هر چي گشتم نتونستم كليد تشكر را پيدا كنم و يك متن جديد وارد نكنم.
از توضيحتان متشكرم.
من برنامه نويسي بلد هستم.
اگر بخواهم براي خودم برنامه نويسي كنم به نظر شما بهتر است با جاوا اين كار را انجام بدهم و يا با زبانهاي تحت سيمبين ؟:20:
نقل قول:
Printable View
هر چي گشتم نتونستم كليد تشكر را پيدا كنم و يك متن جديد وارد نكنم.
از توضيحتان متشكرم.
من برنامه نويسي بلد هستم.
اگر بخواهم براي خودم برنامه نويسي كنم به نظر شما بهتر است با جاوا اين كار را انجام بدهم و يا با زبانهاي تحت سيمبين ؟:20:
نقل قول:
سلام
من وقتی وارد اینرنت همراه اول میشم میره توی سایت خودش ظاهرا با ایرانسل هم میره توی ویترین، به نظر شما میشه homepage رو عوض کرد؟
بله از طریق internet Account توی connection setting میشه با edit کردن home page رو تغییر داد.نقل قول:
اگه منظورتون كادر Address باشه كه امتحان كردم ولي تاثيري نداشت دو باره موقع اتصال به همون صفحه ميرهنقل قول:
اول وارد WeB میشید و More میزنید و بعد به ترتیب زیر از چپ به راست انجام میدیدنقل قول:
View>BookMarks>Sony Ericsson Start Page
دوست عزيز منم چنين مشکلي دارم.
حالا بايد تمام فايل ها را در درايو دي پريويت 10202dce پاک کرد؟
يا فقط چيزايي که مخصوص اون برنامه هاست؟اگه اين طور باشه که فقط بايد چيز هاي مخصوص اون برنامه ها را پاک کرد اون موقع از کجا بفهميم که کدوم ماله اوناست؟
دوستان اگه راهنمايي کنيد خيلي ممنون ميشم.
ممنون
به کل محتویات رو پاک کنید.مشکلی پیش نمیاد.
دوست عزيز منم چنين مشکلي دارم.(وقتی گوشی را خاموش و روشن میکنم گوشی ازم میخاد تا برنامه ها را نصب کنم در صورتی که پاکشون کردم)نقل قول:
حالا بايد تمام فايل ها را در درايو دي پريويت 10202dce پاک کرد؟
يا فقط چيزايي که مخصوص اون برنامه هاست؟اگه اين طور باشه که فقط بايد چيز هاي مخصوص اون برنامه ها را پاک کرد اون موقع از کجا بفهميم که کدوم ماله اوناست؟
دوستان اگه راهنمايي کنيد خيلي ممنون ميشم.
ممنون
حامد که گفت همه رو پاک کن هیچ چی نمیشه تا حالا خیلی از بچه ها این حرکتو انجام دادننقل قول:
سلام
این هم نسخه جدید PC Suite برای گوشی های هوشمند
توی انجمن uiq گزاشتم
گفتم اینحا هم بزارم بد نباشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد من دهاتي p1 خريدم.:5:
از كيف كوچك خودش كه در جعبه بود براي نگهداري آن استفاده ميكنم.
به نظرم مي آيد كه در هنگام قرار دادن و در آوردن آن به دليل تنگ بودن كيفش ممكن است رنگ گوشي زودتر از بين برود. آيا اينطور است يا خير؟
به نظر شما چه نوع جلدي براي بهتر نگداشتن آن خوب است ؟
ميخوام بدم به نوه هايم به عنوان عتيقه :27:
حامد جان ممنون.نقل قول:
مشکلم حل شد.
مبارکا باشه.
رنگش نمیره.خیالت تخت.
همون جلد خودش عالی هست.
در مورد استفاده از WiFi در گوشي P1 سوال داشتم.
در شركت ما شبكه بيسيم وجوى دارد و من ميتوانم به آن وارد شوم و سايتهاي داخلي شبكه را ببيينم ولي
وقتي ميخواهم از طريق Proxy شركت به اينترنت وصل شوم پيغام زير را ميدهد.
The server requested a login authentication method that is not supported.
