FIFA 12 vid has questions for Kaka
یه مصاحبه 3 دقیقه ای با Kaka هست . کیفیت HD 720p . تا مدت محدودی مستقیم هست !
کد:http://94.198.83.6/e947ff54260436a6af3d25998c65ff31/4e3dffb0/kakacommunityqapegifinal_stream_h264v2_hd.mp4
Printable View
FIFA 12 vid has questions for Kaka
یه مصاحبه 3 دقیقه ای با Kaka هست . کیفیت HD 720p . تا مدت محدودی مستقیم هست !
کد:http://94.198.83.6/e947ff54260436a6af3d25998c65ff31/4e3dffb0/kakacommunityqapegifinal_stream_h264v2_hd.mp4
ای کاش از منبع اصلیش بر میداشتی . این مطلب نوشته احمدرضا ناطق الهی از ماهنامه بازی نما شماره 68 هست !نقل قول:
اون سایتی هم که من ازش این را گرفتم نوشته بود کار سایته خودشونه میتونید برید وببینید:wwebest.irنقل قول:
در صفحه توییتر EA SPORTS FIFA گفته شد که تاریخ انتشار نسخه دمو هفته دیگه در نمایشگاه GamesCom اعلام خواهد شد.
یه سوال برام پیش اومد،البته تو تاپیک 11 هم میشد پرسید ولی گفتم اینجا بپرسم به درد امسال هم میخوره:
میدونید که فیفا توزیع های زیادی داری انگلستان و ایرلند،استرالیا،امریکا و ...
اون نسخه ای که تو ایران توزیع میشه کدومه؟
تفاوت گزارشگر هم دارند؟مثلا نسخه توزیع اسپانیا گزارشگر اسپانیولی داشته باشه؟توزیع ایتالیا ایتالیایی؟
بجز تفاوت کاور (و گزارشگر اگه فرق داره) و ریجن تفاوت دیگه ای شاهد هستیم تو توزیع ها؟ (بک گراند و اینجور موارد)
loooool
Wayne Rooney Gets FIFA 12 Hair Transplant
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://fifasoccerblog.com/blog/wayne-rooney-gets-fifa-12-hair-transplant/
آره فرق میکنه.الان نسخه 360 فیفا 11 من گزارشگر انگلیسی اسپانیولی اتریشی (فکر کنم) داره فقط. ولی دوستم که ps3 داره همه گزارشگرا تو بازیش هست.حالا تو ایران چی گیر ما میاد معلوم نیست.نقل قول:
یه سوال برام پیش اومد،البته تو تاپیک 11 هم میشد پرسید ولی گفتم اینجا بپرسم به درد امسال هم میخوره:
میدونید که فیفا توزیع های زیادی داری انگلستان و ایرلند،استرالیا،امریکا و ...
اون نسخه ای که تو ایران توزیع میشه کدومه؟
تفاوت گزارشگر هم دارند؟مثلا نسخه توزیع اسپانیا گزارشگر اسپانیولی داشته باشه؟توزیع ایتالیا ایتالیایی؟
بجز تفاوت کاور (و گزارشگر اگه فرق داره) و ریجن تفاوت دیگه ای شاهد هستیم تو توزیع ها؟ (بک گراند و اینجور موارد)
Who says skill moves aren't used to score goals in 'real' football games?
کد:http://bit.ly/omVE9P
این واقعا خیلی باحال شده گرافیکش..بقیه بازیکنا همین جوری تغییر میکنن یا فقط رونی؟!
این کدومش مال fifa12هست راستیه یا چپیه؟نقل قول:
اون که من هم گرفنم انگلیسی+اسپانیایی و سوئدی دارهنقل قول:
سمت راست.نقل قول:
توی نسخه 11 داور خیلی آوانتاژ میداد:2:.توی 12 چه طوره؟اصلا داوری پیشرفتی میکنه؟
شایعه ی دو گزارشگر در بازی راسه؟یعنی میشه 4 تا؟
شایعه نیست! دو گروه گزارشگرومفسر انگلیسی وجود دارن. میشه به دلخواه هرکدومو که میخوای انتخاب کنی.نقل قول:
اگه tactical defending که قراره در نسخه ی ۱۲ به کار گرفته شه واقعا موثر باشه، شاید از تعداد اوانتاژ ها کم شهنقل قول:
البته سابقه نشون میده این تغییرات فقط به نفع cpu هستش و در عمل باعث اعصاب خوردی بازیکن میشه.
