سلام
اگر میشه نرم افزاری معرفی کنید که بتوان توسط آن تو محیط بازی از صفحه مانیتور عکس گرفت ، مثل حالتی که برای محیط خود ویندوز از Print Screen استفاده میکنیم.
من بیشتر میخوام ازش تو بازی فیفا 13 استفاده کنم.
ممنونم :11:
Printable View
سلام
اگر میشه نرم افزاری معرفی کنید که بتوان توسط آن تو محیط بازی از صفحه مانیتور عکس گرفت ، مثل حالتی که برای محیط خود ویندوز از Print Screen استفاده میکنیم.
من بیشتر میخوام ازش تو بازی فیفا 13 استفاده کنم.
ممنونم :11:
نرم افزار Fraps
با این نرم افزار ساده و خیلی کم حجم میتونید علاوه بر گرفتن عکس با فرمت دلخواه خود ، فیلم هم بگیرید ، حتی هنگام پخش فیلم هم میتونید از آن عکس بگیرید...
یکی از ویژگی های عالی این نرم افزار ، استفاده ی بسیار اندک از فضای CPU و Ram می باشد و هیچگونه تاثیری در اجرای بازی نداره...
همین طوری که خودت گفتی می تونی از PRINT SCREEN استفاده کنی کار هم میکنه خودم امتحان کردمنقل قول:
ممنون ، آره ولی تو چندتا از بازیها اصلا کار نمیکنه. مثلا تو همین بازی فیفا هرچی PrtScrn رو میزن به جاش یه صفحه طوسی رنگ کپی میشه!!نقل قول:
من همون نرم افزار Frap رو که دوستمون پیشنهاد دادن رو دانلود کردم ، ولی باز هم مثل قبل که از دکمه PrtScrn استفاده میکردم یه صفحه طوسی رنگ کپی میشه.
لطفا راهنمایی کنین :11:
وقتی هم نشانگر موس رو میبرم روی اون بازی همون صفحه طوسی رنگ میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تا برنامه دیگه به اسم Mirillis Action با Bandicam تست کنید درضمن از شما حالت areo رو غیرفعال کردین؟:20:نقل قول:
نه فعال هست. تاثیری داره؟نقل قول:
من نرم افزار Action رو نصب کردم ، ولی وقتی وارد بازی میشم و عکس میگیرم همون صفحه طوسی رنگ میاد !!!
لطفا راهنمنایی کنین. :11: