نقل قول:
دوستان فرض کنید یک فروشنده بازی های ویدئویی هستید و اطلاعاتتون هم که فول هستش و یک مشتری میاد مغازه و از شما درخواست یک بازی می کنه با این مشخصاتی که ارائه میده
الان به نظر شما بهترین گزینه برای این خریدار کدام عنوان میشه ؟
خریدار رو یک پسر 20 ساله اهل ایالات متحده امریکا مد نظر قرار بدین
خریدار : سلام اقای فروشنده
من بعد از مدتها تونستم از پدر و مادرم اجازه خرید یک بازی شوتر اول شخص را داشته باشم و مهم تر این که 60 دلاری که برای خرید بازی اوردم
از پول تو جیبی های خودم در این مدت پس انداز کردم بنابراین می خوام که ملاک های انتخاب من برای یک بازی درجه یک به این ترتیب باشه
+ می خوام که بازی مد نظر از لحاظ دیدگاه منتقدین در سطح بالایی قرار داشته باشه و تونسته باشه متوسط نمرات سطح بالایی رو دریافت بکنه
+ می خوام که بازی از نظر داستانی بسیار قوی و شخصیت پردازی خیلی قوی داشته باشه
+ دوست دارم بازیم از لحاظ گرافیکی در سطح بالایی باشه ( چه هنری چه فنی )
+ می خوام که گیم پلی بازی خیلی جذاب و درگیر کننده باشه و مهم نیست فضای بازی رئال باشه یا فانتزی یا محیطی جنگی
+ بازی دارای نت های موسیقی به یاد ماندنی و خاطره انگیزی باشه
+ دوست دارم بعد از اتمام خط داستانی بازی ، بازی ارزش تکرار بالایی داشته باشه
+ مهم تر از همه دوست دارم بازی مولتی پلیر قدرت مند و شلوغی داشته باشه.
+می خوام که برا بخش مولتی پلیر حالت شخصی سازی و کاستومایزر داشته باشم
+ می خوام که بتونم خط داستانی بازی رو با دوستم به صورت انلاین بازی کنم
+ اگه روزی اینترنت قطع شد یا مهمانی داشتیم بشه خط داستانی بازی را به صورت دو نفره افلاین بازی کنم
+ دوست دارم برای بخش مولتی پلیر ساپورت استدیو سازنده رو داشته باشم
+ می خوام که تا سال بعد همین موقع که یک 60 دلار دیگه جمع اوری کردم بازیم هنوز جذابیت خودشو از دست نداده باشه و مولتی پلیرش شلوغ باشه
با فرض این که همه عناوین این لیست در یک روز که این پسر برای خرید مراجعه کرده منتشر شده شما کدوم عنوان رو براش پیشنهاد می کنید ؟
این شرایط زیاد برام پیش اومده:n02:
البته با سطح غیر رسمی تر............
نقل قول:
خریدار : سلام اقای فروشنده
من بعد از مدتها تونستم از پدر و مادرم اجازه خرید یک بازی شوتر اول شخص را داشته باشم و مهم تر این که 60 دلاری که برای خرید بازی اوردم
از پول تو جیبی های خودم در این مدت پس انداز کردم بنابراین می خوام که ملاک ه..........
نقل قول:
من : خوب بسخ،میدونم چی میخوای بگی،رضا یه COD : MW3 بنداز پایین بینیم
سال بعد
نقل قول:
همون خریدار : سلام اقای فروشنده
از پول تو جیبی های خودم
نقل قول:
من:خووو دیگه حالا بسه،میدونم،رضا یه COD : BO2 بنداز پایین بینیم.................
و این داستان سال های بعد نیز تکرار میشود..................
به نظر خودم در حال حاضر فقط سری COD تمام این شرایط رو دارن؛اگه بحث MP و Co-Op رو بزاریم کنار،میتونیم Halo رو هم داسته باشیم،البته به دلیل انحصاری بودن کمتر کسی میشناسه،الان شما برو تو خیابون داد بزن کال آف دیوتی آی بیا کال آف دیوتی،مردم میریزن سرت و همه هم میدونن چی هست،حتی تو همین ایران که گیم مهجور واقع شده،اما برو سر چهار راه داد بزن آی بیا نسخه جدید Halo،مردم میان میگن بابا گرفتی مارو،کو پس هلو،شیرین هستن؟!،قائمشون کردی نخریم ازت،کیلویی چند میدی؟!
بله عزیزان،واقعیت این است.