مشاوره برای سیستم رندرینگ تا7-8 تومن...( مشاوره نهایی )
سلام دوستان
چند وقت پیش یه تاپیک زدم تا در مورد سیستم رندرینگی که میخوام بخرم مشاوره بگیرم آقای اشراقی و آقا حسام عزیز کمک زیادی به من کردند ، اما به پیشنهاد آقا حسام به این نتیجه رسیدیم تا یک ماه صبر کنیم تا قطعات جدید تری و مناسبتری رو بگیریم. قصد دارم تو همین هفته و قبل از عید ببندم چون بعد عید معلوم نیست چه بلایی سر قیمتا بیاد و گرون شه یا نه!!!!:n13:
من کلا تو انتخاب کارت گرافیک مشکل اساسی داشتم که کلی تحقیق تو سایتها و فروم های مختلف کردم که مربوط به CGwork بودن . به این نتیجه رسیدم کهدوتا کارت گرافیک بگیرم :n10:
یکی برای viewPort و دیگری برای gpu رندرینگ.....:n24:
سیستم پیشنهادی آقا حسام این بود :
........... حذف شد
حالا چیزایی که من میخوام داشته باشم با تحقیقات جدیدم :n26:
cpu : 4930k
cpu cooling : corsare water h100i liquid
main : asus x79 مدلشو نمیدونم؟؟؟؟ فکر کنم rampage خیلی گرون در میاد برای همین x79 رو نوشتم اما اگه بشه باهاش اورکلاک کرد پردازنده رو ، و مشکلی ساز نباشه برای سیستم به صورت کلی
ram : 32gb مدلشو نمیدونم راهنماییم کنید لطفا ؟؟؟؟
Vga :1x quadro k2000 ,1x 780TI
PSU : چند وات نمیدونم؟؟؟ چون دوتا کارت گرافیک دارم
SSD 128gb : مدلشو نمیدونم؟؟؟ فکر کنم الان سامسونگ بهترین رو داره
h.d.d : یه 1 ترابایت دارم اگه فکر میکنید مدل و سرعتش خوبه دیگه الکی خرج نکنم . مدلش اینه:
WD Caviar Green WD10EARS 1 Terabyte (1tb) SATA/300 IntelliPower 64MB
dvd : samsung 24x
case : نمیدونم ؟؟؟؟یه کیس جا دار و خنک میخوام چون دوتا گرافییک و واتر کولینگ دارم باید خنک باشه ولی خواهشا زیاد گرون نباشه . ساده هم باشه از این کیسای رنگ ووارنگ خشم نمیاد :n06:
اگه لطف کنید و راهنمایی کنید که بهترین سیستم رو با کمترین قیمت و بهترین کارایی جمع کنیم عالی میشه. بسیار ممنونم پیشاپیش:n16::n01: