سلام.
ميبينم كه صاحب تاپيك بن شده . موقتيه يا دائمي ؟ اسم جديدش چيه ؟
سئوال دارم :
من اگه بخوام آنتن بي تي اس واسه خودم داشته باشم ميشه ؟
Printable View
سلام.
ميبينم كه صاحب تاپيك بن شده . موقتيه يا دائمي ؟ اسم جديدش چيه ؟
سئوال دارم :
من اگه بخوام آنتن بي تي اس واسه خودم داشته باشم ميشه ؟
انينو كه همه ميدونننقل قول:
اينو بگو زنگ ميزني ايرانسل 2:20 ثانيه برات پيام پخش ميكنن با وجود اينكه دكمه فارسي رو هم ميزني اخرشم انگليسي ميگه
يكي نيست بگه پوله اين دو دقيقه موبايل ما بايد از جيبمون بديما
نقل قول:
نه دوستمون فعلا نیستن. به دلیل یک سری اختلالات که ایجاد شد بن شدن. و بعدش که یکی کش دار شد بن دائم شد!!!
معمول نیست برگرده یا نه فعلا هم خبری نیست!
----------
جونم؟؟؟:18:
نه. نمیشهههههههههههههههه
آنتن BTS همون دلکی هست که فرستنده ی دیتاست! نمیشه سخصی باشه!!
ولی ایرانسل انتن هایی داره واسه جاهایی که گیرنده گی کمی داره. یه چیزی که شما توی میرو زیاد می بینین!!
حالت مخروطی داره و سفیده!!!
ولی خوب بازم ارزش نداره. بهتره شما در مورد ضعف آنتی دهی به خود ایرانسل خبر بدین. مطمعن باشین اگه تقاضا زیاد باشه این کارو میکنه
قبلا و اوایل ایرانسل در بعضی شهرها آنتن هاش رو روی دکل های همراه اول میگذاشت ولی الان به طور مستقل میگذاره و میشه تفاوتش رو دید. همراه اول دکلش ستونیه ولی ایرانسل حالت مخروطی داره!!! و نرده نرده هست!!
نه. نمیشهههههههههههههههه
آنتن BTS همون دلکی هست که فرستنده ی دیتاست! نمیشه سخصی باشه!!
ولی ایرانسل انتن هایی داره واسه جاهایی که گیرنده گی کمی داره. یه چیزی که شما توی میرو زیاد می بینین!!
حالت مخروطی داره و سفیده!!!
ولی خوب بازم ارزش نداره. بهتره شما در مورد ضعف آنتی دهی به خود ایرانسل خبر بدین. مطمعن باشین اگه تقاضا زیاد باشه این کارو میکنه
قبلا و اوایل ایرانسل در بعضی شهرها آنتن هاش رو روی دکل های همراه اول میگذاشت ولی الان به طور مستقل میگذاره و میشه تفاوتش رو دید. همراه اول دکلش ستونیه ولی ایرانسل حالت مخروطی داره!!! و نرده نرده هست!![/QUOTE]
lمیلاد جان گوشی شما چیه ودر ضمن این انتن های که تو پست اول مطرح شده ادرسی چیزی ازش نداری کیفیت کاریش چه جوریه:13:
میگم شما چجوری وارد حساب اینترنتی میشید؟
من که وارد میشم میگه شماره موبایل و
سماره سیم کارت رو بدید.
شماره سیم کارت چیه؟ سریال گوشی؟ سریال رو میدم میگه حساب شما قفل شده است.
اون پایین زده باز کردن قفل حساب که اونم میزنم میگه فعلا سیستم خرابه.
دو سه هفته پیش یکی گفت باید به 130 اس ام اس بدم که یک کد برام فرستاد ولی نمیدونستم چیکارش کنم! بعد هم حواسم نبود پاک شد.
یکی بیاد توضیح بده چی به چی هست.
خاک تو سرشون سلستشون خرابه و وارد نمیشه
همش دزدی مخصوصا اینکارو کردن تا متوجه نشی چقدر دزدی میکنن
من گوشیم سامسونگ استار هست.نقل قول:
راستش شاید این آنتن ها مسخره باشه یا ندیده باشین. من اولین بار دانشجو که بودم ملت اونجا از این آنتنها به گوشیشون وصل میکردن. نه که دانشگاه ما قله ی کوه بود!!! آنتن نمیداد!!!
چیز جالبیه!!
ولی خوب الان هرجا گوشی انتن بده دیگه نیاز به این نیست!!!
آقا میلاد شما با استار وصل میشی باطریش خراب نمیشه؟
با کابل وصل میشید یا بلوتوث؟
اگه با بلوتوثه چقدر طول میکشه باطریش تموم شه؟
من با کابل وصل میشم و چون اتوماتیک شارژ میکنه باطری تموم نمیشه!! تقریبا میشه گفت از زمانی که این سیستم رو با گوشی اجرا میکنم نیاز به شارژ نیست. شارژرم هم گم کرده. از بس ازش استفاده نشده!!:31:نقل قول:
خیلی خراب نشده.
مثلا قبلا 6 روز طول میکشید باطری تموم بشه ( در حالت استفاده) الان شده 4 روز.:41:
ولی کلا اسیب میزنه به باطری.:46:
با بلوتوث چون شارژ نمیشه سریع باطری خالی میکنه. کلا استفاده از نت خیلی باطری خالی میکنه و به گوشی فشار میاره!!
مگه اینکه گوشی به شارژر وصل باشه و بلوتوثم وصل باشه. ولی کلا اونطوری باطری رسما داغون میشه!!!:13: