نه،اين بازي قفل AP 2.5 رو نداره....نقل قول:
Printable View
نه،اين بازي قفل AP 2.5 رو نداره....نقل قول:
حیف که گرافیک بازی مال 2011 نیست حتی 2010 هم نمیتونیم حساب کنیم.
شاید به خاطر اینکه نسخه اول بازی درست شده مثل خیلی از بازیهایی که توی نسخه اول گرافیک خوبی نداشتن مثل dead space 1
آقا من گرافیک بازی برام خیلی مهمه ! یعنی تا این حد نامید کنندس !!!نقل قول:
امروز نسخه 360 بازی را گرفتم و یک مرحله بازی کردم .
گرافیک بازی چندان چنگی به دل نمیزنه .
داستان نسبتا پربار هست و میشه گفت روایت جالبی داره که کره شمالی و جنوبی و ژاپن با هم متحد میشن و آمریکا در آستانه نابودی قرار گرفته ( در سال 2027 )
گیم پلی بازی هم به نظر من زیاد جالب نیست البته در مقایسه با مثلا کال آف دیوتی یا حتی مدال افتخار جدید . اصلا توقع بازی سرعتی مثل کال آف دیوتی را نداشته باشید ، شلیک ها یه جورایی مصنوعی هست و اصلا به آدم حال میده .
اما در کل باید گفت اگه این بازی را با COD یا مثلا Bad Company 2 مقایسه نکنیم عنوان خوبی هست .
مثل خیلی از بازیهایی که توی نسخه اول گرافیک خوبی نداشتن؟ اونم Dead Space ؟ جالبه این حرف... :eh:نقل قول:
اگه بازی رو به خاطر گرافیکش میخوایین دنبالش نرین...نقل قول:
نه خیلی.اما برای کسانی که به گرافیک اهمیت میدن آره نا امید کنندست.نقل قول:
والا نسخه 2 بهم بیشتر چسبید تا 1.آخه واقعا گرافیکش و مخصوصا دوربین کاراکترش افتضاح بود آدم بعد یه ساعت سرگیجه پیدا میکرد.نقل قول:
من فقط دنبال کشتن و منفجر کردن و اینام. جواب میده؟ :31:نقل قول:
آره اونطور که پیداست گیم پلی خوبی دارهنقل قول:
ای بابا دلمون رو خوش کرده بودیم که بعد از مدتی یه بازی توپ بازی میکنیم ولی با این اوصاف باید قیدش رو بزنیم دیگه:13:
من که خودم شخصا نه بازیو میخرم نه دانلود میکنم نه بازی میکنم.چون واقعا انتظار چنین بازی رو نداشتم با این همه تبلیغ و امتیازاتی که به بازی میدن.نقل قول: