نقل قول:
ببخشید ولی اینکه کریمی x رو دریبل زده چه ربطی به این تاپیک و حقوق حقه ی دایی داره ؟؟؟ نکونام هم روی سر کاناوارو به کاسیاس گل زده اما موضوعی کاملا بی ربطه ، فکر میکنم مشکل اصلی اینه که برخی دوستان به عنوان این تاپیک توجهی نکرده اند .
بهتره اینو به خودتون بگید که میگید دایی به مالئیو و... گل زده
نقل قول:
اگر دلخوری شما به این خاطره که کریمی از تیم ملی توسط دایی کنار گذاشته شده ( که البته به خاطر مصاحبه ای بود که بر ضد روسای فدراسیون انجام داده بود )
اتفاقا خیلی خیلی خوشحال شدم ، میدونی چرا چون دایی بدجوری بازی رو به کریمی باخت و دیدیم کریمی با عزت واحترام به تیم ملی برگشت ( نه مثل خود دایی که بدجوری از تیم ملی اوت شد و حتی یک نفر هم از قلعه نویی انتقاد نکرد ، تاکید میکنم حتی یک نفر انتقاد نکرد )، گزارش گزارشگر بازی هم گویای همه چیز بود تو بازی ایران وامارات.
، در ضمن ننگ نرفتن تیم دایی به جام جهانی به خاطر لج بازی کردن با کریمی در تاریخ جاویدان هست
صعود نکردن به جام جهانی = دعوت نکردن دایی از کریمی ولج بازی با 70 ملیون
نقل قول:
و در پرسپولیس هم دایی برای برگردوندنش نظر مثبتی نداشت
مثل اینکه از هیچی خبر نداری !!
دایی گفته بود کریمی رو به پرسپولیس برمیگردونم ، اما کریمی در جوابش گفته بود تا وقتی دایی در پرسپولیس هست به پرسپولیس برنمیگردم ، تنها هدف دایی از این کار این بود که نرفتن به جام جهانی به خاطر دعوت نکردن از کریمی رو لوس کمنه ، که کریمی خیلی باهوش تر از اون بود وبد جوری زد تو ذوقش
نقل قول:
لازم به ذکره که تیم ملی وامدار و بدهکار به هیچ کس نیست
تی ملی یعنی تیم 70 ملیون جمعیت
یعنی تیم یک ملت
نه ازثیه شخصی دایی ، که میگفت تیم من تیم من ودیدیم رید تو تیم
نقل قول:
پرسپولیس هم نه وامدار عابدزاده هست ، نه دایی ، نه باقری و نه حتی پروین بزرگ چه برسه به کریمی که شما اینقدر در رابطه با کریمی حرف میزنید و مطالب تکراری می نویسید .
من نمیدونم شما قبلا جی دیگه ای پست دایدی یا نه ؟؟ اینطور که معلومه شما دارید از چیزی حرف میزنید که بنده اشاره ای نکردم ، اما در مورد پرسپولیس : صاحبان پرسپولیس فقط وفقط هواداران هستن ونه هیچ کس دیگه ، نه کریمی ، نه پروین ، نه دایی ، نه باقری ونه هیچ کس دیگه ای . پس خواهشا بحث رو به بیراهه نزنید
درضمن کریمی متعلق به رنگ خاصی نیست متعلق به ایران است .
نقل قول:
باز هم میگم دایی اشتباهات زیادی داشته و نتایج بدی رو در مقدماتی جام جهانی برای ایران رقم زده ، اما نباید فقط اشتباهات رو ببینیم و نتیجه گیری کنیم .
همه عالم وادم و کارشناسان ومردم و... میگفتن دایی اشتباه میکنه که کریمی رو با لجبازی به تیم ملی دعوت نکرده ، اما چه فایده دایی تیم ملی رو تیم خودش میدونست ونظر هیچ کس براش مهم نبود ، البته مردم حقش رو کف دستش گذاشتن و تو بازی با عربستان جواب دندادن شکنی از 120000 تماشاگر گرفت