بله فعلا قطعه ، به دلایلی خاص!:19:نقل قول:
فقط مشخص نیست چرا حالا که جیمیل و یاهو میل رو ول کردن ، این قطع شد!!
Printable View
بله فعلا قطعه ، به دلایلی خاص!:19:نقل قول:
فقط مشخص نیست چرا حالا که جیمیل و یاهو میل رو ول کردن ، این قطع شد!!
عجب آدمای ....
اگر می خواستن قطع کنن پس چرا بسته افزایشی رو فعال کردن؟؟؟ ------------------> این یعنی دزدی آشکار
-----------------------------------------------------------------------------
من یه بسته افزایشی 24 ساعته گرفتم، کدشو وارد کردم، هر کاری کردم دیدم وصل نمی شم. تماس گرفتم می گه قطعه، می گم خوب پس چرا بسته رو فعال کردید؟ می گه حالا عیبی نداره 1000 تومن که چیزی نیست!!!!!!!!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------
به جای اینکه بگه خوب درست، حق با شما(!!!!!!!!!!!) ولی پیش اومده و بعد از رفع مشکل حتماً رسیدگی می شه.
مسئله پولش نیست، مسئله قانونه، 1000 تومن که هیچی 5 تا تک تومنی هم که باشه وقتی قراردادی بسته می شه طرفین موظف به اجراش هستن. من واقعاً متاسفم واسه این سیستم...
دوستان دیگه تو این کشور دزدی اشکار شده و راحت...جالبه چیزی هم دیگه نمیشه گفت...به خدا دیگه زندگی تو همچین کشوری سخت شده....
واقعا عجب bullshit ی گفته مرتیکه . من اگه جای شما بودم بهش میگفتم الان 10000 نفر دیگه عین من 1000 تومن دادن به شما پشت کامپیوترت حساب کن . واسه من 1000 تومن پولی نیست ولی با 10000000 میلیون تومن تو یه روز (حالا سرانگشتی گفتم) خیلی سرتون گیج میره . دزد تر از این شرکت تو عمرم هنوز ندیدم با اینکه خیلی امکانات مفید رو آورد به این مملکت ولی دزده دیگه اونم از نوع سرگردنه . :31:نقل قول:
درست شد !
منظورم سيستمه!
متاسفانه از دیشب ساعت 23:15 دقیقه اینترنت ایرانسل در کل کشور قطع بود البته این اتفاق دو هفته پیش روز پنجشنبه هم افتاد که امروز ساعت 15:30 وصل شد حالا نمیدونم تکلیف اونایی که بسته 1 روزه رو فعال کردن چی هست این با دزدی هیچ فرقی نداره من یکی از کسانی هستم که ایرانسل سرش کلاه گذاشته :41: داستانش هم تو صفحه 98 همین انجمن هست حتما بخونید .
دوستان خودتون رو ناراحت نکنین، انگار یادتون رفته امروز روز قدس هست...! پس این قطعی ها امری طبیعی شده...!
متاسفانه از ساعت 23:15 پنجشنبه شب اینترنت ایرانسل در کل کشور قطع بود که این قطعی 2 هفته پیش هم روز پنجشنبه به وجود آمد حالا تکلیف اونهایی که بسته 1 روزه فعال کردن چیست؟ واقعا که این کارها با دزدی هیچ فرقی نمی کنه . من یکی از اکثریتی هستم که ایرانسل سرش ... گذاشت :41: داستانش رو هم تو صفحه 98 همین انجمن براتون نوشتم حتما بخونید.
دقيقا وضعيت Adsl كه بهم ريخته چه برسه به ايرانسل كه قابل حمل هم هست و خطرناك ترنقل قول:
صبر پيشه كنيد تا دقايقي ديگر همه چيز عادي ميشود اجازه بديد مسئول مربوطه از راهپيمايي برسه خونه افطار كنه و بعد شير فلكه رو باز ميكنه
با سلام
دوستان شما كه همه ميدونيد اين مشكل موقتي هست پس صبر پيشه كنيد و اينقد اين تاپيك رو با اين حرفها كش نديد :31: