کسی مشکل بی کیفیتی تکسچر ها رو داره؟
Printable View
کسی مشکل بی کیفیتی تکسچر ها رو داره؟
ویندوز لایو از من کد می خواد , چی کار کنم ؟
بچه ها من vga ام 5750 هست ....
و evil5 رو روی حالت DX10 آوردم ...
امروز BIOSHOCK2 رو خریدم و روی DX9 که روی سیستم ام نصب بود ، به راحتی و با بالاترین کیفیت اجراش کردم ...
ولی گزینه DX10 خاموشه ! DX10 رو هم نصب کردم ولی فایده نداشت !
قضیه چیه ؟!
سلام
دوستان بازي بعضا کرش ميکنه !با دانلود و نصب پچ سيو گيم ها که بهم نمي خوره ؟!
در اين ورژن هم Harvest و يا Rescue کردن Little Girl ها پايان بازي رو عوض ميکنه ؟!
چون من حال ندارم بندازم رو دوشم ببرم ADAM جمع کنه واسم :دي
آقا حتما باید پچ رو نصب کنم؟؟
نقل قول:
بله تاثير داره اگه ميخواي پايان خوب رو ببيني ليتل سيسترها رو rescue كن و البته اون سه نفر رو هم كه اختيار داري بكشي يا نه بذا زنده بمونن تا پاپيان خوب رو ببيني......... .
دوستان کسی کرک این بازی رو برای ورژن 1.0.1 داره ؟ (کرک برای پچی که اومده)
سلام
میشه راهنمائیم کنین ه ک- کردن تو بازی چطوریه
موقع حرکت عقربه دکمه f رو زمانی که بزنم بره رو سبز چی میشه رو ابی بره چی؟ و رو قرمز بره چی؟بعضی مواقع هم پشت هم باید چندین مورد F رو بزنی که این در چه حالته؟
راهنمای فارسی گزینه ها رو کسی داره
ممنون
وقتی عقربه رسید روی خط سبز کلیک رو بزن.نقل قول:
کسی بازی رو تموم کرده؟ چند ساعت گیم پلی داره؟؟؟
نقل قول:
من تموم كردم نقدشم تو صفحه قبلي هس...... .
در مورد زمان گيم پلي واسه من كه زياد بود چون همه ليتل سيسترها رو گرفتم و با همشون هم دو بار از جنازه ها ADAM جذب كردم ...و 100 درصد سيستمها رو هم هك كردم..در نتيجه خيلي طول كشيد شايد بيشتر از 13 ..14 ساعت....ولي به طور نرمال فك كنم حدوداي 8...9 ساعت گيم پلي داره....شايد البته
اقا ویندوز لیو از من کد میخواد چیکارش کنم
تموم كردم! بر عكس همه اولش به من خيلي حال داد ولي اخرش با شكوه نبود. bioshock 3 رو بايد كلا تغيير بدن به نسبت دو شماره ي قبلي. همين جوري پيش بره يه شكست اساسي در انتظارشه.
آقا یه سئوال من پچ رو دانلود کردم
نصب کردم به کرک گیر داد کرک رو دوباره کپی کردم بازی اجرا میشه می خوام بدونم حالا پچ اعمال شده یا نه؟
یه سئوال دیگه من بازی رو خیلی رون دارم بازی می کنم اما گاهی که برمیگردم تو منو گیر میکنه هی آزاد میشه تو بازی نیست اما منو اینجوریه
مالهخ همه اینجوریه یا فقط ماله من این شکلیه
من نسخه boysteam را امروز خریدم و بازی را هم نصب کردم .
ولی وقتی می خام اجرا کنم ارور میده ومیگه :
the ordinal 5372 could not be located
فکر میکنید مشکل چی هست ؟
نقل قول:
آقا کسی جواب مارو نمیده ؟
سلام
اقا من مرحله سوم که اولین دختره رو گرفتم و اون غول رو کشتم موندم بعدش باید چیکار کنم
همه راه ها رو رفتم همهشون تکراریه و قبلا رفتم
راهنما هم میگه R رو نگیگهدار دختره که رو کولمه comme on و اینجور حرفا میزنه
یکم راهنمائی کنین
ممنوننننننننننننن
R رو اگه نگه داريد يک مسير مياد براتون ...نقل قول:
سلام
اقا من مرحله سوم که اولین دختره رو گرفتم و اون غول رو کشتم موندم بعدش باید چیکار کنم
همه راه ها رو رفتم همهشون تکراریه و قبلا رفتم
راهنما هم میگه R رو نگیگهدار دختره که رو کولمه comme on و اینجور حرفا میزنه
یکم راهنمائی کنین
ممنوننننننننننننن
با يک هاله نور ... بريد و بغل يک جسد دختر رو پياده کنيد ..
براي متوجه شدن از ورژن بازي در منوي اصلي گوشه سمت چپ پايين رو نگاه کنيد ...
ممنون دوست عزیز یعنی میگین اون مسیر رو برم و دختر رو پیاده کنم ؟نقل قول:
خوب نگفتین دختر رو چطوری پیاده کنم؟چه دکمه ای رو بزنم؟
خودش مي نويسه !
دکمه B ...
ای بابا کسی چواب مارو نمی ده ؟نقل قول:
من پست هاي قبلي شما رو خوندم . فهميدنش سخت نيست كافيه بزيو run كنيد و 1 ساعت بازي كنيد يقينا خودتون ميفهميد.:46:نقل قول:
نقل قول:
حتما قبل و بعد از پچ تغییری نکرده که من الان این سئوال رو پرسیدم دیگه می خوام بدونم اصلا این پچ چه کارهای انجام میده و اگر قرار باشه تغییر کنه چیکار می کنه
بازی رو امروز صبح شروع کردم
همه چیز به همون قوت خودش باقیه
شماره اول یکی از بهترین بازی هایی بود که تجربه کردم و این شماره هم ادامه اون با یک سری امکانات جدید که از جمله اونها سلاح های جدیدی مثل drill که عالی هم کار شده و سیستم جدید ---- کردن هست
گرافیک هنوز هم یکی از بهترین و چشم نوازترین هاست
محیط های تاریک با lighting های کم و صد البته زیبا که یک جورای رعب اور هم هست
به همراه موسیقی و صدا گذاری عالی بازی در کنار داستان جذاب بازی و صحنه های جالب که پیش میاد ادم رو شدیدا به ادامه بازی راغب میکنه
شنا کردن های زیر اب هم جالب کار شده
خیلی وقت بود منتظر این بازی بودم
من رسیدم به Siren Alley اگه اشتباه نکنم!
خوب Spider Splicer های که در شماره قبل زیاد جالب نبودند حالا واقعا وحشی و ترسناک ظاهر میشن!دستهاشون هم بیش از حد دراز شده!کلا هولناک شدن!
بعضی از این به اصلاح SetPiece های که وجود دارد کاملا کیفیت عالی برخوردار هست و آدم کیف میکنه!از دیدن آنها و آدم را در موقعیت های خوبی قرار میدن!موسیقی به شدت عالی عالی اوجش را که تا اینجا رفتم موقعی بوده که داشتم میرفتم سراغ Grace Halloway که اون راه روی تاریک موسیقی بسیار هیجانی نواخته میشه!
به نظر من یکی از نکات مثبت این اثر ظاهر شدن Big Sister هست که واقعا عالی و میخکوب کننده هست!
و یک جایی هم هست که به خوبی عقاید اندرو نشان داده میشه در Ryan Amusement که واقعا فوق العاده هست دستهایی که مانع پیشرفت هستند!!
آموزش استخراج موزیک این بازی رو در تایپیک " استخراج SOUND و MUSIC بازیها" قرار دادم.
آقا لطفا گیمر ها جواب بدن چون اینجا کسی های که ادعا می کنند زیادن اما وقتی پای جواب دادن میشه کسی جواب نمیده
آقا این مشکل که مثلا کاهی که میری رو منو یا رو نقشه یا مثلا میری چون و تیر بخری ماوس گیر میکنه از چیه ؟
من پچ نصب کردم اما به کرک ایراد گرفت بعد دوباره کرک نصب کردم می خواستم بدون آیا پچ اعمال شده یا اینکه باید کرک دیگه پیدا کنم ؟
من هم اون پچ 170 مگی را دانلود کردم ولی همین مشکل را داشت شاید به خاطر این باشه که نسخه دزدی هست بازی این پیغام را میده
برای من همچین مشکلی به وجود نیومده!ماوس گیر بکنه فقط یک ثانیه تو منوی اول گیر میکنه بعدا دیگه مشکلی نداره!!نقل قول:
آقا این مشکل که مثلا کاهی که میری رو منو یا رو نقشه یا مثلا میری چون و تیر بخری ماوس گیر میکنه از چیه ؟
اعمال شدن که فکر نکنم اعمال شده باشه و مشکل هم از کرک به نظر من نمیتوانه باشهنقل قول:
من پچ نصب کردم اما به کرک ایراد گرفت بعد دوباره کرک نصب کردم می خواستم بدون آیا پچ اعمال شده یا اینکه باید کرک دیگه پیدا کنم ؟
خوب همین رو منو دیگه پچ گفته این مشکلات رو حل می کنه
بالاخحره یه کرک باید واسه این پچ باشه
من نميدونم با اين بازي چه مشكلي دارم!بازي برام مثل بگم چي ميمونه!بازي روئ نصب كردم اما اصلا از بازي خوشم نمياد!با اينكه ميگن داستان فوقلعاده اي داره و منم از داستان بازي ها خيلي خوشم مياد اما نميدونم چرا از اين بازي خوشم نمياد!
خوب دیشب ساعت 10:30 ادامه دادم بازی رو تا ساعت 3:30 یک ضرب اونم با headphone
اصلا نفهمیدم کی time گذشت از بس این بازی فوق العادست
گرافیک بازی هر چی جلوتر میری کولاک تر میشه نورپردازی واقعا تو بازی های این نسل حرف اول رو میزنه حتی اگه بعضی جاها ضعف texture باشه اون رو هم میپوشونه
داستان بازی که شاهکاره واقعا
پراکندگی و فراوانی زیاد item ها و دستگاه های -- در کنار استراتژی هایی که باید برای کشتن دشمن ها به کار ببری و اونم تا حد زیادی ناشی از تجربه و skill هست عالی و فو قالعاده fun کار شده
little sister ها هم واقعا ترسناک ساخته شدن :31:
تا مرحله Dionysus park رسیدم
من یکی که اصلا دلم نمیخواد تمام بشه
نقل قول:
پدرام واقعا از اين بازي خوشت اومد؟؟؟به نظرت به شاهكار شماره 1 ميرسه؟؟؟؟موضوع و گرافيكش خيلي افت كرده...:19:
من بعد 4 ساعت بازی دچار سرگیجه میشدم.سرعت موس رو کم کردم بازیش بهتر شد.
چند تا اخر داره؟
چیکار کنیم که لمب هم اخرش بمیره؟خونمون هم توی شیشه نشه؟
چیتی نداره که از اول بازی همه قدرت ها رو داشته باشه؟
مراد جان افت کرده گرافیکش ؟ :31:نقل قول:
engine و environment همونه اما افت که نکرده به نظر من هیچی خیلی مکان ها و موقعیت های قشنگ تری ایجاد شده که بیشتر گرافیک خود نمایی میکنه
comment های gamespot رو هم اگه بخونی اکثرا همین رو گفتن
افکت های اب فوق العادست سایه گذاری و نورپردازی هم عالی کار شده
شما رو 360 بازی میکنی ؟
در مورد مقایسش با 1 به نظرم این بازی هیجان و کشش و گیرایی بالاتری داره
به خصوص با اضافه شدن Drill
برای من ادامه دار بودن این بازی مهم بود
حتی اگه چندید برابر بدتر از 1 هم میشد باز هم میرفتم دنبالش چون با اتمسفر و موضوع و game play بازی واقعا خو پیدا کردم :31:
بله موافقم کلا ادامه بازی مهمتر از همه چیز خواهد بود...مخصوصا گیم پلی بسیار جالبش...نقل قول:
مراد جان افت کرده گرافیکش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
engine و environment همونه اما افت که نکرده به نظر من هیچی خیلی مکان ها و موقعیت های قشنگ تری ایجاد شده که بیشتر گرافیک خود نمایی میکنه
comment های gamespot رو هم اگه بخونی اکثرا همین رو گفتن
افکت های اب فوق العادست سایه گذاری و نورپردازی هم عالی کار شده
شما رو 360 بازی میکنی ؟
در مورد مقایسش با 1 به نظرم این بازی هیجان و کشش و گیرایی بالاتری داره
به خصوص با اضافه شدن Drill
برای من ادامه دار بودن این بازی مهم بود
حتی اگه چندید برابر بدتر از 1 هم میشد باز هم میرفتم دنبالش چون با اتمسفر و موضوع و game play بازی واقعا خو پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من با ...:31:
موافقم به نظر من یه نموره گرافیک کمرنگتر شده و داستانش هم ضعیفتر...نقل قول:
پدرام واقعا از اين بازي خوشت اومد؟؟؟به نظرت به شاهكار شماره 1 ميرسه؟؟؟؟موضوع و گرافيكش خيلي افت كرده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دختر کوچولوها زشتر دلنچسبتر شده...و از لحاظ گرافیک بیشتر سازندگان به نقاطی که در دید یا توجه بازیباز نیست کم توجهی کردند
و بافتهای ضعیفی به کار بردند.
البته همه اینها با دید مقایسه نسبت به نسخه اول هستش وگرنه به تنهایی واقعا زیباست از همه لحاظ
گيم پلي كه باز هم عاليه.....ولي موضوع خيلي افت كرده..كه تو كامنتا بود.......گرافيكم درسته بازم سنگين و عاليه ..ولي پيشرفتش نسبت به نسخه قبليه چندان جالب نبود.......نقل قول:
آره پدرام جان رو 360 زدم.....شما رو pc بازي كردي؟
نقل قول:
دوست عزیز منم پتچ رو نصب کردم مشکلی نداره اون اصلاحاتی رو که باید انجام بده میده
فقط مثل اینکه این پتچ با بقیه پتچهای که برای بازیها میومد فرق داره و اونم اینه که خودش
بعد از نصب بازی رو چک میکنه که ایا بازی کپی هستش یا نسخه اصله بهتره بازی رو ازاول نصب کنید
پتچ رو نصب وقتی که به کرک باز گیر داد اون پنجره رو ببندید و همون کرک بازی رو کپی کنید
همین کاری رو که من کردم و مشکلی نداره.
بازی جو بسیار خوبی داره گرافیک که همونه فقط تا حدودی تکسچر ها براق تر شدن نور پردازی هم بهبود یافته
ولی ارزش بیشتری داشت تا بازی بهتری ارائه بدن دیگه عشق BIG DADDY منو کشته همش دنبال این دختر
کوچولو هام که یک وقت طوریشون نشه :31: در نسخه یک بازی همه رو نجات دادم راستی این یارو LAMB کیه.
من گرفتم و یه مشکل بزرگ دارم،بازی سیو نمیشه،یعنی تو منو بازی گزینه سیو خاموشه،شما نمی دونی باید چی کارش کنم؟
دوستان من وقتی بازی رو روی PC نصب کردم گزینه سیوش خاموشه و نمی تونم بازی را سیو کنم،می دونید مشکل کار کجاس؟
نقل قول:
راستی این یارو LAMB کیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sofia Lamb زني بود كه با ايدئولوژي Ryan موافق نبود. او عقيده داشت ، طرح رايان نياز به اصلاح دارد. در زمان زندگي رايان جنگ هاي سياسي بين Lamb و او شكل گرفت. Rapture كم كم با دو ديد تبديل شد. عده اي رايان را قبول داشتند و عده ي ديگر با حرف هاي لمب موافق بودند.
پس از مرگ رايان ، لمب Rapture را به دست گرفت. لمب بر خلاف رايان تصميم گرفت حكومتي بر پايه استبداد خلق كند. او يك مشاور هم داشت كه يك كشيش بود. لمب دين را باز به Rapture بازگرداند و يكي از بزرگترين ضربه ها را با اين كار به شهر زد. آزادي بي مرز رايان به نوعي حكومت نظامي تبديل شد . ايده هاي گاه پوچ گرايانه رايان به پيروي شديد از مذهب تغيير يافت. "ارتقا" به رستگاري لفظي تبديل شد. لمب مردم را مانند هيتلر بر عليه دشمن شستشوي مغزي ميداد. با سخن راني هايي كه بسيار شبيه به هيتلر و رهبران سياسي بزرگ بود سعي داشت شهر را دوباره متولد كند و نوعي نژاد پرستي را خلق كند.
اين تغيير و تحول هاي سريع و به قولي انقلاب وسيع در Rapture نه تنها ، اين شهر را دوباره متولد كرد ، بلكه بيش از پيش به ويراني كشيد و لمب به تنهايي شهر را نابود تر از قبل كرد. او حتي نمي توانست خانواده ي خود و دخترش را اداره كند چه برسد به شهر بزرگ Rapture.
> متن بالا توسط آقای MANIX یکی از اعضای Bazi-center نوشته شده.
منبع نوشته بالا :
نقل قول:
کد:http://tinyurl.com/yj7bvqm