با جستجو در اينترنت متوجه شدم كه گويا browser گوشي از نوع Opera است و اين browser به ISA مشكل ارتباطي دارد. لطفا اگر ميدانيد كه چگونه ميتوانم اين مشكل را حل كنم به من پاسخ دهيد؟
آيا browserي مانند ie وجود دارد كه روي گوشي بريزم و از طريق آن وصل بشوم؟
تنظیمات ------ رو انجام میدید؟
بروزر چند مورد دیگه هست ولی بعید میدونم اشکال از اون باشه
منم جلد گوشیمو یکی ازم برده.......حالا چه کار کنم؟به جاش چی بگیرم خوبه؟
با جلد یا بی جلد به نظرم فرقی نداره...نقل قول:
من 2-3 ماه اول رو همیشه تو جلد نگهداری میکردم، حالا هم که تو این مدت بدونه جلد استفاده میکنم فرقی نکرده (فقط قبلاً وقت رو میگرفت :27: )
البته باشه بهتره به نظرم.یک مدل هست که زیپ داره.اون بد نیست.
مثل خودش چیز مناسبی من پیدا نکردم.
دوستان سعی کنید مثل من p1 مرد بار بیارین این سوسول بازی ها چیه:31:
میخوای همین یه تیکه عکس برگردون که سالم مونده هم کنده شه؟ :31:نقل قول:
جلد خودش مصیبته.نقل قول:
مبارکا باشه.
رنگش نمیره.خیالت تخت.
همون جلد خودش عالی هست.
اگر هم نباشه رنگ پشت گوشی میره.
یه کیف خفن سراغ ندارین بخرم ؟؟؟؟؟؟
این 7710 اشغال نوکیا یه کیف داشت از خود گوشی بیشتر می ارزید
من که ندیدم تا حالا رنگ p1 رفته باشه.جلوش که فلزی هست پشتش هم که پلاستیکه مشکی.بعید میدونم رنگش بره.نقل قول:
جلد خودش مصیبته.
اگر هم نباشه رنگ پشت گوشی میره.
اینجا رضا از همه زودتر خریده.بیا نظر بده رضا.
چرا برای من داره کم کم میره :41:نقل قول:
سمت راست گوشی اونجا که خاکستریه...
کجاش؟قسمت فلزی؟بعد از چه مدت؟به جایی نخورده؟
فکر کنم برای رفیقم رفته ولی کم میبینم و حتما میگم البته رفیقم کیف خود گوشی رو هم داره و گوشی رو تو اون نگه میداره
کیف خودش هایکلاس نیست ....نقل قول:
فکر کنم برای رفیقم رفته ولی کم میبینم و حتما میگم البته رفیقم کیف خود گوشی رو هم داره و گوشی رو تو اون نگه میداره
دوستان هیچی کسی کیف نداره برای گوشی؟؟؟؟؟؟؟
محمد از عکس برگردون گفتی:31: یادم اومد بگم موندم با چه چسبی بچسبونمش:27: میترسم با این چسب قطره ای های که وقتی می چسبونی دیگه راه برگشتی نیست بچسبونم ...
حامد در مورد رنگ گوشی باید بگم اول برای من از رنگ دکمه های گوشی شروع شد یعنی گوشه های دکمه ها که البته با یه لاک مشکی رفعش کردم (ابتکار) :20: بعد قسمت بالای گوشی ( سمت بالای دوربین 3G) یه خورده خش افتاده که دلیلش دسته کلیدای شرکتم بود:41: حالا میرسیم قسمت های نقره ای خداییش از حق نگذشته من قبل از p1 گوشیه دیگم p990 بود که قاب p1 در برابر p990 میتونم مثال بزنم لاک لاکپشت در برابر لاک حلزون بود و هست !!
چند روز پیشم نمی دونم اگه خونده باشین توی همین کلوپ خودمون (p1) نوشتم اون قسمتی که مشکی هستش و سمت چپش نوشته p1i یه برچسبه !! که قسمت زیرینش همین قاب نقره ای گوشی محسوب میشه :20: و محل دقیق این برچسب هم بالای صفحه کلید گوشی هست که با بکگراند مشکی و با تکست سفید نوشته p1i
ببینید قاب این گوشیو به جایی نزنید هیچ موردی براش پیش نمیاد خیالتون راحت باشه
البته لازم به ذکره این همه بلاء و مشکلاتی که سر گوشیه من اومد از لحاظ ظاهری اگه گوشیه دیگه ای بود مثل (1100) الان ازش فقط لیبل Made in .. بجا مونده بود :27:
منم الان مدت هاست که کيف گوشيم نيست ولي هيچيش نشده فقط يه بار که افتاد زمين يکي از گوشه هاش خش برداشت......
امروز با اجازتون p1 عزیز تر از جان که 11 ماه و 13 روز توی پر قو نگرش داشته بودم چنان از دستم افتاد روی آسفالت خیابون که کمرم شکست.دی...
خلاصه p1 ما هم یه 2 جاش خط افتاد و فرو رفتگی پیدا کرد.همچین آه از نهادم بلند شد که نگو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال نمیشه اینجور وسایل رو تا ابد سالم نگه داشت.ولی دلم سوخت.حیف شد.
شاید اگر به جای قاب فلزی پلاستیکی بود بیشتر ضربه رو جذب میکرد.
خدا نصیب دشمنتون نکنه.
این حالت الان منه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دی....
منم p1 دارم ماله منم با کلیدام بالای دوربین 3g 2-3 تا خط کوچیک افتاده ولی مشکلی نیست
اگر ممكنه بروزرهائي كه ميشود نصب كرد را برايم معرفي و يا آدرس آنها را برايم بفرستيد. مخصوصا اگر ie باشد بهتر است.نقل قول:
متشكرم:20:
منم موقع ای که گوشیم از دستم افتاد کلی ناراحت شدم.اخه ماله منم رو اسفالت افتادنقل قول:
sis:نقل قول:
اگر ممكنه بروزرهائي كه ميشود نصب كرد را برايم معرفي و يا آدرس آنها را برايم بفرستيد. مخصوصا اگر ie باشد بهتر است.
متشكرم
opera
Ozone-0.9
java:
opera mini
UCweb 6.01
آدرس:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=206
فکر کنم بد ترین حالت همین باشه.نقل قول:
منم موقع ای که گوشیم از دستم افتاد کلی ناراحت شدم.اخه ماله منم رو اسفالت افتاد
به خاطر بندش اینطور شد واسه من.البته همین بد تا حالا چندین بار جونش رو نجات داده بود ولی این بار دوم بود که باعث شد از دستم بیافته.
من به خاطره جواب دادن یک تماس در شلوقی این طوری شد....وای که چقدر ناراحت شدم........
من هرچی فکر میکنم اصلا نمیفهمم چی شد که اینطور شد.
فقط یادمه بندش گیر کرد به دستم زمانی که داشتم در ماشین رو باز میکردم.
گوشیه منم یه بار از طبقه نیمه ساخته ساختمون که برای نظارتش رفته بودم افتاد روی شن های پایین ساختمان هیچیش نشد ، 1 بار هم مثل موردهای دوستان موقعی که داشتم حرف میزدم گوشی از دستم ول شد افتاد روی اسفالت چشمامو بستم وقتی باز کردم فکر کردم فقط لیبلش مونده اما با کمال تعجب فقط 1 خش کوچیک جای محل inferared روی قاب قسمت نقره ای افتاد!! به نظرتون گوشیه دیگیه ی بود چطور میشد؟:31:
منم این گوشیو روی پر قو میذاشتم :20: اون روزی که افتاد خیلی ناراحت شدم اما بعد از چند مدت برام عادی شد اون خش ها و اصلا توی چشم نیستن:19:
برای رفیقم پیش تر خش افتاده بود مثل اینکه رو یه اهن با اهن خش بندازی ولی رنگ رفتگی نداشت و فکر هم نمیکنم رنگش بره ولی بجای رنگ رفته کی پبشتر خش میوفته روش همون طور که دوستان کفتن
حالا قاب اصلی گیر میاد که بگیریم؟
سلام ببخشید چه فرقهایی با نسخه قبلی که همراه گوشی هست کرده؟ می ارزه دانلود کنیم؟نقل قول: