کسی اون اچیومنت secret رو گرفته؟
Printable View
کسی اون اچیومنت secret رو گرفته؟
دوستان اپدیت برا بازی نیومده ؟ میخوام تیم ها بازیکناش اپدیت بشن. درضمن این Zlatan87 Superpatch 2.0 این کارو میکنه ؟
دوستان این ویدئو رو حتما نگاه کنید خودم دیشب فیلم گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرکر خنده بود:39:نقل قول:
هی به بازیکن آبی میگه تو هیچی نگو:31:
هی کارت میده:39:
کلا چند تا داد؟ فکر کنم اگه ولش میکردی اینقدر میداد که بازیکن کل دوران بازیگریش رو محروم شه:31:
آره همین جور ادامه داشت وسطا قطع کردم گفتم حجم فیلم زیاد میشه نمیشه آپلود کرد ! این هم حجمش رو کم کرده بودم !نقل قول:
من و داداشم داشتیم بازی میکردیم دقیقه 120 بود دیدم قاطی کرده گفتم داداش این بدبخت هیگواین رو تعویض کن شاید درست بشه درست شد ! :دی
50 ساعت باید توی زمین بازی گیم بازی کنی منو ها قبول نیست اگه زیاد بازی کنی فیفا این خودبخود بازی میشه یکی هم سیکرت هست مال آنلاینه اون یادم نیست چیه ولی مال آفلاین همون اچیومنت FIFA for Life هست 50 تا هم گیم اسکور دارهنقل قول:
fifa for life رو گرفتمنقل قول:
اونی رو میگم که نوشته:
this is a secret achivement unlock it to find more about
گیم اسکور هم نداره
من آزاد کردم ولی نمیدونم کدومه :دینقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
گفتم که یکی اونه یکی هم مال آنلاینه فیفا فور لایف رو آنلاک کردی که اسمش رو نشون میده قبل انلاک شدن سیکرت هستنقل قول:
امسال فیفا 12 2 تا سیکرت اچیومنت داشت یکی این بود یکی هم که گفتم مال آنلاینه
کسی اینو داره لینکشو به صورت مستقیم ؟نقل قول:
گرفتن اچيومنت ها مزه اره كه خيلي ها دوسش دارن؟چرا من هيچ حسي ندارم به اجيومنت ها...اصن بدرد جي ميخورن؟
آره خیلی مزه داره . اگه 4 رفیق اینور اونور یا تو لایو داشته باشی میتونی خود نمایی کنی :دینقل قول:
کلا تو لایو میخوای یارو رو بشناسی که چقدر بازیکنه باید به GS ـش نگاه کنی !
اره اگه نسخه PC هم GFW بود فکر کنم خیلی ها دنبال اچیومنت میرفتن .نقل قول:
بسر خاله ی من کلی اچیومنت داره تو این بازی...میره بازی های اسون میخره تاا خر میره میگیره...:)))
اقا یه سواال.........شوت بر قدرت و قوی که تیز میره با L2 هست دیگه؟
دوستان من ایستگاهی نرم را یاد گرفتم و هر چی میزنم گل میشه ولی ایستگاهی قدرتی چطوریه ؟؟؟ از راه دور میزنم آروم میره توی دستهای گلر !! :27:
به ما هم یاد بدهنقل قول:
ببین دوست عزیز وقتی میخوای کاشته بزنی اول از همه که خودت باید جهتشو تعیین کنی و با توجه به قدرت curve یا همون کات خودمون باید جهت را درست بگیرینقل قول:
بعدش جهت دسته یا کیبورد را به بالا میگیری و از طرف دیگه جهت راست یا چپ را هم میگیری تا کات بده ..... بعد همینطور که دستت روی این جهت هاست قدرت شوت را به اندازه کافی پر میکنی و تند تند ضربدر میزنی یعنی همون پاس
اول بیا توی تمریناتش یکم تمرین کن تا دستت راه بیفته بعدا دیگه عادت میکنی ........ فقط حواست باشه تا آخرین لحظه ضربدر را پشت سر هم بزنی :46: امیدوارم تونسته باشم منظور را برسونم
اگه جهت چپ و راست رو بگیرم که همینجوری حرکت میکنه، نمیشه ! فقط میشه بالا رو گرفتنقل قول:
برای کاشته قدرتی باید اول با LS استیک چپ جهت رو بدی به سمت جلو، بعد همزمان LB رو نگه داری بعد قدرت رو 3 تا خونه پر کنی!!
توی Arena با کریس رونالدو یا زلاتان تمرین کن دستت میاد.
خب شما اول جهت بالا را بگیر بعد قدرت را پر کن بعد کات بده بعد تند تند ضربدر بزننقل قول:
این بخش تنظیماته هوش مصنوعی CPU رو میتونین استاندارد ترین تنظیمشو بگین ؟
همش یا قووی میشن یا ضعیف اعصابمونو خورد کردن
اقا ما که تو رشت هستیم باید جام دیجیتال رو کدوم شهر برگزار کنیم؟
ثبت نام کردی ؟ امروز یا فردا آخرین مهلت هست ! فک کنم تو همون رشت . آخه تو هر شهر نمایندگی دارن !نقل قول:
من رفتم خود محل مسابقاتش اگه دست یادم باشه گفت تا 5 تیر مهلت ثبت نام داره . گفت از شنبه هم توی همون مکان مسابقه ثبت نام حضوری میشه . البته این مال مشهد بود . شهرستان های دیگه رو نمیدونم .نقل قول:
یه سوال . این دکمه پاس رو که تند تند بزنی مطمئنی ؟ خوب چه تاثیر داره ؟نقل قول:
چپ و راست که کاته .
بالا هم باعث چرخشی شدن میشه .
ولی دکه پاس رو تند تند بزنی نمیدونم چه تاثیری داره . تو میدونی یا همینجوری میزنی . یعنی نزنی فرق میکنه ؟
والله من تو هیچ آموزش تند تند بزنی ندیدمنقل قول:
وقتی بخوای شوت قدرتی بشه گفته هنگام ضربه زدن مثلث (Y) رو بزن ولی اگه میخوای اصطلاحا ضربه ی نرمی به توپ بزنی (فواصل کم و گذر از دیوار دفاعی ) یکبار ضربدر (A) رو بزنیم.:46:
ضربه ایستگاهی یا حین بازی ؟نقل قول:
چون واسه ضربه ایستگاهی میخوای تند بره بایدLS رو بدی بالا و اگه میخوای چیپ بره بده پایین .
بله+ اینایی که من گفتم:11:نقل قول:
شما اسلایدرها رو دستکاری میکنین؟
خیلی سرچ کردم که روی بهترین حالتشون بزارم ولی یا CPU ضعیف میشه یا قوی.حد متوسطی هم نداره
تو يه اموزش گفنه بود واسه سر زدن و در هنگام دفاع يا حمله Rb or R1 و Lt or L2 رو بزني بهتره
برعکس گفتی بالا رو بگیری چیپ میره پائین رو بگیری توپ اوج می گیره میره آسمو ولی پائین رو بگیری درایو میشه شوتنقل قول:
اتفاقا همونی که من گفتم درسته ، LS رو به سمت جلو بگیری توپ تیز میره و به سمت خودت بگیری چیپ مانند میره . حتی تو کرنر ها هم همین جوری هست واسه همین همه به من میگن خیلی رو کرنر گل میزنی ( داداشم ، دوتا دوستام ، فامیلمون و چند تا از رفیق های لایو )نقل قول:
دوستان این آموزش هایی که میگین رو لینکهاش رو بذارید برای دانلود ( همه مدل)
من تازه رفتم رو لجندری ( از semi pro شروع کردم مثل مرد :27: پله پله بالا اومدم حالا wordclass رو کمی و بیش راحت میبرم :31: ) ولی این لجندری دیگه با روش خودم جواب نمیده
4 تا آموزش بذارید ببینم چی کار میشه کرد
tnx
ای بابا مگه آموزش هم داره ؟نقل قول:
تو کنکور داری یا داشتی ؟
برعکس من با حرف Spaniuly موافقم . بالا گرفتن LS باعث میشه تو بعد از طی کمی مسیر بیاد پایین . البته نه به صورت چیپ بلکه چرخشی یا Driven .نقل قول:
پایین گرفتن LS باعث اوج گرفتن توپ میشه . یه جورایی میشه گفت توپ تو مسیر خودش مستقیم میره و میزان پایین اومدنش کمه . شوت جالبیه . انگار توپ میخواد پرواز کنه . من بیشتر وقتی LB رو میگیرم همچین شوتی میزنم . ولی زدنش و هدفگیریش سخت تره . چون خیلی کم بایستی پر کنی . کسایی مثل رونالدو این ضربه رو خوب میزنن . ولی مثلا ژاوی خوراکش چرخشیه .
خب عزیز من ، منم دارم همین رو میگم دیگه ، اگه بالا بگیری بعد مدت خیلی کمی توپ یهو میاد پایین و خیلی تند میره !نقل قول:
منم اینو گفتم :نقل قول:
بالا گرفتن LS باعث میشه تو بعد از طی کمی مسیر بیاد پایین . البته نه به صورت چیپ بلکه چرخشی یا Driven
خب این یعنی چی ؟نقل قول:
LS رو به سمت جلو بگیری توپ تیز میره
منم اینو گفتم :نقل قول:
پایین گرفتن LS باعث اوج گرفتن توپ میشه
حالا گفتم چیپ مانند میره نه اینکه واقعا چیپ بره منظورم اینه که نسبت به اون هوا تر میره و البته یکم آروم تر ! اصلا کلمه چیپ رو نباید بکار میبردم !نقل قول:
به سمت خودت بگیری چیپ مانند میره
آقا من شرمنده اخلاق همگی من به LS دقت نکردم درسته LS که همون جهت حرکتی هست برعکس هست با RS شما وقتی ضربه آزاد می زنید اگه RS رو به جهت بالا نگه دارید توپ چیپ می ره و شدت این چیپ رو می تونید با پائین نگه داشتن LS شدید تر بکنید در واقع حرف ANAP درسته
وقتی موقع اجرای بازی میگه application error و بعد ادرس و مسیر بازی رو میده و میگه crush dumps منظورش چیه و باید چیکار کرد...بازی میاد بیرون
این واسه PC هست یا Xbox ؟ تو مگه Xbox ـی نبودی ؟نقل قول:
نقل قول:
============================
اره عزیزم..اما تو لب تابم هم امتحان کردم این بیغام اومد...
شما از شوت بعلاوه LT استفاده می کنید واسه شوت محکم تو جریان بازی((و نه ضربه ازاد))؟یکی شوت با LB هست واسه چیب....یکی شوت با RB هست واسه شوت فنی...و اینم فکر کنم با ال تی محکم بزنه...