با دورود
لطفا تنظیمات دسته را که مثل pes باشد را میخواستم هرکاری میکنم و موارد را تعقیر میدم درست نمیشود دسته بازی مارکgenius max fire
با سپاس
Printable View
با دورود
لطفا تنظیمات دسته را که مثل pes باشد را میخواستم هرکاری میکنم و موارد را تعقیر میدم درست نمیشود دسته بازی مارکgenius max fire
با سپاس
مدتيه اتفاقاتي ميافته كه منو بشدت از داشتن كنسول هك شده پشيمون نموده...مثلا تورنمنت جام حذفي ايتاليا ميرم و ارايه كننده بييييترين بازي ها ميشم :))))اما تو فينال يهو ميبينم تيم حرف ٧ نفرست يا من تيمم ناقصه...اعصابمو خووووورد كرده....
یه بار واسه من همین اتفاق افتاد که تیم مقابلم 7 نفر بود . ربطی به کنسول -- شده نداره .کلا فیفا باگ کم نداره !نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
نقل قول:
=========================
مهندسی که شما باشی ممکنه واسه دی وی دی باشه؟اگه برم یکی بخرم دوباره رفع میشه؟اگه یه بار بازی رو باک کنم و باز نصب کنم درست میشه؟لچیومنت هام نمیرن؟
کلا باگه فیفاست, فقط هم اگر اشتباه نکنم با reset squad درست میشه!
باگی که در ترکیب تیم ها هست به چند صورته :نقل قول:
یک مودل اینه که تیم حریف یار کم داره یعنی به جا 11 تا 7 تا یا بیشتر و کمتر داره. که من اینو تو مولتی پلیر رو PC دیدم.
یک مدل هم درست قرار نگرفتن بازیکنانا در پست خودشون.
من رئال مادرید رو برمیداشتم همش جای مارسلو(دفاع چپ) با دیماریا (بال راست) عوض میشد.
توی تیم منیجمنت درست بود ها ولی تو بازی مشکل داشت:41:
یه باگ دیگه هم بود . وقتی بارسلونا اول بازی توپ رو از وسط زمین شروع میخواست بکنه دنی آلوز همیشه گوشه کرنر سمت چپ والدز دقیقا کنار پرچم کرنرقرار داشت و وقتی شروع میشد میدویید میرفت سر جاش (دفاع راست) .
نه استاد . وقتی واسه کنسول من هم همین باگ هست یعنی مشکل از سازندگان هست . اگه بازی رو پاک کنی آچیومنت هات پاک نمیشه . حالا مگه چقدر از فیفا امتیاز داری ؟نقل قول:
امروز میخواستم توی بازی دوستانه اوکراین رو بردارم در کمال تعجب دیدم اصلا وجود خارجی نداره!
وجود خارجی داره . همین دیشب بازی داشت 2-1 برد !نقل قول:
دوستان الان که یورو داره برگزار میشه منو جو گرفته میخوام برم یورو 2012 بخرم :31:....... می ارزه ؟؟؟؟
آره باحالهنقل قول:
من قبل هر مسابقه اگه وقت باشه و امتحانا بزاره
با دوستم همون بازی رو بازی میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من میخوام تنظیمات کیبوردم برای بازی فیفا 12 دقیقا مثل فیفا 11 باشه.
راهنمایی کنید باید چیکار کنم چون من به اون شیوه عادت دارم و فقط با کیبورد بازی میکنم
دوستان من یه مشکل دارم....وقتی میخوام کاشته بزنم و یار دوم را میارم تا پاس بندازه و بعد بشوتم اون بازیکنه توپ را نمیندازه واسه بازیکن پشت توپ بلکه تو عرض میندازه واسه کسی که پشت زننده توپ واستاده
یه مثال میزنم ..... وقتی زلاتان پشت کاشته واستاده و من آکوییلانی را میارم تا توپ را بکاره و بعدش با زلاتان بشوتم آکوییلانی توپ را نمیندازه واسه زلاتان بلکه تو عرض میندازه واسه کسی که 2-1متر اون طرف تر از زلاتان واستاده (( امیدوارم منظورمو رسونده باشم ))
کسی میدونه باید چیکار کرد ؟؟؟
اگر فرض کنیم طبق تنظیمات کیبرد یا دسته ی شما دکمه ی LT عمل فراخوانی بازیکن دوم پشت توپ رو میده ، برای پاس دادن توسط همون بازیکن باید همون دکمه ی LT یا همون دکمه ای که خودتون برای اینکار تنظیم کردید بگیرید و سپس پاس رو بدید.......یعنی LT + Pass امیدوارم منظورم رسیده باشه.....موفق باشید..نقل قول:
اوخ اوخ ببخشید یه بار دیگه پستتون خوندم فکر کنم اشتباه گرفتم منظورتون،مثلا ایبرا پشت توپه میخواید بازیکن دوم دوباره به خود ایبرا پاس بده برای شوت درسته؟؟؟!!توتیم شما معمولا بازیکنی که بیشتر pwr یا قدرت شوت زنی رو داره به عنوان بازیکن سوم و شوتزن موقع پاس توی کاشته انتخاب میشه،شما یه فرد دیگه به جز ایبرا رو انتخاب کن،بعد پاس بده،اگه ایبرا شوتزنیش بهترین باشه تو تیم اون برات میزنه،البته قبول دارم این محدودیت در انتخاب افراد رو،اصلا شاید یکی دلش بخواد یه بازیکن دیگه پاس بده که فرضا پاس گل حساب بشه برای طرف،نه بازیکنی که از سوی فیفا تعیین میشه،به هر حال این ضعف بازی هست و توی فیفا 13 رفع شده....
درسته ...... یعنی بنا به گفته شما من بوآتنگ را بیارم پشت توپ و بازیکن دوم را هم بیارم ایبرا میشه بازیکن سوم و ایبرا شوت را میزنه ؟؟؟ :18:نقل قول:
اگه اینطوری باشه یه نقص خیلی بزرگ به حساب میاد :41:
گفتم که این نقص تو سری بعدی حل شده...دوستان من یه منیجر مود رفتم حالا توی 18 آپریل 2023 مونده جلو هم نمیره.....چیکارش کنم؟؟؟
سلام دوستان
یه سوال دارم؟؟؟؟؟ من الان یه دروازه بان دارم که بعد از یه چندتا بازی توو اول فصل الان همش گیر می ده که می خوام از این تیم برم. منم نمی خوام اونو بفروشمو بازم توو ترکیب اصلی می زارمش . واسه همینم همیشه قبل از شروع بازی اول روی اون بازیکن زووم می کنه و حتی گزارش گرم میگه بازیکن می خواد از این باشگاه بره ولی بازم توو ترکیب می زاتش. حتی قرارد دادشم خیلی افزایش دادم ولی بازم نمی خواد بمونه. بچه ها چیکار کنم این دروازبانو نگه دارم تا رفتنش پشیمون شه؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم واسه آپدیت ترکیب توی یورو 2012 فایلی چیزی وجود نداره؟؟ (بازیم کرک هستش:)))
اگه فیفا 11 روی سیستم شما نصب هست میتونین از طریق اون کلیدهای کیبورد رو تنظیم کنین یا این که فایل buttonDataSetup فیفا 11 رو در فولدر فیفا 12 کپی کنین.نقل قول:
سلام.
من میخوام تنظیمات کیبوردم برای بازی فیفا 12 دقیقا مثل فیفا 11 باشه.
راهنمایی کنید باید چیکار کنم چون من به اون شیوه عادت دارم و فقط با کیبورد بازی میکنم
یا این که بگین تا من روی فیفا 11 کلیدهای مورد نظر شما رو تنظیم کنم و فایل buttonDataSetup رو برای شما آپلود کنم
اقا یه سوال دیگه
توو Be a Pro بازیکن علاوه بر لیگ توو بازی های کشوری هم شرکت می کنه؟ چون توو 11 اگه خوب بازی می کردی می رفتی ترکیب اصلی تیم کشورت تا بازی های کشوری رو بازی کنی. توو اینم هست؟
تو این یکی نمیشه
joke of year
کونامی: FIFA یک کپی از روی PES است:18:
Jon Murphy از کونامی در یک مصاحبه صریح و رک با Eurogamer از این که FIFA نقاط قوت خود را از روی PES کپی کرده مورد انتقاد قرار داد و همچنین ذکر نمود که شهرت باز رفته PES امسال بازخواهد گشت خوش نامی بیشتر FIFA نسبت به PES عادلانه نیست.
مورفی اعلام کرده است:“آن ها کار هایی انجام داده اند تا مردم را متقاعد کنند که نشان دهند فاصله ی بین FIFA و PES بیشتر از چیزی است که واقعاً هست. البته من فکر می کنم که ما هنوز نتوانسته ایم شناخت کافی برای ایجاد یک نوآوری در این مدت به دست بیاوریم و تیم فیفا هنوز هم سعی می کند که کار هایی که ما انجام داده ایم را تکرار کند. :18:”همچنین او در ادامه اعلام کرده است که FIFA واقعا یک محصول قوی است اما مردم نباید فراموش کنند که پشت همه این موفقیت ها PES بوده است. او اذعان کرده است:
“مردم نباید فراموش کنند که چگونه آن ها ( تیم فیفا)به چنین جایگاهی رسیدند. شما می توانید اعتبار و خوشنامی زیادی برای جایی که در حال حاضر به آن رسیده اند به آن ها بدهید و می بینید که محصولی کاملا با ارزش دارند که دارای ایده هایست که ما همه می توانیم از روی آن یاد بگیریم اما نباید فراموش کرد که PES قبلاً همه ی این چیزها را ابداع کرد و آن ها هم از رویش کپی کردند.”
DBAZI
دوستان یه سوال احتمالاً تکراری دارم! ایکس باکس من lt3 هستش، آیا میتونم این بازیو آنلاین بازی کنم؟ یا باید واسه آنلاین بازی کردن اکانت فیفا بخرم؟ ممنون
اقا من یچی میخوام بگم که شاخ در بیارین از تعجب
همین الان فصل 2018-2019 واسم تموم شد. چلسی بازم , فکر کنم دیگه منو شناختین. اقا چشمت روزه بد نبینه لوکاکوم توو این فصل 69تا گل زد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 69تاااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!! خدا شاهده رو درجه ی اخر سختی یعنی لگندریه. تازشم این درحالیه که من بازیامو همشو رو 5 دقیقه ای بازی می کنم. اگه باور ندارید عکس زیرو ببینید. نه خدایی نه , می خوام بدونم کسی هست تا بحال انقد گل توو یه فصل زده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم بازی های 5 دقیقه ای با اخرین درجه ی سختی. پسر اگه شمام می خواین یه محاجم فوق العاده داشته باشین حتما برید این بازیکنو از چلسی بخرید الان توو این فصل تازه شده 25 ساله اورالشم واسم شده 88. شوت می زنه در حد لالیگا. یه گلایه تخیلی باش زدم که. فقط کافیه بهش می دون بدین اولاش تا ببینید مثه باد اورالش می ره بالا. هیچکس نمی تونه رکوردمو بشکونه داداش :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینایی که شما اینجوری بازی میکنید دقیقا جریانش چیه؟ انلاینه؟ میشه یکم توضیح بدی؟نقل قول:
من نمیدونم تنظیمات اسلایدر هات چجوری اند؟نقل قول:
ولی من میتونم طوری تنظیم کنم که 69 تا سهله 100 تا بزنم با همین شرایط
از هرجای زمین هم بشوتم گل بشه
:27:
خدا خودش شاهده که همش همون تنظیمات دیفالته. به خدا قسم هیچ دست کاری نکردم. همشون رو 50جاست. قسم می خورم. برو بازیکنو بخر ببین چی هست.
یعنی بهت می گم مسی چیه , رونالدو چیه فقط لوکاکو. همشونو می خوره. خدایی توپو فقط بهش بده یه قدرت بدنی داره اصلا هیچ کس نمی تونه جلوش بمونه. هیچکس. سیوم 1 گیگه وگرنه سیومو واستون می زاشتم می رفتید باهاش بازی می کردین میدید چی هست. یعنی لذت دارها
چشم عزیز
نه انلاین نیست. کرییر موده. من از مدتها پیش با چلسی شروع کردم دارم فصل به فصل باهاش بازی می کنم. توو قسمت Game Mode و گزینه ی Create mode رو اگه انتخاب کنی می تونی با تیمی که انتخاب می کنی توو لیگ اون کشور بازی کنی هر فصل. اخر هر فصلم بهت اگه خوب نتایج بگیری تیم های بزرگ پیشنهاد می دن. من تابحال تیممو هیچوقت تا الان عوض نکردم. الان 5 فصل پشته سرهم قهرمان لیگ دارم می شمو تا دلت بخواد جام های مختلف با چلسیم گرفتم.
ممنون بابت توضیحات..:11:
خواهش داداشنقل قول:
اقا هرکس که می دونه چجوری می تونم این سیوه فیفارو به صورت کم حجم تر آپلود کنم بم حتما بگه تا واستون بزارم خودتون برید بازی کنید ببینید دروغ گفتم یا نه. سیوم 1 گیگه.
الان سیومو واستون می زارم. یه چند لحظه صبر کنید ......
بسه دیگه همه رو تو یه پست هم میتونی بگی:19:
اقا بیا. اونایی که باور ندارن اینم لینکه دانلود سیوم. برید خودتون ببینید لوکاکوم کیه. برید با چلسی افسانه ایم لذت فیفا12 رو بچشید. فقط فکر کنم الان توو این سیوم لوکاکوم خسته اس , البته نمی دونما. اگه خسته بود یه چندتا بازی بزاریدش بیرون تا جون بگیره بعد برید باهاش فقط با پایه چپ شوت بزنیدو از قدرت بدنیش استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده انقد پست میدم. نظر یادتون نره
آقا یکی جواب سوال منو بده خواهشااااااااااااااااانقل قول:
دوستان یه سوال احتمالاً تکراری دارم! ایکس باکس من lt3 هستش، آیا میتونم این بازیو آنلاین بازی کنم؟ یا باید واسه آنلاین بازی کردن اکانت فیفا بخرم؟ ممنون
دوستان ببخشید سوالم بی ربطه هر جا پرسیدم جوابی نگرفتم. گفتم اینجا بپرسم. من از سایت گی- آی آر پوینت خریدم. فیفا پوینت. 3750 پوینت. برای پچو اینچیزا. اما نمیدونم اون کد رو کجا باید وارد کنم.
این فیفا منو کشته....خیلی جالبه...بازی رو هارد دارم...مثلا میخام با دوستم دوستانه برم...تو انتخاب تیم ها که میرسه یهو هنگ میکنه دستگاه...حتی بازی رو هم عوض کردم نشد...ممکنه با عوض کردن پروفایل کنسول درست بشه...اخه خیلی ستمه...تو کریر مود یهو تو جای حساس تیم حریف 7 نفره میشه و بعد از چند دقیقه دستگاه باز هنگ مینه...غیر قابل تحمله...