* گروه یک - هفته ی چهاردهم - بازی سوم *
واقعا چلسی داره کولاک میکنه ... گرد و خاکی به پا کرده که نگوووو .... :18:
این چلسی فکر میکنم یه پای فینال باشه ... ایشالا تو دور بعد به من نخوره :20: ، چون مطمئنم حذفم میکنه :41: :31:
بازی کامــــــــــــلا دست چلسی بود و والنسیا هیچ حرفی برای گفتن نداشت . و شانس آورد که دروازه ش فقط یکبار باز شد .
لمپارد هم در دقیقه ی 67 یه کارت زرد گرفت که به علت عجله :31: یادم رفت توی عکس بنویسم .
لمپارد توی این بازی فوق العاده بازی کرد و نمره ی قابل توجه 8.0 رو گرفت ...
آمار بین دو نیمه :
:40: :40:
* گروه یک - هفته ی چهاردهم - بازی چهارم *
اینم از اووون بازیا بود ها :31:
خیلی قشنگ و جذاب بود .
دو تیم تا دقیقه ی 36 تقریبا پایاپای بازی میکردن . و خطرناکترین موقعیت تا این دقیقه ، ضربه محکم رونالدینیو در دقیقه ی 10 بود که با فاصله ی بسیار کم از کنار روازه به بیرون رفت .
بازی متعادل پیش می رفت ، تا اینکه در دقیقه ی 36 ، روی نفوذ از سمت راست زامبروتا و سانتر توپ روی دروازه ، وقتی همه بلند شدن تا ضربه سر بزنن ، توپ با برخورد به سر فردیناند توی دروازه ی وندرسار جا گرفت ...
از اینجا به بعد منچستر شروع به حمله کرد تا اینکه روی خطایی که زامبروتا انجام داد و همونطور که میبینید یه کارت زرد هم واسه ش گرفت ، منچستر صاحب یک ضربه ی آزاد چسبیده به محوطه ی جریمه شد .
این ضربه ی آزاد رو کریس رونالدو ، روی یه حرکت تمرین شده :31: برای لارسن انداخت و لارسن هم با یه ضربه ی سر به زیبایی دروازه ی بارسا رو باز کرد .
در نیمه ی دوم هم دو تیم بازی زیبایی رو به نمایش گذاشتن .
در دقیقه ی 72 و روی فرار لارسن از سمت چپ محوطه ی جریمه ی بارسا ، مارکز با یه تکل جلوی لارسن رو سد کرد . تکلی که به نظر من کاملا توپ رو زد ، اما داور بسیار سخت گیرانه ، ماکز رو از زمین احراج کرد تا بارسا 18 دقیقه ی پایانی رو ده نفره بازی کنه ...
آمار بین دو نیمه :
:40: :40:
* جدول گروه یک در پایان مسابقات دور گروهی *
خوب ...
متاسفانه همونطور که گفتم ، یکی از 5 تیم مدعی گروه یک باید حذف میشد و اون تیم آرسنال بود ... :41:
آرسنال در عین شایستگی و تنها به خاطر تفاضل گل ، پنجم شد و از صعود به دور بعد باز موند .
دقیقا همون اتفاقی افتاد که پیشبینی میشد خیلی بعید باشه . یعنی باخت آرسنال و برد اینتر .
اما اتفاق افتاد و آرسنال واقعا در عین شایستگی حذف شد .
من که اگه جای vorojax جان بودم ، کله مو میکوبیدم به دیوار :31: آخه اینم شد شانس :13:
خلاصه اینکه بازیهای این گروه بسیار زیبا و نزدیک به هم بود . جدول و امتیازات هم همین رو نشون میده .
متاسفانه باید با چهار تا از دوستای خوبمون خداحافظی کنیم . ایشالا دور بعد با قدرت بیشتری ظاهر شن .
:40: :40: :40: