چیزی بهت جایزه نداده تازه ازت 100 تومن هم کم کرده برو حالش رو ببر:21:نقل قول:
Printable View
چیزی بهت جایزه نداده تازه ازت 100 تومن هم کم کرده برو حالش رو ببر:21:نقل قول:
ممنون از جوابتوننقل قول:
یعنی نمیشه دستی خودت کانکشن درست کنی بدون پی سی سویت ؟؟ یه جا نوشته بود ولی مال دو سه سال پیش بود فکر کنم اون شماره که گفته بود برای isp اشتباه بود وصل نشد کسی اگه میدونه بگه :40::40:
ميشه ...
يه کانکشن مثل ديال آپ درست کن ... تو تنظيمات مودمش اسم گوشيت رو انتخاب کن .... در قسمت شماره گيري اين عدد رو بزن :
#1***99*
يوزر و پسورد رو هم خالي بزار ...
و Dial رو بزن...
گوشي بايد در حالت PC به کامپيوتر وصل باشه
واسه من که نشد دیال آپ درست کنم. اگه میشد خیلی خوب بود!
کی اینطوری کانکت میشه؟ با ساختن یه دیال آپ؟
نه دیگه 100 تومنی که پریده بود برگشت سر جایش ما فقط توی این مسابقه شرکت کردیم یه ورودی 100 تومنی دادیم وارد شدیم موقع جایزه هم بهمون 100 تومن جایزه دادننقل قول:
دوستم مسیج زده میگه آخ ایرانسل دستت به خشتکت با این جایزه دادنت :31: واسه اون هم همینجوری شده :31::31::31::31::31::31:
عزیز پی سی سوئیت یه نرم افزار برای مدیریت داخل تلفن شماست ربطی به گوشی ندارهنقل قول:
شما باید اول می باست درایور گوشی رو نصب کنید تا گوشی به مودم تبدیل بشه با ساخت کانکنش چیزی حل نمیشه وقتی که گوشی شناخته نشده
مثل این می مونه که من اسپیکرم رو به خروجی کارت صدا نصب کنم و ولی درایورش رو نصب نکنم و برم اهنگ گوش بدم آیا به نظرت همچین چیزی میشه ؟ صدایی از اسپیکر به گوش میرسه ؟ مسلما جواب خیر هست دیگه.
شما باید درایورش رو نصب کنید که سامسونگ متاسفانه همچین درایوری رو بیرون نداده اگر نه کار منو راحت میکرد دیگه مجبور نبودم دو ویندوزه باشم :19: تا الان صد دفعه این مسئله رو تکرار کردم.:13:
وقتی درایورش شناخته نشده همه این راهها به بن بست میخوره عزیزنقل قول:
این روش وقتی درسته که گوشی شناخته شده باشه. خواهشا اول به سئوال طرف توجه کنید سئوالش رو بررسی کنید امکان سنجی کنید و بعدا جواب بدهید الان این بنده خدا میره کانکشن رو میسازه توقع داره بره تو اینترنت ....
ولی تا سر کوچه هم نمیره :31::31:
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
من :20: تازه 2 تا هم دارم یه وقتهایی این یکی هنگ میکنه میرم اون یکی رو روشن میکنم سیستم از هنگی نجات پیدا میکنه.نقل قول:
ممنون از جوابتون :40:نقل قول:
به خدا می دونم پی سی سوئیت چیه !!!:19:
اخه این رفیق ما نوت بوک داره سون روشه پی سی سوئیت روش نصب میشه ولی وقتی با usb وصل می کنی گوشی رو نمی شناسه ولی با بلوتوث میشناسه بعد که کانکت اینترنتو می زنی ازت یوزر پسورد این چیزا می خواد مثله دایل آپ بعد من گفتم شاید شماره رو داشته باشم وصل شه درضمن توی device manager گوشی رو به عنوان مودم شناخته بود حتی با usb ولی مشکلش پی سی سوئتش !!
اصلا ولش کن یارو بی خیال شد می خواد یه k750 بگیره :31:
از همه دوستان ممنون
اگه توی دیوایس منیجر گوشی رو شناخته باشه که حله مشکلی نیست !
شما وقتی که کنترل پنل رو باز میکنی و کانکشن رو میبینی برو نگاه کن ببین مودم سامسونگ رو شناخته ؟ میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه ؟ معمولا داخل detail کانکشن به این مورد اشاره شده یه نگاه بنداز .
اگر شناخته بود که مشکلی نیست این شماره رو وارد کنید.
#98*
ستاره نود و هشت مربع
و کانکت میشه ( من فکر کردم نشناخته اگر شناخته که موردی نداره )
یک چک بکن ببین جواب میگیری یا نه.
آهان:34:من حواسم نبود بسته جایزه رو بسته GPRS خوندم:18:نقل قول:
سلام ، این دو تا با اون روتر ایسوس چه فرقی داره ؟ آخه اون ایسوسه که گفتی سیم کارت نمیخوره ولی این دوتا میخوره ، اینا کار اونو انجام میدن ؟نقل قول:
باز هم از جواب و پیگیری شما ممنون :40::40:نقل قول:
اصلا من از همون اول همین کد می خواسنم حالا بهش می گم استفاده کنه ببینه چی میشه جوابو بهتون می گم
من تا حالا 4 تا محصول معرفی کردم که سیم کارت میخورند شما 2 تاش رو گفتی این دوتایی که شما عکسشو گذاشتی اینجا و نقل قول گرفتید از ست بنده روتر هستند و 4 تا لن دارند + یکیشون که وایرلس داره و اینترنت رو بین یه اداره میتونه تقسیم کنهنقل قول:
2 تای قبلی که فقط USB دارند یک مدلی هست که فقط یه سیستم رو راه میندازه و وایرلس هم نداره در واقع تک کاربره هست ولی این دوتایی که عکسشون رو گذاشتی میتونند بین یک مجتمع شبکه راه بندازند و از هاب و سویچ و ... هم بهتر عمل مکینه چون روتر هست روتر هم که معنی مسیریابه و دیگه خلاصه بقیه اش رو خواست بگو در یه پست مجزا توضیح بدم . حالا متوجه شدی یا نه؟:20:
نقل قول:
NO!!!
:31:
پست شماره یک به روز شد
در این پست نوشته های جدید *** سبز ** رنگ هستند :27:
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
پست شماره یک رو بخون کامل توضیح دادم.نقل قول:
سلام ، مرسی ، حتما میرم میخونم :11:نقل قول:
خوندم ولی رنگ سبز که از قبل بود ، ولی خب فهمیدم کدوم قسمتاش جدید بود :20:
پست اول رو خوندم اما :
1- اون دوتا ویرایش مربوط به معرفی مارک SimCard Reader بود . ولی بازم ممنون که دو تا مدل خوب از دی لینک معرفی کردی.
2- سئوال من این بود که اون دو تا روتر دی لینک که قابلیت اتصال سیمکارت رو داره ، چه تفاوتی با روتر یو اس بی دار ایسوس میکنه ؟ آخه به ایسوس باید یه دانگل وصل بشه تا سیمکارت رو بخونه ولی دی لینک خودش سیمکارت میخوره و نیازی به دانگل نداره که قیمتشم خیلی ارزونتر میشه .
3- از این دی لینکهایی که تو پست اول معرفی کردی میشه طوری استفاده کرد که بهشون لینک بدی و خودشون رو هارد اکسترنال دانلود کنه ؟
معذرت واسه سر درد آوردنتون :11:
1- من مارک سیم کارت ریدر معرفی نکردم هرچی که اونجا عکسش رو گذاشتم با توضیحاتش چیزی بوده حاصل جستجوی 3G دانگلی توی گوگل بوده سیم کارت ریدر قیمتش 10 تومنه چیزی نداره حتی قابلیت تماس تلفنی نداره با این دانلگها فرق میکنه. فقط میتونه اطلاعات داخل سیم کارت مثل باکس SMS و شماره های گرفته شده و شماره تلفن و..... رو نشون بده ضمن اینکه فلش میکنند و ... کاربردش به درد تعمیکرارا میخوره تا خونگی و ..نقل قول:
2-خوب از اول میگفتی ایسوز :13: اون مدل ایسوزی رو میگی که داخل تاپیک خودم گذاشتم ؟ همونی که شها میتونی روشنش بزاری و یه هارد اکسترنال برای دانلود بهش وصل کنی ؟ همونی که توی امضای من هست ؟
خوب اگر منظورت اون مدلی هست که من تضویحشو داده باشم خیلی فرق میکنه مثلا اون مدل به یک مودم ADSL باید وصل بشه یا یک مودمی که ورودی لن داشته باشه مثل وایمسک ویا ADSL و کاربرد اون روتر هم فرق میکنه دانلود منیجر داره که روی هارد اسکترنالی که بهش وصل میکنی دانلود کنه.
ولی این مودم دانگل هست که از یک طرف سیم کارت بهش وصل میشه و از طرف دیگه 4 تا خروجی لن میده که از سرویس 3G و یا EDGE استفاده کنند و مورد مصرفش هم تیو ادارات و اینها هستش .
در ضمن ایسوز باید بهش دانگل وصل کنی ولی این خودش سیم کارت ریدر داره در واقع این روترها فقط باری استفاده از سیم کارت بین چندت سیستم هستند و قابلیت اضافه ای نداره .
شما درست متوجه شدید برای اون ایسوزه باید سیم کارت دانگل بخرید ولی این روتره خودش دانلگ داره ولی خوب قابلیت دانلود منیجر و خروجی هارد اسکترنال نداره دیگه.
3-نه دیگه این قابلیت رو ندارند :31:باید به اون روتری که توی امضای من هست ( کامیپوتر رو 24 ساعته دانلود نزارید محصول جدید اومد ) وصلش کنی و لینک بدی تا دانلود کنه .
در ضمن با این اینترنت EDGE من توصیه نمیکنم چون اولا هنوز نقشه BTS های موبایل تهه نشده و نقطه کور زیادی در تهران و بقیه جاها هست
دوما هنوز که هنوزه قولی مبنی بر پایدار بودن این سرویس داده نشده
ایرانسل درسته اتیش زده به مالش ولی هنوز که هنوزه قولی نداده این سرویس پایدار بمونه
راستی یک نکته
کسانی که از مخابرات سرویس دارند میدونند که من چی میگم.
مخابرات از 128 بالاتر نمیده مگرا ینکه بسیجی و یا قاضی و ایثارگر و.. باشی
دلیلشون همینی هست که گفتم
ولی جالب اینجاست که قیمت 512 مخابات 20 تومنه ولی همین سرویس رو روی GPRS ایرانسل ما با همین سرعت 30 کیلو در ثانیه با قیمت 10 تومن میگیریم :27:
روحت شاد مخابرات که هنوز عقلت قد گنجیشکه :31:
حیف که مشخص نیست تا کی قراره این سرویسها به مردم واگزار بشه اگر دائمی باشه که خدایی من یک دانگل میگیرم. حیف که وصد حیف که مشخص نیست و هنوز منبع رسمی گزارشی در این مورد نداده.:13:
سلام
من یه مدتیه دارن استفاده می کنم بعد از ظهرا سرعت پایین می اد ! بعضی وقتا وصل نمیشه اعصابمو خورد میکنه !
شبا سرعتش عالیه ! ساعت 3 به بعد سرعت دانم 45 ه !
برای شما هم بعد از ظهرا این جوریه ؟؟
راستی در مورد این که تا کیه تو سایت ایراتسل زده بود تا اخر تابستون ! که این حرفای ایرانسل همش تمدید می شه ! :دي
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
راستی گوشیم اومنیا 2 هست و کلاسش 12 .
ولی من قشنگ با سرعت بالا دانلود می کنم ! و شبا سرعتش هم stable هست !
حذف شود....
