پس شما جزو دسته ی آدمهای خوشبختی!!!!!!!!:31:نقل قول:
این روزا که واسه هرکی یه جوره.
مدتیه پینگ اومده پایین انگاری:5:
Printable View
پس شما جزو دسته ی آدمهای خوشبختی!!!!!!!!:31:نقل قول:
این روزا که واسه هرکی یه جوره.
مدتیه پینگ اومده پایین انگاری:5:
من یه ماهه نامحدودم تموم شد البته هنوز مونده بود یه یک هفته ولی چون مثلا نامحدود هست به سقف 10 گیگ که رسید سرویس قطع شد تازه یه اخطاری چیزی هم نداده بابا اعتبار بسته اینترنتیتون تموم شد ناکس کل شارژ گوشیمم خالی کرده تا صفر منم نمیدونستم . حالا هی بگید اینا دزد نیستن .
با سلامنقل قول:
بله بهتون اخطار نميده در اين رابطه كه قراردادتون تموم شده
اما شما ميتونستيد هر چند وقت يه بار هم كه شده چك كنيد
اينطوري هم خيال خودتون راحته هم اينطوري ضرر نميكنيد
موفق باشيد.
توی کنترل حساب اینترنتی ، اعتبار بسته به اصطلاح نامحدود رو مینویسه ، میتونید از اونجا بررسی کنید که چقدر اعتبار باقی موندهنقل قول:
البته برای شبانه چیزی نمی نویسه و دقیقا مشخص نیست که شبانه سقف داره یا نه
این که چیزی نیست تو حساب من 25000 تومن انداخت
به نظر من اصلا ارزش نداره برا دانلود کردن . من با همین 10 تومن می تونستم یک تعرفه با 10 گیگ بیشتر برا ADSL خودم بگیرم تازه سرعتش سه برابره اینه و اینقدر هم قطعی نداره دانلودهایی که با این کردم با اون میکردم . راستش به درد وبگردی هم نمیخوره که بگیم حالا فقط دانلود کردن نباشه . بگیر نگیر داره یه بار یه سایتو باز میکنه یه بار نمیکنه سرعتش باز کردن صفحات هم با اینکه سرعت دانلودش خوبه ولی نمیدونم چرا خوب نیست و درحد دایل آپه . تازه گوشی رو هم که به پی سی وصل میکنم و میرم تو اینترنت دیگه گوشی از دسترش خارج میشه و هرکی منو میبینه میگه چرا جدیدا همش در دسترس نیستی :31: . خلاصه اصلا چیز مالی نیست اگه واقعا نامحدود بود تمام این مشکلات رو به جون میخردیم ولی اینطوری بدرد نمیخوره .
حالا زیادم مشکلی نبود کلا خداروشکر 2400 تومن بیشتر شارژ تو گوشیم نبود ولی کلا اصلا بدرد نمیخوره .نقل قول:
راستی کسی میدونه مال همراه اول نامحدود هست یا نه اگه نامحدوده سرعتش دانلود مثل ایرانسل خوبه یا نه .
دوستان از دیروز تا حالا قطعیشون زیاد تر نشده ؟
من همش با موبایل آنلاینم و از مسنجر استفاده میکنم
هر نیم ساعت یه بار قطع میشه
با سلامنقل قول:
خوب خوبه كه سيم كارتت دائمي نبوده
اگه نه حتما كلي بدهي واست ميومد :13::41:
بحث در مورد همراه اول هم ميتوني اينجا دنبال كني دوست عزيزم:
بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت همراه اول
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=419898
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم اين قطعي ها موقتي هست و تا ساعات آينده درست ميشه
موفق باشيد.
من دو شبه دارم درخواست سرویس شبانه رو میدم
ولی انگار نه انگار
فقط میگه که بعد از آمدن پیامک سرویس شما فعال میشود، ولی هیچی خبری نیست!
چرا!؟
در بخش حساب --- جزئيات حساب----- حساب ويژه شماره 8نقل قول:
مربوط به بسته هاي GPRS هست براي اطمينانم ميتونيد از تاريخ انقضاش چك كنيد كه دقيقا با تاريخ انقضاي بسته شما يكي هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]