درخواست مشاوره برای خرید یگ سیستم برای مغازه تا سقف 120000تومان البته بدون سی دی رام و بدون هارد
سلام دوستان شغلم تعمیرات موبایل هست، سیستمهای مغازم واسه ی حدود 7 سال پیش هستن که دیگه از بس اذیت میکنن کلافه و به فکر تعویضشون افتادم
حالا میخواستم سیستم بگیرم اما نمیدونم تو بازار چی هست یعنی کلا از بازار کامپیوتر بی خبرم گفتم شما راهنمایی کنید ممنون میشم.
یه سیستم میخوام که تا چند سال جوابگوی کارم باشه، سرعت بالایی داشته باشه.
بیشترین چیزی که واسم مطرحه سرعت بالا و اینکه تعداد پورت یو اس بی های مادربرد حد اقل 6 تا باشه و USB 3 رو هم پشتیبانی کنه در ضمن این مادربرد به غیر از 6 تا پورت یو اس بی پورت PS2 هم داشته باشه که نخوام دوتا پورت یو اس بی رو واسه موس و کیبرد از دست بدم چون اینطوری انگار هیچ کاری نکردم و همون 4تا پورت یو اس بی رو دارم که فایده ای نداره یعنی حداقل با استفاده ی موس و کیبرد از پورتها 5 تا پورت USB آزاد واسم بمونه، در ضمن خواهشا دوستان کسی به استفاده از هاب دعوتم نکنه که انواع و اقسامشو از قیمتهای پایین تا بالا گرفتم اما اذیتم میکنه و بالاخره مثه اون پورتی که روی خود مادر برد هست نمیشه.
خوب این سیستمی که میخوام شامل این قطعات میشه که ممنون میشم شما دوستان بهم پیشنهاد بدین:
1. مادربرد (با حداقل 6 پورت یو اس بی قابل استفاده در پشت سیستم)
2. CPU لطفا مشخصه ی کاملش قید بشه که رفتم دنبالش به طرف بگم چی میخوام تا چیز دیگه ای تحویلم نده
3. رم
4. پاور مناسب با این سیستم
------
من نیاز به گرافیک آنچنانی ندارم اگه سیستم دارای گرافیک آنبرد هم باشه کارم راه میفته
خودم یه هارد 1ترابایت و دی وی دی رام و جعبه کیس رو از سیستم قبلی بر میدارم پس نیاز به اینا نیست
حالا دوستان محبت کرده و منو راهنمایی کنند ممنون میشم