نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز
اون صدا احتمالا برای اتومات استارت بوده. ولتاژ کم باشه استارت صدا میده ولی قدرت چرخوندن موتور رو نداره و صداهایی از خودش پخش میکنه :n02:
منظورتون اون صدای بلند خرخر بود؟ یا صدای ریز؟ مشکلی نمیتونه ایجاد کرده باشه؟ چون جالب بود پخش رو روشن خاموش میکرد
نقل قول:
در مورد شارژ و اور شارژ، براحتی باتریساز متوجه میشه. اگه مشکلی باشه معمولا خودش رو سریع نشون میده و باتری رو خراب و حتی منفجر میکنه.
باطری ساز فقط ولتاژ رو چک کرد ، اگه موردی هست که میتونم چک کنم بفرمایید ممنون میشم
نقل قول:
ولتاژ شارژ دینام بالا باشه تو سیستم های برقی ماشین خودش رو نشون میده، مثلا ایجاد نویز تو بلندگوهای ضبط، نور چراغ ها بیشتر و میشه و لامپ ها حتی میسوزن. تو انژکتوری ها معمولا عقربه دور موتور گیر میکنه و پله پله کار میکنه و قاطی میکنه و...
ولتاژ 14.2 بود (ماشین روشن و متصل به باطری نو)
نقل قول:
در مورد شارژ آهسته، تو ماشین به اون شکل نیست.
منظورتون این هست که سریع شارژ میکنه درسته؟ پس حدس من از این موردش درست میشه که نسبت به باطری امپر کمتری میده و عمر بهتر باطری
نقل قول:
باتری تا وقتی ظرفیت داره شارژ میشه و ولتاژی که میگیره توی عمرش خیلی تاثیر داره. دینام آمپر پایین و باتری بزرگ مثل این میمونه بخواش یه استخر و مثلا با 20 لیتری پر کنی. اینکار روی دینام فشار میاره و فکر کنم حتی عمر باتری رو هم برعکس کمتر کنه. حالا دوستانی که تجربه بیشتری دارن بهتر میتونن نظر بدن:n39:
بله کاملا درسته ولی اگه دینام 60 امپر باشه و باطری هم که 74 هست تفاوتشون حدود 20 درصد هست تفاوت 20 لیتری با استخر رو باید حساب کنم :n02:
باطری قبلیم هم 74 پوما بود کمتر از یک سال روی 405 بود دو سال هم روی پراید ، دینام به مشکلی نخورد فقط بلبرینگش خراب شد یک ماه قبل ، ماشین 96000 کارکرده
باز هم ممنونم از شما
با سپاس