مشاوره برای خرید چاپگر لیزری کارکرده 3کاره سیاه سفید یا رنگی=راهنمایی از اساتید
سلام. چاپگر 3 کاره لیزری میخوام بخرم چون برای استفاده خونه هست سیاه سفید یا رنگی هر چی هزینه کمتر بهتر چند تا سوال دارم
1-ایا خریدن چاپگر لیزری دست دوم به صرفه است یعنی مثل وسایل برقی دیگر فرسوده میشه و هر چند وقت یکبار یه جاش خراب میشه یا تا سالها بدون مشکل کار میکنن و فقط نیاز به خرید تونر جدید دارند یا قطعشون نیستو خراب شن ارزش تعمیر نداره بایید بندازی دور؟
2-من دست دو سامسونگscx4300 گیر اوردم 200 هزار تومن ایا کارتیجش خراب بشه کارتیجه نو تو بازار هست یا قطعاتش تو بازار هست و میارزه بخرم ارزش داره خریدش بعدا نمیشه دردسر که جوهر نباشه تونر نباشووو....
3-میخوام چاپگر 3 کاره باشه ولی فقط با اسکنر و چاپش کار دارم .میتونم یه تک کاره بگیرم با یه اسکنر ؟چون شهر ما کارکرده تک کاره زیاده.خواستم بدونم بهتر نیست کیفیت رزولوشن اسکنر با چاپگر برابر باشه
. 3 کاره بگیرم؟ یا یه تک کاره با یه اسکنر؟
4-کیفیت یه چاپگر از چی بایید فهمید از رزلوشنش که 600 یا 1200 باشه .من یه چاپگر 400 تومنی دیدم رزلوشنش 1200dpi بود و یه 12 میلیونی 600 dpi هر دو سیاسفید تک کار.ولی دقت نوشتار این کجا و ان کجا؟
5-ایا لیزری رنگی که 4 تا تونر دارند هزینه نگه داری و جوهرش بیشتر از سیاه سفیده و ارزش استفاده و خرید برای مصرف خانگی رو داره یا نه صرف نظر از اینکه گرونتره؟
با تشکر لطفا جواب 1 تا 5 مشخص کنید بسیار سپاس گذارم