با سلام
بين اين سه تا كه گفتم يعني w810i و K750i و w700 كدومش از هر لحاظ بهتره؟؟؟بي زحمت قيمت نو و تقريبي دست دوم هم بگيد فقط زودتر چون ديگه شنبه من مي خوام بخرم
با تشكر
باي
Printable View
با سلام
بين اين سه تا كه گفتم يعني w810i و K750i و w700 كدومش از هر لحاظ بهتره؟؟؟بي زحمت قيمت نو و تقريبي دست دوم هم بگيد فقط زودتر چون ديگه شنبه من مي خوام بخرم
با تشكر
باي
شک نکن و810 بی نهایت بهتره
بله درسته از همه نظر W810 بهترتره شک نکن
نقل قول:
میشه بگید از چه جهاتی ؟!؟!؟!؟!!!!!!!
با این اختلاف قیمت بین K750 و W810 و با در نظر گرفتن این که K750 هک میشه و خیلی امکانات دیگه بهش اضافه میشه بازم W810 خوبــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم حرف دوستم رو قبول دارم!!نقل قول:
با این اختلاف قیمت بین K750 و W810 و با در نظر گرفتن این که K750 هک میشه و خیلی امکانات دیگه بهش اضافه میشه بازم W810 خوبــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم k750 دارم و خیلی حال میکنم وقتی گوشیمو دست کاری میکنم حال کنم تبدیل می کنم به w800 منو عوض میکنم و ...
از لحاظ کارای w810 اما از این نظرها k750
سلام دوستان
ممنون از لطف همه تا حالا 5-4 به نفع k750i هست چون خودم 1 راي دادم به w810i دوستان بياييد نظر بديد همچنان منتظر نظرهاي خوبتون هستم خيلي حياتي هست
با تشكر
باي
و810 کیفیت ال سی دیش بهتره .بزرگتر هم هست
تفکیک صدای هدفونش بهتره
کیفیت صدای عالی هست
دنگ و فنگ خرید هدفون و ...نداره
در ضمن خودم ک750 دارم که دارم اینا رو میگم
سلام دوستان
هر كسي يه نظري داره مي ده به نظر من بهتر هر كسي هر كدوم از اين گوشي ها رو داره بياد بگه چه چيزش بده و چه چيزش خوبه شايد من به اون چيزش كاري نداشته باشم در ضمن لطفا دوستان بيشتري بيان شركت كنن خيلي حياتي هست
با تشكر
باي
دبليو 810 فقط ال سي دي شفاف داره ولي جوستيكش فاجعه است دبليو 700 هم دوربين نداره !
اما كا 750 واقعا گله ! شك نكن !
سلام رفيقنقل قول:
كيفيت صداشون چه جوره؟؟؟
با تشكر
باي
:angry: :angry: :angry: :angry:نقل قول:
w810 جوی استیک نداره ! :angry:
w700 دوربین نداره ؟ :blink:
فقط خواستی یه نظری داده باشی ؟ :angry:
w810 در کیفیت ال سی دی ... کیفیت صدا ... سرعت ... ساپورت رم ...و نوع هدفون از K750 بهتره ...
من و810 دارم از همه نظر ازش راضیم غیر از جاوا بودنش که اون هم محاسن خودش رو داره :tongue:
جویستیک نداره! :blink: نمی دونم به هش چی می گن :laughing: ولی از جویستیک بهتره به نظر من ;)
عکس هاش ,عالیه! تو ماشین با سرعت 70-80 می رفتیم دستم هم می لرزید عکس می گرفتم از بیرون یدونش هم تار نیفتاد :king: اتو فوکوسش خیلی خوبه :thumbsup:
همین پیش پای شمام هک شد :thumbsup: تاپیک تو انجمن هست که آقا سیاوش زحمتش رو می کشه
صدای بلندگوهاش یکم کمه که در جند روزه آتی هکس می کنم درس میشه!!!!! :headphone :laughing:
واقعا من لذت می برم وقتی می بینم چنین انسانهای آگاهی اینقدر با اعتماد به نفس اظهار فضل می کنن:blink:نقل قول:
سلام دوستان
واي چه آمار توپي شد 10 بر 7 به نفع w810i واقعا گوشي خوبي بايد باشه چون تو يه آمارگيري ديگه با نوكيا مقايسه كردم واقعا اختلاف آرا خيلي بود اي ول به سوني اريكسون با اين w810i درست كردنش اگر كسي داره من دست دوم مي خرم
با تشكر
باي
من میگم w810خیلی خیلی خیلی
Only W700
Enjoooooy
سلام دوستان
احسا به شما كه در نظرسنجي شركت مي كنيد از دوستان ديگه هم خواهش مي كنم بيان شركت كنند خيلي لازم دارم از دوستان خواهش مي كنم وقتي نظر خودشون رو دادن بگن كه چه حسن و مزيت و چه عيبي داره
با تشكر
باي
منم میخوام یه دون W810 بخرم تعریف عکس خیلی شنیدمنقل قول:
هرجور شده میخوام بخرم
اما میگن باتریش خوب کار نمیکنه؟ راسته؟
همینطور که قبلا هم گفتم W700i گزینه مناسبی است. برای اینکه :
1-زیبایی در رنگ و شکل
2-خوش دست بودن نسبت به W810 , K750 مخصوصا" جویستیک اون
فقط اتو فوکوس نداره که من باهاش مشکلی ندارم. اونم راه داره : دست نباید لرزش داشته باشه.
سلام دوستان
مي بينم كه w700 هم حرفي براي گفتن داره فعلا كه 3 تا راي داره از دوستان ديگه هم تقاضا دارم بيان راي خودشون رو بدن
با تشكر
باي
من نمی تونم نظر بدم چون خودم هم می خوام یکی از این 3 تا رو بخرم
واقعا نمی دونم کدوم رو بخرم
هر جا یه چیزی می گن
دوستان کمک کنید
در ضمن من تازه عضو فروم شدم
اینم اولین پستمه
ممنون میشم که کمکم کنید:)
:blush: یه موضوع دیگه اینه که من هیچ اطلاعاتی در مورد این چیزایی که شما در موردش بحث می کنید ندارم
اگه میشه یکی کمکم کنه
کجا باید در مورد موبایل اطلاعات پیدا کنم؟
خیلی ممنون
;) iq
CHUCK Forever
سلام هاني جان
عضويتت رو تبريك مي گم
خب مشخص هست كه تو هر بخشي كه نوشته شده مي توني بري سوالت رو بر طبق قانون نيز مطرح كنيد و در صورت بلد بودن دوستان به شما كمك و راهنمايي مي كنند يا اگر شما چيزي بلديد به دوستان ديگه ياد مي ديد
و اما مي بينم كه w700 داره به K750i مي رسه ولي همچنانw810i پيشتاز هست دم w810i گرم باد از دوستان تقاضا دارم بيان بيشتر نظر بدن
با تشكر
باي
من امروز در مورد این موضوع تحقیق کردم و یه جورایی به این نتیجه رسیدم که w810 بهتره:cool:
حالا ببینیم دوستانی که اینجا نظر می دن به چه نتیجه ای می رسن
کسی میدونه قیمت w810 چنده؟
سلام vast vision جان تازه تاپیکتو دیدم :tongue: مثل اینکه همین چند دقیقه پیش فرستادی
خیلی ممنون:)
منم به w810 رای میدم. مسلمه بهتره از دو مورد دیگس. دوستان که توضیح دادن
قیمتش هم رجیستر نشده بین 280 تا 290 اه.
فقط کا 750
شما ميتونيد گوشي k750i رو فلش كنيد و و فلش w800i رو روي اون بريزيد. البته من چون كابل TV رو نداشتم نتونستم تست كنم ببينم اون كار ميكنه يا نه ولي بقيه چيزاش همه مثل w800i ميشه و كار ميكنه.
با سلام خدمت دوستان عزیز
پس قیمت ریجستر شدش چنده؟:blush:
اگه کسی نظرش اینه که k750 بهتره
لطفا دلیلش رو هم بگه
با تشکر:)
من تو یه سایتی که برنامه های موبایل رو گذاشته بود رفتم
اما هیچ کدومشون برای w810 نبودن
دلیلش نا سازگاری برنامه ها با w80 یا مطالب اون وبلاگ قدیمی بودن
اگه کیس در این زمینه هم اطلاعاتی داره لطفا ما رو هم آگاه کنه
با تشکر
سلام دوستان
از تمامي دوستان تشكر مي كنم كه اين تاپيك رو زنده نگه داشتن و خيلي از اعضا در مورد اين سه گوشي شك دارند و مي خواهند اشكالات و مقايسه بين اين سه تا گوشي رو بدونن از دوستاني كه شركت نكردند تقاضا دارم شركت كنند
با تشكر
باي
مطمئن باشید مشکل از سایتش بودهنقل قول:
فکر نمیکنم هیچ تفاوتی داشته باشن.
برنامه جاوا که خیلی کمه. اما بازیها... معمولا اگه روی یکی جواب بده روی اون یکی هم جواب میده.
و810 عاليه اصلا قابل مقايسه با كا750 نيست.
خیلی ممنونم از اینکه راهنماییم کردی دوست عزیزنقل قول:
من این گوشی رو حدود 1 ماه دیگه میخوام بخرم
دوستان ، به نظر شما تا 1 ماه دیگه قیمتش رو چند وای می ایسته؟
کمتر میشه یا بیشتر؟
به خاطر غلط های املایی که تو پست هام داشتم هم ازتون معذرت می خوام تازه کارم دیگه;) :tongue:
با تشکر
سلام منم می خوام گوشی بخرم بین k750 و w810 شک دارم اگه به نتیجه رسیدی من رو هم خبر کن
من که تحقیقاتم رو کردم و 810 خریدم.قیمت رجیستر نشده ش 290 تومن ولی به نظر من رجیستر می ارزه.340 تومنه ولی بعدش دیگه مشکل پیش نمیاد که هر روز دستت بند باشه
سلام دوستان
من از همه ي دوستان تشكر مي كنم منم رفتم w810i خريدم حالا من قبلا 6630 داشتم و برنامه هاش رو تو قسمت برنامه ي كاربردي درخواست مي دادم حالا براي سوني اريكسون كجا درخواست بدم؟؟؟
راستي در مورد ليست برنامه هايي كه روي w810i نصب مي شه هم توضيح بديد همچنين درمورد امنيت صحبت كنيد كه كدوم هك مي شه و كدوم نمي شه؟؟؟
با تشكر
باي
only 810 dont doubt
only 810 810 810
شک نکن 810 رو بگیرنقل قول:
چون هم صداش بهتره هم ال سی دیش تازه تقلبی 750 زیاد شده یکی از دوستام 750 گرفته ویبره نداره