گفتوگوي اختصاصي سايت گل با مجتبي شريفي: روياهاي ژولورن از روياهاي كفاشيان به واقعيت نزديكتر است/ يك صفحه فارسي مينويسم، شك نكنيد كه او نميتواند از روي آن بخواند/ كفاشيان انضباط را با «ظا» مينويسد
سايت گل ـ وقتي مجتبي شريفي از كميته انضباطي فدراسيون فوتبال رفت، در مصاحبههايش اعلام كرد كه ديگري حرفي در مورد مسئولان فدراسيون و فعاليتهايش در كميته انضباطي نخواهد زد. البته او در اين مدت چند بار مصاحبه كرده ولي خودش معتقد است كه قصد حرف زدن نداشته و حرفهاي غيرواقعي علي كفاشيان باعث شده كه لب به سخن بگشايد.
شريفي در گفتوگويي اختصاصي با خبرنگار سايت گل در اين مورد ميگويد:« من به هيچ عنوان دوست ندارم حرف بزنم و علاقهاي هم ندارم كه با آقايان وارد بحث شوم ولي وقتي مطالب غيرواقعي از سوي آنها بيان ميشود ناچار به پاسخگويي هستم. خيليها به من ميگويند مگر قول ندادي كه حرف نزني ولي من در جواب بايد بگويم كه نميتوانم مقابل حرفهاي آقايان كه واقعيت ندارد سكوت كنم.»
او ادامه ميدهد:« مگر همين كفاشيان مدتي پيش نگفت كه من به خاطر مشكلات خانوادگي از كميته انضباطي رفتم و مگر نگفت كه نازكتر از گل به شريفي نگفتم و او ميتواند به كميته انضباطي برگردد. حالا چرا اين آقايان ميگويند كه ميخواستيم شريفي را بركنار كنيم و چون حبيب كاشاني اين ماجرا را يك روز قبل متوجه شده بود آن را به نام خودش تمام كرده است. من با حكم عليآبادي به فدراسيون آمدم و با نظر سعيدلو از كميته انضباطي رفتم. كفاشيان در مصاحبهاي اعلام كرد كه از عملكرد من راضي نبود و سوال من اين است كه مگر شما چه كاره هستيد كه بخواهيد از عملكرد من راضي باشيد يا نباشيد.»
رئيس سازمان كميته انضباطي در ادامه حرفهايش خاطرنشان ميكند:«اگر كفاشيان بخواهد اين مطالب غيرواقع را همچنان به زبان بياورد مطمئن باشيد كه جزئيات زيادي را در مورد خيلي از مسائل برزبان خواهم آورد و حتي اگر آقايان در مصاحبههايشان ايراد دستوري يا غلط املايي داشته باشند، همه اشتباهات را خواهم گفت.»او در قسمت جالب توجهي از حرفهايش تأكيد ميكند:«من حاضرم يك صفحه به زبان فارسي بنويسم و به كفاشيان يك ساعت وقت ميدهم كه آن را بدون غلط بخواند. شك نكنيد كه او از عهده اين كار برنخواهد آمد و حداقل اميدوارم كفاشيان ديگر انضباط را با «ظا» ننويسد.»
شريفي ادامه ميدهد:« وقتي از كفاشيان ميپرسند كه چرا تيم ملي به جام جهاني نرفت ميخندد، وقتي از او ميپرسند چرا تيمهاي ملي نتيجه نميگيرند دوباره ميخندد من واقعا به ايشان تبريك ميگويم كه در خنديدن موفق هستند ولي به خدا قسم خنديدني كه باعث رنج و ناراحتي مردم ميشود درست نيست.»
شريفي در قسمتي از حرفهايش ميگويد:« كفاشيان با بيان اين حرفها نميتواند بياختيار بودن خود را در فدراسيون پنهان كند و مديري كه فاقد اختيار است معمولا از ابزاري مانند خنده براي مخفي كردن محروميت خود به خوبي استفاده ميكند. در اينجا بايد به روياهاي ژولورني اشاره كنم. ژولورن معتقد بود كه ميتوان 8هزار فرسنگ زيرزمين را ديد ولي بايد بگويم كه روياهاي ژولورن از روياهاي كفاشيان به واقعيت نزديكتر است. كفاشيان هميشه در اين رويا سير ميكند كه اختيار و استقلال مديريتي دارد.»
شريفي خاطرنشان ميكند:«من هيچ علاقهاي به بيان مطالب غيرواقع و دروغ گفتن ندارم. به عنوان مثال در يك برهه زماني فرهاد كاظمي كه بابت گرفتن حق و حقوقش از باشگاه سپاهان شكايت كرده بود نزد من آمد تا پيگير كارهايش باشد. ظاهرا به او گفته بودند كه پروندهاش گم شده است ولي من نميتوانستم به اين مربي دروغ بگويم. ما رأي را به سود اين مربي صادر كرديم و استيناف هم آن را تأييد كرد و اصلا شوراي حكميتي وجود نداشت كه بخواهد پرونده كاظمي به اين شورا برود. در ضمن حكمي كه ما در مورد شكايت كاظمي از سپاهان به نفع او صادر كرديم بايد اجرا ميشد.»
شريفي ميگويد:« در آن مدتي كه در كميته انضباطي بودم هيچ چيزي كه مانع از فعاليت كاظمي در مربيگري باشد را نديدم در ضمن وقتي قرار است يك نفر را از فعاليت محروم كنند بايد دلايلش را هم اعلام كنند ولي من هيچ دليلي براي محروميت كاظمي پيدا نكردم و هيچ سندي كه نگذارد او مربيگري كند در كميته انضباطي وجود نداشت. اين را هم بايد بگويم كه چرا پرونده شكايت كاظمي از سپاهان گم شد. علي دايي هم گلايهمند بود كه چرا به پروندهاش رسيدگي نميشود و من به دايي هم همان حرفي را زدم كه به كاظمي زدم و گفتم پرونده شما در كشوي كفاشيان است.»
رئيس سازمان كميته انضباطي در پايان در مورد كانديد شدن حميد سجادي براي وزارت ورزش خاطرنشان ميكند:« اگر بخواهم به عنوان يك مخاطب يا يك فرد سجادي و سعيدلو را با هم مقايسه كنم بايد بگويم كه سعيدلو نه ورزشكار بود، نه مدرك تحصيلي داشت و نه عملكرد مثبتي داشت. مديريت ايشان به هيچ عنوان موفق نبود ولي در مورد سجادي بايد بگويم كه او با كليات ورزش آشنا است، قهرمان دو و ميداني بوده، مدرك دكترا دارد و انسان خوشبياني است. اگر ايشان به عنوان وزير ورزش انتخاب شود صددرصد موفق خواهد شد.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/06/19/2538563/%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%88%DA%AF%D9%88%D9%8A-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%D9%8A-%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%AC%D8%AA%D8%A8%D9%8A-%D8%B4%D8%B1%D9%8A%D9%81%D9%8A-%D8%B1%D9%88%D9%8A%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%8A-%DA%98%D9%88%D9%84%D9%88%D8%B1%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%88%D9%8A%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%8A-