نور پردازی از hissin dig بپرس
Printable View
نور پردازی از hissin dig بپرس
کار خاصی نداره اگه محیط بیرونی هست یک direction light
اگه محیط داخلی هست تو هر قسمت دو تا poin light روبروی همدیگه . البته بهتره جای نورت مشعلی هم بزاری که منبع نور طبیعی به نظر بیاد.
ممنون یه محیط باز دارم میخوام تو آسمون یه منبع قوی بذارم به عنوان خورشید .
خورشید به طور اتوماتیک وجود داره !برای تنزیم به قسمت map proteste در منوی file مراجعه کنید
آقا پرویز چطوری شدت نور رو کم و زیاد کنم؟؟
شات جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نور خورشید نیست من قبلا این مشکل داشتم مدل ها رو تو med باز کن از برو به قسمت ویرایش گر پوسته ها (skin) برو تو skin proptise قسمت matrial باز کن در قسمت scrailter رنگ سیاه انتخاب کن
خوبه ولی یک پیشنهاد دارم . شما که مدل سازی زیاد حرفه ای نیستی از مدل آماده استفاده کن . مشکلی نداره که .شرکت ها بازی سازی هم بعضا استفاده می کنند دیگه برای بازی مستقل که ایرادی نداره. می تونی هم برای اینکه به دلخواه خودت در بیاد مدل رو تغییر بدی یا تکسچرش رو عوض کنی . برای ubi که بازی نمی سازی که حتما می خوای همه چیزش رو خودت بسازی.
باور کن اینطوری کارت هم سریعتر پیش می ره. تو بازی های بعدیت که تیم کامل جمع کردی می تونی اونوقت همه چیز رو خودتون بسازید.
البته از هر مدلی نمی تونی استفاده کنی باید تعداد فیس هاش کم باشه.
بهترین منبع هم سایت منبع گیم استادیو هست :
کد:http://au.conitec.net/
امیررضا جون خیلی خوب شده.فقط سایز گیاهارو کمتر کن.(گیاه گوشتخوارم اگه پیدا کردی بذار ترسناک بشه:دی)
سایزشون خوبه فقط من یه کاری کردم که دوربین از گیاه تصویرو نشون بده با حال شه...:31:نقل قول:
فقط سایز گیاهارو کمتر کن
سلام
دوستان مشکل جاذبه حل شد:33::33:
فقط مونده اینکه شمشیر وقتی میخوره به حریف دوتا جونش کم بشه که بازم کم کم دار حل میشه:12:
:15:کلا همه چی خوب پیش میره:15: