آیا کامپیوتر وسواس و تزلزل فکری میاورد ؟
من خودم دچار یک حالتی شدم که تصمیم گیری برام سخته و همش دچار دوگانگی تو فکر و تصمیم گیری هستم و تو شهری زندگی میکنم ه نسبتا کوچک هست و تفریح دیگری هم نیست ، و اگرهم تو شهر بزرگ تری زندگی میکردم باز هم فرقی نمیکرد چون خیلی از خونه بیرون برو نیستم و قدرت برخورد با مردم و این که به اصطلاح گلیم خودمو از آب بیرون بکشم ندارم ، به نظر شما راه حل مشکل من چیست ؟
مرکز فرماندهیِ بدن,مغز هست. مغزتون رو سالم و قوی نگهدارید و با برنامه های خوب (عادتهای خوب) پر کنید
نقل قول:
من خودم دچار یک حالتی شدم که تصمیم گیری برام سخته و همش دچار دوگانگی تو فکر و تصمیم گیری هستم و تو شهری زندگی میکنم که نسبتا کوچک هست و تفریح دیگری هم نیست ، و اگرهم تو شهر بزرگ تری زندگی میکردم باز هم فرقی نمیکرد چون خیلی از خونه بیرون برو نیستم و قدرت برخورد با مردم و این که به اصطلاح گلیم خودمو از آب بیرون بکشم ندارم
به نظر شما راه حل مشکل من چیست ؟
سلام
شما به موضوع بسیار مهمی اشاره کردین
بدن و مغز اگر به کار گرفته نشند کم کم ضعیف میشند و از کار می افتند
ضعیف شدنِ عضلات و پوکی استخوان از عوارض تنبلی بدن هست
مغز هم توانائیهای زیادی داره که یکیش توانائی برنامه ریزی برای کار روزانه و تصمیم گیریِ سریع هست . این توانائی با کار و فعالیت قوی میشه و تبدیل به "مهارت" میشه
بنده افرادی رو میشناسم که پولدار هستند و کار نمی کنند و متاسفانه توانائیهای مغزشون به شدت کاهش پیدا کرده و گاهی حتی از جمع زدنِ 2 عدد ساده در مغزشون عاجزند و باید با ماشین حساب جمع بزنند
از مرتب کردنِ یک انباری عاجزند و باید کارگر بگیریند تا براشون مرتبش کنه چون قادر نیست توی ذهنشون جای وسایل انباری رو مجسّم کنه و تصمیم بگیره چی کجا باشه , چی زیر باشه , چی رو باشه , چی نزدیک در باشه , چی دور باشه , چی روی طبقه ها باشه , چی توی کارتن , چی رو دور بریزه و چی رو نگه داره .
از شستن ماشین خودش عاجزه , مغزش برنامه ریزی نشده (بلد نیست) , نمیدونه از کجا شروع کنه و چطوری و با چی بشوره و چطوری خشک کنه
وقتی مىخواد بره مسافرت قادر نیست در مغزش همه چیز رو مرور کنه تا ببینه چیا لازم داره . همیشه توی مسافرت کلی چیز یادش رفته با خودش بیاره
راهِ حل چیه ؟
همه چیز از یک تصمیم شروع میشه , از "غرور و تکبرِ به جا ", از اینکه به خود بیاد و درک کنه که مغزش و بدنش داره ضعیف و ضعیف تر میشه , باید قبول کنه که بیماری خطرناکِ تنبلی داره آرام و بی سر و صدا نابودش میکنه
باید متنفر بشه از تنبلی , از درخواست کردن از دیگران , از تکیه به دیگران ,
مغز و اعضای بدن , سپاهیانِ قدرتمندِ ما در زندگی هستند
با یک تصمیم این سپاهیان قدرتمند به کار می افتند و کلی کار مفید انجام میدند برای ما و کار کردنشون باعث ماهر شدنشون و قوی شدنشون و ماهر و قوی ماندنشون میشه
دیگه به کسی نمیگه بلند شو چایی یا غذا برام درست کن , ظرفِ غذام رو بشور , اتاقم رو جارو کن , ماشینم رو بشور و غیره
2 روز در میان , یک ساعت یا بیشتر ورزش میکنه با وسائل ارزان . هر روز حداقل 20 دقیقه نرمش میکنه
همه چیزِ خانه و کار و وسائلش تمیز و مرتب هست
هله هوله خور و فست فود خور نیست , خودش غذاهای ساده و سالم درست میکنه و میخوره
روز به روز چیزهای جدید یاد میگیره و مهارتهاش روز به روز بیشتر میشه . یادگیری اولین دشمن آلزایمر و تنبلی هست و برای مغز یک ورزش بسیار مفید که نه تنها نمیذاره مغز ضعیف بشه بلکه هی قویتر هم میشه
چون شیر به خود سپه شکن باش , فرزندِ خصالِ خویشتن باش
همه چیز از مغز شروع میشه . تنبلی از مغز شروع میشه , زرنگی و چالاکی هم از مغز شروع میشه
یک تصمیم , فقط یک تصمیم همه چیز و سرنوشت رو میتونه تغییر بده