اینترنت آشنای اول ( مخابرات گیلان)
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و هدفم هم از این کار ایجاد یه کمپین اعتراضی به آشنای اول هستش
دلیل اینکه تو تاپیک های موجود ارسال نکردم هم این بوده که بحث آشنای اول جدا از بقیه باشه
همونطور که میدونید حدود دو هفته ای میشه که کاربرای شرکت ضحی کیش به طور کامل به آشنای اول(بخونید شیاد اول) منتقل شدن
دقیقا از همون موقع افت شدید سرعت برای تک تک کاربرای این ISP کذایی ایجاد شده.
خود من کارم شده هر روز صبح زنگ میزنم 10 دقیقه پشت خط معطل میشم و در انتها با چند بد و بیراه و ناسزا خودم رو خالی می کنم و گوشی رو میزارم:n27:
دیروز زنگ زدم خانومه میگه بفرمایید میگم ببخشید شیاد اوله؟ هر و هر میخنده و در آخر میگه نه آشنای اول
جالبه انقد که زرنگن هر بار زنگ میزنی می گن فردا مشکل به طور کامل حل میشه :n30: میدونن که اگه بگن حالا حالاها مشکل پابرجاست مشتری ها میپرن
من یکی از دوستام قبلا تو ضحی کیش بود باهاش که صحبت کردم گفت مشکل از اینجا شروع شد که تا قبل این ضحی کیش بخشی از پهنای باند رو تامین می کرد و باقی رو مخابرات تامین می کرد ؛ حالا که واگذار شده اینا مشکل کمبود پهنای باند دارن و چون برند آشنای اول تازه کاره احتمالا چند ماهی روال به همین صورته و نمیان پهنای باند اضافه کنن
منم که دیگه کاری ازم بر نمیاد تصمیم گرفتم یه شکایت بنویسم و تو سایت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثبتش کنم. :n24:
از تمامی شما دوستان هم عاجزانه تقاضا می کنم اگه تو منطقتون پورت خالی از یه ISP دیگه وجود دارن حدالامکان منتقل شید به اون ISP یا اگه مثل من ناگزیرید که بسوزیدو و بسازید به سایت بالا مراجعه کنید و شکایت کنید.
این سایت به تمامی شکایت ها رسیدگی میکنه و جوابیه رو هم به ایمیل و هم بصورت کتبی به آدرستون پست می کنه.
سال قبل یه شکایت هم از ضحی کیش کرده بودم :n24:
دیگه اینکه خواهشا نزارید این شیادهای از خدا بی خبر اینطور حقتون رو بخورن تا جایی که می تونید تماس بگیرید و اعتراض کنید (کار هر روزه خودم)
منتظر نظراتتون هستم:n16: