logitech rumblepadنقل قول:
Printable View
logitech rumblepadنقل قول:
آخه همه گل هارو یکی یکی تو خود Replay Theatre خود فیفا پخش میکنم اونجا هم صفحه فول اسکرین نیستنقل قول:
اگه حجمشو کم کنم دیگه چیزی دیده نیمشه
تو ساعات رایگان دانلود کن :31:
4-2-3-1نقل قول:
4-1-2-1-2
3-5-2
5-2-2-1
گل 15،16،21،25 و 32ـت حرف نداشتنقل قول:
یه سوال در مورد گل ششمی که با نیمار زدی.بعد از زدن شوت دکمه خاصی هم گرفتی؟
گل ششم با رونالدینیو بود که شوت خالی بودنقل قول:
گل نیمار LT هم گرفتم
اخه ساعات رایگان ندارم..یعین راهی نداره ما هم ببینیم... :31:نقل قول:
عزیز من چرا خودت رو زجر دادی موقع فیلم گرفتن ؟ تک تک گل ها تو آپلود میکردی تو EA بعدش هم میرفتی تو سایت EA و تو پروفایلت همه گل های آپلود شده هست . آپلودش هم زیاد طول نمیکشه .نقل قول:
راستی این نسخه PC بود ؟ چرا Button های X360 اون پایین بود ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
با کنسول لایو میرمنقل قول:
سلام
بچه ها اگه من کد انلاین پس FIFA 12 رو بخرم اونو میتونم برای FIFA STREET هم استفاده کنم یا باید برای اون جداگانه بخرم؟
با تشکر
هر بازی جداگانه هست !نقل قول:
اخه بازی های یوبیسافت رو فقط یه بار باید برای UPLAY بگیری فکر کنم حل باشه برای تمام بازی های یوبیسافت....نقل قول:
شما پیشنهاد میکنید کد کدوم رو بگیرم؟کدوم بازی باحال تره؟
آره میدونم اما اولا که کلا 5 تا فایل بیشتر اجازه نمیده آپلود کنی و هی باید روی اون 5 تا آپلود کنمنقل قول:
بعدشم گویا قاطی کرده
مثلا یک گل رو که آپلود میکنم گل بعدیو که آپلود میکنم بازم همون گل اول رو آپلود میکنه
هر کار کردم فقط یک دونه آپلود میکرد و نشد
FIFA 12رو حتما بگیر . Street چیه خیلی مسخرس !نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
میگم این فیفا 12 رو برای کامپیوتر گرفتم بعد دسته های بازی رو به pc وصل کردم حالا میخوام بازی کنم بازیکن هم با گردالی های دسته (2 گردالی جهت نما) حرکت می کنند ... چی کار کنم تا با 4 دکمه جهت نما حرکت کنند؟؟
تنظیماتش خیلی سخته
چی کار کنم؟؟؟؟؟/
وارد کاستومایز فیفا بشید و تنظیمات کنترلر رو پیدا کنید
با rt (یادم نیست درست شاید rb ) منو ها رو عوض کنید
اون پایین نوشته move player اونو با کلید های چهارجهته عوض کنید جاشو
رو دسته بازی کلید وسطی که روش نوشته آنالوگ و معمولا چراغ داره رو بزن/نقل قول:
با زدنش جهت ها فعال میشه و برعکس
اين مود virtua چيه
شرمنده من تو PC اين مشكل رو داشتم و ميتونم از سيوهام بكاپ بگيرمنقل قول:
مود virtual pro اینه که یه بازیکن میسازی بعد اون بازیکن میره توی تیمی که اول بازی انتخاب کردی مثلا من یه بازیکن ساختم رفت توی یووه ..... بعد با اون بازیکن میتونی توی هر پستی که خواستی بازی کنی و پیشرفت کنی......بعد یه چندتا کار بهت میگه اگه اونا را انجام بدی پیشرفت سریع تری میکنی...مثلا بهت دستور میده که اگه 5تا پنالتی گل کنی به قدرت Penaltie بازیکنت 2 قدرت اضافه میکنه..وقتی بازیکن ساختی سعی کن توی قسمت تمرین کارهایی که گفته را انجام بده....وقتی بازیکنت را ساختی یه گزینه میاد توی منوی اصلی به اسم Virtual Pro .... اگه میخوای ببینی که چه دستوراتی بهت میده برو به قسمت virtual pro و گزینه Accomplishment ( یه همچین چیزی ) را بزن دستورات را اونجا نوشته...موفق باشی :46:نقل قول:
نقل قول:
جذابه این مود یا نه.....من دارم کریر رو دوباره میرم با یووه...؟
از یه طرف به خاطر اینکه یه بازیکن رو کنترل میکنی و تمام حرکاتش از جمله بازی بدون توپ و جایگیریش دست خودته جذابهنقل قول:
از طرفی هم به خاطر باگهای امتیاز دهی و همچنین هوش مصنوعی ضعیف تیم های خودی و حریف توی این مود که منجر به گردش کند توپ توی مناطق دیگه میشه حسابی خستت میکنه .
من بعد از یه مدت بازی با اینکه بازیم خوب بود و اقای گل و اقای پاس و ... بودم توی تیم نمره کمی داشتم و یه ماه هم که مصدوم شدم بعدش تیم منو انداخت بیرون و حالم از هوش مصنوعی بیشتر بهم خورد و ولش کردم .
جطوری میشه که مثلا فیفا استریت میریم اون مارو شناسایی میکنه و ویرچوا ما رو تو فیفا 12 میشناسه...
راستی چطوری میشه بروفایل های دیگمونو رو کنسول باک کرد؟((ببخشید که یکم بی ربطه))
بچه ها یه سوال..فیفا حالتی نداره که بشه مثلا لیگ اسپانیا رو همین طوری بازی کرد و به لیگ قهرمانان سعود کرد؟
من تو حالت تورمنت یه دور لیگ اسپانیا رو تا آخر رفتم تموم شد ...حالتی نداره همین طوری ادامه دار باشه؟
باید توی کریر مود بازی کنینقل قول:
جواب سوال اول وقتی سازنده هر دو یکی هست این کار ساده اس تازه جدید هم نیست وقتی سیو فیفا 12 نداشته باشید و واسه اولین بار فیفا 12 رو اجرا کنید اچیومنت های فیفا 11 رو سرچ و اسکن می کنه و با توجه به اچیومنتها می تونه تشخیص که در چه حدی هستید شما و براتون تیوتریال پیشنهاد می کنهنقل قول:
سوال دوم رو هم لطفاتوی تالار مربوط به ایکس باکس بپرسید ...
میگم بچه هایی که ارجینال پی سی دارن الان کسی هست توی این فروم هست که بتونه بازی کنه ؟ هیچ خبری نیست اینجا . توی فروم EA همه داد و قال راه انداختن که بازیمون اجرا نمیشه . چون از چند روز پیش مثل اینکه همه فیفاهاشون بالا نمیاد . راه حل هایی هم هست ولی خوب نیست .
تو همین هفته نزدیکه به 15 دست هم آنلاین هم آفلاین زدم مشکل نداشته.نقل قول:
بازی کلا بالا نمیاد یا اینکه میپره بیرون ؟
پی سی رو میگم ها . تا تاریخ بیست ژوئن خوب بود . صبحش اومدم بازی کنم دیدم هر چی میخواد فیفا رو لانچ کنه نمیشه . ولی توی تسک منیجر بود . یعنی بک گراند اجرا میشد . رفتم تو فروم EA دیدم خیلی مثل من همون روز همین مشکل رو پیدا کردن . خداییش اصلا رسیدگی نمیکنن شرکت به این بزرگی .نقل قول:
نمونه اش همون ارور sync که هنوز هم وجود داره . کلا اریجین از همون اول این همه مشکل داشت بد تر هم شده . بالاخره خدا خیر یه بابایی رو بده که اومد گفت برین تو پوشه اریجین و فایل IGO32.dll رو به IGO3211.dll تغییر نام بدین . این روش کار کرد ولی دیگه نه میشه توی بازی چت کرد و نه invite و join کرد . یعنی اریجین دیگه توی بازی نیست .
بله میدونم منم PC رو میگم. فکر کنم شما هم تو Friend های من باشیننقل قول:
خب اگه این موضوع بعد از Update باشه پس الان باید حدودا 15 الی 20 روزی باشه که مشکل داشته باشن همه اگه هم مربوط به Connect شدن شبکه در زمان Run کردن Origin باشه که خب شما وقتی اون فایل رو Rename کنی در واقع ارتباط قطع میشه آفلاین حساب میشه کلا.
دوستان سریال ارجینال فیفا 12 قیمتش چنده الان؟
38 تومن واسه PC هستنقل قول:
ارزونترش گیر نمیاد؟ مثلا استفاده شده؟نقل قول:
دوستان من هنوز متوجه نشدم که چطور میشه پنالتی گرفت؟ لطفا دکمه هاشو رو دسته نمایش بدید. ضمنا چطوری تنظیم کنم که custom tactics فعال بشه . چون هر بار بازی میکنم دفاع بسیار ضعیفه .
پنالتی با شوک سمت راست میگیره...در مورد دفاع هم از منوی قبل بازی قابل تغییره فکر میکنم..نقل قول:
نقل قول:
مگه پنالتی هم میگیره ؟
میشه قشنگ توضیح بدی ؟ قبلا تو PES میشد ولی داور سریع کارت میداد الان رو نمیدونم !
چیرو داور کارت میداد؟نقل قول:
اره راست میگی با هم بازی هم کردیم یکی دو بار . عجیب بودن این قضیه به خاطر همینه که هیچ ربطی به اپدیت نداره . چون اون روز که اصلا اپدیت نیومد . شبهای پیشش هم که من بازی میکردم . 100 درصد یه چیزی هست مربوط به سرور چت اریجین .نقل قول:
با این تغییری که توی اون فایل دادم به راحتی وارد بازی میشه و میشه انلاین سیزن و التیمیت و ... زد . فقط اریجین توی فیفا غیر فعاله که نمیشه friendly زد یا چت کرد .
البته الان توی فرومش فهمیدم که مشکلش با دانلود اخرین نسخه اریجین (البته نسخه بتاش) حل میشه .
نه اشتباه متوجه شدی...منظورش این بود که چه جوری پنالتی رو دروازه بان میگیره.. :31:نقل قول:
اقا این یورو چقد خوب شده هم از نظر داوری که خیلی خیلی بهتر شده هم از جهت رفع باگ های بازی خیلی بهتر شده. تازه هوش مصنوعی کامپیوترم بنظرم خیلی بهتر درست شده. اگه دقت کرده باشید توو 12 وقتی دروازبانو میاوردین جلو کامپیوتر هول می کرد. بازیکن یا توپو نمی زد یا چیپ می زد که اونم دروازبان می گرفت اما توو یورو خیلی زرنگ شدن اولا که پشت 18 شوت می زنن بعدشم که اگه دروازبانو بیاری جلو توو اکثر مواقع دروازبانتو دیریپل می زنه بعد تووپو توو دروازه می زنه. در کل رو شوتای پشته 18 خیلی کار شده. چون توو 12 زیاد خوب نمی شد دقیق شوت پشت 18 زد اما توو یورو بازیکنا خوب می زنن. ولی از جهت نمای بازی من زیاد خوشم نیومد. بعد یه بحث دیگه اینکه اورالا چرا اینجوری شده. خوبه که قدرتای بازیکنارو توو یورو مثه زمان حال درست کردن چون من فکر می کردم قدرتای بازیکنا همون مثه 12 هست. شما به اینیستا یه دقت بفرمایید. ببینید اورالش چنده؟ نه وجدانن اوراله 92 برای اینیستا یکم زیاد نیست؟ یعنی در سر حد رونالدو و مسیه؟ بعد عشقه من ماتارو رفتن اورالشو کردن 83. خدایی یکم ظلمه. اما در کل یورو واسه همینجوری بازی کردنو جام گرفتن زیاد حال نمی ده اما واسه کل کل با رفیقت فوق العادس.
عجیبه پس چرا توی خود فیفا اورال هاشون اپدیت نمیشه یا هوش مصنوعی .نقل قول:
+
وای یعنی ماتا رو کردن 83 . خداییش من انتظار داشتم بره بالاتر .
ماتا از خیلی جهتها حتی از تورس و دروگبا هم سرتره . هر چی باشه تنها دریبلر توی چلسیه . یعنی من هیچ وقت اونو تعویض نمیکنم . وجودش حیاتیه توی تیم . توی ترکیب اولیه چلسی اگه فقط استوریج که توی RW هست به جاش یه بازیکن مثل ماتا باشه دیگه حرف نداره .
دروگبا هم که دیگه معلومه . نباشه تیم عمرا بتونه گل بزنه (البته اغراق بود)
میرلش و رامیرس هم که قلب هافبک هستن . یعنی اگه اونا نباشن حتی دفاع هم با مشکل رو به رو میشه . چون لمپارد و تری کمی کند هستن این دوتا توی حرکات سرعتی مثل ضد حمله های که به دروازه میشه جای اینا رو میگیرن .
داوید لوییز رو که دیگه نگو . من حاضرم تری رو بدم به جاش یه داوید لوییز دیگه بگیرم بزارم تو دفاع . واقعا یه دفاع ایده اله (البته واسه پیشرفتش و ... نمیگم) . سر زنیش که معرکه است . سرعت هم هیچ وقت کم نمیاره . تکلها و بلاک هاش هم خوبه . با اینکه تری دفاعم رو میچرخونه اما همیشه روی داوید لوییز حساب میکنم .
چک هم بد سوتی هایی میده ولی 90 درصد مواقع چنان توپ هایی رو میگره که کاسیاس و نوئر و ... نمیتونن بگیرن .
کلا قلب تیم من اینان .
ماتا - لمپارد - میرلش - داویدلوییز - چک
نقل قول:
نشون می ده چلسی بازیا. ای ول خوشم اومد. :31: اما من بر عکس تو به داوید لوییز اعتقادی ندارم. نمی دونم چرا ولی توو کتم نمی ره. من رفتم دستی آپدیت کردم کیهیلو از بولتون اوردم. ادین هازارم از لیل و مارکو مارینم اوردم تیم شده غول. توو دفاع تو فقط کیهیلو تریو کنار هم بزار ببین کی می خواد ازت رد شه. سانترا هم کامپیوتر باس بی خیال شه تا وقتی این دو کناره همن. لامسب انگار واسه هم ساخته شدن. میکلم بزار هافبک دفاعی , سمت چپشم مارکو مارین سمت راستشم رامیرز. لمپاردم نباس هافبک دفاعی بزاری باس هافبک هجومی بزاری. توو حملم ماتا چپ تورسم راست. من توو شهرم (انزلی) حرف اولو توو فیفا12 می زنم حتی توو مسابقات فیفا هم توو تهران شرکت کرده بودم که جزو 16 تای کشور شدم. ترکیبمم از اول همین بود برو حالا با این ترکیبی که من گفتم بازی کن ببین چی میشه . دقیقه 70 هم ادن هازاردو بجای تورس و استوریچ رو بجای ماتا و مارکو مارینو بجای میرلش بزار توو زمین. سیستمتم بزار رو کانتر اتک (Counter Attack) فقط دیفنسشو رو کاور بزار. همین.