نقل قول:
تجربه بهم ثابت کرده کارهای بلند مدت از درامد کم شروع میشوند پس اگر به دنبال کار خوب و بلند مدت هستی دنبال پول سریع و راحت نباش
من شخصیت مزخرفی دارم! یه خورده با صبر کردن و اینا جور نیستم و معمولا عادتم اینه که یه کاری رو راه بندازم و بعدش ولش بکنم.... تو دانشگاه روزنامه و انجمن و کلاس برگذار کردن رو خودم شروع کردم، ولی همه رو ول کردم و دیگران پی گیریش کردن و میکنن...
خیلی دوست داشتم که سرمایهی خوب داشتم که بتونم کار راه بندازم و ادم بذارم سر کار که پول در بیارن برام ولی خوب پول نیست :|...
در این مورد هم خیلی علاقه دارم به کار کردن، برای تیم های برنامه نویسی و کار کردن تخصصی در علاقهی خودم، ولی متاسفانه یا پیدا نمیشه، یا اگر پیدا میشه اختلاف سطح خیلی زیاده!!( یا اونا خیلی بالاترن یا من خیلی بالاترم...)...
کلا گیر افتادم اصا...
نقل قول:
هم بچه ها سرگرم میشن و هم خودت درامد خوبی داری.:n02:
یکی از دوستام داره، درامدش بد نیست ولی عرض کردم، من نیاز دارم که درامدم جوری باشه که بتونم هرچه سریعتر از لحاظ مالی مستقل بشم از خونواده چون از همه لحاظ دارن بهم فشار میارن و چون دستم تو جیب اوناست هیچ حرفی هم نمیتونم بزنم... :|
نقل قول:
سلام
مسیرت به نظر من خیلی واضحه...
برو دنبال طراحی وب سایت.نوشتن پایگاه داده.برنامه نویسی.تامین امنیت
خودت اوستایی دیگه
این کارا رو انجام بده...خیلی ها دنبالش هستن...
منم جدیدن میخوام برنامه نوسیم رو قوی تر کنم...
البته نظر شخصیم بودا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از فردا باید بیوفتم دنبال اینکه جایی پیدا بکنم که توش کار کنم و مشغول بشم... متاسفانه شهرمون اونقدر کوچیکه که هرچی فکر میکنم، انگار هیچ گروه برنامه نویسیی توش نیست :| در صورتی که کلی کار نرم افزاری صورت میگیره...
نقل قول:
شما مشکل سربازی نداری؟برای گرفتن مجوز کسب و کار؟
معاف کفالت هستم، برای گرفتن مجوز نمیدونم فکر نکنم مشکلی باشه...
نقل قول:
شما سرمایه کافی در اختیار داری؟
شاید باورتون نشه ولی 120 میلیون تومن سرمایه رو ریختیم تو خرید یه زمین، مشخص شد شهرداری برش میداره و پول دود شد رفت رو هوا! :| الان سرمایهی بخصوصی ندارم و فقط میتونم رو گرفتن وام حساب باز کنم...
نقل قول:
شما تخصص کافی در اداره کردن کار رو داری؟(مدیریت پول)
کمابیش...
نقل قول:
شما برای کاری که میخوایید انجام بدین به کمک نیاز دارین؟(فرد امین و مطلع)
اگر بخوام کار برنامه نویسی بکنم اره قطعا...