آقا یکی به ما میگه که چطور میشه مد زامبی رو بازی کرد
هرچی با steam روش کلیک می کنم چیزی نمیاره
اشکال از کرک بازیمه؟
Printable View
آقا یکی به ما میگه که چطور میشه مد زامبی رو بازی کرد
هرچی با steam روش کلیک می کنم چیزی نمیاره
اشکال از کرک بازیمه؟
دوستان من یه مرحله رو انتخابی آخرش کردم که خیلی ناراحتم کرد.حالا میشه دوباره اون مرحله رو برم به طوری که به صورت دیگه تمومش کنم و در آخر بازی هم تاثیر بار دوم رو بذاره؟
من جدیدا به استیم به سختی میتونم وصل بشم...چرا؟
اینجا رو نباید وایسی باید بری سمت چپنقل قول:
پوشه playerنقل قول:
اتفاقا اگه داستان رو متوجه بشی کاملا بازی جالبی بود مکمل سری قبلی بود گرافیکشم بد نبود.نقل قول:
من یه جا 3 dvd بود خریدم 4.5 تومن که کار نمیکرد یه جا هم 8 تومن خریدم که 4 تا dvd بود که کار کردنقل قول:
واسه منم همینطوره ما که نفهمیدیم چی به چیه؟نقل قول:
می خواستم بدونم در شکل زیر در قسمت Setting موارد مشخص شده چی هستند؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FXAA که در واقع مخفف Fast Approximate Anti-Aliasing هستش نوعی تکنیک گرافیکی برای بهبود لبه ها (اشیا، افراد، طبیعت و...)هست که هم فریم کمتر می گیره هم حافظه گرافیکی خیلی کمی اشغال می کنه. (البته تا اونجایی که من می دونم)نقل قول:
Number of corps هم که یعنی تعداد اجساد. یعنی چه حجمی از افراد کشته شده رو زمین باقی بمونن و یهو غیب نشن!:n02: هر چی تعداد زیاد باشه بازی یه جورایی سنگین تر میشه.
برخلاف نظر خیلی ها به نظر من یکی از بهترین سری های کال هستش...یکی از بهترین بازی هایی که ت این سه سال انجام دادم...
من بهترین کال آفی که زده بودم COD:BO بود.به خاطر داستان فوق العادش.البته این داستانش به پای اون نمیرسه ولی درکل به نظرم خیلی قشنگه.(و صد البته از MW3 ضعیف تر هم داستان هم بقیه چیزا)
خوب من بازی رو تموم کردم(اون چیزایی که انتخاب کردم و انتظار داشتم پایان خوب رو ببینم رو ندیدم)
دوستان ۱کی لطف میکنه، انتخابهای بازی و پایانهای بازی رو کامل توضیح بده؟محتوای مخفی: پایان بازی من
ممنون
سلام دوستان
میشه یه راهنمایی کنین تو اون مرحله که میری رو پشت بوم و با چاقو نگهبان رو میکشی رفیقت میگه اسکنر رو روشن کن مندوز رو؟؟
خوب اونجا با اسکنر باید چیکار کنم/؟میبرم رو چهرههای افراد اسکن میکنه ولی فیل میشه؟
کسی رو اگه باید پیدا کنم تو کدوم قسمتش هستش؟
دمتون گرم
دو نفر کنار یه ماشین دارن با هم حرف میزنن، یکیش منندزه باید بگیری روش تا کامل اسکن کنه و روش قفل شه. از لحاظ موقعیت هم فکر کنم دقیقا جلو روت باشن.نقل قول:
منم تمومش کردم.واسه من اینطور شد:
محتوای مخفی: پایان
آقا من هر کاری می کنم...
محتوای مخفی: ادامه...
من مشکل فریز شدن بازی و هنگ کردن زیاد دارم. به نظرتون مشکل چیه؟
نقل قول:
سلام
آخه واینمیسم که همینجوری که میرم یهو failed میشه
تا الان که اصلا حال نداده ... فقط اون مرحله ی اسب سواریش شبیه cod بود.
گیم پلی بقیه مرحله ها اصا حال نمیده :n03:
فک کنم تنها نکته ی مثبتش شخصیت پردازی و روایت داستان خوبش باشه.
وگرنه گیم پلی خیلی کسل کننده س :n28:
وسط اکشن شوتر بازی رو استراتژیک کردن ... یعنی چی آخه :n28:
سلام بچه ها
من دوتا موشکل دارم:31:
میدونم که تو تاپیک مشکلات هیچ کسی نمیاد...
1-مد زامبی ها چطوری فعال میشه؟
2-بازی انگار aa نداره (آبجکت ها لبه های تیزی دارن)
ممنون
پ.ن:الان مدیران به صورت انتهاری میاد به سمت من:31:
1.هنوز برای نسخه های کرک شده راهی پیدا نشده.
2.نمیدونم : دی
ویرایش:در صفحه قبل یکی از دوستان فرموده بودند که:
توی تنظیمات این گزینه هستش.نقل قول:
FXAA که در واقع مخفف Fast Approximate Anti-Aliasing هستش نوعی تکنیک گرافیکی برای بهبود لبه ها (اشیا، افراد، طبیعت و...)هست که هم فریم کمتر می گیره هم حافظه گرافیکی خیلی کمی اشغال می کنه. (البته تا اونجایی که من می دونم)
بازی چند تا مرحله داره ؟
من الان مرحله ی پانامام.
خیلی مونده ؟
اولاشم :n13:
آقا مشکل ما حل نشد
نمیتونم ردش کنم
اونجایی که با اون زنه فرار میکنم بعد میرسم یه جا که چند تا ماشین و موتور پلیس جمع هستند اونجا میبازم.
کمک
وای عجب بازی ای بود :n12:
پایانش فوق العاده بود ... :n12::n12::n12::n12:
من نمیدونستم پایان های متفاوت داره ...
واسه من خیلی خوب تموم شد ... همونجوری که دوس داشتم :n12::n12:
داستانش واقعا عالی بود هنوز تو شوکم :n02:
دموی آخرشم که ووود درام میزد مردم از خنده :n19:
سلام دوستان عکس رو نگاه کنید:
این مرحله رو که یادتون هست؟ با این زنه پرزیدنت باید فرار کنیم:
حالا عکس پاینو نگاه کنید:
به اینجا که میرسم یهو مینویسه:
چیکار کنم.
لطفا کمک کنید
بازی از این نظر واقعا باگ زیاد داره !
خیلی جاهارو مجبور شدم از اول برم ... !
تو اینجا وقتی یه کامیون از سمت راست میاد بهت میخوره اینو مینویسه ...
واسه من که اینجوری بود.
آخرشم نفهمیدم چه جوری رد کردم :n02:
چرا تو این بازی های تو این سبک باید این صحنه ها دیده شه ؟ مگه خودشون فونت ها رو نگاه نمیکنن که اینطوری بهم ریخته هستن ؟ این مشکل رو تو بازی the line و مدال افتخال و battle 3 و ... دیدم .. قضیه چیه ؟ یعنی فونت فارسی ندارن ؟ خیلی ضایس یه شرکت بازی سازی بازیشو اینطوری بده بیرون
اصلا براشون مهم نیس ... !نقل قول:
چون میدونن کسی جز ما ایرانیای بدبخت نمیفهمیم اینجاها چرت و پرت نوشته.
وگرنه خودشون بهتر میدونن که اشتباه نوشتن :n18:
اما واقعا عجیبه ... خب طرف که داره درست میکنه و وقت میزاره، یه ورژن ME فتوشاپ نصب کنه میتونه درست تایپ کنه :n02:
سوال خوبی بود باید بریم تو فروم اصلیش بپرسیم ببینیم نظرشون چیه.
من میپرسم :n02:
دوستان من خودم وقت بازی کردن این بازی رو ندارم . میخواستم این بازی رو بدم داداش کوچیکم بازی کنه . میخواستم بپرسم که این صحنه های +18 نداره یهو شرمنده بشیم ؟:n01:
نداره ... حالا اگه واسه خودت میخواستی مشکلی نبود ولی وقتی داداشت بازی میکنه مشکل داره این صحنه ها ؟ :n02:نقل قول:
بی خیال بابا چرا از الان میخوای حساسش کنی.
چه تو بخوای چه نخوای بلاخره تو فیلم و بازی و این چیزا میبینه این صحنه هارو.
بهتر نیس حساسش نکنی ؟
بزار زندگیشو کنه.:n02:
اتفاقا برعکس، باید مواظب بود. درسته که توی اکثر فیلم ها و بازی ها این صحنه ها هست ولی میشه با یه کم مراقبت، سلامت اخلاقی فرد حفظ بشهنقل قول:
بازی ها که پشتشون مینویسه صحنه داره یا نه. ESRB هم که نمره میده مشخص میشه.
بعدشم چه اصراری داری چشم و گوش همه رو باز کنی:n02:
من که سنم بالای 18 سال هست . ولی اگه راستشو بخوای اینقدر داغون نیستم که بخوام وقت و فکرمو بخاطر اینچیزا هدر بدم !نقل قول:
الان خیلی زود هست با چنین صحنه هایی روبرو بشه ! هر چند خیلی سخته جلو گیری کنیم و بخوایم نخوایم روبرو میشه !
به قول دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید مواظب بود دیگه !
درکل ممنون از هردوی شما !:n11:
:n02:نقل قول:
من که سنم بالای 18 سال هست . ولی اگه راستشو بخوای اینقدر داغون نیستم که بخوام وقت و فکرمو بخاطر اینچیزا هدر بدم ![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خیلی زود هست با چنین صحنه هایی روبرو بشه ! هر چند خیلی سخته جلو گیری کنیم و بخوایم نخوایم روبرو میشه !
به قول دوستمونباید مواظب بود دیگه !
درکل ممنون از هردوی شما !
گول +18 رو نخور. 18 سالگی فقط یه نماد سمبولیکه که رایج شده.
وگرنه چه فرقی میکنه کسی که 15سالشه ببینه یا 18 سالشه !
هر دو تاشون با موضوع یه جوری برخورد میکنن ... ولی اونی که سنش پایین تره بخاطر اینکه کمتر با این مسائل برخورد کرده ممکنه بیشتر عکس العمل نشون بده.
البته من نمیدونم داداشت چند سالشه ... ولی بهتره با حقیقت آشنا بشه ! چه دلیلی داره مسئله ای که یه روزی میفهمه رو ازش مخفی کنیم ؟
البته منظور من صحنه های بازی هاس که نهایتا یه بوس و این چیزاس دیگه ... چیز خفنی تو بازیا ندیدم ! :n02:
سلامت اخلاقی ؟نقل قول:
اتفاقا برعکس، باید مواظب بود. درسته که توی اکثر فیلم ها و بازی ها این صحنه ها هست ولی میشه با یه کم مراقبت، سلامت اخلاقی فرد حفظ بشه
بازی ها که پشتشون مینویسه صحنه داره یا نه. ESRB هم که نمره میده مشخص میشه.
بعدشم چه اصراری داری چشم و گوش همه رو باز کنی
واقعا چه ضرری میتونه داشته باشه ؟
ببین طرز برخورد خیلی مهمه ... وقتی طرف میدونه همچین چیزی توی بازی هست و تو داری اونو از این بازی محروم میکنی خب مسلما بیشتر کنجکاو میشه.
اونوقته که براش خطر داره و شاید بره سراغ فیلمای بدتر تا جواب کنجکاویشو بده.
ولی اگه بزاری عادی پیش بره که سلامتش به خطر نمیفته !
چون براش عادی میشه ...
میفهمه همچین چیزی هست.
چون لازمه و جز طبیعت زندگیه خب باید بدونه !
اگه چش و گوشش بسته باشه که نمیشه بلاخره یه روز میفهمه.
ببخشید زیاد حرف زدم، منم نظر خودمو دادم و برای نظر شماهم احترام قائلم.
به خاطر اینکه بحث تاپیک منحرف نشه دیگه چیزی نمیگم.
مشکل ما اینه که واسه خودمون هیچ چیزی اشکال نداره ولی تا بقیه بخوان میگیم مشکل داره :n02:
البته شماهارو نگفتم ... کلا گفتم .
بابا ولش کن
مشکل ما رو حل کنید
اینجا باید از ماشین رییس جمهور مواظبت بکنی نه اینکه گازشو بگیری بری اونم همینو نوشته گازشو میگیری میری رییس جمهور کشته میشه اینو مینویسهنقل قول:
اين مرحله تقريبا اواخر بازيه؟منم همينجام..
سه چهارم بازیهنقل قول:
بازيه قشنگيه دوسش دارم..نميدونم چرا همه ازش بد ميگن..
چرا اینقدر گرافیک این بازی پایینه..؟
اصلا به پای گرافیک MOH:warfighter نمیرسه...
روی تنظیمات بالا هم زیاد تغییری نمیکنه...
موافقم ... گرافیک بازی خیلی به ذوق میزنه.نقل قول:
ولی من رفتم تو تنظیمات کارت گرافیکم و از اونجا تمام تنظیماتو برای بازی بردم بالا.
خیلی بهتر شد.
اينقد از بازي بد نگين بابا
من که لذت میبرم از بازی . بعضی ها خیلی حساسیت نشان میدن . ولی اینو قبول دارم که گرافیکش افت محسوسی داشته .
چه جوری این کارو بکنم>؟؟؟؟؟نقل قول: