ببینید بحث اپدیت و تغییرات اون یه چیزه دیگست . مشکل اینه که شما فکر میکنید که من دارم از بحث تاثیر رم بر سرعت گوشی این نتیجه رو میگیرم که اومنیا سرعتش کمتر از فلان گوشی هستش ، در صورتی که منظور من مقایسه نیست بلکه در جمع بندی نتیجه به سود گوشی هستش که رم بالاتری داره . اون دوستومن میگه که با باز کردن دو مین و یا سومین برنامه برنامه های قبل بسته میشن و در واقع رم آزاد میشه در صورتی که حتی در صورت بستن برنامه های قبلی مقداری از رم بصورت اشغال شده میمونه و ازاد نمیشه که به تریج باعث کند شدن سیستم عامل میشه . خودتون بعد از چند ساعت استفاده از گوشی مقدار رم ازاد رو نگاه کنید و بعد گوشر رو سافت ریست کنید و دوباره مقدار رم رو نگاه کنید . متوجه میشید که رم ازاد بیشتری دارید .
شما کافیه یا اینتر فیس دیگه مثل تاچ فلو و یا پنلهای اکسپریا و یا shell3 رو روی اومنیا نصب کنید تا ببینید که پایین اومدن مقدار رم چه تاثیر زیادی روی سرعت گوشی داره . درسته اومنیا در حال حاظر با اون اینتر فیس مشکل خاصی با رم پایینش نداره ولی توجه داشته باشد که در صورت نصب اینتر فیس های سه بعدی و سنگین مسلما به مشکل بر خواهد خورد .