نقل قول:
آره داداش. کاملا تایید میشه!
Printable View
نقل قول:
آره داداش. کاملا تایید میشه!
عزیز جان من یه سال ازت بزرگترم نمیتونم بازی کنم بیخیالش شو چقدر زورمیزنیا داداش :دینقل قول:
امشب میخوام دوباره شانسمو امتحان کنم:31:
البته احتمالش هم هست که حتی قبل از پیدا کردن یادداشت اول بیاد . مثل من که همون اول تا اون ماشینه و اون خونه هه دو قدم رفتم یارو اومد . حتی یک یادداشت هم نذاشت پیدا کنم نامرد .نقل قول:
نه دیوونه نری یه وقت روانی میشی :31: من دوباره رفتم . با اینکه حتی توی روز رفتم بازی رو ولی نتونستم ادامه بدم . به محض پیدا کردن یادداشت اول اهنگ رو که زد در جا اومدم بیرون . این بازی برای بعضی واقعا روانی کننده است و اثرات بدی ممکنه داشته باشه .نقل قول:
بالاخره رکورد 4 نا نامه ام رو شکوندم رفتم رو 5 تا ولی به نحو وحشتناکی باز خفت شدم !
تپش قلب گرفتم از ترس ! خدا سازنده هاشو لعنت کنه ! :sq_6:
ركورد من فعلا 5 تاست...
اين يارو درازه خيلي خوف ناك در محيط بازي در حال حركته...
يه بار تو حموم ها اومد جلوم راه فرارم بسته شد...
قلبم اومد تو چشم!!!
سعی و تلاشتو بکن داداش. تو هم بالاخره به نامه هشتم میرسی. از شبل که سخت تر نیست.بازی خیلی قلق داره. حتا کژوان سیبیل که خودت میشناسیش و استاد گیم بود نتونست تا الان تموم کنه.نقل قول:
منم یه تستی زدم. راستش از این سبک که هدف بازی ترسوندن بازیکن هست دوست نداشتم. من ترسی را دوست دارم که در آخر به یه هدف بالاتری برسه. درسته که اینجا باید 8 تا برگ رو پیدا کرد ولی خب هدف اصلی همین ترسیدن هست. بجاش من از مرحله های فوق العاده L.A.Noire خوشم میاد که بعضی مرحله هاش ترس هم داخلش بود. موقع پیدا کردن سر نخ، مخصوصا اگر شب بود.
کسی میتونه بهم بگه که نسخه اصلی بازی کی میاد؟
مشتاقم بازی کنم
چون توی این نسخه شخصیت معلوم نیس ، چراغ قوه هم معلوم نیس
اگه این ماه بیاد عالی میشه
شایدم این هفته بیاد!!
البته اگر هم بیاد من بازی نمیکنم از ترس:sq_10:
دوستان یکیتون میتونه بهم بگه وقتی شما دارید این نسخه جدیده رو بازی میکنید بازی تیک دار یا نه؟
من وقتی گرافیک رو روی fast test میزارم بازم یکم تیک داره
رمم هم دو گیگ هست
ویندوزم هم سون
گرافیکم رو نمیدونم ولی فکر نکنم کسی از این بازی گرافیکش کمتر باشه
اگه منظورمو متوجه نشدید بگین بهتر توضیح بدم
فقط تو رو خدا جواب بدید
چون شاید نیاز به ارتقا سیستمم باشه