این بازی مبارزاتش اعصاب منو خورد کرده....همش میمیرم..
کسی میتونه بگه باید از چه دکمه هایی استفاده کرد تا بهتر مبارزه کنن؟
رو کاراکتر من زده injured چیکار کنم اوکی بشه؟؟
Printable View
این بازی مبارزاتش اعصاب منو خورد کرده....همش میمیرم..
کسی میتونه بگه باید از چه دکمه هایی استفاده کرد تا بهتر مبارزه کنن؟
رو کاراکتر من زده injured چیکار کنم اوکی بشه؟؟
از پوشن های اینجوری کید استفاده کن .نقل قول:
:دی نفهمیدم ! یعنی نتونستی arishok رو بکشی؟ خب اگه ریلیک رو ایزابلا بگیره و رد کنی که کاون ها ایزابلا رو با خودشون ببرن دوئل می کنی با آریشاک. اونوقت می تونی بکشیش دیگه. ( راحت با health potion میشه کشتش. دمیج وارد کن ، هلثت که کم شد برگرد عثب یک پوشن بخور دوباره دمیج بزن )نقل قول:
آفرین. این دقیقا همون پیش رومنسه !!!!نقل قول:
اسم س*س هست ، ولی توی بازی بهشمی گیم رومنس. رومنس وقتی رابطه ات با رفیقت خیلی خوب بشه امکان پذیر میشه. اونوقت ..... . ولی این رومنس اصلی نبود . این پیش رومنس بود.
اتفاقا من با Andres و merrill هم پیش رومنس داشتم.
نه این جز داستان نیست ، می تونی اصلا این کارو نکنی.
:دی نه دیگه. اهمیت نده به این چیزا :دی دیلیت رو بچسب بعدش یک دو نقطه دی بزن تموم ! :دینقل قول:
منظورتون ازریشه ها origin ست؟ این طوری ترجمه نکنید ! بگید DAO .نقل قول:
آره. فرق اون چنونی نکرده. فقط بجای یک دکمه زدن هی باید اونو بزنی تا اتک بده.
داستانش از قبلی بدتره.
نه . اون پیش رومنس بود. حتما باید رابطه ات رو 100 درصد کنی و بهش پیشنهاد بدی که باهات بمونه.نقل قول:
حتما ابزار خودت و همراهاتو قوی تر کن. و جدید تر هاشو بخر. به موقع از اسپل ها استفاده کن.نقل قول:
از هلث پوشن و استامینا پوشن درست استفاده کن. از قسمت تاکتیک ها هم همچنین.
و اصلا نذار کسی تون بمیره.
اگه کسی بمیره بعد از پایان نبرد زنده میشه ولی به حالت مجروح یا injured . اون جور مواقع خون اون طرف ته ته پر نمیشه و ضربه زیادی بهش می زنه. حتما یک injured kit بهش بده.
توی نسخه ی قبلی مثلا سه نوع اینجورید پوشن داشتیم. هر کدوم یک مقدار زخم رو بهبود می داد. مثلا شکستگی سر یا خون ریزی . ولی توی این بازی خیلی ساده ترش کردن.
امروز آندرس حسودی کرد و گفت چرا به یک blood mage گفتی که بیاد پیش خودت زندگی کنه. ( منظورش مریل بود ) می خواد تورو شیطانی کنه. منم بهش گفتم ما دوتا باهمیم ، به توچه :دی مریل هم بهش گفت حسودیت میشه؟؟؟؟ :دی بدبخت آندرس یک جاییش سوخت :دی
یک High dragon هم کشتم. وای چقدر سخت بود ! بدبخت شدم.
آقا من با دستای خودم این فلمت رو کشتم ، چرا اینجا هم هست آخه ؟
سیو هامم که بردم اون تو ، چرا اومده اینجا باز ؟ هنوز اون قسمت ِ داستان نرسیده از لحاظ زمانی شاید هم ؟
خوب منم بازی رو شروع کردم.
چون با یکی از دوستام کل کل داشتم مجبور شدم رویه Nightmare برم که اصلا خوشایند نیست ( و توصیه نمیشه چون غیر عادی سخته )
یادمه سره دوئل ایزابلا با اون پسره حدود 30 دقیقه ای کار کردم روش! آخرم همه ی اون سربازاشو کشتم و خودش رو اسکول کردم!! ( یعنی حی چرخوندمش نمیتونست بزنه :دی البته شانس آوردم اولش به ایزابلا چسبید و چون ایزابلا هنوز از گروه نبود نمیمرد وگرنه کارم تموم بود)
یک استراتژیه خیلی مفید و کمی نامردی :دی اینکه اول تمامیه گروهت رو عقب نگه داری ( Hold کنی ) و بعد با یک تانک ( من هیرو اصلیمو تانک کردم ) بری و دشمنا رو جایی که هم گروهیاتو گزاشتی بیاری بعدشم یک Taunt و ... تقریبا بدونه این روش من به هیچ عنوان نتونستم رد کنم! ( اون قسمت که وارد یک Ruins میشیم که توش رتیل داره ، اونجایی که Arcane Mage میاد من نیم ساعت داشتم فکر میکردم چجوری بزنمش حتی داشتم به ترکیب بندیه Ability هایه خودم شک میکردم که اینطور نشد :دی تانکمم ماشالله تانکه :دی )
امروز ساعت 10:30 بیدار شدم تا الان داشتم یکسره بازی میرکدم ( ناهارو الان خوردم ) بسی جذاب بود حداقل واسه من چون هربار که میمردم بیش تر ترقیب میشدم که دوباره برم ( تقریبا تو هر جنگی یک بار رو میانگین میمردم دوباره میومدم :دی مخصوصا اوایل بازی که هیچی نداری خیلی سخته! سره اون Ogre من ..ها دادم :دی )
بازی خیلی از آیتم ها و کارهایه اضافی رو برداشته!
مثلا ما Minor Health داشتیم Health و Major Health ( اگه درست گفته باشم ) داشتیم که تا اینجا همشون یکین!
همین موضوع در مورده Injury Kid هم بود که اونم نیست.
خیلی از خوردنی هایه اکتیوی داشتیم که بهت Resistance و ... میداد اونم تا الان ندیدم.
امیدوارم که اسلحه ها تنوعشونو تا اینجا حفظ کنند چون مثلا تویه DAO یک کوئست بود که بهترین Sword بازی رو میداد ( که خیلی هم سخت بود ) یا مثلا کوئست ست لباس و ... که واقعا امیدوارم اینا باشند.
Spell ها به نسبت قبل خیلی کم ترن هرچند که اون Upgrade Spell واقعا یکی از نقاط ضعف DAO بود که خوب برطرف شد به قیمت کم شدن تعداد Spell ها ( مثلا تویه DAO دیگه Heal برایه Mage آخره بازی تاثیره زیادی نداشته! اما بجاش الان تویه قسمت Creation که مخصوص Mage Supporter هست من هیچی جز Heal ندیدم تویه DAO خیلی چیزایه باهال تری داشت مثلا Heal دسته جمعی ، Regenerate و ... که واقعا موندم چجوری میتونم بدونه اینا تا آخر برم؟!! آخه چرا اینا رو برداشتن؟ )
Skill که من اصلا ندیدم کجائن اینا؟:دی فقط چند تا فروشنده یک چیزایی میگفتن که اگه تویه اون حد باشه واقعا خیلی کمه!
ست هایه هم گروهیا هم که یکی شدن من نمیدونم این دیگه چیه؟!! اگه واقعا قابلیت Upgrade نداشته باشه ست هاشون که آخره بازی خیلی ضعیف میشن!! چون لباس که دیگه نمیشه واسشون گزاشت!فقط میمونه 4 تا رینگ و Belt و گردنبند و سلاح که اینا کاره آرمور و Enchant هایه رویه آرمور رو نمیکنه!! وای که چرا آخه اینقد پسرفت؟
تا اینجا که اومد تعداد Side Quest ها به شدت نسبت به نسخه ی 1 پایین اومده اما بجاش کمی طولانی تر و قشنگ تر شده.
شب و روز هم جالبه حداقل اینو میدونم که دیگه امنیتم تویه روز تامینه!
در مورد روابط کاراکتر ها من نمیدونم الان که نمیشه باهاشون همیشه حرف زد پس چطوری میخوام Romance ایجا کنم و باهاشون Friendly بشم؟!!!! والا Gift هم که منقرض شده !! همه چی نابود شده بازی کاملا ساده شده آخه چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟
راستی States بازی کجایه؟
من یه سوال دارم. من بازی رو تموم کردم ولی isabella رو پیدا نکردم.من حتی ندیدمش که بخوام بگم بمونه یا بره؟
صحبت فقط توی کوئیست های companion میشه کرد.
بازی آمار هم نداره :دی
گیفت هم هر کسی داره. ولی 2 تا ! مثل گیفت های مخصوص توی Origins .
ولی Nightmare چطوری رفتی؟ باور نکردنیه! اون High dragon رو کشتی؟ :دی بدبخت میشی . من گذاشتم روی ایسی تا تونستم بگذرونم!
الان هم یک زره ای گرفتم قدرت دفاعی 321. شما زره تون چنده؟
و یک خواهش دیگه. هر کی اگه تونست عکس کارکترشو بذاره. :دی
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
خب هیچی. باید توی Act 1 میرفتی hanged man tavern تا اونو پیدا می کردی ، وگرنه انگار نه انگار چنین شخصی هست.نقل قول:
راستی اینو بخونید جالبه :
من سیو قبلی رو ایمپورت کردم. توی Origins الیاستر رو شاه نکردم. امروز رفتم hanged man tavern الیاستر رو دیدم دیپرس :دی یکی بهش گفت بیا بریم ، بعدش رفت :دی همین :دی
مبین امروز چه قدر برای من و تو عین هم بوده! :31:نقل قول:
امروز آندرس حسودی کرد و گفت چرا به یک blood mage گفتی که بیاد پیش خودت زندگی کنه. ( منظورش مریل بود ) می خواد تورو شیطانی کنه. منم بهش گفتم ما دوتا باهمیم ، به توچه مریل هم بهش گفت حسودیت میشه؟؟؟؟ بدبخت آندرس یک جاییش سوخت
یک High dragon هم کشتم. وای چقدر سخت بود ! بدبخت شدم.
اتفاقا برای منم این قضیه حسودی آندرس و اون High Dragon پیش اومد ولی High Dragon رو دیدم یکمی سخته فعلا بی خیالش شدم
بابا تو خیلی باحالی! :31:نقل قول:
چون با یکی از دوستام کل کل داشتم مجبور شدم رویه Nightmare برم که اصلا خوشایند نیست ( و توصیه نمیشه چون غیر عادی سخته )
حداقل بار اول اصلا نمیشه رو این درجه رفت من که اصلا طرفش نرفتم چون باتوجه به اینکه بازی تغییر کرده و بار اول هم زیاد باهاش آشنا نیستیم خیلی طول می کشه تموم بشه!
یعنی واقعا با این درجه می تونی اون High Dragon رو بکشی؟!
فکر کنم باید یه چند روزی فقط برای کشتن اون وقت بذاری یا اینکه درجه سختی رو کم کنی :31:
از نظر سلاح و زره مطمئن باش که صد در صد تنوع بالایی داره. فقط جالبه که پیش نیاز های اونا یکمی تغییر کرده و یکمی بری مشخصهنقل قول:
امیدوارم که اسلحه ها تنوعشونو تا اینجا حفظ کنند چون مثلا تویه DAO یک کوئست بود که بهترین Sword بازی رو میداد ( که خیلی هم سخت بود ) یا مثلا کوئست ست لباس و ... که واقعا امیدوارم اینا باشند.
دقیقا میشه بگی چی میگی؟! :31:نقل قول:
Spell ها به نسبت قبل خیلی کم ترن هرچند که اون Upgrade Spell واقعا یکی از نقاط ضعف DAO بود که خوب برطرف شد به قیمت کم شدن تعداد Spell ها ( مثلا تویه DAO دیگه Heal برایه Mage آخره بازی تاثیره زیادی نداشته! اما بجاش الان تویه قسمت Creation که مخصوص Mage Supporter هست من هیچی جز Heal ندیدم تویه DAO خیلی چیزایه باهال تری داشت مثلا Heal دسته جمعی ، Regenerate و ... که واقعا موندم چجوری میتونم بدونه اینا تا آخر برم؟!! آخه چرا اینا رو برداشتن؟ )
Skill که من اصلا ندیدم کجائن اینا؟ فقط چند تا فروشنده یک چیزایی میگفتن که اگه تویه اون حد باشه واقعا خیلی کمه!
آخه اتفاقا Spell و Talent ها خیلی متنوعن و توی این 30 ساعتی که من رفتم به نظرم اگه اونا بیشتر نشده باشن دیگه کمتر هم نشدن! یه نگاهی قشنگ به اون درخت مهارتی بنداز. یکمی درخت مهارتی تغییر کرده شاید به خاطر همین فکر می کنی کمتر شده. بعد جالبه که هر شخصیت یه Specialization مخصوص به خودش رو داره که شماره قبلی به این صورت نبود بعد تازه اگه باهاشون رابطه بهتر بشه یه مهارت مخصوص اونا هم باز میشه!
بعدشم کلا فاصله کلاس ها با هم کمتر شده و به خاطر همین اینجوری نیست که با جادوگر بری راحت همه رو نابود کنی
در مورد Skill ها هم خب توی level up حذف شده ولی یه سری از اونا توی جاهای دیگه گنجونده شدن
مثلا poison ها یا potion می تونی از جاهای مختلف بخری و استفاده کنی که اونا هم یه شرایط خاصی دارن
عجله نکن به اینا هم می رسی :31:نقل قول:
ست هایه هم گروهیا هم که یکی شدن من نمیدونم این دیگه چیه؟!! اگه واقعا قابلیت Upgrade نداشته باشه ست هاشون که آخره بازی خیلی ضعیف میشن!! چون لباس که دیگه نمیشه واسشون گزاشت!فقط میمونه 4 تا رینگ و Belt و گردنبند و سلاح که اینا کاره آرمور و Enchant هایه رویه آرمور رو نمیکنه!! وای که چرا آخه اینقد پسرفت؟
برای اونارو نمی تونی عوض کنی ولی در جاهاش مختلف ممکنه یه سری آپگرید مخصوص هر کارکتر پیدا کنی یا اینکه از یه سری جاها بخری. بعدشم لباس بعضی ها ممکنه تغییر کنه که نمی خوام لو بدم خودت بری می فهمی. مثلا برای مریل یه لباس خیلی قوی میاد.....
اینجا رو هم عجله نکن :31:نقل قول:
در مورد روابط کاراکتر ها من نمیدونم الان که نمیشه باهاشون همیشه حرف زد پس چطوری میخوام Romance ایجا کنم و باهاشون Friendly بشم؟!!!! والا Gift هم که منقرض شده !! همه چی نابود شده بازی کاملا ساده شده آخه چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟
روابط به جاهای مختلف ربط داره. یکی اینکه در حین ماموریت های هم گروهی ها کی باشن و چه کارایی کنی که ممکنه رابطه ات با اونا خوب یا بد باشه که خودش اون زیر می نویسه
بعد یه سری ماموریت ها در بخش companion طبقه بندی میشن که مخصوص هم گروهی هان و نسبت به شماره قبلی خیلی بیشتر شدن و دیگه هر شخصیت یه ماموریت نداره و هر کدوم چندین ماموریت دارن که به مرور داده میشه. اونارو اگه درست بری می تونی بهشون نزدیک تر و محبوتر بشی. هدیه هم داره که از جاهای مختلف گیر میاری و توی همون ماموریت های companion میاد و خودش هم میگه به کی باید اونارو بدی
بعد جالبه باید طرف مقابلت رو بشناسی چه مدلیه. الان مثلا ایزابلا وقتی باهاش صحبت می کنی اون گزینه شوخی رو انتخاب کنی خوشش میاد و شوخی می کنه. کلا این ایزابلا در این مکالمات که هم گروهی ها به هم میگن خیلی چیزای جالب و خنده داری میگه به اونا توجه کن :31:
بعد راستی تو که دنبال یه موریگان جدید بودی به نظرم تلفیقی از ایزابلا و مریل می تونن تقریبا مثل اون باشن :31:
به نظرم بهترین شخصیت اون مریل هستش و سعی کن همیشه اونو توی گروهت بذاری. اون Specialization که داره فوق العاده ست سعی کن اونارو بیشتر بهشون اختصاص بدی. به اون آخری هاش که می رسه که با توجه به که این spell ها برای blood mage حساب میشن دیگه همه رو کلهم نابود می کنه!
بهتره یه تاپیک در مورد
مشکلات رومنس و اجرای ان در دراگون ایج بزنیم که حل بشه همه چی کلی هم بازی تو این سبک داریم امسال با حال میشه.:31:
:31:نقل قول:
بهتره یه تاپیک در مورد
مشکلات رومنس و اجرای ان در دراگون ایج بزنیم که حل بشه همه چی کلی هم بازی تو این سبک داریم امسال با حال میشه.
حامد اتفاقا برای خود من رومنس اون چنان مهم نیست و اون چیزی که همه فکر می کنن و در نظر دارن نیست! :31:....
بیشتر دیالوگ ها و واکنش افراد در این قضیه ها جالبه و مثلا به خاطر صحنه و اینا نیست و کلا اینجوری نیست که این چیزا باعث جذابیت بازی بشن!! کلا آدم دوس داره ببینه که شخصیت هر کسی به چه صورتیه و ممکنه مثل شماره قبلی با توجه به یه سری چیزا که پیش میاد نوع رفتار و شخصیت اون فرد تغییر کنه یا نه
راستی پست دوم تاپیک رو بخواید ویرایش می کنم و در مورد هر چیزی که خواستین به انتخاب خودتون به مرور توضیح میدم مثلا کارکتر ها و داستان و رومنس و ....
والا من 7یه 9 ساعتی بازی کردم تقریبا هیچیه بازی رو نرفتم! چون بازی رو Nightmare هست مجبورم Slow برم تا بتونم رد کنم ( بسی پاره شدم تا حالا ) اما خوب مشکل شماها اینکه سره Boss به اندازه ی کافی فکر نمی کنید و Codex هایه مربوط به Boss رو نمیخونید! معلومه که نمیتونید بزنید! مثلا High Dragon ای که تویه DAO بود یک جایه بخصوص داشت که نمیتونست Attack بده باید دور زن ها و هلر ها رو میبردی اونجا تا در امان باشند بعد یک تانک فقط واسه زیر Boss موندن میرفت زیر تا تاقت بیاره بعدش هم میکشتیم ( حدود 2 ساعت واسه High Dragon نسخه ی قبلی وقت گذاشتم ، چون بازی واسه من بسیار جذاب بود و هر بار که میمردم بیشتر به قوله معروف حشری میشدم واسه باره بعدی :دی چون فکر هایه جدید به مغزه آدم خطور میکنه! اون Pause اگه نباشه! تقریبا غیر ممکنه بتونی بری. هر ثانیه باید Pause بدی و فکر کنی )نقل قول:
ولی Nightmare چطوری رفتی؟ باور نکردنیه! اون High dragon رو کشتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدبخت میشی . من گذاشتم روی ایسی تا تونستم بگذرونم!
الان هم یک زره ای گرفتم قدرت دفاعی 321. شما زره تون چنده؟
و یک خواهش دیگه. هر کی اگه تونست عکس کارکترشو بذاره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا Shield من که الان اوله بازیه کاملم یادم نیست! ولی واقعا Defense شما رو 321 زده؟:18: آخه من با 10 تا Defense زده بود 8% چجوری 321 Defense دارین؟!!!!!!!!!!!!:18:
کجایه کاری من تا یک جایه بازی رفتم بعد دوستم گفت نه نمیشه باید از اول بری منم از اول رفتم!نقل قول:
حداقل بار اول اصلا نمیشه رو این درجه رفت من که اصلا طرفش نرفتم چون باتوجه به اینکه بازی تغییر کرده و بار اول هم زیاد باهاش آشنا نیستیم خیلی طول می کشه تموم بشه!
یعنی واقعا با این درجه می تونی اون High Dragon رو بکشی؟!
فکر کنم باید یه چند روزی فقط برای کشتن اون وقت بذاری یا اینکه درجه سختی رو کم کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه نتونم؟ اگه نمیشد که نمی ساختن! میشه که ساختن :دی روش داره :دی
نه Spell ها مطمئنم تعدادشون تویه اون شاخه ای که هستن کم تره. ممکنه تعداد شاخه ها بیشتر باشه اما تعداد Spell هایی که تویه اون شاخه وجود دارن مطمئنم کم تره! اما در حالت کلی خوب بیشتر به حساب میاد. برایه مثال ما تویه DAO تویه شاخه ای که اسمش یادم نیست :دی همونی که یخ و Freeze داره 4 تا Spell داریم اما اینجا 3 تا Spell هست. بدترین چیزش شاخه ی Creation هست که همش چرته به تمام معنایه به جز Healش. آخه Paralysis چیه که دو تا Spell دادن بهش؟ کدوم Mage دیوانه ای میاد این چرت و پرتا رو بگیره؟ مگه اینکه بخواد FUN بازی کنه! خلاصه Support میج بازی بسیار مزخرفه. Defense Warrior خوب کار شده تا اینجا که اومدم و Weapen And Shield هم شبیه DAO هستش بقیشونم زیاد به تانک شدن مربوط نیست نخوندم کامل.نقل قول:
دقیقا میشه بگی چی میگی؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اتفاقا Spell و Talent ها خیلی متنوعن و توی این 30 ساعتی که من رفتم به نظرم اگه اونا بیشتر نشده باشن دیگه کمتر هم نشدن! یه نگاهی قشنگ به اون درخت مهارتی بنداز. یکمی درخت مهارتی تغییر کرده شاید به خاطر همین فکر می کنی کمتر شده. بعد جالبه که هر شخصیت یه Specialization مخصوص به خودش رو داره که شماره قبلی به این صورت نبود بعد تازه اگه باهاشون رابطه بهتر بشه یه مهارت مخصوص اونا هم باز میشه!
بعدشم کلا فاصله کلاس ها با هم کمتر شده و به خاطر همین اینجوری نیست که با جادوگر بری راحت همه رو نابود کنی
در مورد Skill ها هم خب توی level up حذف شده ولی یه سری از اونا توی جاهای دیگه گنجونده شدن
مثلا poison ها یا potion می تونی از جاهای مختلف بخری و استفاده کنی که اونا هم یه شرایط خاصی دارن
امیدوارم که همینطور باشه.نقل قول:
عجله نکن به اینا هم می رسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اونارو نمی تونی عوض کنی ولی در جاهاش مختلف ممکنه یه سری آپگرید مخصوص هر کارکتر پیدا کنی یا اینکه از یه سری جاها بخری. بعدشم لباس بعضی ها ممکنه تغییر کنه که نمی خوام لو بدم خودت بری می فهمی. مثلا برای مریل یه لباس خیلی قوی میاد.....
Specialization هم خوب شده آره من خوشم اومد ( خودم میخوام برایه Warrior تانکم اول برم Templar. )
20 امتیاز برای حامد واسه این طرح :دی
ولی وحید من از تو زودتر شروع کردم ، تو روز هم بیشتر بازی می کنم ، ولی به هم رسیدیم. من که تک تک کوئیست های جانبی رو میرم.
یا کلکی می زنی یا فقط کوئیست اصلی رو میری.
بگو کلک ! یا اصلا فقط رومنس میری :دی
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
شایان templar نشو که خیلی مضخرفه.
والا بخدا .نقل قول:
یه نفر ندیدم بیاد بپرسه مثلا اون غول سنگی رو چطور میشه کشت ، هرکی میاد گیره روی این قسمت بازی .
خوشحالم مثل بعضی تاپیک ها( همین بغل :31:) اینجا پستا بی ربط و اسپم نیست و اکثرا فنیه
علیرضای عزیز باور کن از این خبرا نیست! :31: :10:نقل قول:
والا بخدا .
یه نفر ندیدم بیاد بپرسه مثلا اون غول سنگی رو چطور میشه کشت ، هرکی میاد گیره روی این قسمت بازی .
الان پستارو قشنگ بخونی فقط گاهی وقتا در پستا به این اشاره میشه اونو هم مثلا مبین می پرسه من میام جواب میدم :31:
در مورد مسائل دیگه بازی خب هر کسی سوال بپرسه اکثرا جوابشو می گیره. مثلا در مورد همین باس ها هم میشه پرسید
بابا اینارو می دونم :31:نقل قول:
والا من 7یه 9 ساعتی بازی کردم تقریبا هیچیه بازی رو نرفتم! چون بازی رو Nightmare هست مجبورم Slow برم تا بتونم رد کنم ( بسی پاره شدم تا حالا ) اما خوب مشکل شماها اینکه سره Boss به اندازه ی کافی فکر نمی کنید و Codex هایه مربوط به Boss رو نمیخونید! معلومه که نمیتونید بزنید! مثلا High Dragon ای که تویه DAO بود یک جایه بخصوص داشت که نمیتونست Attack بده باید دور زن ها و هلر ها رو میبردی اونجا تا در امان باشند بعد یک تانک فقط واسه زیر Boss موندن میرفت زیر تا تاقت بیاره بعدش هم میکشتیم ( حدود 2 ساعت واسه High Dragon نسخه ی قبلی وقت گذاشتم ، چون بازی واسه من بسیار جذاب بود و هر بار که میمردم بیشتر به قوله معروف حشری میشدم واسه باره بعدی چون فکر هایه جدید به مغزه آدم خطور میکنه! اون Pause اگه نباشه! تقریبا غیر ممکنه بتونی بری. هر ثانیه باید Pause بدی و فکر کنی )
والا Shield من که الان اوله بازیه کاملم یادم نیست! ولی واقعا Defense شما رو 321 زده؟ آخه من با 10 تا Defense زده بود 8% چجوری 321 Defense دارین؟!!!!!!!!!!!!
شماره قبلی رو که درجه های سختیش نسبت به این سختر بود هم من چند بار روی نرمال و یه بار هم روی هارد تموم کردم
ولی کلا این که بار اول بخوای یه بازیو روی آخرین درجه بری یکمی غیر طبیعیه
حالا اگه بازی کلا شبیه شماره قبلی بود آره میشد ولی الان به نظرم بار اول کلا به مشکل می خوری. دیگه حداکثر روی هارد برو!
اونجوری انگیزت هم برای چند بار تموم کردن بیشتر میشه. اینجوری که توی داری میری انگار فقط یه بار می خوای تمومش کنی
در مورد آخری هم با توجه به اینکه کارکترم کلا فرق داره فعلا در جریانش نیستم
با Rogue می رفتی و Assassin رو هم انتخاب می کردی خیلی عالی بودنقل قول:
امیدوارم که همینطور باشه.
Specialization هم خوب شده آره من خوشم اومد ( خودم میخوام برایه Warrior تانکم اول برم Templar. )
این تانک که میگی رو فکر کنم توی این شماره خیلی خوب نیست. من که بیشتر وقتا اصلا تانک توی گروهم ندارم! فقط Aveline این شرایط رو داره که منم زیاد ازش خوشم نمیاد و اکثرا توی گروهم نمی ذارمش....
نه بابا :31: مگه رومنس هم داره؟ :31:نقل قول:
20 امتیاز برای حامد واسه این طرح
ولی وحید من از تو زودتر شروع کردم ، تو روز هم بیشتر بازی می کنم ، ولی به هم رسیدیم. من که تک تک کوئیست های جانبی رو میرم.
یا کلکی می زنی یا فقط کوئیست اصلی رو میری.
بگو کلک ! یا اصلا فقط رومنس میری
منم تا اینجا همه ماموریت ها رو میرم و بیشتر جزئیات بازی رو می بینم. خب من بعضی روزا 5 ساعت یا بیشتر هم میرم و الانم در کل 30 ساعت رفتم. ولی از این به بعدش دیگه نمی خوام همه جزئیات رو ببینم چون حتما چند بار دیگه می خوام تمومش کنم و فرصت برای اونا هست. فکر کنم همه اچیومنت ها رو باز کنم و حداقل سه بار هم اونو تموم کرده باشم دیگه نرم مگر اینکه چند تا dlc جالب براش بیاد
بار اول حدود 40 ساعت تموم کنیم فکر کنم مناسبه و بیشترین حدش هم فکر کنم 50 ساعت باشه
دوستان کسی میدونه در مرحله ی Herbalist's Task این Dragon Fang کجاست؟
من الان هیچی ندارم ( Quest Mark یا Plot Point منظورمه ).
آخرین کاری هم که کردم The Deep Road Expedition بود که پنجاه تا طلا دادم به بارترند + نقشه و آخرش هیچی به هیچی. فقط الان Herbalist's Task مونده که انجام نشده، حالا بعدش چی میشه دیگه نمیدونم :((
اقا من فک کنم باید از اول برم این طوری که پیش میرم اصلا نمیشه حرکت کرد
چقدر هم خون داره یه ضربه میزنی خونه روی چهره هاوک هستش:31:
میشه بگید روی چه درجه سختی بازی میکنید..؟ کلا کدوم رو پیشنهاد میدید.؟ (برای یک ppg باز جدید راهنمایی کنید)
خیلی هم سخته من با سبک نوبتی تو فاینال زیاد حال کردم درسته چالش برانگیزه ولی این سبک اصلا ایتمهاش ادمو قاطی میکنه.
شایان قدرت گیمری می خواد این کلاس خدا کمکت کنه.نقل قول:
والا من 7یه 9 ساعتی بازی کردم تقریبا هیچیه بازی رو نرفتم! چون بازی رو Nightmare هست مجبورم Slow برم
وحید حالا نگفتیم که تو کلی گفتم ...داداش.:31:نقل قول:
علیرضای عزیز باور کن از این خبرا نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب Major Dragon هم تویه Bone Pit بود کجا بود مرد :دی
عجب سخت بود !!
استراتژی هم خیلی خوب نبود! اما اینطوری کشتم :
اول تانکمو بردم زیر ( وحید جان چجوری بدونه تانک میری اون زیر ؟ آخه تویه Nightmare هم بیشتر Damage میخوری هم دشمنت کم تر Damge میخوره! بعد فکر کردی من امتحان نکردم؟ بله باره اول الکی رفتم زیرش با 2 تا آتیش و یک Stun و 2 تا Attack همه مردیم :دی استراتژی باید بریزی. در ضمن بعداد Unit هایه دشمن خیلی زیاد تر از Normal هست و سخت میمیرن لامسب ها من یکی یکی میارم . والا این نسخه هم اونقدر سنگین نیست که بخوام چند بار برم ولی بار هایه دیگه 100% رو Easy یا Normal میرم :دی ) بعد ابتدا افراد گروه رو HOLD کردم ( گروه شامل Anders ، Bethany ، Isabel و خودم راستی این شخصیتی که میگی کیه وحید؟ من هنوز پیدا نکردم :دی اسمشم Merill ) بعد دیدم الیزابت کلا نمیتونه Hold شه :دی گفتم ولش بریم درگیری خلاصه تا نصفه جونش کشیدیم ( ماشالله کلا 3 تا Health هم بیشتر نداشتیم ) بعد ایزابل و بتانی به خاطره اینکه Attack هاشون سنگین بود نمیتونستم Taunt کنم مردن بعد من موندم با Anders و اینجا بود که روش حرفه ایه خودمو رفتم ( از اینجا به بعد 15 دقیقه طول کشید تا مرد!! ) من چرخیدم آندرس میزد بعد دراگون میومد رویه آندرس باز اون میچرخید من میزدم خلاصه پیش رفت و بالاخره مرد و خیلی هم لذت بردم چون واقعا به سختی کشتم.
یعنی تو به R.P.G باز بودن من شک داری؟:دینقل قول:
شایان قدرت گیمری می خواد این کلاس خدا کمکت کنه.
Templar شدم رفت :دینقل قول:
شایان templar نشو که خیلی مضخرفه.
حیف که States نداره وگرنه آمار بازی رو میزاشتم ببینین.
شایان جون جا داره یهت یه تبریک بگم نشون دادی که یه CRPG بازی. اصلا شادم کردی . (آخه خیلیا همینجوری می پرن وسط جنگ انگار دارن اکشن بازی میکنن9:31:نقل قول:
البته اون دراگوه خیلی سخت نبود ، جلوتر یه غول سنگی توی Deep road هست که خیلی سخته .
ببینم استراتژی کشتن اونو میتونی پیدا کنی یا نه ؟
اینم جهت انگیزه دادن بهت بگم : من بدون اینکه حتی یدونه از همراهام بیهوش بشن کشتمش یعنی پس قطعا یه راهی داره .
(البته ما با ذهنیتمون از شماره 1 مثل شما جرئت نکردیم روی درجه کابوس بریم):10:
بابا اون غول سنگی کجاش سخته من پدرم رو دراگون در اومد آخرم درجه رو رو ایزی گزاشتم بازم با بدبختی ترکوندمشنقل قول:
آره واقعا حرکت خیلی خوبیهنقل قول:
شایان جون جا داره یهت یه تبریک بگم نشون دادی که یه CRPG بازی. اصلا شادم کردی
جالبه یه سری سایت های ایرانی که بازیو برای دانلود گذاشتن سبک اونو اکشن زدن!!! :13:
اونو که هیچ کی جرات نمی کرد بره :31:نقل قول:
(البته ما با ذهنیتمون از شماره 1 مثل شما جرئت نکردیم روی درجه کابوس بریم)
درجه سختی های شماره قبلی نسبت به این سختر بودش و به خاطر همین فکر کنم بعضی ها بازیو ول می کردن!
ولی این شماره هم اونجوری که بعضی ها میگن نرمال اون مثل آسون شماره قبلیه هم دیگه نیست! نرمالش یکمی نسبت به نرمال شماره قبلی آسونتره و فکر کنم این کارو کردن یکمی بهتره چون درجه های سختی شماره قبلی یکمی غیر طبیعی بود مخصوصا برای اونایی که به این سبک عادت ندارن
من که این شماره رو فعلا با نرمال شروع کردم ولی دفعه بعدی روی هارد یا کابوس میرم
امیدوارم این درجه کابوس اون قابل رفتن باشه یعنی بشه تمومش کرد آخه اگه اون اژدهای بزرگ رو نکشیم حال نمیده :31:
اینی که شایان کشته بعید می دونم اون باشه چون بازی اژدها زیاد داره و اینی که من میگم تقریبا آخرای اونه. بعدشم اگه تا اون جا رسیده باشه و مریل رو پیدا نکرده باشه که دیگه شایان واقعا خیلی باحاله! :31:
بهترین شخصیتش همین مریله. اون ماموریت فلمث که مربوط به Dallish Elf ها میشه رو بری خودت اونو پیدا می کنی....
نه بابا من هنوز پامو به Deep Road نزاشتم :دینقل قول:
دارم این Rumer ها رو حل میکنم اون کوئستی که Felemth دادم هنوز نزدیکش نشدم :دی
این درگونه هم اسمشو که گفتم Major Dragon بود تویه اون معدنه Bone Pit .
Tip هایه لودینگ بازی رو حتمی بخونید.
من هر جا رفتم آخر نفهمیدم Stagger و Brittle و اون یکی دیگه کارشون چیه ولی تویه لودینگ Stagger رو فهمیدم نامردیه باید یک جایی باشه برایه دیدن نوشته هایه لودینگ :دی عکس میگیرم رفعه ی بعد :دی
نقل قول:والا منم تا الآن 2 تا اژدها کشتم یکی توی معدن و یکی توی Deep Road که دومی یکم سخت تر بود اونم به این دلیل که چند تا اژدهای همراه داشت .نقل قول:
ولی غول سنگیه آخر Deep Road از هر جفتشون سخت تر بود خداییش . چند بار مردم تا تونستم راهشو پیدا کنم .
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
همین بالا بحثش هست . توی معدن Bone pit هست .نقل قول:
برای اینکه بازش کنی این معدنو باید بری خونه داییت و روی میز چند تا نامه هست که یکیش مربوط میشه به یه ماموریت توی اون محدوده .:10:
قبلا نوشته بودم این پستو ببین:نقل قول:
من هر جا رفتم آخر نفهمیدم Stagger و Brittle و اون یکی دیگه کارشون چیه ولی تویه لودینگ Stagger رو فهمیدم نامردیه باید یک جایی باشه برایه دیدن نوشته هایه لودینگ عکس میگیرم رفعه ی بعد
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5912017&postcount=168
بازی رو بالاخره تموم کردم. در عرض 25 ساعت و نیم. فکر نکنید که کم رفتما ! خب دلیل داره.
چون که حوصله نداشتم و اچیومنتی هم ندیدم که نوشته باشه مثلا روی nightmare تموم کن ، دلیلی ندیدم که سختی رو زیاد کنم و روی easy رفتم. خب مشخصه که زودتر تموم می کنم. مثلا شما هر نبردو 2 یا سه بار می گذرونید ، ولی من یک باره تمومه. همون باعث میشه 15 ساعت به بازی اضافه بشه. تقریبا 90 درصد ساید کوئست هارو رفتم. اون 10 درصد هم 3 درصدشو احتمال میدم که پیدا نکردم ، 3 درصدش باید چیز میزای مختلف جمع می کردی ( herbalist دوم مثلا ، اولی رو رفتم. ) و 4 درصدشو هم پیچیده بود نرفتم. شما هم همین قدر می تونید برید دیگه. مگر این که از روی راهنمای بازی بخونید و بگذرونید.
لولم هم 21 و نیم بود در آخرین لحظه. خود سازنده های بازی گفته بودن که 50 تا لول داره و اگه خیلی خوب برید و همه کوئست های بازی رو انجام بدید لولتون به 20 تا 25 میرسه. و بقیه لول ها برای دی ال سی ها هست.
بازی خیلی خوبی بود. ساید کوئیست های بازی اولش خیلی زیاد بود ولی هر چی می گذشت کمتر میشد. یک علت دیگه ای که زمان بازی کم شد اسکیل خودم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو کل بازی یک بار هم بازیو پاز نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمتر از 10 بار مردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب معلومه که سریع تر می گذرونم.
با مریل رومنس کردم. یک نکته ای در مورد رومنس بگم :
رومنسش مثل قبلی نیست. یک مرحله داره Kiss عادی. بعدش که رابطه بالای 50 درصد بشه میاد خونتونو و... . و یک بار هم دقیقا قبل از مرحله ی آخر بری پیش یکی یک kiss هست. اونوقت اچیومنت میده که کامل رومنس کردی با یکی.
محتوای مخفی: اسپویلر رومنس با مریل
محتوای مخفی: تصمیمات در بازی
رابطم با varric و merril و isabella پر شده بود و اچیومنت گرفتم واسه همین.
حتما سیو هاتونو برای دراگون ایج 3 نگه دارید که مشخصه ادامه همینه.
منتظر دی ال سی های بازی هستم. کلا بازی خوبی بود. نقد بازی رو هم که قبلا کرده بودم. اینم لینکش:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5925212&postcount=259
محتوای مخفی: آخر بازی
وقتی اچیومنت هارو دیدم فهمیدم با یک بار دیگه بازیو تموم کردن می تونم achivment هارو کامل کنم. الان که خیلی خسته شدم. شاید یک ماه دیگه دوباره برم با انتخاب های دیگه. یک چیز دیگه هم تا یادم نرفته : انتخاب ها خیلی کم شده بود و اکثر مواقع 2 تایی بود. پس با دوبار رفتن میشه کامل انواع بازیو فهمید.
ممنون
مبین
بابا اسپویلری چیزی !!! عجبا :دی
نقل قول:
بازی رو هم تا آخرش فهمیدم. فقط اون جایی که بازجویی از varric تموم شد و اون زنه رفت بیرون ، کلی دوس و فامیل ریختن خونه و سر و صدا کردن اصلا نفهمیدم چی شد . یکی توضیح بده ممنون میشم.
محتوای مخفی: داستان
دوستان منم همین سوالو داشتم کسی میدونه کجاست؟ منم نمیتونم پیداش کنم، ممنوننقل قول:
دوستان کسی میدونه در مرحله ی Herbalist's Task این Dragon Fang کجاست؟
مبین دیگه از تو بعیده! :31:
پستتو ویرایش کن و اون جاهایی که داستان بازیو لو دادی توی اسپویلر بذار تا بخونمش! :31:
با اینکه دیگه آخراشم ولی نمی خوام چیزی از داستانش برام لو بره و بقیه هم شاید براشون جالب نباشه که مثلا آخر بازیو بفهمن چی میشه
نقل قول:
نه بابا من هنوز پامو به Deep Road نزاشتم
دارم این Rumer ها رو حل میکنم اون کوئستی که Felemth دادم هنوز نزدیکش نشدم
این درگونه هم اسمشو که گفتم Major Dragon بود تویه اون معدنه Bone Pit .
همین الان این High Dragon رو با هزار بد بختی روی درجه نرمال کشتم واقعا فوق العاده سخت و نفس گیر بود! بعد از کشتن اون قشنگ حس یه RPG کلاسیک بهم منتقل شد :31: خداییش اینجا دیگه خیلی کلاسیک بود و توی یه بازی اکشن RPG همچین چیزی هیچ وقت نمی بینیم....نقل قول:
والا منم تا الآن 2 تا اژدها کشتم یکی توی معدن و یکی توی Deep Road که دومی یکم سخت تر بود اونم به این دلیل که چند تا اژدهای همراه داشت .
ولی غول سنگیه آخر Deep Road از هر جفتشون سخت تر بود خداییش . چند بار مردم تا تونستم راهشو پیدا کنم .
اون High Dragon توی شماره قبلی رو که یادتونه چه قدر سخت بود حالا در نظر بگیرید این از اونم سختره :18:
دفعه اول رفتم دیدم نشد گفتم پس باید قشنگ برای کشتنش برنامه ریزی کنم. اولا با Rune ها سعی کردم مقاومت کارکترا رو زیاد کنم مخصوصا مقاوت در مقابل آتش. بعد هر چی Potion میشد رو خریدم تا قشنگ آماده باشم. زره خودم رو هم یه دونه قوی گذاشتم که اسمش زره Champion بود و جزو قوترین زره های بازیه که کلی هم Rune میشه براش گذاشت
بعد گروهم رو هم یه دونه Healer یعنی Anders یه دونه جادوگر قدرتی یعنی Merrril و یه دونه تانک یعنی Aveline انتخاب کردم خودمم Rogue دو شمشیره بودم که اتفاقا خیلی هم قویه و قدرت های اون فوق العاده ست و فقط Health اون زیاد بالا نبود و اونو هم با Potion ها و همین طور Anders جبران کردم. چیزی هم که خیلی دقت کردم این بود که به هیچ وجه اولای مبارزه نباید هیچ کارکتری بمیره چون دیگه تمومه و اصلا نمیشه کشتش!
خلاصه با کلی دردسر بعد از حدود از 20 - 30 دقیقه تونستم بکشمش . شایان به نظر من هر چه قدر هم دقت کنی به این High Dragon که برسی روی این درجه کابوس کشتنش تقریبا مثل یه رویا می مونه :31: حداقلش بار اول که داری میری با این درجه بخوای اونو بکشی دیگه از کابوس هم یه چیزی اونورتره و شاید مثلا باید دو برابر من برای کشتنش وقت بذاری بعد تازه یه اشتباه کوچیک در تاکتیکات کنی دیگه کارت تمومه!
داداش 6 تا پست بالاترتو یه نگاه مینداختی ، جای دوری نمیرفت .:31:نقل قول:
پست 382 آخرش توضیح دادم .
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
High dragon کدومه ؟ اون که توی Deep Road بود .نقل قول:
اگه اون بود که هنر کردی:31: . یکم جلوتر اون غول سنگیس که گفتم ، برو اونو بکش.:10:
اونی که تو میگی در حد نیمچه اژدها هم نبود! :31:نقل قول:
High dragon کدومه ؟ اون که توی Deep Road بود .
اگه اون بود که هنر کردی:31: . یکم جلوتر اون غول سنگیس که گفتم ، برو اونو بکش.:10:
اینی که من میگم آخرای بازیه و Level 20 هم بودم و براش کشتنش باید هفت خان رستم رو رد کنی
اون غول سنگی رو هم من خیلی راحت کشتم و به مشکل نخوردم! یادمه فقط نکته اش این بود که بعضی وقتا یه نورهای قرمزی می زد که باید سریع کارکتر ها رو به فضاهای خالی می بردیم تا بهشون آسیب وارد نشه
ای بابا بازم اژدها ؟!نقل قول:
کاش یه ایتکاری توی غولهای بازی میزدن
امروز سوار تاكسي شدم رفتم بازي رو بخرم جلوي مغازه چشمم افتاد به كاور بازي يه چند دقيقه خيره شدم... منصرف شدم و سوار تاكسي شدم برگشتم خونه
درجات سختی بازی قبلی برای یک rpg باز مناسب بود.. اگه با تکنیک و اانتخاب های مناسب بازی می کردیم ، می شد روی درجات سخت بالا بازی رو پیش برد و خیلی هم لذت برد.. البته درجه ی سختی کابوس بحثش جداست!:دینقل قول:
در شماره ی دو ، تا این جایی که من بازی کردم، غول سنگی از همه سخت تر بود.. من با دو جادوگر که اسپل های یخ و سرما (حالا نمی دونم اسم اصلیشون چیه:دی) تونستم بکشمش..
---------------------------------------
اژدهای بزرگ (major dragon) چه نوع اژدهایی هست؟! من تو codex ها چیزی در موردش ندیدم ، همون high dragon خودمونه که اسمشو عوض کردن؟ :دی
!!!!
بچه ها رو 25 ساعت تموم کرن!!! من 20 ساعت رسیده هنوز دارم Side Quest حل میکنم! عجب :دی
باورتون نمیشه من سره یک Elite حدود 20 بار از رو سیوم رفتم.
واقعا این درجه سختی کابوسه!! تو نرمال یک سری اول میان تموم میشه. اما این ت 2 یا 3 سری همینطور میان! سری اول میمیرن Elite هنوز زنده ی باز سریه دوم و ... که البته تویه حالت هایه معمولی که Elite نیست 2 سری بیشتر نمیان.
واسه اون Hunter ها هم حتمی باید یک اسپل دسته جمعی بزنی همون اول بمیرن چون اگه به یک Mage بچسبن دیگه کارت تمومه نمی تونی Health بخوری ( یک سوال: اینکه دمشن به Mage حمله میکنه Mage ت دیگه هیچ کاری نمیتونه بکنه تا اینکه یارو بره رویه یکی دیگه تویه نرمال هم هست دیگه؟ چون واقعا مزخرفه! )
Dont Worry .نقل قول:
. شایان به نظر من هر چه قدر هم دقت کنی به این High Dragon که برسی روی این درجه کابوس کشتنش تقریبا مثل یه رویا می مونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حداقلش بار اول که داری میری با این درجه بخوای اونو بکشی دیگه از کابوس هم یه چیزی اونورتره و شاید مثلا باید دو برابر من برای کشتنش وقت بذاری بعد تازه یه اشتباه کوچیک در تاکتیکات کنی دیگه کارت تمومه!
ما اینجا برو بچ داریم استراتژی میدیم.:دی
100 بار بهت گفتم وحید اون High Dragon قبلی استراتژی داشت که فکر کنم 1 یا 2 نفرم اینجا امتحان نکردن.
وقتی نسخه ی قبلی رو با Nightmare رفتم فهمیدم یک جا زیر یک تپه ای نمیتونه High Dragon بهتون آسیبی برسونه. بعد باید دور زن ها رو میبردی اونجا که یک هلر بود و 2 تا Attacker ( من اون زمان یک هانتر و یک میج بردم ) و یک تانک هم زیره Boss با این حال اینقدر سخت بود که آخراش داشتم به همه چی راضی میشدم که بمیره :دی نامرد خیلی چیز میز میزد گاهی اوقات یک اسپل میزنید اون سره مپ یارات میمردن! خلاصه 1 روزی برایه اون گذاشتم اما لذتی که بعد از کشتنش داد هیچ Boss دیگه نداد ( شاید بتونم بگم Bartalius بازیه FFXIII که 7 میلیون جون داشت و 2 ساعت باید میزدیش در حده این حال داد اما خوب این چون اکشن نوبتی نیست و کلاسیک هست بسی حال کردیم )
منم تموم کردم به خاطر حس خونواده دوستی طرف جادوگرارو گرفتم و Fenris و سپاستین از گروهم جدا شدن اما Bethany رو پس گرفتم سباستین گفت Andres بکش که من گفتم برو به جهنم یه بوس به الیزابت دادم و اچیومنت رو گرفتم خیلی عادی ولی یه چیزو نفهمیدم اگه طرف تمپلا رو میگرفتم اون دونفرو از دست نمیدادم در عوض چی میشدو نمیدونم ؟ شاید باید Bethany رو تو جنگ میکشتم لطفا بگین چی میشد ؟نقل قول:
راستی نفهمیدم سر Flemeth چه بلایی اومد تا آخر بازی پیداش نشد دیگه ؟
راستی این چرا اینقد مسخره بود من اصلا لولم از 24 بالا تر نرفت تا آخر با همون 2 تا شمشیر مسخره و 4 تا زره زپرتی رفتم کلیم از اسپیلام مند که باز نشدن چرا اینجوره یه کاری میکنه ترینر بزنی بترکونی دلم کلی برای اون لباسا که نمیتونستم بپوشم سوخت حتی نمتونی تا dlc نیاد بری الکی بچرخی این کارشون خیلی بده تا آخر با لول پایین بازی کن دوبارم بخوای بازی کنی از 0 باید بری اصلا ارزش نداره
وای خدا داره نظرم راجع به بازی عوض میشه . امروز صحنه ای دیدم که محشرترین صحنه تا اینجای بازی بود .
محتوای مخفی: اسپویل درجه سه
یه سوال فقط راجع به اخر بازی میخوام بدونم . راجع به زره . اون زرهی که اول بازی تن هاوکه (همونی که موقع انتخاب کلاس بازیکن هم تنشه و توی دمو و کاور بازی هم تنشه رو میگم)
اونو بالاخره میگیره یا همین زره های معمولی تا اخر تنشه ؟
والا من یه عالمه زره لباس و ..... خرتو پرت آنلوک کردم تا آخر ولی یکیشم بدردت نمیخوره ونمیتونی بپوشی چون هیچوقت لولت اونقد بالا نمیره تا بشه استفاده کرد برایمن یکی که اینجوری بود دقیقانقل قول:
اتفاقا این اژدها کلا با اونای دیگه فرق داره و اینجوری نیست که از اول تا آخر فقط با اون یه جا بجنگی و کلی تنوع دارهنقل قول:
ای بابا بازم اژدها ؟!
کاش یه ایتکاری توی غولهای بازی میزدن
کلا باس فایت ها اون به نظرم جالبه و وقتی بازی رو شروع کردم فکر نمی کردم این قدر جالب باشن
حسین نکن این کارو با خودت :41::31:نقل قول:
امروز سوار تاكسي شدم رفتم بازي رو بخرم جلوي مغازه چشمم افتاد به كاور بازي يه چند دقيقه خيره شدم... منصرف شدم و سوار تاكسي شدم برگشتم خونه
من که همچین چیزی توی نرمال ندیدم یا اینکه بوده ولی فرصت برای این کار بهشون ندادمنقل قول:
واسه اون Hunter ها هم حتمی باید یک اسپل دسته جمعی بزنی همون اول بمیرن چون اگه به یک Mage بچسبن دیگه کارت تمومه نمی تونی Health بخوری ( یک سوال: اینکه دمشن به Mage حمله میکنه Mage ت دیگه هیچ کاری نمیتونه بکنه تا اینکه یارو بره رویه یکی دیگه تویه نرمال هم هست دیگه؟ چون واقعا مزخرفه! )
آره برای یه rpg باز که مناسب بود و منم به این اشاره نکردمنقل قول:
درجات سختی بازی قبلی برای یک rpg باز مناسب بود.. اگه با تکنیک و اانتخاب های مناسب بازی می کردیم ، می شد روی درجات سخت بالا بازی رو پیش برد و خیلی هم لذت برد.. البته درجه ی سختی کابوس بحثش جداست!
در شماره ی دو ، تا این جایی که من بازی کردم، غول سنگی از همه سخت تر بود.. من با دو جادوگر که اسپل های یخ و سرما (حالا نمی دونم اسم اصلیشون چیه) تونستم بکشمش..
---------------------------------------
اژدهای بزرگ (major dragon) چه نوع اژدهایی هست؟! من تو codex ها چیزی در موردش ندیدم ، همون high dragon خودمونه که اسمشو عوض کردن؟
major dragon یکمی کوچیکتره و در مقایسه با اون high dragon چیزی حساب نمیشه!
در ضمن مثل شماره قبلی این high dragon جزو ماموریت های فرعیه و لازم نیست که حتما اونو بکشین
کی اینو صد بار گفتی؟ من ندیدم :31:نقل قول:
Dont Worry .
ما اینجا برو بچ داریم استراتژی میدیم.
100 بار بهت گفتم وحید اون High Dragon قبلی استراتژی داشت که فکر کنم 1 یا 2 نفرم اینجا امتحان نکردن.
وقتی نسخه ی قبلی رو با Nightmare رفتم فهمیدم یک جا زیر یک تپه ای نمیتونه High Dragon بهتون آسیبی برسونه. بعد باید دور زن ها رو میبردی اونجا که یک هلر بود و 2 تا Attacker ( من اون زمان یک هانتر و یک میج بردم ) و یک تانک هم زیره Boss با این حال اینقدر سخت بود که آخراش داشتم به همه چی راضی میشدم که بمیره نامرد خیلی چیز میز میزد گاهی اوقات یک اسپل میزنید اون سره مپ یارات میمردن! خلاصه 1 روزی برایه اون گذاشتم اما لذتی که بعد از کشتنش داد هیچ Boss دیگه نداد ( شاید بتونم بگم Bartalius بازیه FFXIII که 7 میلیون جون داشت و 2 ساعت باید میزدیش در حده این حال داد اما خوب این چون اکشن نوبتی نیست و کلاسیک هست بسی حال کردیم )
ببین در مورد شماره قبلی من آخرین بار روی هارد تونستم راحت بکشمش و یکمی هم تعجب کردم که این قدر راحت مرد! بیشتر هم به خاطر این بود که Mage بودم به شکل خیلی فجیعی قوی و با کلاس دیگه بود اصلا اینجوری نمیشد رفت. حالا دوباره یه بار دیگه می خوام برم این دفعه روی درجه کابوس میرم ببینم چه جوریه
آره لذت که خیلی داره همین High Dragon هم که امشب کشتم تازه روی درجه نرمال خیلی حال داد. می دونی چرا؟ چون از اون High Dragon قبلی قویتر بود
نقل قول:
راستی این چرا اینقد مسخره بود من اصلا لولم از 24 بالا تر نرفت تا آخر با همون 2 تا شمشیر مسخره و 4 تا زره زپرتی رفتم کلیم از اسپیلام مند که باز نشدن چرا اینجوره یه کاری میکنه ترینر بزنی بترکونی دلم کلی برای اون لباسا که نمیتونستم بپوشم سوخت حتی نمتونی تا dlc نیاد بری الکی بچرخی این کارشون خیلی بده تا آخر با لول پایین بازی کن دوبارم بخوای بازی کنی از 0 باید بری اصلا ارزش نداره
شما احتمالا موقع level up درست انتخاب نمی کنینقل قول:
والا من یه عالمه زره لباس و ..... خرتو پرت آنلوک کردم تا آخر ولی یکیشم بدردت نمیخوره ونمیتونی بپوشی چون هیچوقت لولت اونقد بالا نمیره تا بشه استفاده کرد برایمن یکی که اینجوری بود دقیقا
منظورتون از 2 شمشیر مسخره چیه؟! کلی شمشیر توی بازی هست که به مرور هی باید اونارو جا به جا کنید
باید اول دید که شمشیر مورد نظر چه پیش نیاز هایی داره بعد اونارو موقع level up بعدی سعی کنیم زیاد کنیم
بعدشم چرا این همه زره و شمشیر و اینارو هم نمی تونید استفاده کنید هم برای اینه که برای هر کلاس از اینا مخصوص خودش وجود داره و مطمئنا شما در هر باری که میرین نمی تونید همه اونارو داشته باشید و اصلا خیلی هاشون به کلاس کارکترتون نمی خوره!
اون اطلاعاتی که در مورد اسلحه یا زره می نویسه رو اصلا می خونی؟!
آرهنقل قول:
وای خدا داره نظرم راجع به بازی عوض میشه . امروز صحنه ای دیدم که محشرترین صحنه تا اینجای بازی بود .
محتوای مخفی: اسپویل درجه سه
یه سوال فقط راجع به اخر بازی میخوام بدونم . راجع به زره . اون زرهی که اول بازی تن هاوکه (همونی که موقع انتخاب کلاس بازیکن هم تنشه و توی دمو و کاور بازی هم تنشه رو میگم)
اونو بالاخره میگیره یا همین زره های معمولی تا اخر تنشه ؟
کلا بازی نکات جالب زیادی داره . سعی کنید حتما به دیالوگ ها زیاد توجه کنید
بعد یه چیزی:
محتوای مخفی: ماموریت های فرعی
در مورد زره هم هر کلاس یه زره به اسم Champion داره که فکر کنم قویترین زره هر کلاس باشه بعد کلا به نظرم سلاح ها و زره ها تنوع خوبی دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه دو صحنه در حالتهای متوسط و آخرین تنظیمات ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه کارت گرافیک های مختلف در رزلوشن مانیتورهای 22 استاندارد ...
Core i7 با کلاکهای مختلف .. بازی زیاد حساسیت روی کلاک cpu از خود نشون نداده ...
مقایسه cpu های مختلف در کنار قویترین کارت گرافیک ...
با تشکر از TechSpot :کد:http://www.techspot.com/review/374-dragon-age-2-performance-test/page1.html