سابقه نشون داده EA رو فیس بازیکن های تازه وارد خوب کار نمیکنه.
امسال تیمی مثل منچستریونایتد :40: بازیکن جدید زیاد داره،هر راه میشناسید (با هر تعداد ایمل و اکانت و اسم که دارید!!) به EA میل بدید که رو این قضیه کار کنه، دخیا و کلورلی رو اگه درست طراحی نکنن نمیشه بازی کرد.
به نظر من فیس بازیکن اون قدر مهم نیست
اصل قضیه قابلیت ها یا همون Stat بازیکن هست که بعضی وقت ها ضعیف در نظر گرفته میشه
یا بعضی مواقع با این که بازیکن مورد نظر عملکرد خیلی خوبی داشته و پیشرفتش قابل توجه بوده با این حال تغییر زیادی در stat یا همون Overall یا هر چیزی که اسمش رو میذارین دیده نمیشه
مشکل من فعلا اینه :31:
اگه رو گیم پلی کار بشه که بهتره .نقل قول:
ای کاش بشه یه حالت random برا دو حالت گزارشگر انتخاب کرد که مثلا وقتی داره وارد یه بازی میشی ندونی کدومشون گزارش میکنن . اینطوری جالبتره !
جالبش اینکه رو بعضیای دیگه غلو بیش از حد شده.نقل قول:
ولی اگه این سیستم جدید هوش مصنوعی که ویدئوش رو چند صفحه قبل گذاشتند دیده باشی.
برای اینکه واقع گرایانه تر بشه ناچار هستند یه باز از اول بازبینی کنن قدرت های بازیکنن رو.
اون که هر سال کار میشه،امسال هم که گیم پلی فراتر از این نسل میشه با این همه قابلیت جدید.نقل قول:
ولی حساب کن داری بازی میکنی فیس یه بازیکن ثابتت اصلا ربطی بهش نداره،بدجوری تو ذوق میزنه.
عکس های جدید فیفا 12 کنسول ( Wii )
در چه تاریخی نسخه دمو منتشر میشه؟
حتما،شما ایمیلشو بده تا کارش راه بندازم!نقل قول:
قدرت های بازیکنان کی میشه فهمید؟؟
نقل قول:
ای کاش بشه یه حالت random برا دو حالت گزارشگر انتخاب کرد که مثلا وقتی داره وارد یه بازی میشی ندونی کدومشون گزارش میکنن . اینطوری جالبتره !
فکر کنم عقلشون برسه که این کارو بکنن.
مطمئن نیستم ولی یک جا دیدم که برای هر بازی دو هفته قبل از ریلیز شدنش دمو میدن بیرون!نقل قول:
در چه تاریخی نسخه دمو منتشر میشه؟
چند روز دیگه قراره تازه تاریخ رلیز نسخه دمو رو بگننقل قول:
نمی دونم تو تاپیک گفته شده یا نه ولی FIFA 12 با قابلیت کینکت اینم مدرک:
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/sports/fifa-soccer-12/index.html?tag=related-game%3Bboxshot
جالبه تو MANAGER MODE فیفا 11 که همین الان هم دارم بازیم میکنم،یه بازیکن 20 ساله گذاشتم تو زمین که راه به راه میگه این بازیکن انتخاب خوبیه و بهش بازی بده و اینا ولی تو 3 فصل حتی 1 دونه هم به OVERALL اش اضافه نشده !
پیشرفت بازیکن ها از سن ۲۱ سالگی شروع میشه.نقل قول:
اولا که اگه پیشرفت از یه سن خاصی شروع شه،خیلی مسخرسنقل قول:
شاید یکی 17 سالش باشه و 2 سال بعد که 19 سالش میشه،بشه مسی تو 19 سالگی !
دوما با فرض قبول کردن این ایراد تو فیفا،من دارم میگم این بازیکن رو 3 فصله دارم بازی میدم ولی انگار نه انگار! یعنی الان 23 سالشه ولی هیچی به هیچی...
اینکه بگیم بازیکن از فلان سال پیشرفت میکنه غلطه و اصلا همچین چیزی نیست..
دوست من اگه قراره به هرکی بازی بدی و رشد کنه که نشد..اگه اینطوری بود همه بعد چند فصل می شدن مارادونا !!
به امتیازی که بعد هر بازی میگیره و عملکردش خیلی خیلی وابسته هست پیشرفت بازیکن
اتفاقا در زمینه ی رشد بازیکن فیفا نقص نداره...
این 11که بهتر و منطقی تر هم شده. قبلا سریع تر بازیکنا پیشرفت میکردن و کمتر پس رفت ولی حالا یه بازیکن رو باید با توجه به خصوصیتش در جای مناسب قرار بدی تا کارایی لازم رو نشون بده و بعد از چندین بازی فیکس بازی کردن و موثر بودن یکی دو شماره اورالش بالا میره. از طرفی وقتی بازیکن روی نیمکت باشه و بازی اصلا بهش نرسه اورالش هر فصل یا نیم فصل یکی کم میشه.
سن هم تاثیری به نظرم نداره...یادمه تو 08سه فصل چلسیو بردم جلو بازیکنای 33ساله هم رشد میکردن... سن بیشتر روی قیمت بازیکن تاثیر داره.
آقا این عکس بالایی خداییش حرف نداره ببین چقدر پیش رفت کرده از FIFA 94 تا الان :19:
اتفاقا من تو یه دوره ی مربی گری، نیمار و بالوتلی رو همزمان با هم خریدم و پنج فصل با هر دو بازیکن بازی کردم
بالوتلی رو در پست مهاجم وسط (ST) گذاشتم و نیمار رو در پست RW که پست تخصصیش هم نیست
بعد از چهار یا پنج فصل بالوتلی اورالش از ۸۱ به ۸۳ رسید و نیمار با اینکه در پست غیر تخصصی اش بود اورالش از ۷۹ به ۸۶ رسید و سه ویژگی مریوط به مهاجمان رو هم بدست اورد
در ضمن نیمار تا سن ۲۱ سالگی هیچ پیشرفتی نداشت
من توی فروم ea هم در مورد پیشرفت نکردن در زیر سن ۲۱ سال هم مطلب خونده بودم و خیلی ها می گفتن که اون ها هم همین عقیده رو دارن، حالا اگه از دوستان کسی تونسته تا کنون بازیکن زیر ۲۱ سال رو پیشرفت بده اعلام کنه شاید من اشتباه می کنم.
راستش من مرکل رو توی میلان بازی میدادم
سنش 18 یا 19 سال بود ولی آخر فصل یکی یا دو تا به Overall اون اضافه شده بود
البته فکر کنم بازیکنایی که Overall اونا بالا باشه سخت تر رشد میکنن تا بازیکنانی که Overall اونا کمتره.
البته این در حد نظر بود
FIFA 12 North American cover[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.irupload.ir/images/eswc6gof84d83zrw6jw.jpg
بکام الان مو گذاشته،خیلی هم خوشگل شده،,ولی بالاخره متوجه شدن که بکام آستین بلند میپوشه!
سلام به همگی
راستش من اولین باره تو یه انجمن میخوام پیغام بفرستم واسه همین نمیدونستم کجا باید پیام بفرستم ... یه سوال دارم اینکه فیفا 12 واقعا شبیه فیفا 12 xbox360 یا ps3 میشه از لحاظ گیم پلی گرافیک ؟؟؟یه سوال دیگه اینکه من اصلا تا حالا فیفا رو تو xbox360 یا ps3 بازی نکردم خیلی فرق میکنه با pc ؟؟؟ اگه بخواید مقایسه کنید خیلی فرق دارن از لحاظ بازی گیم پلی گرافیک ؟؟؟ یعنی واقعا امسال pc و xbox360 ps3 مثل هم میشن ؟؟؟
اگه بشن توی pc چه فرقایی میکنه بازی اونوقت ؟؟؟؟ ممنون از همه کسانی که جوابمو میدن لطفا کامل جواب بدین :11: راستی حجم دمو چقدری میشه حتما با adsl باید دانلود کرد ؟
سلام . واقعا این دفعه pc و xbox360 با هم یکی میشه بازیشون ؟؟؟ یه سوال دیگه pc و xbox360 ps3 با هم از لحاظ گرافیکی گیم پلی خیلی با هم فرق دارن من تا حالا فیفا رو با xbox360 بازی نکردم ؟
یعنی ما به آرزومون میرسیم pc با xbox360 یکی میشه ؟ تفاوت pc با xbox 360 خیلی زیاده ؟؟؟
FIFA 12 PC مثل FIFA 12 XBOX360 یا FIFA 12 PS3 میشه ؟؟؟ از لحاظ گرافیک گیم پلی بازی امکانات ؟؟؟
درد دل یک هوادار دو آتیشه بکام: کلا این فیفا تو ازدیاد چهره ها و بروز بودنشون تنبل هستش ، فقط رو بعضی ها زوم می کنه ، حالا نخواستیم بکام رو واسمون از این سه بعدی ها بذاره ولی حد اقل این مو هاش رو درست کنه، الان سه سال {با امسال} که بکام مو گذاشته ولی تو فیفا همون اش و همون کاسه ، از تو بازی هم که ادیت مو نداره خیر سرش !!!!!!
نه به اون شوری که در وازه بان سوم چلسی رو سه بعدی می سازن{که البته بخاطر اینه که کلا واسه این سه بعدی ها گویا تیم به تیم درست می کنند}یا رونی که سریعا بعد از مو کاشتنش موهاشو درست کردن و نه به این بی نمکی که امسال توماس مولر {پدیده جام جهانی} و یا دی ماریا درست نشدن {تو نسخه 11}و امثال بکام هنوز با قیافه 3 سال پیششون هستن {نسخه 12}
سلامنقل قول:
من خودم طرفدار فیفا هستم ولی شما الان برید Fifa 08 رو باز کنید برید رو قیافه Higuain بعد بیاین Fifa 11 رو باز کنید برید رو قیافه هیگواین <<<>>> نتیجه : هیچ تفاوتی یافت نشد :27:.و این قیافه هیچ شباهتی به هیگواین 2011 نداره بلکه بیشتر شبیه هیگولین 2008 هست !
دست گلشون درد نکنه
از پرو 2008 به خاطر همین بازی پرو میومدم فروم پی سی ورلد ! از پرو 4 بازی میکردم ! ولی از امسال که ایکس باکس 360 خریدم پرو رو ترک کردم و اومدم فیفا چون رو کنسول فوق العاده ست.
به جرات 2 سال از پرو جلوست فیفا در کنسول!
x_fashist_x هم قدیمیه این فروم بازیه ! همیشه میدیدمش یادش بخیر ... بعد 2سال خدمت سربازی برگشتم
سلام.خوش آمدید به P30نقل قول:
تا نسخه های قبل از FIFA 11 خیلی فرق میکردن در FIFA11 نسخه pc هم نکست شد ولی بیشتر FIFA 10 کنسولی بود ولی امسال قراره یکسان باشن.
دمو بازی حجمش بالاست ولی معمولا به فاصله کمی از دمو بازی هم میاد، زیاد عجله ای نیست دمو رو گرفتن.
اگه دسترسی ندارید میتونید تریلرهای گیم پلی رو ببینید.
بله یکی میشن،ولی از لحاظ اجرا بستگی به سخت افزارتون داره.نقل قول:
در کل بازی های ورزشی رو کنسول بهتر جواب میدن.
ولی در زمینه ادیت دست pc گیمرها باز تره.