این تاپیکیه برای بحث و تبادل نظر راجع به نوازندگی پیانو و مشکلات اون.لطفآ هر کسی وارد میشه بگه چند ساله پیانو میزنه و چه سبکی کار میکنه؟
Printable View
این تاپیکیه برای بحث و تبادل نظر راجع به نوازندگی پیانو و مشکلات اون.لطفآ هر کسی وارد میشه بگه چند ساله پیانو میزنه و چه سبکی کار میکنه؟
ای بابا انجا چقدر سوووت و کوره!
هیچ پیانیستی نداریم؟
من خیلی بلد نیستم میخواستم مشکلامو از دوستان بپرسم
من خودم 7 ساله پیانو کلاسیک میزنم.شاید بتونم کمکت کنم.نگار جان بیا تابچه های دیگه هم بیان. اینجا رو با هم سر پا نگه داریم:11:نقل قول:
carnation یه 10 سالی فک کنم پیانو زده ...
می تونید از اونم دعوت کنید بیاد...
آقا من الان 20 سالمه و آرزوم اینه که پیانو بزنم.صداش آرامش بخشه.می شه یکی بگه که توی این سن می تونم تازه شروع کنم یا نه و اینکه هزینه خریده پیانو و ... چقدره.
عزیزان در کل بگم بنده در این زمینه تعطیله تعطیلم ولی عاشق صدای پیانو هستم
20 سالتونه فقط ! چرا نتونید ؟!!
هزینش از 800 تومن تا 25 میلیون
(جنس چوبش هم تو قیمتش تاثیر داره )
اگه نخوای کلاسیک بزنی و تکنیک هم برات چندان مهم نباشه و کارایی در سطح لاچینی یا کلایدرمنو بخوای بزنی حتمآ میتونی.البته باید زیاد تمرین کنی و مستمر.نقل قول:
Doyenfery جان شما خودت پیانو می زنی؟
نه
ولی کم کم فهمیدم عاشق پیانو هستم.کلا یه کم بلدم و آهنگای لاچینی رو میزنم البته هیچ وقت استاد پیانو نداشتم به
الانم میخوام پیانو بخرم البته نوش گرونه! مشکلم اینجاس که من چطوری بفهمم پیانویی که میخوام بخرم مرغوبه وچوبش آسیب ندیده ؟و... تا جایی که من اطلاع دارم باید پیانو شناس باشی:13:
درسته.باید پیانو شناس باشی.متاسفانه راحت نمیشه پیانوی خوب رو از بد تشخیص داد.نقل قول:
منم مثله تو اول ارگ میزدم ولی حدود 5 سال پیش پیانو خریدم.من از یه فروشگاه تو ولیعصر پیانومو خریدم الانم ازش راضیم.کلآ ادمای خوب و با انصافی هستن اگه تو تهران زندگی می کنی بگو تا ادرسشونو بهت بدم.
همون که نزدیکه پارک ساعی ه؟ اگه ممکنه آدرسشو بهم بدین.نقل قول:
راستی کدوم مارکش خوبه؟
می شه این چیزایی که گفتید رو یه کم توضیح بدید.راستش من پیانو گوش می دادم ولی نمی دونم اینایی که شما می گید چیه.مثلا اینایی که یانی می زنه از کدوم نوعه؟مخصوصا اونی که به نامه مادرش زده فوق العادست.راستی می تونه کسی لینک دانلود تعدادی آهنگ با معرفی نوع اونها برامون بذارهنقل قول:
آدرسشو بدی ممنون می شیم.قیمتی هم که خودت خریدی رو هم بگونقل قول:
دوست عزیز ایشون 5 سال پیش پیانوشونو خریدن.
الان خیلی گرون شده
[QUOTE=shahi-007;1648243]می شه این چیزایی که گفتید رو یه کم توضیح بدید.راستش من پیانو گوش می دادم ولی نمی دونم اینایی که شما می گید چیه.مثلا اینایی که یانی می زنه از کدوم نوعه؟مخصوصا اونی که به نامه مادرش زده فوق العادست.راستی می تونه کسی لینک دانلود تعدادی آهنگ با معرفی نوع اونها برامون بذاره
آدرسشو بدی ممنون می شیم.قیمتی هم که خودت خریدی رو هم بگو[/QUOTE
کارای یانی اگه بخوای کل ارکستر رو در نظر بگیری میشه گفت یه چیزی تو مایه کارای کلاسیکه ولی با یه سبک جدید و با پیچیدگی خیلی کمتر.ولی از لحاظ تکنیک اهنگایی که خودش با پیانو میزنه مثله کارای کلایدرمن و لاچینیه.
اگه پشتکار داشته باشی میتونی ظرف یکی دو سال آهنگای در این سطح رو بزنی.
آدرسشو ندادینا؟
البته اگه زحمتی نیست ممنون میشم.
100متر مونده به میدون تجریش.گالری پلنقل قول:
صاحب مغازه اقای مرادی هستش.اگه رفتین سلام منو به اقای احمدزاده برسونین:46:
راستی ببخشید که دیر شد
آقا خوب به فرض ما خواستیم یاد بگیریم.چی کار باید بکنم.کلاس آموزشی باید برم؟جای خوبی رو سراغ دارید؟مزنه چنده؟
من جای خوبی سراغ ندارم فقط میتونم بهت بگم اگه بری پیش یه استاد خارجی خیلی بهترهنقل قول:
نگار خانوم اگه از بچه ها کسی رو میشناسی که میتونه به این تاپیک کمک کنه حتمآ خبرش کن.
خودتم پست بده تا این تاپیک نخوابه:11:
والا من کسی رو نمیشناسم !
ولی کلا خودم خیلی علاقمند به پیانو هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا کم هستند تعداد اینجور آدما.
خوب پس خودت بیشتر پست بده تا تاپیک نخوابه.منم سعی می کنم بیشتر بیام.
راستی شما تا حالا چه قطعاتی رو زدی؟کلاسیک هم کار کردی؟
کجایی نگار؟پیدات نیست
سلام.
من کلا استاد پیانو نذاشتم تا حالا قطعات کلاسیک سنگین و مشکل هستن اکثرا در ضمن من فعلا پیانو ندارم و برای ردن خیلی از قطعه ها کلاویه کم میارم!
البته دوست داشتم می تونستم بزنم ولی افسوس...
کلا از آهنگای لاچینی میتونم بزنم تازه همه رو نه
یه موقه هام مشکل هماهنگ کردن دستامو با هم دارم فکر میکنم تنها علاجشم تمرین رو اون قسمته .
البته بنده چپ دست هستم نمیدونم ربتی داره به پیانو زدن یا نه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقآ شرایط چند سال قبل منو داری:18:نقل قول:
منم مثله شما چپ دست هستم.فکر می کنم تو نوازندگی مزیت خاصی نداره ولی اینو شنیدم و خوندم که نیمکره مربوط به موسیقی توی چپ دست ها قوی تره.
همینطور که می دونی بتوون هم چپ دست بوده.
من تدریسم می کنما.راستی شما معلم نمی خوای؟:دی
فعلا که پیانو ندارم من ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا داره شبیه چت روم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا می خری به زودینقل قول:
راستی کسی رفت اون پیانو فروشیه که ادرسشو داده بودم؟
سلام به همگی!!
خوب منم یکی دیگه از پیانیستای عزیز و گرامی!!:31::thumbsup:
گفتین زیاد میایم تا تایپیک نخوابه پس کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟:23::thumbsdow
منتظریم دوستان
حتما سر بزنین....
منم شاید مشکلام پرسیدم
Lord007 آهنگ خوابهای طلایی رو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی آهنگ محشریه
:31:
من هنوز فرصت نکردم این مدتم وقت نمیشد اینجا سر ببزنم.نقل قول:
1 سوال شما میدونی وقتی کلاویه کم میارم باید چیکار کنم که قطعه خراب نشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز.نقل قول:
خیلی خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چند وقته پیانو میزنی؟
سلام عزیزم.نقل قول:
به این تاپیک خوش اومدی.ممنون که پست دادی تا تاپیک نخوابه.
بله هم 1 و هم 2 رو زدم.البته 2 رو بشتر دوست دارم.
از لحاظ ملودی کارای خوبی هستند ولی خوب اگه با موسیقی کلاسیک اشنا بشی دیگه اینا رو گوش نمی دی:31:
ببخشید من فکر کردم شما پاییز طلایی رو می گید.
خود اهنگ خوابهای طلایی معروفی رو زدم.بد نیست...ولی بازم می گم اگه یه 2 تا از کارای شوپنو بزنی دیگه اینا واست جذابیت ندارن.
در درجه اول پیشنهادم اینکه آهنگی رو انتخاب کنی که بیش تر از 5 اکتاو کلاویه نخواد.نقل قول:
این جور آهنگ ها اون طوریم که فکر می کنی کم نیستن حتی توی کلاسیک ها...
اگه تو دست چپ کم میاری یه راهش اینکه اون نتی رو که تو اکتاو پایین تر هستش یه جوری بیاریش رو اکتاو بعدی!:31:
مثلآ اگه قراره نت می رو از 2 اکتاو مختلف پشت سر هم بزنی می تونی می اکتاوی که داری رو دوبار بزنی.
اگه تئوری موسیقیت قوی باشه به دلخواه خودت می تونی خیلی تغییرات توش بدی.