برنامه ریزی علمی برای بچه 19 ماهه!!!!!
سلام
فرزند من(دختر)19 ماهه است.
مثل خیلی از پدر و مادرای دیگه ما هم فکر می کنیم فرزندمون دارای هوش بالایی است اما من به مواردی برخوردم که این نظرم رو قویتر کرده
مثلاً من یکبار روی مایکروسافت ورد کلمه سلام را بزرگ نوشتم و چندبار تلفظش کردم تا پریا(اسم دخترمه)هم تلفظش کنه.این قضیه برای یک ماه پیش بود تا دیروز یک کتاب درسی(مدنی سوم ابتدایی)تو خونمون افتاده بود دیدم بچه هی داره یه جاهایی رو نشون میده و میگه سلام.رفتم دقت کردم دیدم هرجا کلمه اسلام یا اسلامی یا سلام نوشته با دست نشون میده و میگه سلام(خط کتاب هم خیلی درشت نیست)
یا اینکه هروقت اذان میگن یا در اذان میرسه به تشهد بر حضرت محمد(ص)لباش رو طوری نشون میده که مثلاً داره صلوات می فرسته یا موقع پخش عزاداری از تلویزیون شروع می کنه سینه زدن!!!در حالی که من هیچ وقت این کار را جلوش انجام ندادم.یا در اوج بازیگوشی که باشه اگه صدای قرآن را بشنوه ساکت شروع می کنه گوش دادن
یا بهش یاد دادیم ساعت عقربه ای چیه اما برام جالبه که ساعت دیجیتالی هم میبینه مثلاً میگه ساعت 2
موارد این چنینی زیاد براش اتفاق افتاده.البته اینو هم بگم که مادرش باردار که بود سه بار ختم قرآن کرده بود که شنیده بودم باعث هوش زیاد بچه میشه!!!
حالا سوالم اینه دوست ندارم بچه هرز بره و دلم می خواد برنامه ریزی کنم برای یادگیریش.از کجا شروع کنم؟چطور؟نظر شما چیه؟
متشکر