سلام ...نقل قول:
1- سیم کارت ریدر یه چند مدلیشو خریدم اما حتی نمیشد باهاش ریکاوری کرد چه برسه به اس ام اس و فون بوک
2- من که از اولش گفتم ایسوس : حالا اون حرف آخرش قابله بحثه که ز یا س خونده میشه :31:
3- دقیقا منظورم این بود که مودم های دی لینک سیمکارت ساپورت میتونن کار اون روتر ایسوز یا ایسوس رو انجام بدن یا نه ! و اینکه اگه هنوز هیچ چیزش معلوم نیست پس چرا اینقدر با اطمینان گفتی که بریم این روتر ایسوز رو بخریم با یه هارد اکسترنال ؟ نزدیک بود خرج رو دست بابام بزارم :19:نقل قول:
4- شما که خودت داری با 30 دانلود میکنی از کامپیوتر استفاده میکنی یا روتر ایسوز ؟ بهتر بگم ، از چه وسیله ای استفاده میکنی ؟
بازم عذر خواهی بابت زیادی سئوالات :20:
1-اون قضیه مربوط به تعمیرکاران موبایل میشه که میرن سیم کارت فلش میکنند قبلا توی یه مجله خونده بودم و میدونم به دست ملت و مردم عادی قابلیت ریکاوری نمیشه که.نقل قول:
2-خوب دقیق نگفتهبودی من 4 تا رورت معرفی کردم و 10 تا روتر هم توی تاپیکها به بچه ها گفتم که بخرند سرجمع 14-15 تا تا حالا محصول معرفی کردم که خودم نمیدونم کدوم مال کدومه حتی بچه ها یه دفعه پرسیدن چه مودمی جایگزین 604 شده رفتم توی پستهای قبلی رو شخم زدم تا اسمشو دراوردم یکی که سئوال میپرسه معمولا اگه سئوالش تکراری باشه من متوجه نمیشم و خودش مچل میشه اخه تقصیر منم نیست تو حساب کن 1700تا پست فرستادم باید برم دستی دونه دونه نگاه کنم ببینم کی چه گفته حالا بحث شما هم نباشه گه گداری میبینی توی این تاپیکها یه عده میان بالنسبت بقیه اینجا رو گلاب بارون میکنند و میرن ویا اخطار میگیرن یا تعلیق میشن از این نمونه ها هم داریم + 3 تا فروم خارجی هست که هر روز میرم سر میزنم و کارای خودم دیگه وق نمیمونه که ببینم کی چه گفته ..خوب پیش میاد :31:
3- در تاپیک مروبط به روتر ایسوزی که شما میگید من هنوز هیچ ویرایشی نکردم برید ببینید پستهای من رو
من اخرین ویرایشی که کردم نوشتم
پس حرف شما سندیت نداره چون من این مطلب رو کامل توضیح دادم و در قسمت بولد شده شما میتونید ببینید که من گفتم باید این سیمکارت دانگل رو حتما تهیه کنید وگرنه خود روتر ایسوز همچین قابلیتی رو نداره ولی میتونه به سیم کارت دانگل وصل بشه هر روتری این قبالیت رو نداره ( البته به غیر از اون 2 تا مدل دی لینک که در پست اول معرفی کردم ..نقل قول:
ویرایش:
بعد از این همه مدت شرکت ایرانسل بسته های افزایش رو اورده به نام سرویس gprs که یک ماه نامحدود رو به قیمت 10 تومن و بسیار مناسب تحویل میده شما با خرید یک سیم کارت دانگل ( رجوه به تاپیک edge ایرانسل در امضای بنده ) میتونید این دانگل رو به روتر وصل کنید و بدون نیاز به موبایل با این دانگل به به اینترنت وصل بشید و مستقیم فایلهای دانلودی رو به داخل هارد اکسترنال بریزید این روش برای جاهایی که ADSL ندارند امکان پذیر هست ضمن این که ارتباط بصورت بی سیم هست و قابلیت reconnect شدن هم داره خلاصه بی نیاز از هرچیزی با خیال راحت دانلود کنید پس اگر ADSL ندارید لزومی به خواندن قسمت خرید مودم ADSL
ندارید .... با تشکر .
4- شما چیکار به کار من داری ؟ :31: با یه گوشی e 251 که همون e250 هستش فقط قیافش فرق کرده . سامسونگه و خدا رو شکر با ویندوز 7 مشکل داره :13::31: اون روتر رو هم من خریداری نکردم اخه کار دانلود زیادی ندارم همین 128 برای من کافیه ولی یه وقتایی که به دانلود بخورم با همین EDGE مشکلم رو حل میکنم ولی خدایی میگم سرعت خیلی کمه .و صبر و تحمل من تاییدی بر کار کسانی که مسئول سرویس دهی هستند نیست.
برای قضیه این روتر میتونید با اقای gharibe_63 که توی اون تاپیک روتر ایسوز پستهای بعد از من رو دادند میتونید هماهنگ کنید و سوالتون رو بپرسید ایشون یکی از این روترها رو خریداری کردند میلاد هم یکی از دوستاش خریده حالا رفته تحقیق تا ببینیم چیکار میکنه و نتیجه اش رو توی همون تاپیک میزنیم.
خوب فعلا
سلامنقل قول:
خب مگه قرار نیست اپراتور سوم دهه فجر سیم کارتاش عرضه بشه؟اصلا میگیم نهایتا تا عید.اونم که نسل سومه.پس حتی اگه ایرانسل سرویسش رو ادامه هم بده با وارد شدن اپراتور سوم،اولا دیگه کسی سراغ ایرانسل نمیره و دوما دانگل ها تازه بازارشون رونق میگیره.البته اگه سرعتی که قرار هست اپراتور سوم بده رو واقعا بذارن بده.چون میگن 8 مگا میخوان بدن!!!:18:(تعجب برا سرعتش نیست برای اجازشه)
---------------------------------------------------
راستی من بالاخره تونستم با ایرانسل به edge وصل بشم.اینجا هم شرایط جالبی داره.وقتی g میشه با یکی دوبار قطع و وصل کردن e میشم و دیگه ثابت میمونه.فکر کنم دوتا دکل مختلف هستن.اما یه سوال دارم:من همراه اول رو با کلاس 10 و 32 امتحان کردم.با 32 دانلودم نهایت تا 7-8 میرفت.با کلاس 10 هم کمی پایینتر بود.اما با ایرانسل الان کانکتم با کلاس 10 و دانلودم مدام بین 1 تا 17 بالا پایین میشه(بالاخره رفتم بالای 10 کیلوبیت)که ثابت موندنش بستگی به همون ساعات روز و حجم مکالمات داره.حالا سوالم اینه که با این وضعیت آیا با edge 32 روی ایرانسل میتونم به دانلودی بالاتر از 30 برسم؟؟(چون فعلا امکان تستش رو ندارم پرسیدم ها)
سلامنقل قول:
جریان اپراتور سوم رو نمیدونم درمورد دهه فجر هم به اطلاع برسنم که با شرایط خطرناک منطقه بعید میدونم عمرمون تا اون موقع برسه :13::31: فعلا قراره یه اتفاقات خاصی بیفته که حالا گفتن با صحبت کردن حل میکنند وگرنه که باد لباس رزم بپوشیم و .... :46::31: پس عملا حرف زدن در مورد اینده بیخوده ضمن اینکه همین اپ=ارتور مگه قرار نبود شرکت اتصالات باشه پس کی بوده که این وسط یه چک گذاشته تو جیب رییس مجلس و شرکت اتصالات رو حذف کرده ؟ پس اینها یه چیزایی که پشت پرده است و وفعلا مردم بازی چه ای بیشتر نیستند پس نمیشه روی حرف این خاله زنکهای رختشورخونه میدون بهارستون اعتماد کرد باید ببینی هر وقت استرات فروش سیم کات رو زدند در موردش بحث کنیم وگرنه اینها قرار بود پارسال این سیم کارتها رو عرضه کنند بی خودی دارن لفتش میدهن.
--------------------------------------
خوب به سلامتی اقا تبریک
مشکلت رو شنیدم ویک سئوال دارم مگه نمیگی با کلاس 32 با همراه اول تست کردی ؟ خوب با همون گشوی که کلاس 32 داره با همراه اول دوباره تست کن کاری نداره که.
ولی در مورد اینکه سرعتت بیشتر از 30 بشه ابید بگم که چون کلاس 32 سقف دانلودش روی 35 و اینهاست و کلا 10 هم دور و بر 25 هستش همین 5 کیلو بایت یه قدرت مانور بیشتری رو میده ولی انتظار نداشته باش که 35 رو کامل پر کنی .
تو نهایت تا سی میری و لی بیشتر از سی رو نمیدونم احتمالش هست وضعیتت تا حدی شبیه به من بشه
یعنی از 20 کمتر نشه و تا سی هم بصورت ناپایدار بالا بره ولی دوباره به 20 برگرده.
خلاصه اقا این سرعت با این سیم کارت و این قیمت نعمته خدایی .
سئوالی هست بپرس.
یکی به داد من بدبخت برسه :
چند وقت پیش من تو همین تایپیک نوشتم که اینترنت یه ماهه من (شبانه) بعد 1 هفته غیر فعال شده پیگیری هم کردم ولی نتیجه نگرفتم و یه بسته دیگه خریدم یهو دیدم این بسته هم بعد یه هفته غیر فعال شد (یعنی هزینه کم میکنه ) با ایرانسل هم که تماس میگیرم فقط میگن پیگیری میکنیم حالا جالب اینجاست که بعد چند روز که دیشب تماس گرفتم گفتن : مشترک گرامی ((حد اعتبار)) شما تمام شده !!!! منم گفتم یعنی چی ؟ جواب چرت و پرت بمن دادن .. کسی از دوستان مشکل منو داره ؟؟؟ تازه یکی از اپراتورها بمن گفت : درسته که شرکت گفته نامحدود ولی امکان داره نامحدود نباشه . اینم بگم که من تو این یه هفته هر شب 500 مگ دانلود داشتم . کسی مثل من(که بستش یه ماهه هست) دان داشته ؟؟؟ آخه چرا اینجوری شده !؟ یعنی بین این همه مشترک فقط من اینجوریم ... دزدی از این بدتر ؟؟ شما را بخدا جواب منو بدین ...
سلام.
چورین یا نه دوستان؟
به نظر میرسید که سایت یه مدت دان شده بود. همون پیغام Time out رو واسم میداد.
بهترین گوشی برای این سیستم رو چی پیشنهاد میکنید؟ کینگ جان. وضعیتت با E251 چطوری؟ پیشنهاد میکنی زیر 60 تومن یا 100 تومن چه گوشی تهیه کنیم؟
خوبیه گوشی اینه که میتونی در حین استفاده از نت هم باهاش صحبت کنی. البته خوندن اس ام اس رو نمیشه.( شاید هم واسه من نمیشه) ولی مکالمه هیچ مشکلی نداشته!!!
این روزا یکم وضعیت بهتر شده. ولی شارژ ماهیانه ام تموم بشه میخوام همراه اول هم یه تست بکنم. چون توی منطقه ی ما خوب آنتن میده .کلیپ های یوتوپ رو من با در ثانیه ای بافر کردن باز میکردم. خیلی سریع بود...
سلام
سایت که مشکل داره در این حرفی نیست
والا بهترین گوشی که همین e 251 خوبه ولی موضوع اینه که اگه میخوای اکبند بخری بهتره بری دانگل بخری چون دیگه فرق قیمتی با اکبند این گوشی نداره همش 10-20 تومن فرق دارند. تازه دی لینک هم میتونی بخری فقط دقت کن که 3g داشتهباشه که بعدا هم نسل سوم اومد به مشکل نخوری ..
راستی امروز توی تابناک نوشته بود که نسل چهارو رو میخوان جایگزین کنند.
و نسل سه منحل میشه ولی شما فعلا دانگل رو بگیر این پینشهاد منه دیگه تصمیم گیری با خودت.
در مورد یوتوب هم خوش به حالت والا من که فعلا شبانه دارم تا ببینم ماه بعدی اوضع چه جوری پیش میره.
ایرانسل فقط توی روز و تا قبل از ساعت 6 و7 سرعتش خوبه مخصوصا دانلود از یوتیوب اما تو شب پینگ بالاست و وبگردی تعطیل میشه سرعت دانلود هم از 10 بالاتر نمیره . به نظرم باید سرعت شب بالا باشه ولی چرا اینطوری نیست نمی دونم شاید برای من اینطوریه
نه من شبانه دارم و شبها از 20 کمتر نمیشه :27:
اینجوری که معلومه هیچ چیز نمیتونه تضمین کنه من با تهیه ی همه ی این تجهیزات بتونم از Edge با خیال راحت استفاده کنم ؟
دل رو به دریا میزنم , هرچه بادا باد :20:
.................................................. .................................................. ....
ظاهرا شما یه گوشی شعیف دارید چون اگر گوشی پقدرت و جدید داشتید هیچ وقت همچین حرفی رو نمیزدیدنقل قول:
ولی به هرحال :
فعلا یه گوشی بگیر با همون کار کن
اگه این سرویس به کل منحل بشه ضرری نکردی یه گوشی با قابلیتهای بیشتر کاسب شدی
حتی میتونی بفروشیش و پولت رو پس بگیری و مایه اولیه رو برگدونی.
اگر هم که این سرویس پابرجا موند . که گوشی جدید رو داری میری یه روتر میخری و یه دونه هم دانگل میخری میزنی تنگش . که هزینه اون بیشتره و منوط به صابت شدن این سرویس هست باید این سرویس ثابت بشه بعدش شما اقدام به خرید بکنی.
این دیگه ماتم گرفتن نداره .
نکته دیگه اینکه در قسمت روتر یه بخض اضافه شده و پست اول رو ویرایش کردم حتما بخون . ( همون تاپیک معروف بهترین محصول اومد کامیپوتر رو 24 ساعته روشن نزارید
الان دوستم خریده داره کار میکنه و حال میکنه :8:.)
اقا یه سوال می شه توش " وی p ....ان " استفاده کرد ؟ اخه من هر کاری می کنم نمیشه ! پرتش رو بستن ؟ کاری می شه کرد ؟:((
تا چند وقت پیشV پــی N رو ایرانسل کار میکرد.اما الان بستنش ...:13:نقل قول:
متاسفانه به علت پینگ بالا و همچنین بسته بودن این پورت وبگردی زیاد توصیه نیمشه خود منم با نرم افزارهای که میرم دور بزنم متاسفانه گیر میکنم.
ولی دانلودش عالیه:8:
گوشیم i8910 ولی نیگا کردم کلاس 10 داره , تو سامسونگ نتونستم کلاس 32 پیدا کنم اما تقریبا همه ی مدلای نوکیا کلاس 32 داره از 5130 گرفته تا N900 :8: ... سرچ زدم 3710 fold قیمتش مناسبه و کلاسشم 32 و خیلی شیک .:8: فعلا با همین کار میکنم ببینم چی میشه , راستی از لحاظ قدرت سخت افزاری تفاوتی بین دانگل , روتر و یا گوشی وجود داره ؟ ممکنه مثلا گوشی ضعیف تر عمل کنه یا روتر قویتر ؟ من سوات ندارم منظورمو خوف رسوندم ؟ :20:نقل قول:
سامسونگ هم داره چرا که نه خودم یه نمونه بارزشنقل قول:
گوشی e 251
رو دارم که کلاسش هم 32 هست
گوشی e 250 هم کلاسش 32 هست
البته گوشی شما فکر کنم 3g داشته باشه که سرعتش یک مگ هم میرسه
از لحاظ قدرت دانگل سریعتر هستش حدود یکی دو کیلو بیشتر میگیره ضمن اینکه ثبات راتباط هم بیشتر میشه چون وسیله مخصوص این کار هست نه تبدیل کردن گوشی به دانگل
گشوی برای صحبت کردن هست دانگل برای ارتباط دیتا
اون روتر که شما میگید هم حکم دانگل رو میکنه همونی که سیم کارت میخوره رو میگم اون هم با دانگل فرقی نداره فقط امکاناتش بیشتره مثلا دیگه ممثل دانگل نیست که 1 نفره باشه چون دانگل برای یک نفر هست ولی با این روتر میتونی یه اداره و سازمان رو پوشش بدید.
در کل روتر و دانگل جفتشون مثل هم هستند ولی گوشی یه چیز یدگه است و سرعت در دانگل و روتر بیشتره.
آره 3G داره ولی کو 3G ؟ این 3710 هم 3G داره :20: , در ضمن من این گوشیو واسه HD اش خریدم .نقل قول:
Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps این یعنی چی ؟ تو مشخصات E251 نوشته بود . این که نوشته کلاس 10:31:
عزیز فرق کلاس 10 با کلاس 32 در حد 10 کیلو هست !!! ولی همین ده کیلو روی سرویس ایرانسل حدود 5 کیلو افزایش ثابت میده و 5 کیلو هم بصورت رندوم بصورت ناپایدار بدست میاری
نمونه اش خودم که کلاس 32 دارم و در واقع باید روی سرعت 32 ثابت باشم
ولی سرعتم نا پایدار هست
از 20 کمتر نیمشه و تا 45 هم میره !!!!! و دقیق مشخص نیست که چه مقدار هست ولی معمولا در رینج 24 تا 26 رو ثابت می مونه و کمترین حدش هم در حد 20 کیلو بایت هست.
حالا کلاس 10حدود 5کیلو با سرویس من فرق داره یعنی ماکزیمم به جای 45 روی 40 میره و دست کم هم از 20 شروع میشه همین
چیز سختی نیتس که داداش
در مورد 3G هم باید بگم وقتی خارج این سرویس رو دارند چرا به موبایل ایراد میگیری
اینجا ایرانه که شتر توی خیابون رد میشه
یه همسایه میلیاردری هم ما داریم سه تا کوچه با ما فاصله داره که با اسبش میاد بیرون
نمیگم کجا هستم ولی خدایی توی این منطقه اسب کم داشتیم که اون هم اضافه شد .....:13: حالا میخوای 3g داشته باشی ؟
در ضمن اون HD گوشیتون خیلی خوبه :20:
حذف شود .................................
امروز چه روز خوبیه !!!
ایرانسل پیغام زده سرویس شبانه اینجانب تا ساعت 24 امشب فعال است و دیگر فعال نخواهد بود . یعنی یه امشب هم از دستمون در رفت در حالی که من 1 روز از اینها طلبکارم
روز 31/3 ساعت هشت شب این سرویس رو فعال کردم
الان 11 صبح روز 29 هستش !!!!!!!
لعنت بر پدر دزد :13:
یکی به داد من بدبخت برسه :
چند وقت پیش من تو همین تایپیک نوشتم که اینترنت یه ماهه من (شبانه) بعد 1 هفته غیر فعال شده پیگیری هم کردم ولی نتیجه نگرفتم و یه بسته دیگه خریدم یهو دیدم این بسته هم بعد یه هفته غیر فعال شد (یعنی هزینه کم میکنه ) با ایرانسل هم که تماس میگیرم فقط میگن پیگیری میکنیم حالا جالب اینجاست که بعد چند روز که دیشب تماس گرفتم گفتن : مشترک گرامی ((حد اعتبار)) شما تمام شده !!!! منم گفتم یعنی چی ؟ جواب چرت و پرت بمن دادن .. کسی از دوستان مشکل منو داره ؟؟؟ تازه یکی از اپراتورها بمن گفت : درسته که شرکت گفته نامحدود ولی امکان داره نامحدود نباشه . اینم بگم که من تو این یه هفته هر شب 500 مگ دانلود داشتم . کسی مثل من(که بستش یه ماهه هست) دان داشته ؟؟؟ آخه چرا اینجوری شده !؟ یعنی بین این همه مشترک فقط من اینجوریم ... دزدی از این بدتر ؟؟ شما را بخدا جواب منو بدین ....
یه عکس از اون اس ام اس فعال شدن و غیر فعال شدنش بزار ببینم
شما اولین موردی هستی که انیجوریه
من حدود 2 گیگ دانلود کردم متاسفانه وقت ندارم و حوصله اش رو ندارم که سیستم رو مدام روشن بزارم تا صبح وگرنه منم یه ضرب دانلود میکردم
اگر واقعا مسیج رو زده این پیام رو میتونین به اون سازمان نظارتی بفرستین و قضیه رو بگین
قول میدم پیگیری کنین یه ضد حال اساسی به ایرانسل بزنند.
این ایرانسل چیز خوبیه ولی زیاد دم در میاره . اگه این اتیشها رو برپا نکنه واقعا سرویسهاش حرف نداره.
اخه کجای دنیا سرویس 512 رو میدن 10 تومن ؟:31:
تازه دوست عزیز من جای شما بودم با دوتا خط امتحان میکردم دوباره روی همون خط قدیمی این سرویس رو فعال نمیکردم چون از یه سوراخ دوبار گزیده شدن خوب نیست.
به هرحال من تا همین حد میتونم راهنمایی کنم چون شما اولین کسی کهستی که همچین چیزی رو میگید کسی تا حالا در این مورد گزارشی نداده.