با عرض سلام و ادب
Canon 6020 دستگاه بسیار خوبی هست و بنده تائیدش می کنم ... و اما HP Officejet 4610 Multifunction Inkjet Printer
دستگاهی که فرمودین جوهرافشان هستش و 4کاره ... (مقایسه ی این مدل با Canon 6020 فقط در صورتی صحیح هستش که بدونیم کاربر چه شخصی هست و چه کاربری از دستگاه لازم داره ... در ادامه به زبان بسیار ساده براتون مطلب رو روشن می کنم.. پس دقت کنین، لطفا).... شخصا جوهرافشان رو اصلا توصیه نمی کنم مگر اینکه از بعد مالی اصلا پول براتون معنی نداشته باشه و یا شرایطی داشته باشین که بتونین از این دستگاه کسب درآمد بکنین..
از نظر فنی جوهرافشان ها مسایل بسیار منحصربفردی دارند که توضیحش در اینجا اصلا نمی گنجه ولی بهترین و ساده ترین توضیح همونی بود که در ابتدا عرض کردم ...
اگه گیر شدید چاپ رنگی نیستین فقط لیزری مشکی بگیرین و موارد استثنا رو بدین بیرون براتون چاپ رنگی بزنن و اگه گیر شدید چاپ رنگی هستین و پول کافی دارین اول برین سراغ گزینه لیزری رنگی (این مدل هم بررسی و نکات منحصربفرد خودش رو داره - مثلا پول یکبار شارژ همه کارتریج ها نزدیک به 70 درصد و یا بیشتر از قیمت دستگاه میشه) و اگه گیر شدید چاپ رنگی هستین و پول هم ندارین اونوقت چاپگر جوهرافشان رو مدنظر بگیرین ..
توفیقتان هماره
توقیفتان هرگز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]