دوستان این وسط سوء تفاهم نشه به R* توهین بشه ها... :دی
چون با من طرفین.
البته خوده Rockstar گفته که بازی فوق العاده خواهد بود ببینیم از این شرکتی که کمتر از شاهکار نساخته چی بر میاد!
(سازنده ی بازی هم این عکس سبزه آخری هست :دی )
Printable View
دوستان این وسط سوء تفاهم نشه به R* توهین بشه ها... :دی
چون با من طرفین.
البته خوده Rockstar گفته که بازی فوق العاده خواهد بود ببینیم از این شرکتی که کمتر از شاهکار نساخته چی بر میاد!
(سازنده ی بازی هم این عکس سبزه آخری هست :دی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gamerswallpapers.com/user-content/uploads/wall/o/47/Max-Payne-3-Widescreen-Wallpaper.jpg
چی شد پس این مکس پین؟ قرار بود 2009 بیاد فک کنم
اخ الانم ادم یادش میفته با اینکه بیش از 10 بار تمومش کردم بازم دلم می خواد بازیش کنم هر وقت اینجا برف میاد من یاد مکس پین میفتم مخصوصا یکنقل قول:
واقعیتش اینه من توی اوج تینیجری مکس پین رو بازی کردم و بهترین بازی بود که توی ذهنم نقش بسته , فکر نکنم دیگه هیچ بازی بتونه جای اون رو بگیره . اون محیط های سرد و روایت داستان بازی به سبک فیلم های نوآر . اسلو موشن های مکس ( من عاشق این حرکت های مکس بودم ) و ... دیگه تکرار نمیشه . آخه این کله کچل مکس پین و برزیل و آمریکای جنوبی کجا و زمستون NY و ساختمون های با شکوهش کجا .
moh کدوم بازیه؟ :31:نقل قول:
شما اگر دقت کنی میبینی که اکثر بازیهایی که دارن ساخته میشن تقریبآ سیر داستانیشون رو از اون حالت خطی و یک نواختی در آوردن و همین داستان پردازیه کاملآ جدید رو طوری که دیگه خسته کننده نباشه رو پیش گرفتن..نمونشم زیاده mw1,mw2,black ops,moh,assassin creedها و خیلی هستن که تو این چند ساله این روش رو واسه روایت داستانیشون دارن استفاده می کنن.
+
مکس پین 1 به نظر من خیلی قیافش با احساس و خسته بود اصلا احساس ازش میریخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
moh=medal of honor
مطمئنید شماره 3 هست؟
کمی ضعیف نیست گرافیکش؟
بنظر من که میخوان یه گند حسابی بزنن به سری مکس پین
این عکس ها مال مکس پین 3 نیست
عکس هایی که شما گذاشتین مال مکس پین 1 و 2 هستش
خودت تنهایی فهمیدی:31: :11:نقل قول:
اونارو واسه مقایسه قیافه مکس پین 1 با 2 گذاشتم:10:
البته منم یه جوری نوشتم:31:نقل قول:
مکس پین 1 به نظر من خیلی قیافش با احساس و خسته بود اصلا احساس ازش میریخت
حالا که دوباره بحث سر قیافه مکس شد اینم از من داشته باشید (یادش بخیر مال 3 سال پیشه،دوران اوج انجمن بازی :41:) :
نقل قول:
آقا کی میاد بازی خبری ازش ندارید کلا؟
یه جا تو بازیم عکسش بود بعد اینکه بازیو تموم میکردی یه مرحله میداد اونجا تو تابلو همه عوامل بازی بودن اینم بود ولی من نمیدونستم نویسندشه:11:نقل قول:
والا خبر جدید خاصی از بازی نیومده و تاریخ انتشار هم همچنان نامعلومه!نقل قول:
فقط حدودا یه ماه پیش یه سری عکس از بازی اومد که صفحه های قبلی تاپیک گذاشته شده
فکر کنم دیگه بهتره منتظر بازی نباشیم , یکی از مدیران راک استار گفته بازی مکس پین هنوز هم در مرحله تحقیق و توسعه است . فکر میکنم راک یک جورایی دو دل شده برای انتشار بازی . من خودم موافق کنسل شدن بازی هستم . آخه می بینی یه چیز میاد گند میزنه به خاطرات و نوستالژی ما . مثل این دوک .
اونايي که گفتي درست ولي هدف همون کابوسا اين بود که احساس رو منتقل کنهنقل قول:
اون سردرگمي و گيج شدن ها و ....
واقعآ قشنگ کار شده بود
منم اولين بازيم بود, سوم دبستان بودم (الان سال اول دانشگام :) )
تاریخ انتشار Max Payne 3 در لیست فروش های Amazon و GameStop
–
بخش آمریکایی Amazon و GameStop امروز در لیست فروش های آینده خود نام بازی Max Payne 3 را برای روز 1 ماه دسامبر در سال 2011 قرار داده اند (روز دهم آذر ماه امسال ) .
البته با توجه به سایت ناشر این بازی rockstarwatch ممکن است که تاریخ روز انتشار این بازی تغییر کند.
ساخت این بازی توسط Rockstar Vancouver برای هر سه پلتفرم PS3, 360 وPC تایید شده است .البته شعبه های دیگر هم با این استدیو همکاری داشته اند مثل : Rockstar London ، Rockstar Toronto ، Rockstar New England
داستان هشت سال بعد از وقایل داستان دوم بازی را روایت می کند .
وجود این نوع اسلحه ها در بازی تایید شده است :
pistols
sub-machine guns
rifles
sniper
sniper rifles
البته برای مکس پین باز ها همون pistols که یاد آور خاطرات گذشته است کفایت می کند.
بازی دارای بخش مولتی پلیر ( چند نفره آنلاین ) نیز است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Max Payne 3
………………………………………… ………………………………………… ………..
گویا این امکان در بازی فراهم شده که در یک دست یه اسلحه سبک کمری باشه و در دست دیگه یک اسلحه متفاوت دیگر که این خودش خیلی جالب خواهد بود.
………………………………………… ………………………………………… …………..
………………………………………… ………………………………………… ……………
………………………………………… ………………………………………… ……………
سازنده: Rockstar Vancouver
تاریخ انتشار: 1 دسامبر 2011 ( هنوز کاملا تایید نشده است )
ژانر: شوتر ، سوم شخص
پلتفورم ها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PS3, 360 وPC [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:دنیای بازی
کد:http://www.dbazinews.com/1390/03/31/تاریخ-انتشار-max-payne-3-در-لیست-فروش-های-amazon-و-gamestop/
"حسین براتی" هم جزو پلتفرم هاست؟
:16::16::16::16:نقل قول:
جالب بود
یادم رفت پاکش کنم(امان از این کپی پیست)
نقل قول:
حداقل لینک منبعتون رو قرار میدادین!
کد:http://www.dbazinews.com/1390/03/31/تاریخ-انتشار-max-payne-3-در-لیست-فروش-های-amazon-و-gamestop/
'گيم اسپات هم تاريخ رو 1 دسامبر زده :
کد:http://www.gamespot.com/pc/action/max-payne-3/similar.html?mode=versions
از عکسا معلومه که بازی توپیه قیافه مکس شبیه یکی از این هنر پیشه هاس که اسمشو نمیدونم از این فیلم قدیمیا بازی میکرد
این قیافه ی مکس پین خیلی باحال شده. هر موقع می بینمش 5 ساعت می خندم.
گرافیک بازی خیلی عالی به نظر میاد امیدوارم بازیه خوبی بشه
Max Payne 3
مردی با نام مکس
طبق آنچه تا کنون معلوم شده داستان Max Payne 3 حدود 12 سال بعد از وقایع قسمت دوم دنبال میشود. مکس حالا فضای نیویورک را ترک کرده و به برزیل سفر کرده است.این نقل مکان یکی از تغییرات مهمی است که نه تنها روی داستان بازی تاثیر گذاشته,بلکه روی اتمسفر و جو بازی و حتی گیم پلی آن نیز تاثیرات مهم و قابل توجهی را گذارده است.12 سال گذر زندگی تغییرات مهمی را در روحیه مکس گذاشته و او را هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ جسمی دگرگون ساخته است.سازندگان از این 12 سال به عنوان سالهای گمشده زندگی مکس یاد میکنند که طی آن مکس برای فراموش کردن خاطرات و سقوط های زندگی اش خود را تبدیل به یک الکلی و معتاد به روانگردانها و داروهای آرام بخش کرده است.این که این دوران و آنچه که بر سر مکس آمده به صورت فلش بک در بازی برای مخاطب فاش خواهد شد یا خیر چیزیست که هنوز به درستی مشخص نشده است.در هر صورت مکس این دوران سخت را سپری کرده و حالا به سائوپائلو برزیل آمده تا به نوعی همه آن خاطرات شوم در نیویورک را پشت سر بگذارد.او در Max Payne 3 در قالب یک مامور امنیتی به استخدام یکی از ثروتمندان شهر با نام Rodrigo Branco در آمده است.رودریگو از آن دست ثروتمندانی هست که ظاهرا به شدت دست در کارهای خلاف دارد و همین امر باعث میشود تا مکس بعدا وارد حوادثی پیچیده از درگیری گروههای خلافکار و باندهای زیر زمینی پیش بگیرد.
نوآور از نیویورک تا برزیل
درست است که Max Payne یک شوتر سوم شخصص به حساب میامد اما از نظر تمامی منتقدان,Max Payne یک فیلم نوآور در صنعت گیم بود تا یک بازی معمولی و سرگرم کننده.سازندگان در خلق این اثر تمامی المان های یک فیلم نوآور را رعایت کرده بودند.غم,غصه,خشونت,گناه,سیا ی,پوچی,تباهی,تاریکی و از همه مهم تر یک مرد سقوط کرده همه و همه فاکتورهای نوآوری بودند که به Max Payne 1&2 تزریق شده بود.خود فضای نیویورک,کوچه های تنگ و باریک,فضاهای تیره با نورپردازی سیاه و کدر و و برف سنگینی که سردی و بی روحی و را بر فضای کل شهر حاکم ساخته بود قویترین عامل در تحقق این هدف سازندگان به شمار میرفت.از آنجایی که در Max Payne 3 لوکیشن بازی از نیویورک به سائوپائلو برزیل تغییر کرده و حالا برف و سکوت شب جای خود را به آفتاب سوزان و گرمای روز داده لذا این واهمه وجود دارد که سازندگان نتوانند آن حس و حال خاص نوآور Max Payneهای 1&2 را در Max Payne 3 نیز پیاده کنند.خود سازندگان با دادن امیدواری به طرفداران اظهار کرده اند هنوز Max Payne 3 یک فیلم نوآور است و آنها توانسته اند این حس را در قالب فضاهای مخروبه و نورپردازی های تاریک دنیای زیرزمینی خلافکاران سائوپائلویی ایجاد کنند.لذا هیچ نگرانی در این زمینه وجود نخواهد داشت.فلش بکها و بازگشت به فضای نیویورک هم در این بین کمک شایانی خواهد کرد تا این حس خاص در بازی حفظ شود.
مکس,این مرد خسته
هنوز از مکانیسم نبردها و هسته اصلی گیم پلی Max Payne 3 به غیر از چند نکته ی کوچک اطلاعات چندانی فاش نشده است.سبک بازی همانند دو شماره قبلی یک شوتر سوم شخص است.این بار اتفاق افتادن بازی در سائوپائولو و نوع ساختار خاص شهر شرایط متفاوتی را در درگیری ها ایجاد کرده و به خاطر محیط های درهم و مخروبه که نتیجه ای جز ظاهر شدن دشمنان از نقاط کور ندارد,بازی را از حالت یک شوتر معمولی به یک شوتر استراتزیک تر تبدیل کرده است .بر خلاف اکثر ساخته های Rockstar عنوان Max Payne 3 یک بازی Open-World نیست.بازی دارای روندی خطی و جهانی بسته خواهد بود.خطی بودن بازی بدین معنا نیست که بازی در گیم پلی خود دچار یکنواختی بشود,بلکه این هوش مصنوعی پیچیده دشمنان هست که با ایجاد شرایطی غیر قابل پیش بینی,بازی و گیم پلی آن را در تمامی لحظات پویا و دینامیک نگه خواهد داشت.قرار است در Max Payne 3 مکس از یک سیستم کاور گیری جدیدی بهره ببرد.به طوری که گفته شده حالا در بازی میتوانید با دولا شدن و قرار گیری در زیر آبجکتهای مختلف نیز برای خود یک جان پناه موقتی بسازید.بدین منظور شلیک کور هم در بازی وجود خواد داشت که مکس را قادر میسازد از پست سنگر خود نیز به سوی دشمنان نیز شلیک کند.
کلام آخر
جناب آقای Mc Caffrey همچون دو شماره قبلی کار صداپیشگی مکس را بر عهده دارد.علاوه بر این او این بار بازیگری مکس را نیز در Motion Capture ها انجام خواهد داد.این بازی در اواخر سال 2011 عرضه میشود و امکان میرود که به سال 2012 هم تعویق بیوفتد.
دوستان من این اسکرین شات رو ندیده بودم. امیدوارم که تکراری نبوده باشه :
یه شات جدید از مکس , داره یکم قابل تحمل تر میشه :)
فکر نکنم که گرافیکه بالایی داشته باشه. برای این بازی بیشتر روی اکشن بازی کار کردند.
اینکه انگار نسخه های 1 یا 2 هستش !! :eh:نقل قول:
درسته:2: واقعا بيخود شدهنقل قول:
خیلیم باحاله بنظر من تو چهرش خشم و غم موج میزنه ریزش موشم یه چیز طبیعیهنقل قول:
این پدیده طبیعی را زدن موی سر با تیغ 3 تیغه می نامند نه ریزش مو :دی
تاریخ عرضه Max payne 3 مشخص شد !
Rockstar اعلام کرد که بازی مکس پین 3 در ماه مارچ 2012 منتشر خواهد شد!
کد:http://www.vg247.com/2011/09/08/max-payne-3-confirmed-for-march-2012/
تاریخ انتشار Max Payne 3 + تصاویر جدید!
به گفته Rockstar نسخه سوم Max Payne مارچ سال آینده منتشر خواهد شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ
منبع:
کد:http://www.vg247.com/2011/09/08/max-payne-3-confirmed-for-march-2012/
خفـــــــــنگ شده!
اسکرین شاتاش و بخصوص باکس شاتش امیدوار کنندس فعلا...
این بی هدف از کاور شلیک کردن یا دویدن و شلیک کردنش مکس پینیه...
کاش زودتر یه تریلر بدن ببینیم چی به چیه...
جووووووووووووونم کاور بازی!:31:
آقا جریان چیه همزمان می تونی یه Uzi با یه pistol بگیری دستت؟! یکی Auto یکی semi-Auto!!
توی کاور بازی, گوش مکس پین رو ببینید !!! چرا اینطوری شده ؟ گرگ گاز گرفته گوشش رو ؟ :27:
نمیدونم ولی دید خوبی به این بازی ندارم. تمام خصوصیات بازی مکس پین عوض شده. همه چی.
حتی این باکس شاتی که منتشر شده. اون باکس شات سیاه و تاریک کجا و این کجا ؟؟!!!!
چهارشنبه ی آینده، اولین تریلر از Max Payne 3
راکستار تایید کرد که اولین تریلر از بازی Max Payne 3 را چهارشنبه ی هفته ی آینده منتشر خواهد کرد. و حتی ساعت انتشار آن را نیز مشخص کرده است.
این ویدئو که قاعدتا باید بخش هایی از گیم پلی بازی را نمایش دهد از طریق وبسایت رسمی بازی و همچنین Rockstar Newswire که مرجع رسمی اخبار راکستار است منتشر خواهد شد.
همراه با این خبر یک Artwork دیگر از بازی نیز منتشر شده است که در زیر میبینید:
دیروز چند عکس جدید از بازی منتشر شد و این بازی رسما برای مارس 2012 تاریخ خورد.
منبع:
کد:http://www.dbazinews.com/?p=7482
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
میگم احتمالا اون عکسه باکس شات نیست!نقل قول:
چون الان منم یکی گذاشتم که زیرش دقیقا همونطور لگو خورده
البته قاعدتا باید باکس شات رسمی هم تو همین مایه ها باشه
اتفاقا خیلی لازم بود داستان عوض بشه چون دو شماره قبلی با فاصله کمی بیرون اومد اما این ....
این کار رو واسه این کردن که به سرنوشت بسیاری از بازی های دنباله دار دچار نشه
احساس میکنم در سطح unchated هستش
کمتر از راکستار دیدیم گیمر ها رو ناامید کنه فکر کنم خوب از آب در بیاد
به تازگی شرکت راک استار در توییتر استفاده از موتوری با نام Euphoria Engine برای فیزیک بازی Max Payne 3 تایید کرد.
این موتور تا به حال در بازی هایی مانند GTA 4 و Red Dead Redemption به کار برده شده است. این موتور وسیله ای است برای بهتر انجام شدن حرکات فیزیکی در بازی.
این میتواند خبر خوش حال کنندهای برای طرفدران این بازی باشد.
محتوای مخفی: منبع :
تنها 48 دقیقه تا انتشار اولین تریلر از این بازی...
وقتی تریلر بیاد همین پسن رو ادیت می کنم لینکشو میزارم!
( وااای چه قدر هیجان دارم!!! )
ویرایش:
وااااای تریلر اومد !!
از لینک زیر می تونید ببینید تریلر رو :
با IDM هم می تونید به راحتی دانلود کنید، اگه GameTrailers لینک دانلود گذاشت اونم میزارم که راحت دانلود کنید...کد:http://www.rockstargames.com/videos#/?video=7751
مرسی دوست من . من هم مثل شما خیلی هیجان دارم برای این بازی . مخصوصا اولین تریلر بازی . امیدوارم که خوب باشه و ناامیدمون نکنه . مخصوصا اینکه حس بازی مکس پین رو بشه درش دید و حس کرد .نقل قول: