تیرگی و نویز تصویر در مود داینامیک ساسونگ بعد از کالیبره کردن
با سلام
بعد از کالیبره کردن تلویزیون ساسونگ 7770 از طریق سرویس منو به مشکلی برخوردم که تا به حال براش راه حلی پیدا نکردم از دوستان تقاضا دارم برای حل این مشکل کمک کرده و تجربیات خودشون رو به اشتراک بزارن
موضوع یکم پیچیدست گارانتی نتونست کمکی کنه تنها کاری که بلد بود ریست فکتوری برای همین تایپیک مجزا باز کردم
از هر سه ورودی hdmi استفاده کردم دو دستگاه مدیا و pc به تی وی متصله که برای pc طبیعتا dvi هست برای کالیبره روی همین سورس ورودی بودم(یعنی تصویر روی کامپیوتر و همون عکس معروف شطرنجی بود) بعد از کالیبره این خروجی چون اصلا حالت داینامیک نداره مشکلی ندارم اما دو خروجی دیگه روی مود داینایک نویز تصویری دارم این نویز هم دو مورد اساسی ایجاد میکنه
مورد اول اینه که زمانی که سیستم کامپیوتر روشن و روی سورس pc هستم زمانی که روی خروجی دیگه ای میرم (مثلا دی وی دی پلیر که داره فیلم روی حالت داینامیک یا پویا پخش میشه) تصویر رنگ عوض میکنه و تیره و وشن میشه
توضیحش کمی سخته واسه همین یه فیلم برای درک بهتر با فرمت 3g اپلود میکنم این فیلم تصویر پخش کانالهای جام جم با دستگاه ستلایت است روی چهره افراد این تعغیر نور و نویز مشهوده
مورد دوم هم مربوط میشه به بعد از رفع عیب موقت مشکل اول که با یک بار خاموش روشن کردن تی وی موقتا درست میشه اما مود داینامیک به شدت رنگهای تندی داره (تو همن تیره و روشن شدن بعد از خاموش روشن تی وی انگار تو تیرگی قفل میمونه) یعنی مشکی بیش از حد براق نشون داده میشه مود داینامیک باید فقط پر نور باشه نه بیش از حد پررنگ که حتی با کنتراست هم تنظیم نمیشه
خودم کاملا احساس میکنم که رنگها زنده نیست و کمی هم ازار دهنده از اونجائی که فقط با داینامیک تصویر میبینم تحملش سخت شده
این دو مشکل هر چی هست مربوط به هم میشه خودم فکر میکنم یه چیزی تو منوی مخفی به جز اون اعداد کالیبره تعغییر کرده نظر شما چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]