سلام دوستان
تبریک می گم اعیاد شعبانیه رو
دکمه وسط موس که همون قلطک موس (یا میدل کلیلک هم می گن)هست خوب عمل نمی کنه و مثلا یه هو بالا پایین می بره صفحه رو! به نظرتون لیزرش خراب شده یا کثیف شده؟چه کنیم؟!:n13: موسم لیزری هستش.
Printable View
سلام دوستان
تبریک می گم اعیاد شعبانیه رو
دکمه وسط موس که همون قلطک موس (یا میدل کلیلک هم می گن)هست خوب عمل نمی کنه و مثلا یه هو بالا پایین می بره صفحه رو! به نظرتون لیزرش خراب شده یا کثیف شده؟چه کنیم؟!:n13: موسم لیزری هستش.
یه موس داشتم یه همچین مشکلی داشت ، البته مشکلش این بود که قلطک یکی در میون کار میکرد و بعد از مدتی هم کلا دیگه کاری نمیکردنقل قول:
من با الکل (خیلی کم ) دور و بر قلطک مخصوصا حسگرشو تمیز کردم کاملا درست شد
البته همون اول که تمیز میکنی نباید وصلش کنی ،(تا وقتی مرطوبه دکمه های دیگشم ممکنه کار نکنه)
کاملا که خشک شد و الکلش پرید وصلش کن و تست کن
موس منم همین مشکل رو داره...نقل قول:
موس رو باز کردی و تمییز کردی یا ...من اصن نمیدونم موسم چجوری باید بازش کنم؟
مدل ماوست چیهنقل قول:
معمولا زیر موس یه پیچ هست اون باز کنی ، دو تا تکون به ماوس بدی باز میشه
بعد قلطک ماوس تو محور قرار داره که یه طرفش یه تیکه پلاستیکه که فقط نگهش داشته ، یه طرفش یه قطعه هست
یه دستمال کاغذی بردار یه کم الکل بزن سرش بکش رو قلطک و محورش و همون قطعه تا اونجایی که میتونی تمیزش کن ، (زیاده روی هم نکنی نابود بشه )
بعد بزار خشک بشه (باید کاملا خشک بشه )
همین:n05:
موس tscoنقل قول:
اینجا اثری از پیچ نیست ... فکر کنم یبار مصرف باشن.:n02:
من هم موسم همين مشكلو داره و همه ى اين كارارو كردم ولي فايده نداشت جديدا ديگه ميدل كليكش هم كار نميكنه مدلش X7 هستش a4techنقل قول:
والا چی بگم تسکو هم 100 مدل موس داره ، یه عکس از پشتش بگیر خبنقل قول:
بالاخره باید یه جور باز بشه یه تیکه قالب نگرفتنش که
شاید زیر برچسبی جایی باشه که پوشیده شده باشه ، شایدم تو جدارش چفت داره که برای اون بای به یه چاقو دروش دنبال چفتاش بگردی ، یه مقدار سخته این مدلا
اگه باز کردی خوب به کیتش نگاه کن ببین جایی از لحیماش قطعی داره یا نه