نمیدونم چرا این بازی رو سیستم من با کانفیگ زیر درست اجرا نمیشه! حتی آخرین ورژن کارت گرافیکم نصب کردم :19:
CPU:Core i7 2670 2.2 GHz-----------------------
Ram: 4GB
Graphic: Nvidia: 555m 2GB
حل شد
Printable View
نمیدونم چرا این بازی رو سیستم من با کانفیگ زیر درست اجرا نمیشه! حتی آخرین ورژن کارت گرافیکم نصب کردم :19:
CPU:Core i7 2670 2.2 GHz-----------------------
Ram: 4GB
Graphic: Nvidia: 555m 2GB
حل شد
آقا نقل و انتقالات بین فصل شروع شد و وقتی به آخراش و شمارش معکوس رسید دیدم زده کریم بنزما به بارسا فروخته شد!!!
ولی برای من نه پیشنهادی از طرف بارسا اومده بود...نه بنزما مشکلی تو تیم داشت!!!
چرا اینجوری شد!!
حتما بین فصل ( تا نیم فصل ) یک سری پیغام مبنی بر نارضایتی بنزما برای شما اومده ..
که بیشترین مربوط به اینه که از خونش دوره یا توی مطبوعات مصاحبه میکنه و نارضایتیش رو بیان میکنه ..
شما بازی هاتون رو Sim کردید و احتمالا ندیدید پیغامش رو ..
توی روز اخر هم مدیریت باشگاه یک نامه برای شما میفرسته که وضعیت بازیکن رو برای شما بیان میکنه ... مثلا میگه این مورد به خود شما بستگی داره و میتونید بازیکن رو نگه دارید یا بفرستینش بره که در این صورت ترانسفر بازیکن به عهده ی خودتون میشه
یه مورد دیگه هم هست که باشگاه میگه این بازیکن زیاد حاشیه سازی کرده و ما خودمون میفروشمش و راه دیگه ای نداره ..
این نامه برای شما حتما اومده ( ممکنه Sim کرده باشید و ندیده باشین )
در هر حال دیگه کار از کار گذشته :31:
نه تماماً خودم بازی کردم... هیچ پیامی چه از مدیریت یا از خود کریم و نارضایتیش نیومد برام!!! عیب نداره کاریه که شده!!!!
راستی آپدیتی چیزی برای فیفا نیومده؟
سلام دوستان، کسی میتونه یک توضیح مختصر از ضربات ایستگاهی بذاره اینجا، من با اینکه بازیم بد نیست ولی اصلا نمیتونم ایستگاهی گل بزنم!!
کرنر زدن هم آیا قلق خاصی داره؟ چون خیلی خیلی کم تو حالت معمول (سانتر از نقطه ی کرنر) گل میشه!!
دوستان یک راهنمایی کنن ممنون میشم.
از بچه های اینجا کسی برای مسابقات جام دیجیتال ثبت نام کرده؟
سلام...من یه مشکلی دارم که تو 11 هم بود...با ایکس باکس بازی میکنم...وقتی که یه تورنمنتی رو بازی میکنم مثلا چند ماه طول میکشه ((حتی گاهی تو تورنمنت های دور همی با بچه ها که 3 ساعت حداکثر طول میکشه پایانش))وقتی که تو team managment میرم یهو میبینم جای برخی بازیکنا بجای اسمشون فقط شماره پیراهنشونه و بعد از چند ثانیه کلا دستگاه هنگ میکنه...اگرم نرم تو قسمت team manamet و مستقیما وارد بازی بشم میبینم تیمم مثلا با 6 یا 7 بازیکن داره در مقابل تیم حریف بازی میکنه...مشکل از کجاست؟
سلام
منم این مشکل رو داشتم .. ولی کم پیش میومد ..
شما دیسک بازی رو عوض کن .. یعنی یدونه دیگه بگیر به احتمال زیاد مشکلت رفع میشه !
کلا ضربات ایستگاهی فیفا چیز قابل توضیحی نداره ... شما یه روز برو تو قسمت Set piece همون اول بازی از توی قسمت 1v1 و اینقدر تمرین کن تا دستت بیاد ..نقل قول:
سلام دوستان، کسی میتونه یک توضیح مختصر از ضربات ایستگاهی بذاره اینجا، من با اینکه بازیم بد نیست ولی اصلا نمیتونم ایستگاهی گل بزنم!!
کرنر زدن هم آیا قلق خاصی داره؟ چون خیلی خیلی کم تو حالت معمول (سانتر از نقطه ی کرنر) گل میشه!!
دوستان یک راهنمایی کنن ممنون میشم.
تا اونجایی که من میدونم فک کنم دو نوع ضربه ازاد وجود داشته باشه
یکی این که RB رو بگیری و شوت کنی ...
یکی مستقیم بزنی ..
که در هر دو حالت باید نوار قدرت رو بسته به پاور شوت بازیکنت بین دو تا سه واحد پر کنی ... ( این همون قسمتیه که باید تمرین کنی )
یه راه دیگه هم که همه معمولا استفاده میکنند اینه که توپ رو برای بازیکن کناری پاس میدی و شوت میکنی :31:
سلام
تو کریر وقتی به بعضی بازیکن ها پیشنهاد میدی قبول نمیکنن و دلیلشو مینویسه چون بازیکن باشگاهشو دوست داره
نمیشه کاری کرد تا بشه این بازیکنارو خرید؟
نمیدونم چرا بازی کردن با سی پی یو اینقدر سخته فقط کافیه یه گل بزنن دیگه بعدش خدا میدونی چندتا دیگه میخوری! من با سیتی بازی میکنم یه گل تو بازی با یونایتد تو نیمه اول خوردم نیمه دومم خیلی خیلی راحت و ساده 4 تا بهم زدن! دیگه داره حالم بهم میخوره همین مونده بیام به استون ویلا و تیمای درب و داغون ببازم :2:
وقتي از كناره ها سريع حركت مي كني با توپ و يه بازيكن هم داره همراهيت ميكنه چطور ميشه توي سر توپ زد و بازيكن رو فريب داد؟؟؟ من با كيبورد بازي مي كنم
نمی دونم روی کیبورد کدوم کلید به جای LT (همون کلید که برای انجام موهای تکنیکی باید هولد بشه) عمل می کنه ولی وقتی اون رو نگه داشتی 2 بار در جهت عقب مایل به جهتی که می خوای تغییر جهت بدی تپ می زنی روی البته نه جهت دایرکت بلکه آنالوگ...نقل قول:
این حرکتی که دوستمون گفتم سرتوپ با پای مخالفه (همون کریس رونالدویی) شما تو جهت های دیگه هم میتونیدنقل قول:
مثلا:
LT رو نگه دارید و بعش جهت مستقیم و بلافاصله جهت چپ
و
LT رو نگه دارید و بعش جهت مستقیم و بلافاصله جهت راست
:46:
نه محسن جون اين حرکت که من گفتم انيميشنش زماني مثل کريس ميشه که بازيکن 4 يا 5 ستاره باشه 3 ستاره به پائين تو سر توپ معمولي ميشه اين حرکت هم که تو معرفي کردي براي بازيکن 4 ستاره حرکت مورد علاقه منه يه پ رو ميذاره پش توپ و دورش مي چرخه خيلي موثر هست ولي اگه همين حرکت که گفتي رو يه بازيکن 5 ستاره بزنه زياد جالب و موثر از آب در نمياد ولي بهترين دريبل در کنار خط اينه:نقل قول:
وقتي سمت چپ هستيد و مستقيم حرکت مي کنيد و يه بازيکن مقابل شما هست جهت جلو رو در خلاف عقربه ها به سمت چپ فليک کنيد(مثل اينکه از ساعت 12 در خلاف جهت عقربه آنالوگ رو ميکشيد به ساعت 9) و در همين حين جهت مايل راست به جلو رو نگه داريد به زيبايي هر چه تمام تر با تايمينگ مناسب بازيکن مقابل رو دريبل مي زنيد سمت راست زمين هم حرکت کنيد اين حکت رو بر عکس مي کنيد کلا دريبل ساده و سريعي براي از مقابل برداشتن بازيکن مقابل هست اگه تايمينگ خيلي خوبي داشته باشيد فيلک عادي هم عاليه يعني وقتي بازيکن مقابل شما هست فقط دستتون رو در جهت راست يا چپ روي آنالوگ هولد کنيد دريبل هاي ساده خيلي موثر هستند توي دريبلينگ
چرا اذیت میکنین بنده خدا رو . بابا توسرتوپ میشه فشردن دکمه شوت + پاس به صورت همزمان .
راستی امروز یه اپدیت 80 مگی واسه فیفا اومد . فکر کنم واسه همون ارور sync بود که تازگی ها میداد . من که چندتا بازی زدم خوب شده بود . کسی تست کرده .
دقیقا همین مشکل برای من به وجود اومده،البته تو کامپیوتر،ولی ربطی به سی دی بازی نداره یا توی کامپیوتر ربطی به ویندوز یا کرک نداره....این مشکل زمانی به وجود میاد که مثلا یه دفعه کامپیوتر ریست بشه یا اینکه ایکس باکس یه دفعه خاموش بشه یا سی دی رو در بیارید....وقتی اتفاقات ناگهانی این شکلی میوفته سیو بازی خراب میشه یا به اصطلاح damage میکنه و دیگه قابل استفاده نیست....من خیلی امتحان کردم راه حلی نداره که درستش کرد....حتی این مشکل وقتی آزاردهنده میشه که توی کریر باشی و چند فصل رفته باشی......به هر حال تنها راه حل اینه که یه new tournument بسازید.....نقل قول:
آپدیت رسمی برای فیفا اومده تاحالا؟ بغیر از این یورو
يورو آپديت نيست اکسپنشن هستنقل قول:
اپديت بله زياد اومده
هم یک آپدیت 80 مگی اومد هم یک اپدیت 40 مگی برای اوریجیننقل قول:
هر دو تاشو هم نصب کردم
بارم Synced میشه
ببخشید لینکی از آخرین آپدیت ندارید بهم بدید؟ ممنون میشم...نقل قول:
خسته نباشن پس 80 مگی اپدیت واسه چی بوده ؟ تو اگه چیز جدیدی دیدی به ما هم بگونقل قول:
این استعدادهایی که میخریم اگه توی همون آکادمی باشن رشد میکنن یا حتما باید بهشون بازی داد؟!
باید 14 ساله بگیری....16 ساله هاش پیشرفت نمی کنن به اندازه ی یه چهارده ساله،14 ساله بگیر تا دو سال تو آکادمی پیشرفت کنه بعدش هم از هر 4 بازی سعی کن 3 یا 2 بازی بهش بدی...نقل قول:
دوستان کسی جام دیجیتال ثبت نام کرده ؟
بگو جریانش چیه،سایتش چیه؟؟!!اگه خوبه و خوشمون اومد همه ثبت نام میکنیم....نقل قول:
سلام دوستان
کسی می تونه یه چندتا بازیکن 5 ستاره خوب بم معرفی کنه بخرم؟ البته الان فصل 2015-2016 هستما. لطفا سنشون پایین باشه.20 تا 25
اگه به صورت قرضی خریدنشون چی؟نقل قول:
میدیم به تیمای ضعیف اونا بهش بازی میدن
میشه؟داریم همچین چیزی؟مَـــــردم؟:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به صورت قرضی که بخری که فقط یه فصل هستند که اونطوری به دردت نمیخورن ...نقل قول:
وقتی هم که بازیکن رو کامل بخری و بعدش به تیم دیگه قرض بدی آخر فصل بری ببینی Team Appearance یا همون تعداد بازی هایی که در یک فصل انجام داده میبینی که 10 تا بازی هم بازی نکرده .. در اصل کل فصل رو رو نیمکت بوده .. اینطوری بازیکنت پیشرفت نمیکنه ..
تیمی هم که بهش بازیکن میدی فرقی نداره ...
ولی یک سری بازیکن ها هستند که اگه بازیشونم ندی پیشرفت میکنن .. البته چهارده ساله ها نه ولی بازیکن هایی که پیشرفتشون تو فیفا تعریف شدست مثل لوکاکو یا کورتویس دروازه بان چلسی یا همچین بازیکن هایی حتی رو نیمکت هم که باشن پیشرفت میکنن فقط زمان پیشرفتشون بیشتر میشه نسبت به وقتی که توی ترکیب باشن ...
جام دیجیتال | شبکه ملی فرهنگنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی گرون میگیرن بابا . مگه سر گردنه است . ما خود بازی ارجینال رو 25 تومن گرفتیم حالا 20 تومن بدیم واسه این مسابقه اش . اینجور مسابقات هم معلوم نیست سر و تهش کیه . اخرش پارتی بازی میشه . همون تو فیفا بریم بالا بهتره .
در ضمن کسی نمیدونه مراحل این مسابقات کجا برگزار میشه ؟
توی خود سایت نوشته مکان برگزاری مسابقات توی مجتمع دیجیتال برج آزادی هستنقل قول:
اول استانی مسابقه میدی یعنی هر کی تو شهر خودش میره نمایندگی اونا رو در رو مسابقه میده . بعد میری مسابقات کشوری . بعد 12 نفر میگیرن واسه جهانی . واسه این 12 نفر شاید خیلی می ارزه !نقل قول:
من که ثبت نام کردم, خیلی دوست دارم بدونم بعد از عمری فیفا بازی کردن چند مرده حلاجم!نقل قول:
تنظیمات بازی هم جالبه, ترکیب باید پیش فرض باشه و فقط تاکتیک و جای بازیکنها رو میتونی عوض کنی. دفاع هم باید
تاکتیکال باشه و پاور اسیستنس پاس هم خاموش.
الان حضور ذهن ندارم اما el sharaawy میلان هست،و لاوتزی ناپولی که یکم سنش بالاتره........نانی هم هست از منچستر.....گانسو هست که تو سال 2012 سنش 23 هست....استفان جووتیچ هم هست،تارابت هم هست.....منتها شما فقط میگی 5 ستاره خب پست مورد نظرت هم بگو.......نقل قول:
این مسابقات جام دیجیتال سال قبل هم توی اصفهان برگزار شد...
منم شرکت کردم .. افتتاحیه و اختتامیش که چیز خاصی نداشت .. ولی یه روز صبح رفتم چند تا بازی کردم رفتم تو 32 نفر ، از یه نفر تو پنالتی باختم حذف شدم .. :31:
کلا جالب بود .. سال قبل ثبت نامش 15 تومان بود و به نفر اول 500 هزار تومان میدادن و تا نفر دهم هم جایزه میدادن .. ( نفر نهم 450 تومان تا نفر دهم که 50 تومان بود )
حالا امسال که میگن مسابقاتش بین المللی نمیدونم چیکار میخوان بکنن ..؟!
ولی در کل برای سرگرمیش خوبه ... پارتی بازی و این چیزا اتفاق نمی افته ...
سال قبل مسابقات تک حذفی بود استرس زیاد بود .. امسال انگار اول گروهیه ... اینطوری باید بهتر باشه ..
توی اصفهان مکان برگزاری خیابان توحید - مجتمع فرهنگی فرشچیان
منم با دوستم قراره ثبت نام کنیم !نقل قول:
من امسال کنکور ثبت نام کردم اینجور سخت نبود ثبت نام کردنش ! :دی
اول از بازیکن هایی که بم معرفی کردی ممنونم اما فکر کنم توو این سالی که من هستم سنشون بالا رفته باشه. من بیشتر مدافع وسط با مهاجم نوک می خوام.
اول از بازیکن هایی که بم معرفی کردی ممنونم اما فکر کنم توو این سالی که من هستم سنشون بالا رفته باشه. من بیشتر مدافع وسط با مهاجم نوک می خوام.نقل قول:
در رابطه با این مسابقه ها:
من تو دانشگاه یکبار مسابقه فیفا گذاشتن و خودشون همه ساکر باز بودن و مسلما هیچی بارشون نبود
خلاصه تا فینال همه رو لوله کردم و تو فینال طرف فیفا باز بود تو پنالتی بردمش و خیلی حال داد
جایزه شم 120 تومن بود که مالیده شد:دی
من میخام شرکت کنم تو این مسابقات...از رشت هستم...باید حتما برم اصفهان؟
بچه ها
با اون بچی که برای فیفا دادن سازنده هاش واسه یورو 12 دیگه پس امسال مثل سال ها قبل بازی اختصاصی واسه این مناسبت ورزشی نمیاد؟
یادمه هر ساله واسه جام جهانی و جام ملت های اروپا یه بازی اختصاصی میومد که ....