سلام
من با این وین 8 خیلی مشکل دارم :sq_11:
خیلی کنده ، مثلا وقتی یه فولدری رو باز میکنم کلی فکر میکنه ، بعد فولدر میاره سه تا فایل سبک توشه ، خیلی این جوری میشه ، با هر فولدری
StartUp ویندوز خیلی کنده من یه برنامه 500kb رو چند ساله استفاده میکنم ، وقتی دسکتاپ بالا میاد خیلی طول میکشه تا برنامه رو اجرا کنه و کلا وین برا کار اماده بشه (یاد سیستم های قبلیم میافتم :sq_3:)
خیلی جالبه که سرعت وبم کم شده مثلا وقتی دان میزارم قشنگ طول میکشه تا شروع به دان کنه سرعتشم اونی نیست که همیشه بود ، همه app های مترو رو هم پاک کردم هرچی تنظیم دیگه هم بوده انجام دادم اما نمیدونم چرا این جوریه
من از سافت 98 گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سافت 98 گفته :
این لیست آپدیت هاستنقل قول:
این ویندوز از آخرین نسخه ویندوز Windows 8 Build 9200 ارائه شده از مایکروسافت تهیه شده و تنها آپدیت ها و Net Framework 3 بهش اضافه شد و تغییری دیگری در ویندوز صورت نگرفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشو پاک کردم فرقی نکرد
،چند بارم هم از اول فرمت کردم و نصب کردم بازم هیچی ، درایور نصب کردم نکردم فرقی نداشت از این کرک استفاده کردم Windows.8.Offline.Activator.Build.121105 فکر کنم بهترین باشه
بلو اسکرین هم خیلی بیشتر از 7 میده :دی نمیدونم چرا ، بعد همین جور الکی فکر میکنه یا الکی صدای هارد رو در میاره ، بازم مشکل داره اما اینا مهم تریناشون هستند :دی
چیزی که جالبه اینه که من نسخه ConsumerPreview رو که نصب میکنم عالیه هیچ کدوم از این مشکلات رو نداره
از نظر سخت افزار هم هیچ مشکلی برای اجرای وین 8 ندارم اما ....
دوستان بنظرتون من چی کار کنم ، زورش واسه اینه که 2.8GB رو دان کردم و الان هیچی