مشاوره برای خرید کارت گرافیک با این سیستم فعلی که دارم
درود دوستان عزیز
من قصد ارتقاء گرافیک سیستمم رو دارم و صد البته اگر بدونم با این سیستم میشه کارت گرافیک خوب و قوی انداخت اقدام میکنم. مشکل پاور هم ندارم! یعنی اگر لازم باشه یک پاور قوی که کابل 4 پین برای گرافیک بخوره هم تهیه میکنم! فقط می خوام بدونم با این سیستم من اگر گرافیک ارتقاء بدم ایا تاثیری در اجرای بازی ها می بینم یا خیر
و اما سیستم من :
مادربرد : GA-MA770-UD3 گیگابایت
پردازنده : AMD Athlon 7750 Black Edition که اوورش کردم کمی و فرکانسش رو رسوندم به 2.9 Ghz
رم : 8 گیگ DDR2 پاتریوت
گرافیک فعلی : Asus 4670 HD Radeon که اونم فعلا اوورکلاک کردم کمی
پاور : معمولی هستش 450 وات که اگر به این سیستم گرافیک خوب بشینه پاور رو هم عوض میکنم
ممنون میشم اگر بگید ایا با این سیستم میشه یک گرافیک خوب و قوی + پاور بندازم که حداقل بازی هایی مثل Call Of Duty Ghost یا اساسین جدید رو با روزولوشن معمولی ( و نه خیلی بالا ) بتونم اجرا کنم؟ چون همین الان COD Ghost که نصب کردم توی همون منوی اول بازی جان به جان افرین تسلیم کرد از بس کند و هنگ بود!:n02:
کار خاصی هم با سیستم نمی کنم!! نه 3d نه اتوکد نه هیچی!! فقط و فقط فتوشاپ کار میکنم که این گرافیک فعلی هم خیلی خوب توی فتوشاپ جواب منو میده ولی واسه بازی مشکل دارم :n02:
بودجه برای گرافیک هم تا 800 معرفی کنید! حالا 850 -900 هم شد خوبه ولی دیگه تا یک تومن نرسه!
پیشاپیش سپاگذارم