سلام دوستان من دو تا سیستم رو با ویندوز 7 بهم وصل کردم و یه درایو رو به اشتراک میزارم اما وقتی از سیستم روبرو میام روی درایو کلیک میکنم باز شه این خطا زیر رو میده ؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من دو تا سیستم رو با ویندوز 7 بهم وصل کردم و یه درایو رو به اشتراک میزارم اما وقتی از سیستم روبرو میام روی درایو کلیک میکنم باز شه این خطا زیر رو میده ؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب روش راست کلیک کنید properties رو بزنید پرمیشن هاشو تغییر بدید جوری که سطح دسترسیش به اون یکی کامپیوتر هم بخوره.
دوستان باید توجه داشته باشید که ویندوز سون بطور پیش فرض یک سری تنظیمات امنیتی انجام می دهد که باعث بروز این مشکل می شود . راه حل هم بدین صورت است که پس از شیر کردن فولدر مورد نظر ، روی فولدر راست کلیک و سپس properties ، بعد به زبانه security می رویم ، روی edit کلیلک می کنیم ، سپس روی add بعدا advanced کلیک می کنیم . حال در پنچره باز شده روی find now کلیلک و منتظر می مانیم تا یوزرها رو پیدا کنه . حالا در پنجره پائین evryone را پیدا و روی آن دو کلیکه و سپس ok می کنیم . حالا پاین پنجره باز شده چک باکس full control را تیک می زنیم ( محض احتیاط تمام تیک ها زده شود ) . حالا apply و سپس ok . از این پس این فولدر به راحتی توسط سایر سیستم های متصل به شبکه قابل دسترس خواهد بود .نقل قول:
امیدوارم مشکل دوستان حل شود .