مشاوره خرید گوشی تا 1500 ( نکسوس 5 G2 S4 )
سلام
چند روزی هست برا خودم میخوام یه گوشی بخرم محدودیت بودجه نمیخواستم بزارم ولی دیدم واقعا بیشتر از این ارزش نداره پول بالای گوشی بده ولی با این حال اگه نظرات رو خوندم و قانع شدم بالاتر هم هزینه میکنم
چیزایی که من دیدم توی این رنج میشه خرید:
نکسوس 5
G2
S4
و چند تای دیگه
کلا الان اینقدر مطلب خوندم گیج شدم چی بخرم هر کدوم مزایا و معایبی داره که نمیشه ازشون گذاشت و انتخاب رو سخت میکنه
مثلا از سری لومیا خوشم میاد اما اصلا هیچ اشنایی با ویندوز گوشی ندارم و میترسم حال گیری کنه اندرویید رو چون باهاش کار کردم راضی بودم ضمن اینکه بقالی سر محل هم بری نرم افزاراش رو داره ولی ویندوز رو نمیدونم
از طرفی قبلا HTC دیزایر داشتم خیلی راضی بودم و نسبتا برندش رو دوست دارم ولی مثلا برند سامسونگ رو که اصلا دوست ندارم lg هم خیلی خوشم نمیاد
اگه اشتباه نکنم یه مدتی بود گوشی های htc اون کیفیت لازم رو ندارن و برا همین یکم مردد هستم ضمن اینکه الان نمیدونم گوشی های شاخش کدوما هست
انتظاراتم از گوشی هم اینا هست:
بازی در حد خیلی معمولی
برنامه زیاد نصب میکنم
وب گردی هم میکنم
موزیک هم گوش میکنم ولی خیلی نه
کیفیت دوریبن خوب باشه مثلا دوستم ایفون 4 داره با اینکه 8 هست کیفیتش رو راضی هستم در همین حد کفایت میکنه
کیفیت صفحه هم عالی باشه ولی خیلی هم حساس نیستم
باتریش ولی قوی باشه
از طرفی نمیخوام خیلی گوشی بزرگ باشه اینایی که دیدم همه حدود 5 هستم ولی من دوست دارم 4 باشه
برند هووای نباشه(بعضی ها خیلی تعریف میکنن بعضی ها خیلی بد میگن برا همین قیدش رو زدم با اینکه انتخاب های خوبی میشد ازش داشت)
==========
به انتظارتم که نگاه میکنم میبینم با 1000 هم میشه گوشی خرید ولی نمیدونم چیکار کنم خیلی هم گوشی باز نیستم که 1500 بالای گوشی بدم
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید که چیکار کنم کلا قاطی کردم
با تشکر