راس میگه الان شاید فکر کنی اونجا خوش میگذره اما به قول یه بازیگر تو یه فیلم که اسمشو یادم نیست!!! وقتینقل قول:
غروب شه و پاتو بزاری تو خونه اونوقت میفهمی چه قدر تنهایی!
Printable View
راس میگه الان شاید فکر کنی اونجا خوش میگذره اما به قول یه بازیگر تو یه فیلم که اسمشو یادم نیست!!! وقتینقل قول:
اول ممد تو هنوز خامینقل قول:
دوما بعید میدونم که بزارنت بری
سوم هند بدرد نمیخوره ولی یه چیزیش خوبه اونم اینه که مدرکش جهانی هست یعنی هر جای دنیا بری اون مدرکو قبول دارن و میتونی دکتری یا مهندسی کنی ولی ایران فقط 2 خوده کشور اعتبار داره
چهارم بشین درس بخون
در کل نرووووووووو
به نظر من برو شاید 2ماه اول سخت باشه اما بعد عادت میکنی اگه نری بعدا پشیمون میشی...
ای بابا برادر چرا شوخیو جدی گرفتی:31:نقل قول:
تو که داف دوس داری اینجا در و دافم بیشتر هست از هند................در و دافای هند سیاهن ها.......
غربت و اینا رو ولش !همینجایی هم که زندگی میکنم الان غربته:31:نقل قول:
سخته هم غربت هم درساش
درس سخت هم مشکلی نیس!میخونم!
اصلا نمیتونم با کنکور کنار بیام!!نقل قول:
همین ایران یه دانشگاه خوب قبول شو
دو نفر دیگه هم هستن!نقل قول:
غربت خیلی سخته خوب فکرکن .اونجافقطخودتی وخودت
جانم؟:18:نقل قول:
اول ممد تو هنوز خامی
میزارن!نقل قول:
دوما بعید میدونم که بزارنت بری
من تا عید سال بعد وقت دارم برم!وگرنه مشمول سربازی میشم!
یکی از پسرای فامیلمون هم سن من بود رفته بود..الانم داره امریکا درس میخونه!
نظر خودمم همینه!نقل قول:
به نظر من برو شاید 2ماه اول سخت باشه اما بعد عادت میکنی اگه نری بعدا پشیمون میشی...
--------------------
ممنون از همه!♥♥♥
به به چه زیبا و رویایی شما که تشویق کردی!نقل قول:
وقتی
تا مشمول نشدی برو وقت رو تلف نکن البته اگه اینجا تونستی دانشگاههای تاپ رو بیاری که هیچ وگرنه برو مطمئنا مفید خواهد بود برو حالشو ببر!غربت و نمی دونم سایر موارد بهانه هار رو ول کن برو تا فرصت داری مطمئنا از اینجا بهتره .نقل قول:
من تا عید سال بعد وقت دارم برم!وگرنه مشمول سربازی میشم!
یعنی نمی تونی دانشگاه آزاد بری؟!نقل قول:
اصلا نمیتونم با کنکور کنار بیام!!
من به فکره درسم!من درسو واقعا دوس دارم!میخوام یه چیزی بشم:31:نقل قول:
دانشگاه ازاد میری 4 سال درس میخونی بعد میای بیرون میبینی هیچی بارت نیس!
ولی دانشگاه هند 2.5 ساله لیسانستو میگیری ..مدرک بین المللی!!اونوخت میگی دانشگاه ازاد!؟:31:
اگه واقعا دوست داری بخون شریف قبول شو چیزی میشی!راحت ترم میتونی بری خارج دانشگاه ازاد هم اینطوریا نیست نباید حرفی بزنیم که به دانشگاه ازادیا بر بخوره اونام درس میخونن مثلا یکی از اشنایان در کنکور کارشناسی ناپیوسته برق قدرت شرکت کرده بود این رشته رو دانشگاه دولتی نداشت غیر انتفاعی بود ظرفیت هم کم 80 نفر کل ایران قبول نشد و زد تهران جنوب ازاد با هزار مشکل قبول شدن مدرکشون بی ارزشه و هیچی بارشون نیست!؟لیسانسی که در 2.5 سال بشه گرفت به درد لای جرز دیوار میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اما اگه تونستی زیاد بار کنی نه البته شما برو گرفتی میگیم خوشابه حالت!نقل قول:
من به فکره درسم!من درسو واقعا دوس دارم!میخوام یه چیزی بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی دانشگاه هند 2.5 ساله لیسانستو میگیری ..مدرک بین المللی!!اونوخت میگی دانشگاه ازاد!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم منظورم این نبود!نقل قول:
هزار مشکل قبول شدن مدرکشون بی ارزشه و هیچی بارشون نیست!؟لیسانسی که در 2.5 سال بشه گرفت به درد لای جرز دیوار میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اما اگه تونستی زیاد بار کنی نه البته شما برو گرفتی میگیم خوشابه حالت!
هر دانشگاه ازادی که اینطوری نیس!مسلما دانشگاه ازاد خوبم بخوای قبول شی به این اسونیا نیس!
اون به خاطر فشرده بودنشه که تو 2 و نیم سال میگیری!
نه اینجوری ها هم که فکر می کنی نیست!نقل قول: