راستی دوستان
Reaction , Volley , Vision , Agility هر کدوم چه تاثیری در بازیه بازیکنا دارن؟؟؟
Printable View
راستی دوستان
Reaction , Volley , Vision , Agility هر کدوم چه تاثیری در بازیه بازیکنا دارن؟؟؟
===========نقل قول:
اجیلیتی"یعنی چابکی یک فوتبالیست که بیشتر فاکتور مناسب برای بازیکنان کناری و سرعتی هستش...مدافعان راست و چپ و بال های راست و چپ....
ویژن"یعنی بینش و طرز فکر یک فوتبالیست...که فاکتور حیاتی برای هافبک های پاسور تیم و مغز های متفکر تیم هستش...مثل ژاوی و لمپارد و تو ایران خودمون نوید کیا و جباری...
VOLLEY:والی خصوصیت بازی نیست.بلکه یه اسمی از نوع ضربه به توپ هستش...وقتی که هم تیمی ات سانتر میکنه و بهت پاس میده((هوایی))قبل از اینکه توپ به زمین بخوره تو بشوتی این میشه یک ضربه والی....والیبال هم بخاطر همین اسمش اینه...والی+بال
REACTION:
این ویژگی مناسب دروازبان ها هستش...یعنی واکنش
نه .. سال قبل مسابقات کشوری بود توی اصفهان برگزار می شد .. امسال بین المللی و هر استان انگار یه نمایندگی هست که بازیهاش همون جا برگزار میشه ..نقل قول:
یعنی امسال مسابقات توی کل کشور برگزار میشه ..
البته این توضیحاتی که من دادم به خاطر روزنامه نگار بودنمه...من فوتبال نویسم و به زبان اسبانیایی هم تسلط دارم...جالبه تو این فروم وقتی تو بخش فوتبال خواستم یه تحلیل بزارم اصن حتی اونو تایید هم نکردند.....
در ضمن یه سوال از کدوم لینک باید ثبت نام کنم؟
سلام به همه من فیفا 12 بازی می کنم میخواستم ببینم کسی میدونه چجوری انلاین 2 نفره میشه(البته تو ultimate team) (البته برای xbox) چون که من با 4 نفر بازی کردم 2نفره داشتن با من بازی میکردن لطفا کمکم کنید
این مسابقات جام دیجیتال برا ثبت نامش تا کی فرصت هست؟ من احتمالا شرکت میکنم مواظب خودتون باشید.. :31:
..................
ویرایش:
تاپیکش رو زدم که اینجا شلوغ نشه...
برای ادامه ی بحث به این تاپیک برید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ثبت نام کردم ببینم کی اطلاعات بیشتر رو میدن
مفدماتی تو هر استان برگزار میشه و سه نفر اول در هر استان باید برن اصفهان برای مسابقات نهایینقل قول:
تقریبا هر شب تو تلوزیون بین فوتبال ها این مسابقات رو تبلیغ میکنن
حتی یک شب تو اخبار ساعت 10 شبکه 3 گزارش بخش فناوری اطلاعاتش در مورد این مسابقات بود و با مسولین برگزاری مسابقات هم مصاحبه کردن
FIFA 12 Goal of the week-1
9MB
-------
FIFA 12 Goal of the week-2
9MB
-------
FIFA 12 Goal of the week-3
9MB
------
کیفیت بالاتر موجود است .
گل لوییس سوارس از همه زیباتر بود...همون لیوربولیه
سلام
میخواستم ببینم دوستان تو مسابقات جام دیجیتال شرکت میکنن
قوانینش جهانیه ؟؟
فیفا 12 هم عجیب تخیلی میشه بعضی وقتا
یه سوال:
این شوتا رو چطوری اینطوری(: دی) میزنن؟
ما که هر چی شوت زدیم مدافعه قبل از زدن ضربه تکل رفت و بلوکش کرد یا اینکه رفت اوت
این Volley مخصوص سانتر هایی هست که تبدیل به شوت میشه؟یا ضربات سر هم به حساب میاد؟؟نقل قول:
راستی...Curve همون کات هست؟؟
در مورد reaction میدونستم معنیش میشه واکنش...ولی چرا در خیلی از بازیکنان این قسمت خیلی عدد بالایی هست؟؟اگه مخصوص دروازبان بود پس چرا تو بین بازیکنان دیگه هم اعداد بالایی وجود داره؟؟
این اجیلیتی چه فرقی با acceleration و Spirint Speed داره؟؟
و یه سوال دیگه هم دارم و اونم اینه که Balance تو بازی به چه دردی میخوره؟؟
پ.ن:
دوستان...چطور میشه کاپیتان رو در حین بازی عوض کرد...یه چند نسخه ای هست که به نظرم یه حماقت میشه اسمشو گذاشت و اونم اینه که همون کاپیتانی که قبل بازی انتخاب میکنی تا آخرش باید همون باشه...آخه چرا؟؟
مثلا یه بازیکن جوون رو بخوای بیاری تو به جای کاپیتانت تعویضش کنی حتما باید اون بازیکن جوون بشه کاپیتان؟؟آخه این یعنی چی؟؟
واقعا یه حماقت یا راهکاری هم داره برای عوض کردن کاپیتان بعد از تعویض...؟
دوستان من چطوری میتونم با بازیکن هایی که قابلیت acrobat دارن برگردون یا قیچی بزنم ؟؟؟؟ هد شیرجه ای چطوریه ؟؟؟
[QUOTE=Feli;7022191]این Volley مخصوص سانتر هایی هست که تبدیل به شوت میشه؟یا ضربات سر هم به حساب میاد؟؟
راستی...Curve همون کات هست؟؟
در مورد reaction میدونستم معنیش میشه واکنش...ولی چرا در خیلی از بازیکنان این قسمت خیلی عدد بالایی هست؟؟اگه مخصوص دروازبان بود پس چرا تو بین بازیکنان دیگه هم اعداد بالایی وجود داره؟؟
این اجیلیتی چه فرقی با acceleration و Spirint Speed داره؟؟
و یه سوال دیگه هم دارم و اونم اینه که Balance تو بازی به چه دردی میخوره؟؟
========================================
دوست عزیز volley به هر ضربه ایی که قبل از برخورد به زمین زده بشه گفته میشود...حالا چه با سر و چه با با...اما رسم اینه که ضرباتی رو بگن والی که با با نواخته می شود...چون ضربه ی سر در ذات خودش معمولا قبل از برخورد به زمین نواخته میشه و روال طبیعی اش همینه اما اگر کسی با با به توب ضربه بزنه قبل از برخورد توب به زمین این ضربه ضربه ی با ارزشیه...تو اصطلاح خودمونی همون "ضربه ی سر ضرب"هستش....
reaction :ریاکشن به سرعت عمل بازیکن در لحظات مهم گفته میشه...طبیعتا فقط دروازبانان نباید در کلیدی ترین لحظات کلیدی ترین تصمیم ها رو بگیرن...مثلا زیدان همیشه کسی بود که در ثانیه ها بهترین تصمیم رو می گرفت یا از بهترین مسیر و راه واسه باس دادن استفاده می کرد.مثلا وقتی یه مهاجم روبروی یک دفاع هستش و در یک لحظه دید که بای راست مدافع سر خورد باید اونقدر اون مهاجم reaction قوی داشته باشه((حدفاصل تبدیل فکر به عمل))که از همون باشنه اشیل مدافع یعنی سمت راستش به سمت دروازه حمله کنه...
فرف agility با acceleration و sprint speed:
این سه تا همه ماله یک زیر مجموعه هستش...یعنی بخش"هوازی"فوتبال...agiliy همان طور که گفته شد به چابکی یک فوتبالیست گفته میشه...مثل روبرتو کارلوس مثل اوورا و یا مایکون و دنی آلوس که اکثرا بازیکنانی که زیاد در رفت و امد قسمت طولی زمین هستن باید این فاکتورشون بالا باشه...اما acceleration اصلا یه چیز دیگس...یعنی شتاب یک فوتبالیست...دقیقا مثل شتاب یک ماشین...یا به زبون خودمونی "استارت"زدن یک فوتبالیست در لحظه ی فرار که بتونه در 5 ثانیه 40 متر رو طی کنه...شتاب بالا دلیل بر سرعت بالا نیست...شتاب لحظه ایی تر هستش...sprint speed:این که معموله یعنی سرعت یک فوتبالیست که تو فوتبال و بازی های مختلف بهش اینا هم گفته میشن:pace..speed...quickness
balance:تعادل خیلی تو فوتبال مهمه...یه فوتبالیست مثل peter crouch بالانس کمتری داره تا کسی مثل مسی...مسی به راحتی میتونه بدنشو بده سمت راست و بعد سریع سر توب بزنه و مسیر مخالف بره چون بالانس و تعادل مطلوبی داره...اونم بخاطر قد کوتاه و مرکز ثقل کمتر...اما کسی مثل کراوچ و یا فردیناند و یا هر فوتبالیست قد بلند بالانس کمتری دارن...اما اینا مطلق نیست...بودن کسایی که بلند بودند اما تعادل و بالانس عالی داشتن مثل فان باستن مثل زیدان و تیری آنری و خیلی های دیگه...
با دسته اگه بازی میکنی LT روبگیری این کارهایی که گفتی رو انجام میده:46:نقل قول:
دوستان بهترین شیوه دفاع کردن تو فیفا چیه؟ من تو دفاع ضعیفم، دکمه ترکیبی، رمزی چیزی هست؟ میخوام بازیکن و بچسبه ول نکنه و تو کورس تن به تن کم نیاره،بعضیها نمیدونم چجوری دفاع میکنن که بازیکنشون یه کله میاد عین کنه ول نمیکنه ولی مال ما با یه بدن آواره میشه
بهترین روش دفاع یک کلمه هست : تجربهنقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
تیتر سایت های نقد بازی در آبان 91: این بار هم فیفا 13 توانست pes 13 را شکست دهد.......بچه ها این تفاوت های فیفا 13 رو خوندین؟؟؟؟؟خیلی عالی میشه.....لامصب فیفا داره ورژن به ورژن کلی به واقعیت نزدیک تر میشه......واقعا دست مریزاد به الکترونیک آرتز به خاطر این شاهکارشون.....من که بی صبرانه منتظرم اشکالات این ورژن رفع شده باشه و یه نسخه ی عالی از فیفا ارائه بشه......بعد از دو سال موفقیت میخوام ببینم کی دوباره سمت سوکر و کونامی.....
اگه بخوام خلاصه بگم : مهمترین نکات اینه که اولا دستتو موقع دفاع کردن از رو سرعت بردار!!!!خیلی ها دیدم میخوان توپو از حریف بگیرن دستشون رو سرعته و تاپ اسپید میخوان برن بگیرن توپو......خو عزیز من الکی نیست که.....تو واقعیت هم اینطوریه؟؟؟؟تو واقعیت مدافع ها همیشه تخته گاز حرکت میکنن؟؟؟!!!!این مورد اول بود،مورد دوم هم اینه که از تریگر ها استفاده کن برای جاکی کردن و پرس کردن با دو دفاع....در ضمن دفاع کردن رو نمیتونی تئوری یاد بگیری....باید اون قدر بازی کنی تا بهش عادت کنی و به صورت تجربی و گاهی ناآگاهانه دفاع خوب رو انجام بدی...........سعی کن همیشه دو دفاع وسطت رو تو یه راستا قرار بدی،یعنی یکیشون رو سریع نبری جلو برا توپ و اون یکی بمونه عقب.........دو دفاع وسط تقریبا باید با هم حرکت کنن............دفاع کردن برای من تو روز های اول مثل حل کردن معادله ی 4 مجهولی بود اما الان............این چند تا نکته ای که گفتم همه نکات ریزی بود از بخش کوچیکی از اون همه نکته ای که باید تو دفاع کردن پیاده کنی .....آن قدر هم باید بازی کنی تا خودت یاد بگیری....بهترین معلم تو فیفا خودت هستی.....هیچکس هم نمیتونه مثل خودت بهت یاد بده،حالا میخوای صد تا فیلم اموزشی ببین،یا صد تا هم پست آموزشی بخون....هیچی بهت کمک نمی کنه.....این نظر من بود......من الان کارم به جایی رسیده میانگین اورال دفاع هام چه دفاع های کناری چه دفاع وسط هام بین 65-70 هست اما همیشه جزو بهترین آمار هستم از نظر گل خورده.....یعنی کمتر از خیلی تیما گل میخورم.....دیگه چه برسه بخوام با بهترین دفاع های فیفا از جمله ویدیچ و کیه لینی و کامپانی و ... تو تیمم استفاده کنم........نقل قول:
من دیشب با یه هموطنی که تازه انلاین بازی میکرد بازی میکردم بازیش خوب بود یعنی توپ در دستش خیلی سخت ازش گرفته میشد ولی دفاعش و حمله اش ویران بود مخصوصا دفاع من یه وقتهای اصلا بازیکنم رو رو یه خط فرضی حرکت میداد یا تکلهای بیمورد و از دور میزد یا ....
خلاصه بهش توصیه های کردم و بااجازه و مثل یه دوست بهتون میگم
ببین دفاع کردن در مقابل cpu یه طور دیگه و دفاع کردن در مقابل human (منظور انسان) طور دیگه هست اگه با کامپیوتر بازی میکنی دیگه خودتون باید درست و حسابی تمرین کنید من در مورد دفاع کردن در مقابل حریف های واقعی کسای رو میگم که خون در رگشون هست:31:
اول هیچ موقع تکلهای بی مورد و سریع نرو در جای خود باید تکل بری خیلی زیاد پیش میاد یا کارت میگیری یا تکل رو درست نمیری بازیکن جا میمیونه تا راه بیوفته بیاد حریف رو بگیره...
دوم دوستمون هم گفتند در فاع کردن صبور باش سریع رو پای حریف نرو مگر در مواقعی که واقعا میتونی این کار رو بکنی و اطمینان داری که در این صورت خیلی عالی میشه و حریف رو سر در گم میکنی
منظور از صبور بودن این نیست ولش کنی فقط باهاش کورس بزاری شما میتونی با کورس گرفتن همزمان هم دکمه rb رو بگیری که یه یار اضافه میاره برات واسه کمک کردن و پرس کردن حریف بعد بازیکنی که روش سویپ کردی رو میتونی ازادنه راه بندازی و حریف رو قفل کنی در مواقع سریع بودن دفاع هم شما وقتی حریف یه پاس میده سریع با انالوگ راست بتونی رو بازیکن نزدیک حریف که توپ درحال رسیدن بهش هست میتونی زود نزدیک بازیکن مورد نظر شده و با گرفتن دکمه X پرس و توپ ربائی کنی
ببین راه های هست شما برای دفاع کردن میتونی با پرس دونفره که عرض کردم شروع کنی یعنی با گرفتن دکمه Rb این کار رو بکنی بعدا خودتون رو با انالوگ راست هماهنگ کن که خیلی به درد میخوره
اگر بتونی بازی حریف رو بخونی خیلی راحت تر میشه بازی رو اداره کرد من بارها پیش اومده تا دقیقه 20 یا 30 بازی بازی کردم و شیوه بازی کردن حریفم رو یاد گرفتم یعنی کسی که با بارسا میاد تو همیشه چشمات به مسی و وریزه کاری هاش باش چون کسای بارسا رو میارن دنبال سرعت و عکس العمل سریع هستند کسای هم هستند میلان میارن که ابرایمویچ واقعا سرزنیش حرف نداره یا گل هست یا کرنر کم مواقعی پیش میاد بتونی جلوش رو بگیری
ولی یه تیمی مثل رئال واقعا خیلی قویه هم بازیکنهای سریع داره هم قدرتی هم سرزن همه فن حریف ولی ...
خلاصه چندبار انلاین بازی کنی میتونی بفهمی و درک کنی نوع بازی ها افراد رو اگه با دوستانت بازی میکنی فکر کنم راحت تر بتونی تشیخص بدی چطوری دفاع کنی
فرضا دوستت میاد از گوشه ها حمله میکنه و از جناحین داره هی شما رو اذیت میکنه شما وقتی داری با بازیکنش کور میری میتونی rb رو بگیری وقتی بازیکن دوم هم رسید دوستتون دوراه داره یا باید به دل محوطه جریمه بزنه یا سانتر شما با گرفتن یه جهت انالوگ راست میتونید یه بازیکن تو محوطه جریمه خودتون پیدا کنید و سریع در موقعیت سرزدن واسه دفاع کردن قرار بدی اگه خواست بیاد به محوطه جریمه وقتی دوتا بازیکن دارن پرس رو انجام میدن شما یکیشون رو سویچ کن و یه چند متری از بازیکن پا به توپ جلوتر بزار واسه مواقعی که گول میخوری و از حریف جا میمونه خیلی بدردت میخوره
راستی همیشه هم هواست باشه دستت رو rb نمونه که کار دستت میده چون قاعده گرفتن این دکمه این مبنی بر کمک گرفتن برای پرس دونفره این کار مخصوصا زمانی به ضررت تموم میشه که دو دفاع وسطط باشه هواست نباشه هردوشن میان رو پای حریف اونوفت یه پاس بلند کار رو تموم میکنه
زیاد حرف زدم ولی خلاصه برداری تو حمله زیاد تکل نزن زیاد سریع رو پای حریف نروو دکمه ار بی رو همیشه یادت باشه خب از همه مهمتر انالوگ راست خیلی مهمه بتونی کار با این انالوگ رو سریع یاد بگیری . وانجامش بدی خیلی خوبه در اخر هم از دروازه بانت هم استفاده کن فرضا تک به تک میشه تا نصفه بیار بیرون بعد دکنه رو رها کن دروازه بان برمیگرده به دروازه این کاری بعضی مواقع به سودت تموم میشه زمانی که حریف شوت های چیپ میزنه
سلام
میشه بگین تیم ایران رو توش گذاشتن یا نه؟
فیفا 12؟نقل قول:
نه ایران رو نداره:20:
تو حالت بیش فرض تو این بازی سرعت rb هستش یا rt؟ اوایل من ار 2 می کردم اما بعد دیدم استانداردش ار 1 هستش....
ممنون دوست عزیز نکات خیلی خوبی رو گفتین همانطور که شما گفتید بازی زیاد همه چیز و بدست میدهنقل قول:
RT هستش . RB هم همون Finesse shot هست .نقل قول:
یک چیزی راجع به بالانس بازیکنهای قوی هیکل که گفتی . بازیکنهایی که بالانس پایینی داشته باشن اگه strength بالایی داشته باشن مشکل بالانسشون حله . در واقع چون اکثر این بازیکنها توی دفاع کار میکنن همینطورین .
توی تکل موفق بالانس هم تاثیر داره . دقت کردین بعضی بازیکنها که قدرت بالایی دارن ولی بالانسشون خوب نیست توی بعضی تکلها میخورن زمین به خاطر همینه . البته توی حرکات تهاجمی ممکنه با اینکه قدرتشون هم بالا باشه ولی به خاطر بالانس پایین نتونن خوب مانور بدن و بخورن زمین . بالانس کمی هم با agility رابطه داره ولی نه همیشه .
سلام به همه من فیفا 12 بازی می کنم میخواستم ببینم کسی میدونه چجوری انلاین 2 نفره میشه(البته تو ultimate team) (البته برای xbox) چون که من با 4 نفر بازی کردم 2نفره داشتن با من بازی میکردن لطفا کمکم کنید
دوست عزیز به جای اینکه سوالت رو 20 بار کپی پیس کنی ، یک بار درست سوالت رو بنویس که مبهم نباشه . اگه تو لایو رفتن مشکل داری بهت گفتم کجا برو .نقل قول:
قضیه این دفاع هوشمند چیه؟ یه جا شنیدم میگفتن این حالت تو درجه legendary فعال میشه! یا اگه اینطور نیست تنظیمات خاصی داره؟ راستی این budget چیه تو پایان لیگ کلی بهم داد ولی نمیدونم استفادش چیه!! راستی الان من تو لیگ سوم شدم، بهم 7000 تا برای فصل بعد پیشنهاد داد حالا این خوبه یا بده؟
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
نه عزیزم برو تو تنظیمات دسته و آخرین گزینه رو یذار روی Tactical Defending .نقل قول:
Budget = بودجه
چه سوت و کور شده اینجا........اخه واسه چی...........
داشتم یه فیلم میدیدم که میگفت واسه سر زدن دفاعی باید LT رو گفت و برای هجومی باید LB....ولی زیاد کاربرد نداشت...شماها کار کردین؟
2-3 روز پیش Zlatan87 Superpatch 2.0 رو نصب کردم.از نظر تغییرات بازی رو از این رو به اون رو میکنه.تغییرات گسترده ای توی بازی داده میشه.از فیس ها بگیر تا چمن و چهره بازیکنا
یه Selector داره که حتی حین بازی هم میتونی ازش استفاده کنی و هر اسکوربرد یا Wipeـی رو که دوست داشتی انتخاب کنی.ضمن اینکه سه تا گیم پلی(یه گیم پلی اورجینال فیفا و 2 تا ادیت شده) داره.
در کل اگه حوصله ش رو داشتید به دانلودش می ارزه
LB که یارمون رو سوییچ میکنه .نقل قول:
در ضمن یک چیزی واسه من پیش میاد که رو اعصابمه .
من خیلی وقتها شده توپ رو که میفرستم رو سر بازیکنم تا با هد بزنه بعضی مواقع به هر دلیلی مثل دفاع طرف و یا دست و پا چلفتی بودن بازکنم ... توپ به بازیکنم نمیرسه و به جاش ممکنه برسه به یه بازیکن دیگه ام که موقعیت بهتری داره و خالی هم هست .
برای مثال روی تیر یک میفرستی منتهی از بازیکن تیر یکت رد میشه و میرسه به بازیکن تیر دو .
ولی مشکل اینجاست که خود بازی سوییچ نمیکنه روی اون بازیکن دومی و روی همون بازیکن که میخواسته سر بزنه اما نتونسته بزنه میمونه تا وقتی که دقیقا توپ برسه به بازیکن دومم اون وقت تازه سوییچ میکنه روی اون بازیکن . حالا چون موقعیت حساس و فشرده ای هست تنها راه گل زدن توی این موقعیت ضربه سر ضرب یا همون والی است .
اما چون تا رسیدن توپ به بازیکنت روش سوییچ نمیشه نمیشه والی زد و موقیت از دست میره . تنها راهش استفاده از LB یا RS برای سوییچ منوال هست که من با هر دوتاش مشکل دارم .
LB رو که میزنی شوتت چیپ میشه و توپ میره بیرون . RS هم ممکنه باعث بشه توپ رو بندازه یه سمت دیگه . اینا چون توی موقعیت سریع و حساس هست نمیشه با حساب کتاب زد (تقریبا در میلی ثانیه) . مگه اینکه خود بازی سوییچ کنه روی بازیکن دومم ولی این کار رو نمیکنه .
باید جوری باشه که تو فقط شوت رو که بزنی چه بازیکن اولت توپ رو گرفت چه دومی (چون به هر حال یکیشون تحت کنترلته) شوت رو بزنه .
دوست عزیز این مشکل که شوتت چیپ میشه نه تنها شما و من داریم بلکه چند نفر تو لایو هم دیدم همین مشکلو دارن :دینقل قول:
چون فاصله ی بین گرفتن LB (که به منظور سویچ پلیر فشرده میشود) و شوت خیلی کمه بازی اونرو به حساب شوت چیپ میزاره.نقل قول:
توی نبرد های هوایی این مشکل پیش میاد.
من یه مدت Auto Switch رو روی اتوماتیک کذاشته بودم بهتر شده بود ولی بازم مشکل هست.:13:
تا حدودی میشه گفت توی این نسخه نمیشه کار زیادی براش کرد شاید تو 13 درست شه:20:
دوستان کسی میدونه چطوری میشه با نوک پا توپ رو بلند کرد و از مدافع پشت سری عبور کرد؟!
اینو تو یه کلیپ یوتیوب دیدم... طرف پشتش به مدافع بود و توپ داشت از جلو براش میومد هموینطوری که اومد توپ رو با نوک پا بلند کرد و از روی مدافع عبور داد و براحتی ازش عبور کرد!
البته خودم چند بار تونستم این کارو نصف و نیمه انجام بدم ولی دقیق نمیدونم کدوم دکمه هاست...
دوستان توی پنالتی چطور باید دروازه بان رو حرکت داد که پنالتی بگیره؟
اگه واقعا بخوای توپ رو با روی پا در حالی که مدافع پشت سرته از روسرش رد کنی یه خورده سخته و امکان لورفتن توپ زیاده.نقل قول:
ولی میتونی از حرکت دنیس برکمپ استفاده کنی.
به طوری که توپ که به بازیکنت رسید بلافاصله آنالوگ راست رو در جهت مخالف مدافع حریف بفشاری و اونجوری میشه ازش رد شد.
با rs یا دکمه های ماشین حساب سمت راست کیبرد....نقل قول: