموریتش هادسون که مندز اونو گرفته بود بهش میگه یه یکیو بزنه و وود هم با اسنایپ یکیو مینزه ( اینجا دو حالت داره یا اونو میکشید یا زنده میذاریدش ) بعد مندز میاد و پاهای وود رو میترکونه بعدشم هادسون رو میکشه و دیوید رو که همون پسر میسون بود رو نگه میداره تا در اینده که بزرگ شد باهاش روبرو بشه .
اینده
حالا مندز میخواد کل uav ها و drone های امریکا رو کنترل کنه و به تمام دنیا حمله کنه بعد بگه کار امریکا بود در اینجا شما کنترل دیوید رو دارید و به دنبال مندز میرید و در میان راه به جاهایی برمیخورید که شما دو انتخاب دارید ( مثلا نجات دادن کارما یا کشتن هارپر به جای فرید یا تو قسمت ماشین سواری و یا در اخر بازی ) که تمام این کارها در پایان بازی تاثیر داره و کلا بازی 3 تا پایان داره . امیدوارم بقیشو خودتون بدونید :))
من که نمیگم پایان های بازی رو بگید..فقط داستان بازی چیه ؟نقل قول:
آخه دو جور پایان داره ... من سری اول یه جوری تموم کردم و سری دومم یه جور دیگه !
چه جوری تعریف کنیم برات ؟
سری اول پایانش خیلی حال داد ولی سری دوم نه :n12::n02:
میلاد عزیز من اصلا متوجه نشدم...
هادسون کیه ؟ وود رو برای چی باید نجات بدیم ؟...
چون خیلی کلی توضیح دادی نفهمیدم چی شد..:n01:
كسب كرك بازي داره واسم اپ كنه .من بازي تازه خريدم ولي بعد نصب رو ايكن بازي ميزنم وارد نميشه
فکر کنم پایانه من مسخره تموم شد ! اصلا نفهمیدم چیشد !نقل قول:
دوباره بازی میکنیم ببینم چی به چیه :n27:
شما یه بار نسخه قبلیو تموم کنید جواب سوالتونو میگیرید.این دو نفر در نسخه قبل بودن.وودز فرمانده الکس میسون بود که در نبرد با کراوچنکو به ظاهر کشته شد ولی توی این نسخه فهمیدیم که زندست.هادسون هم دوستمون توی نسخه قبلی بود(کچله).نقل قول:
اینکه کراوچنکو کی بود رو هم در نسخه قبل میبینید.
در کل نسخه قبل داستانش بیش از حد عالی بود حتما بازی کنید تا هم این نسخه رو بفهمید هم یه بازی فوق العاده عالی رو تموم کرده باشید.
من بازی رو تموم کردم..
تا جایی من تو اینترنت دیدم..بازی 5 تا پایان مختلف داره
برای من در طول بازی فقط دو بار حالت انتخابی F یا Space بود...! برای بقیه چطور ؟
چطوری میشه پایان های دیگه بازی رو دید...؟؟
در ضمن :::
محتوای مخفی: پایان بازی
اون واسه همه هست !نقل قول:
این آخرش که منذر و میسون و... میگن و میخندن و تو کنسرت گیتار برقی میزنن واقعا مسخره بود...واسه همه این پایان بود ؟ یا واسه من اینجوری بود ؟
واقعا چرا باید توی پایان یه بازی جدی ، چنین صحنه ی مسخره ای رو بذارن تا همه حس واقعی داستان بازی و اون حس پایانش از بین بره...
جز پایان بازی محسوب نمیشه !
اتفاقا به نظرم خیلی جالب بود و یه خلاقیت فوق العاده ای بود.
من که حسابی خندیدم.
واسه من پایانش خیلی تاثیر گذار تموم شد واقعا حال کردم ...
ولی دفعه دوم که بازی کردم یه جور دیگه تموم شد حال نداد.
فک نکنم 5 تا پایان داشته باشه.
2 3 تا بیشتر نداره.
من میگم پایان بازی من چه جوری بود ... میخوام بدونم بقیه م مث من تموم کردن یا نه :
:n02:محتوای مخفی: لو رفتن پایان
:n04:نقل قول:
یه خلاقیت فوق العاده ای بود.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاقیت یعنی Walking Dead یعنی Journey و..... ارزش این کلمرو نیاریم پایین !
درمورد پایان هم برا من فرق میکرد .. ...ولی برا یو جالبتر بوده !
بابا منظور من اون دموی آخرش بود ... !نقل قول:
که شخصیت اصلی بازی با اون گروه معروف متال دارن آهنگ متال میخونن.
خداییش خیلی ایده ی جالبی بود.
خود بازی رو که نمیگم ! دیگه بیش از حد تکراری شده. :n11:
جاهایی که دو راه دارید
محتوای مخفی: قسمتهای دو حالته
بازی 5 پایان مختلف داره..راهنمای اچیومنت هاش هم تو مجله دنیای بازی نوشته بود که من هر چی تو اینترنت گشتم پیداش نکردم...:n27:کسی تونست بذاره..نقل قول:
فک نکنم 5 تا پایان داشته باشه.
2 3 تا بیشتر نداره.
راستی کسی نگفت تو کل بازی فقط دو بار حالت انتخابی F یا space هست ؟ پایان های دیگه باز چطوری به دست میاد و چی میشه ؟:n01:
دوستان من تازه بازی رو شروع کردم مرحله دومه فکر کنم که تو هلکوپتر هست و چند تا کشتی دارن شلیک میکنن یه ار پی جی میخوره تو هلیکوپتر و بازی شروع میشه اقا تا من میام شلیک کنم هلیکوپتر منفجر میشه چیکار کنم؟
با سلامنقل قول:
اگه اشتباه نکنم شما باید به آر پی جی که داره طرف هلی کوپتر میاد شلیک کنی . تا بیای به فرد آر پی جی زن بزنی اون شلیک میکنه ... شما وقتی آر پی جی داره میاد سمت هلی کوپتر با تیرت بزن آر پی جی رو ، روی هوای بترکون .
والا اون موقع که ارپی جی میاد بازی هنوز شروع نشده و تفنگ دستش نیست حالا بازم امتحان میکنم.ممنوننقل قول:
والا تو اونجایی که یادم میاد باید ار پی جی رو بزنید . حالا اگه مشکلت حل نشد یه اسکرین شات از اون قسمت بده ببینم قضیه چیه .نقل قول:
باید بپری توی کشتینقل قول:
یک کم سخته فکر کنم یک چیزی توی کشتی هم باید بترکونی
اونجا سریع باید بپری روی کشتی.نقل قول:
والا اون موقع که ارپی جی میاد بازی هنوز شروع نشده و تفنگ دستش نیست حالا بازم امتحان میکنم.ممنون
اسپیس رو بزن.
این بازی ادامه نسخه قبل black ops هست یا نه داستانش متفاوته ؟
تقریبا ادامه شه ولی اینجوری نیس که اگه قبلی رو نفهمیدی اینو نفهمی.نقل قول:
یه جورایی میشه گفت بیشتر شخصیتا به قبل ربط دارن و یه مقداری از داستان :n07:
بازي قشنگي بود اما چرا ممندز خواننده شد؟
اون دموی آخر کلا جنبه ی کمدی داره و از بازی جداس.نقل قول:
خب که چی بشه؟اصنم بامزه نبود...نقل قول:
من کلا cod خیلی کم بازی کردم و اینبار که بازی کردم boII گیرم اومد و داشتم یکی از مراحلی که داری یه مردی به اسم WOODS رو از یه کانتینر نجات میدی و...به چند سوال برخوردم
چرا هوش مصنوعی دشمناش انقد پایینه؟من در چند قدمی یکی از دشمنام ولی طرف اصلا متوجه نمیشه و...
چرا این بازی سیستم Health اینجوریه؟طرف خود به خود خوب میشه!جل الخالق!
چرا این بازی یه چیزاش غیر طبیعیه؟