salam.khahesh mikonam komakam konid.man laptab daram.4gig ram kart graphics amd radeon hd 6310.windows 7 64 bit.bazi ke shoro mishe hame harkata konde.ta ghable bazi hame chi ravone.moshkel kojast?khahesh mikonam khob rahnamaei konid.
Printable View
salam.khahesh mikonam komakam konid.man laptab daram.4gig ram kart graphics amd radeon hd 6310.windows 7 64 bit.bazi ke shoro mishe hame harkata konde.ta ghable bazi hame chi ravone.moshkel kojast?khahesh mikonam khob rahnamaei konid.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اول اینکه ازتون می خوام ازین به بعد فقط فارسی بنویسید چون ممکنه پستتون از طرفه مدیر حذف بشه. دوم اینکه احتمال زیاد بخاطر کرکه بازیته. برو یه کرک سالمو از یه سایت معتبر دانلود کن. به احتمال زیاد درست می شه.
ضربه آزاد رو با رونالدو یا کاکا چه طوری گل کنم؟
r1 رو بگیر شوک سمت چپ رو بده پایین و قدرت شوت رو تا کمتر از وسط بیار...بازیکن رو جوری تنظیم کن که به اندازه 1.5 تا 2 تا بازیکن از اخرین بازیکن فاصله داشته باشه..نقل قول:
دوستان لطفا یه دسته ی خوب بهم معرفی کنید
هرچی میخرم زود خراب میشه
پنالتی ها رو هم توضیح میدید؟
ضمن اینکه کدوم دریبل از همه پر کاربرد تره
مثلا یه مدافع دقیقا روبرومه چی کار کنم رد شه ازش
دسته فراسو یا acron بگیر . من 3 ساله فراسو دارم - اوایل یه بارم خراب شد که برام تعویضش کردننقل قول:
دسته xbox360 برای پی سی پیشنهاد میشهنقل قول:
بی سیم خیلی بهتره ولی علاوه بر گرون بودنش ،
یه خرجی هم باتری شارژی خوب و شارژرش داره
میگم دهن این من سیتی سرویس . چیه اخه این هارت . دیروز کاپ زدم نزدیک 5 تا موقعیت تکت به تک با رونالدو رو گرفت عوضی . یعنی 1-0 باختم اونهم به خاطر همین هارت . خیلی قویش کردن نامردا . حالا میفهمم علیرضا چی میگه .
چرا؟؟نقل قول:
................
دسته acron هم بیسیم هست و قیمتی زیر 50 تومن داره . ضمنا ضمانت شرکت فراسو داره -نقل قول:
تا حالا نیمار رو کسی خریده تو کربر مود...؟
اما خدایی بهترین مدافع این بازی نوان سوبوتیچ هستش...خیلی مسلط و با مغز بازی میکنه
نقل قول:
کلا" من سیتی تیم خیلی قدرتمندی درست شده
نیمار سریع رشد میکنه و سریع قیمتش میره بالا یکی از خصوصیاتش فینیشینگ خوب و سرعت و فرزی بالا بازیکن هستشنقل قول:
یکی از بهترین مدافع هاست ولی یکم کنده هاملس شرایط بهتری داره
دوستان اینو ببینید ته خندس . من که -- رفتم ! :39:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز ازین صحنه های +18 گذاشتی؟ :13:نقل قول:
فیلــتر میشیم ها :31:
چطوری میتونم گلهای منتخب هفتگی فیفا رو پیدا کنم؟
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
برگشتی از مسابقات ؟ چی شد . حذف شدی دیگه . اره ؟ هر چی اصفهانی بود درو کردن همه رو .نقل قول:
در جواب سوالت هم باید بری توی این صفحه
بی خیال بابا خیلی باحاله . کلی از لذت فیفا به همین باگهاشه .نقل قول:
آره دیروز برگشتم ، با گرفتن 3 اخطار ناقابل حذف شدیم :31: سطح بازیکنا از چیزی که من فکر میکردم خیلی پایین تر بود :13: آره این اصفهانیا هر چی بود درو کردن ، البته با سرمایه گذاری که اونا کردن اگه این اتفاق نمیفتاد باید تعجب میکردیم!نقل قول:
دوستان میشه بگید تو FIFA XBOX کی قهرمان شد ؟ اگه عمران جهانشاهی قهرمان شده رفیق منه . نمیدونم شایعه هست یا نه . تو سایت جام دیجیتال که خر پر نمیزنه !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
همین باگ های مزخرفش دیشب منو تو لایو -- داد ! :(نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
از اون لحاظ ها که اره . منم زیاد مخصوصا توی دفاع از این طریق به ... میرم .نقل قول:
اقا از این ... 3نقطه ها نگید. :31: زشته. چی شد؟ حذف شدی یا رفتی؟ قرار بود بهمون خبر بدی ؟؟؟؟نقل قول:
هیچ راهی نداره بشه آنلاینشو امتحان کرد؟ نسخه تریلی چیزی نیست؟ میخوام اگه درست کار کنه یدونه اریج بگیرم
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
ارزش داره cd key بگیری. با اینترنت ایران هم هیچ مشکلی نداره. عین هلو. اگه packet lost نباشه البته. اما به نظر من صبر کن چند ماه دیگه 13 میاد اونو بگیر.نقل قول:
صفحه پیش که گفتم . همون دور گروهی مسابقات استانی خوردم به گروه فینالیستها . سیستم هاشون هم که دیگه رو اعصاب بود با اون گرفیک 256 شون . بازی دوم دیگه اعصابم خورد شد و از خودمو باختم . کسایی که از مشهد شرکت کردن میدونن که بهروش و عامل صداقت رفتن کشوری . توی گروه منم همین دوتا بودن که من سوم شدم .نقل قول:
ولی راجع به چلسی و اون ترکیبه هیچ شکی وجد نداره که بهترین بود . تمام بازی دست من بود اما نتیجه به نفع اونا تموم شد .
نقل قول:
عیب نداره ایشالله دفعه ی دیگه. همین که رفتی شرکت کردیو تجربه کسب کردی خیلیه. رو تیمت بیشتر کارکنی بهتر واست. راستی دیدی گفتم هارت خیلی غوله. من همه ی تیمای فیفارو خوب می شناسم
سلام
کسی میدونه چجوری میشه تور ورزشگاه رو اینجوری کرد ؟
:دی مثه ورزشگاه آزادیه:21:نقل قول:
تو نسخه PC هزار مدل پچ و ادیت هست که میتونی کارهای فراتر از این رو هم انجام بدی:
اینا کارهای خودمه :
اینو :دی
تبلیغات رو ببین کار خودمه :دی
حتی لباس هارو هم خودم جدیدشون کردم
البته این واسه 11 هستش:21:
نقل قول:
منم تو 11 خیلی تو کار مود بودم اما حالا ارجینال دارم میگم یه وقت خراب نشه بازی .
اینا مود دانلودی نیستنقل قول:
همشونو با فوتوشاپ و Creation Master 11 درست میکردم
خیلی حال میداد:21:
ایول پس مودر بودی . کاش اون زمان واسه ما هم درست میکردی .نقل قول:
بچه ها واسه شما هم همچنان این ارور sync رو میده ؟
یافتمنقل قول:
با تغییر Net Shape در Settings بازی میتونید این کارو بکنید...
پروژه ی جدید علی رضا:
قهرمانی سوانسی در لیگ انگلیس و قهرمانی در F.A Cup
خدایی بهم تیمای ضعیف انگلیس مثه نوریچ , بلکبرن یا ساندرلندو بدن بارسا تحویل بگیرن :31:
خداییش تیمهای انگلیسی پتانسیل بالایی برای تبدیل به یک تیم مثل من سیتی رو دارن . من یه تیم داشتم توی لیگ دسته دو انگلیس واقعا خوب کار میکرد . یه بار چلسی رو توی لجند با همون تیم 3-0 زدم .نقل قول:
اره. انصافا حرفت درسته. میدونی چیه؟ توو 12 تیمهای ضعیفو طوری درست کردن که در مقابل تیمای بزرگ انگیزه دارنو اصلا یطور دیگه بازی می کنن. این حالت توو فیفا 11 هم بود. ولی یه چیزی که بنظرم جزو مشکلات فیفا به حساب میاد تعویضاییه که توو زمان بازی انجام می ده. اگه دقت کرده باشی کامپیوتر چه جلو باشه چه عقب حالا می خواد بازی دوستانه باشه یا فینال جام باشگاه های اروپا بازی کن هایی رو که تعویض می کنه درست همون بازیکن هایی رو میاره که توو همون پست بازی می کنن. منظورم اینه که تغییر تاکتیک به هیچ وجه توو بازی نمی ده. مثلا اگه توو یه فینالی عقب باشه کامپیوتر, توو 10 دقیقه ی اخر به جای اینکه تغییر تاکتیک بده و چندتا فوروارد داخل بازی بیاره مثلا دفاع رو تعویض می کنه یا هافبکو تعویض می کنه و درست یه هافبک دیگه یا دفاع دیگه میاره توو زمین. انگار مثلا هیچ اتفاقی داره نمی افته. این یکی از ضعفای هوش مصنوعی فیفا به شمار میاد که امیدوارم توو 13 جبران شه.نقل قول:
اخه چطوری شما با سوانسی میتونین تو لجندری قهرمان بشین...
همون طور که من با Hull City به لیگ برتر صعود کردمو و قهرمان هم شدم ! :دینقل قول:
سلام
من این بازی رو با کامپیوتر و کیبورد بازی میکنم .
عزیزان وقتی یه بازیکن حریف میره که ک گل بزنه وقتی دنبالش میدویم کدوم دکمه رو از روی کیبورد کامپیوتر بزنیم تا توپ رو بگیره ؟
چجوری با کیبورد کامپیوتر حرکات تاکتیکی و دریبل انجام بدیم ؟
ایا کتابی سراغ دارید که تمام منو های بازی و ترفند ها رو نشون بده ؟