در ضمن در کاتالوگ گوشی طرز نوشتن تمام کاراکترها با قلم نشون داده شده.نقل قول:
Printable View
در ضمن در کاتالوگ گوشی طرز نوشتن تمام کاراکترها با قلم نشون داده شده.نقل قول:
نمیشه مثلا باهاش شکل اس ام اسی ساخت
ممد منظورت این شکلکاس؟ گمون نکنم بشه حالا اساتید فن مارو راهنمایی کنننقل قول:
نمیشه مثلا باهاش شکل اس ام اسی ساخت
با نهايت تاسف شنيدم دوربين p1 هم اونطورا كه مي گن جالب و باكيفيت نيست.
پس ديگه چي مي مونه؟:41:
از نظر برنامه هاي كاربردي كه جلوي سيمبينهاي S60 نوكيا كم مياره . از نظر دوربين هم كه كيفيت خوبي نداره . :41:
پس من چيكار كنم؟
يكي راهنمايي كنه . من چه گوشي بخرم؟
اگر برای این گوشی و کلا Uiq برنامه کم هست دلیلش اینه که جدید تره.
هرچی کم داشته باشه توی سرعت از نوکیا کم نمیاره.این رو بهت قول میدم.
دوربینش هم متوسط هست.در حد K800 نیست.
قدمت سری 60 چون بیشتره براش برنامه هم بیشتره.
به هر حال از نوکیا هم مدلهای زیادی هست مثل N73/n76/5700..... میتونی روی اونها هم فکر کنی.
راستی در مورده برنامه هم باید برنامه های Uiq3 روش نصب بشه.
سلام بچه ها . خوبید؟ منم به جمع p1 دارها اضافه شدم :46:
یه سوال داشتم. من قبلاً p990 داشتم که با تاریخ sms های توی inbox مشکل داشتم. الان دیدم توی p1 هم همینطوریه. خواستم ببینم راهی واسش نیست. از بچه ها کسی می تونه راهنماییم کنه؟ ممنونتون :20:
سلام بچه ها. آقا شماها که حواب منو ندادین . اشکال نداره. حالا می خوام یه خبر خوب بدم بهتون.
برین گوشیهاتون و update کنید حالشو ببرید. توی update جدید زبان قارسی رو هم می شه واسه گوشی انتخاب کرد. بعنی تمام منوها و ÷یغام ها بصورت فارسی می شه. یه چیزجالبتر اینکه الام گوشی قابلیت تشخیص دست خط فارسی رو هم داره. حتی گ پ چ ژ رو هم وقتی با قلم بنویسید تشخیص می ده. حالا n95 کیلو چند؟ :31:
هنوز inbox رو چک نگردم ببینم مشکل حل شده یا نه. امیدوارم که حل شده باشه. شماهام اگه راهی واسه هد درد inbox دارید راهنماییم کنید. ممنون می شم. تغییراتی جدیدیم که توی firmware جدید بود رو براتون می نویسم. حال کنید با p1 هاتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ميگيد هرچي كم داشته باشه توي سرعت از نوكيا كم نمياره . درسته . اما وقتي برنامه اي وجود نداشته باشه كه بخواي باهاش با سرعت بالا كار كني چه فرقي مي كنه . نه اينكه برنامه اي اصلا وجود نداره . منظورم اينه كه اون برنامه هايي كه من مي خوام توي اين سري نيست.نقل قول:
واقعا اگه P1 سيستم عاملش مثل سري N نوكيا بود يا اينكه همين بود اما برنامه هاي متنوع براش بود و دوربينش هم خوب بود همين فردا مي رفتم مي خريدم.
به هر حال هر كسي گوشي رو براي هدفي مي خره و من هم برام اين كاربردها مهمه . اصلا هم اينكه سوني اريكسون باشه يا نوكيا فرقي نمي كنه . مهم اون كاراييشه.
به هر حال فكر نمي كنم گوشي نوكيا با اين اسكرين بزرگ و قابليتها وجود داشته باشه كه قيمتش هم مناسب باشه.:13:
راستي كسي از دوستان مي تونه كيفيت دوربين P1 رو با N70 از نظر عكس و فيلم مقايسه بكنه؟
اگه اينكارو بكنه واقعا ممنون مي شم
معلومه دیگه عکاسی پی1 خیلی خیلی بهتر از ان70 هستش. ان70 کیلویی چنده ان70 از کا750 هم ضعیفتر هستش.نقل قول:
پی1 عکساش واقعا طبیعی هستش و با کا800 برابری میکنه این رو که میگم عکساشون رو دیدم. فقط توی محیط هایی که نور کم هستش کا800 بهتره.
ولی در مورد فیلمبرداری نظری نمیتونم بدم فقط باید بگم که پی با کیفیت Qvga و با سرعت15 فریم میگیره.
ان70 هم باید توی همن حدودا باشه.
در مورد برنامه هم باید بگم که به اندازه ی نیاز برنامه داره و در آینده بیشتر خواهد شد.
kdlh64 عزیز خیلی ممنون به خاطر این خبر خوبت . خیلی خوشم اومد خدا کنه دبلیو 960 هم که میاد همینجوری باهش.
دوست عزیز به نظرت اون کیپد گوشی رو زشت نکرده؟
کی گفته برنامه نیست برای uiq؟ ببین همین پرشین بوی چه قد برنامه های خفن ریخته بود تو گوشیش. آدم کف میکرد.نقل قول:
شما ميگيد هرچي كم داشته باشه توي سرعت از نوكيا كم نمياره . درسته . اما وقتي برنامه اي وجود نداشته باشه كه بخواي باهاش با سرعت بالا كار كني چه فرقي مي كنه . نه اينكه برنامه اي اصلا وجود نداره . منظورم اينه كه اون برنامه هايي كه من مي خوام توي اين سري نيست.
داداش دوربین p1 با k800 برابری میکنه فقط فلش زنون نداره که توی نور کم از k800 کم میاره. در عوض فیلمبرداریش بهتر از k800ه.نقل قول:
دوربينش هم خوب بود همين فردا مي رفتم مي خريدم.
چه طور روت میشه بگی دوربین p1 با n70 مقایسه کنید؟ خواهشا اینو جای دیگه نگو!نقل قول:
راستي كسي از دوستان مي تونه كيفيت دوربين P1 رو با N70 از نظر عكس و فيلم مقايسه بكنه؟
آقا اصلا قیاس باطل هست.N70 کجا و p1 کجا.اصلا قابل مقایسه نیست.
ولی از نظر سایز فیلم برداری یکی هستن ولی فریم ریت P1 2 برابر هست.
از نظر سرعت هم مثل مقایسه الگانس با ژیان هست.
سلامنقل قول:
من تازه P1 خريدم
نيماجان اين براي شما.البته اگه هنوزم لازمشون داري:46:
CDA: CDA162022/9 R6EA29
Phone: CXC162037 R9H004
يكي به من بگه كه بلاخره من گوشيمو با فرموير جديد آپديت بكنم يا نه
من نفهميدم يكي مياد ازش ايراد مي گيره يكي تعريفشو مي كنه :13:
مبارک باشه.میشه بگی چند گرفتین؟
ممنوننقل قول:
مبارک باشه.میشه بگی چند گرفتین؟
آره عزيز چرا نميشه!
من اصفهان خريدم 435 با گارانتي متفرقه
با سلامنقل قول:
ممنونم از پاسختان.
شما در اصفهان هستید درسته ؟ آیا تا الان با ایم فریمور مشکل no access to network را داشتین ؟
در مورد عالی بودن گوشی p1 اصلا شک نکنید .
p1 زنون نداره که.led داره.
بالاخره فلاش زنون داره يا نه؟
اخ اخ جون ميده واسه تاپيكه سوتي بازار!!!!!
دو فلاش زنون؟ بابا اول حرفتو مزه مزه کن بعد بده بیرون. مرد حسابی اگه دوتا زنون داشته باشه که بعد از هر عکسی که گرفتی باید بزاریش تو شارژ.نقل قول:
یکی از حسن هاش داشتن دو فلاش زنون برای نور دهی کامل است ، در حالی که N95 نوکیا فلش LED داره که واقعا مزخرفه.
p1 دوتا فلش led داره که بهش میگن power led
با سلامنقل قول:
دوست عزیز ممکنه لطفی در حق من بکنید .
در صورت امکان یک فایل gdfs از فریم گوشیتون بگیرید و برای من بفرستید . کلا 10 دقیقه بیشتر زمان نمیبره و فایل ایجاد شده کمتر از 100 kb است .
و روش آن هم به این صورت است :
اول برنامه زیر را بگیرید.
XS++ =سپس طبق عکس ها اقدام کنیدکد:http://www.se-nse.net/gbrooks3/XS++/download.php
کد:http://www.se-nse.net/w660_guide/xspp_step1.png
کد:http://www.se-nse.net/w660_guide/gdfs_step2.png
کد:http://www.se-nse.net/w660_guide/gdfs_step3.png
این فایل در پوشه backup ذخیره می شودکد:http://www.se-nse.net/w660_guide/gdfs_step4.png
بینهایت ممنونم
خواهش ميشهنقل قول:
بله اصفهانم.تا حالا اين مشكل برام پيش نيومده
حالا من كي در مورد عالي بودن گوشي P1 شك كردم داداش؟اگه شك داشتم كه نمي خريدمش
منظورم از اون جمله آخر كه نوشتم آخرين فرم وير بود.گفتم بعضي ها كه آپديت كردن مي گن خيلي خوبه بعضي ها هم مثل شما باهاش مشكل دارن.حالا من چي كار كنم؟آپديت كنم يا نه؟
آقا اين برنامه كه گذاشتي چند مگه؟حجمشو نشون نمي ده ، تا حالا هم نزديك 8 مگشو دانلود كردم.به نظر مياد كه بايد برنامه كم حجمي باشه ،چرا تموم نميشه؟سركاريه؟قرار بود 10 دقيقه وقت بگيره من الان 30 دقيقس كه با يه اينترنت ذغالي دارم برنامشو دان مي كنمنقل قول:
در ضمن مي شه بگي كه با اين فايل بك آپ چه كار ميشه كرد؟يعني شما مي خواي چي كار كني؟
ويرايش:دانلودش تموم شد، 9 مگ بود.ولي من توي همون مرحله اولش گير كردم.هر كاري مي كنم كانكت نميشه.چي كار كنم؟
با سلامنقل قول:
از توجهتان سپاس گذارم
من فکر کردم شما با ADSL وصل میشین که گفتم 10 دقیقه.
من این فایل بک آب رو به گوشیم میدم و بهد برنامشو از طریق سایت سونی اریکسون دانلود میکنم تو گوشی.
شما باید اول کابل رو به کامپیوتر ( فقط کامپیوتر نه گوشی) وصل کنید .گوشی رو خاموش کنید و بعد برنامه XS++ رو اجرا کنید .
در زیر دکمه connect گزینه smart phone رو تیک بزنید و بعد connect بزنید.
حال دکمه 7 (c) را نگه داشته و سوکت کابل را به گوشی وصل کنید .
تا مشاهده پیغام ready دکمه 7 را همچنان نگه دارید.
بعد هم طبق مراحل عکسها یک بک آپ بگیرید.
ممنون
بفرما نيما جان:نقل قول:
ببينم يعني شما با اين كار مي خواي فيرم ور گوشيتو به حالت اول برگردوني؟؟يعني منم حالا كه بك آپ دارم ميتونم آپگريد كنم بعدا اگه خواستم دوباره برش گردونم؟کد:http://rapidshare.com/files/70814437/P1_35703301xxxxxx_GDFS_BACKUP.bin.html
نگفتي من آپگريد بكنم يا نه؟
با سلامنقل قول:
بینهایت ممنونم
اگر با فریم گوشیتون مشکلی ندارین ، اونو آپدیت نکنید.
الان قصد امتحان همین مورد رو دارم که آیا میشه دوباره فریمور را برگردوند یا نه ،
حتما شما رو مطلع میکنم .
باز هم بینهایت متشکرم
آقا فعلا اپدیت نکنید که هر کس آپدیت کرده یه بلایی سره گوشیش اومده.تا فریمور بعدی صبر کنید.
سلام
دوستان اخري قيمت چنده؟
نقل قول:
دوست عزیز اگه پستهای قبلی رو کامل بخونی کاملاً هوس آپدیت کردن از سرت می پره.
من فلش هم کردم درست نشد.
نیما جان، SE در ایمیلی که به من زده خیلی قاطعانه گفته که نمیشه به ورژن قبلی برگشت.
به هر امیدوارم شما موفق بشی. به من هم خبر بده لطفاً.
P1-comtell------>415,000
سایت digikala قیمت زده 414.000 پس باید توی بازار حدودای 410 بشه پیدا کرد.من که شیراز تا 420.000 پیدا کردم ولی کمتر نه.
تو علاءالدین کلی قیمتا فرق داشت اونم به خاطر ضمانت نامه هاش!از 430,000 گرفته تا 405,000 تومن!
//
راستی برنامه های کار بردی واسه p1 کسی سراغ نداره ؟مثل آنتی ویروس-پلیر Avi,WMV,Divx?
//
راستی تم با حال سراغ دارید؟
اینجا کلی هست ...آدم گیج میشه:
کد:http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=133749
از نظره قیمت هرکس هرچی دلش میخواد میده.بس که ...
برنامه هم همون برنامه های P990 و کلا UIQ3 روش نصب میشه:
توی این سایت DivX پلیر خوب هست.برای تمام گوشی ها.کد:www.lonelycatgames.com
برای تم هم سایت زیاد هست.مثل zedge.net که اگر فیل تر نباشه براتون چیزه خوبی هست.
اخرین قیمت روز 5شنبه دیروز 390تومن طبقه 5 علاالدین
رم 4 گیگ واسه این گوشی تو ایران هست؟ اگه هست کجا و قیمتش چنده؟
ایول.بالاخره به زیر 400 رسید؟
آقا من مي خوام برم P1 بخرم. لطفا به چند تا سوال من پاسخ بديد.
توي اين پستهايي كه خوندم از آپديت كردن گوشي واقعا ترسيدم. ظاهرا اتفاقات وحشتناكي براي گوشي مي افته.
اصلا نيازي به آپديت كردن هست؟ اگه هست براي چي؟
براي اضافه شدن امكانات فارسي به گوشي حتما بايد آپديت كرد؟ البته منظورم اين نيست كه تمام منوها فارسي بشه ها . چون زياد جالب نيست . بلكه منظورم اينه كه بشه فارسي نوشت . خوند و اديت كرد .
كدوم يك از ورژنهاي فريمور خوبه ؟ ميشه موقع خريد گوشي رو بخريم كه اون جديده روش نصب باشه؟
میشه بچه های تهران هر روز قیمت جدید رو بذارن؟
و اینکه قیمتش نهایتا به چقد میرسه؟
سلام!
آقا من این Gprs ایرانسل(لعنت الله علیه) رو بعد از سه روز سر کار گذاشتن راه انداختم!ولی می قعی که به هر سایت وصل میشم چه فارسی چه انگلیسی!بعضی نوشته ها که همشون لینک هستن رو نشون میده!بقیه رو کل صفحه کدهای Html نشون میده؟مشکل چیه؟