صدا از داخل کیس کمممممممک
دوستان من کامپیوتر رو که روشن میکنم به محض روشن شدن یه صدایی از داخل کیس میاد که اول فکر کردم صدا از فن سی پی یو هست ! همون صدایی که ممکنه از درست کار نکردن فن سی پی یو بیاد !یه صدایی مثل گیر کردن فن (که تو این فروم هم تاپیکهای مختلفی دیدم و راه حلش روغن کاری و اینا بود )و همین که سیستم بالا میاد اون صدا قطع میشه ! به همین خاطر رفتم فن سی پی یو خریدم ولی ! در کمال شگفتی ! وقتی فن رو خواستم امتحان بکنم و فن خود سیستم رو سوکتش رو کشیده بودم باز هم همون صدا اومد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد بقیه فن ها رو که فن پاور و فن کیس بود امتحان کردم دیدم اصلا صدا مربوط به هیچ کدوم از فن ها نمیشه ! درصورتی که اون صدا دقیقا از حوالی سی پی یو میاد و دقیقا با بالا اومدن سیستم صدا قطع میشه و مثل روان شدن فن اون صدا هم قطع میشه . درحالی که اصلا صدا از فن نیست ! چون فن سی پی یو حتی وقتی خانموش بود هم اون صدا به همون شکل اومد و قطع شد !
دیگه عقلم قد نمیده صدا از چی میتونه باشه . گوشم رو به هارد هم چسبوندم و اصلا صدا از اون هم نیست ! صدا از یه چیزی میاد که انگار حرکت دورانی داره و بعد از بالا اومدن سیستم ینی 1 دقیقه قطع میشه !
به نظرتون صدا از چی میتونه باشه و راه حلش چیه ؟؟؟؟؟؟تمام فن ها رو جداگانه باز کردم و امتحان کردم که عین روز اولش بدون صدا کار میکنن !!!!